21 49 39 00 Våre butikker

Bærekraftige reiser

Å reise er å oppdage nye, spennende steder, å møte forskjellige kulturer, utvide sin horisont og forhåpentligvis skape minner og erfaringer som varer livet ut. Vi ikke bare elsker å reise - vi er også overbevist om at de opplevelsene og inntrykkene som reiser gir bidrar til en mer åpen, inkluderende og tolerant verden. 
 

Turisme har både positive og negative effekter, både for det lokale reisemålet og på globalt nivå. Turisme fører blant annet til økt utslipp og risiko for overbeskattede reisemål. Men turismen er i mange land også en av de viktigste inntektskildene for en stor del av befolkningen, og bidrar til at lokale næringsdivende kan skaffe seg et levebrød. Dette skaper mange millioner arbeidsplasser over hele verden. 
 

Ticket ønsker at både du og kommende generasjoner skal fortsette å reise og ta del i alle de magiske og berikende opplevelser som reiser rundt i verden gir. For at dette skal være en mulighet så må vår livsstil, både i hverdagen og på ferie i utlandet, bli mer bærekraftig. Vårt arbeid med å skape mere bærekraftige reiser er en pågående prosess hvor mange steg fører til stadig forbedringer. Da vi formidler reiser så er våre leverandører og samarbeidspartnere viktige for oss, og vi vil sammen arbeide for et mer bærekraftig reisemønster, både i dag og i fremtiden. 

 

Vi på Ticket vil arbeide for et langsiktig og bærekraftig reiseliv - både i dag og for kommende generasjoner. 
 

Les mer om vår bærekraftsvisjon »

Vi samarbeider med mange leverandører innen blant annet rutefly, charter, cruise og hotell. Bærekraft er også viktig for våre leverandører. 

 

Les mer om våre leverandører »

 

Vil du vite hva du selv kan gjøre for å reise mer bærekraftig? Her finner du noen enkle tips som har en positiv innvirkning på miljøet og gjør reisen mer bærekraftig. 

 

Les mer om hvordan du reiser med bærekraftig »

 

I samarbeid med Tricorona Climate Partner arbeider vi med å klimareduserer reiser for å bidra til et mer bærekraftig reisemønster. Klimakompenser reisen din og bidra.

 

Les mer om hvordan du klimakompenserer din reise»

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear