21 49 39 00 Våre butikker

Reiseforsikring

En reiseforsikring skal gi deg den kvalifiserte hjelpen du trenger, uansett hvor du reiser. Trygghet bidrar sterkt til reiseglede. Med en reiseforsikring  har du et unikt hjelpeapparat - over hele verden.

Solid Reiseforsikring

Å reise uforsikret kan bli meget kostbart. Tegn en reiseforsikring, så slipper du dyre kostnader dersom noe uforutsett skulle skje. Du får hjelp døgnet rundt og erstatning fra første krone. Dette bidrar til trygghet på reisen. Hvordan fungerer det?

Hvorfor trenger du reiseforsikring når du betaler med kort?

Selv om du betaler med kort, lønner det seg å ha en reiseforsikring. Skulle uhellet være ute, og man blir invalid i en reiseulykke, får du erstatning av begge selskapene. Det samme gjelder ved dødsfall. Du får erstatning fra begge selskapene.

Det som er viktig å huske når det gjelder kredittkortforsikring, er at de har en del vilkår man ikke finner på vanlig reiseforsikring. Derfor er det viktig å ikke reise kun på kredittkortforsikring.

Hvordan kjøper du reiseforsikring?

Dersom du ønsker å bestille en reiseforsikring eller har spørsmål- kontakt oss eller besøk våre Ticketbutikker. Du kan også bestille reiseforsikring samtidig som du kjøper flybilletter, hotell eller leiebil på ticket.no.

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear