21 49 39 00 Våre butikker

Safari og Afrikareiser

Reis til fargerike Afrika og opplev natur, historie, interessante mennesker og eventyr. I Øst-Afrika kan du kombinere verdens beste safari med late dager på kritthvite strender. I sør kan du besøke makeløse Sør-Afrika, i nord kan du oppleve Egypts spennende historie og i vest finner du fantastiske Marokko med opplevelser fra tusen og en natt.

Vi har valgt ut noen av våre favorittrundreiser i Afrika, men selvfølgelig har vi mange andre fantastiske reiser å tilby på verdens neste største kontinent. For flere forsalg og inspirasjon kan du besøke din nærmeste Ticketbutikk, ringe oss på 21 49 39 00 eller kontakte oss gjennom å fylle ut skjemaet under.

Safari i Øst-Afrika

Få opplevelser i livet kan måle seg med et safarieventyr, og verdens beste safariopplevelse finner du i Øst-Afrika. Å komme tett innpå de ville dyrene i deres eget hjemmemiljø er en mektig opplevelse som gir minner for livet.

Tanzania

Serengeti, Lake Manyara, Ngorongorokratern, Tarangire fra 35 500 kr

 

Den mest klassiske safarien i verdens beste villmarksområde! Ingen andre steder har du like bra forutsetninger for å se «The big five»; elefant, nesehorn, løve, leopard og bøffel. Og mye, mye mer.
 

 10 dager – max 14 deltagere
 Svensktalende guide
 Kombiner med Kilimanjaro eller Zanzibar

Kenya og Uganda

Masai Mara, Lake Nakuru, Lake Bunyoni, Murchison fra 38 775 kr


En campingsafari gjennom fire nasjonalparker som gir utrolig mye for pengene. Besøk Masai Mara (som deler økosystem med Serengeti), se de utrydningstruede fjellgorillaene og gå på vandringssafari.

 

 18 dager – max 14 deltagere
 Engelsktalende guide
 Både savanner og fjellgorillaer

Sør-Afrika

Sør-Afrika er ikke bare et av verdens vakreste land, det byr også på alt fra safari og vingårder til golf og besøk i Townships. Et land med skarpe kontraster for den som har vanskelig for å velge og vil oppleve alt! Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favorittrundreiser, men om du bare vil booke fly og hotell så kan du klikke her »

Natur, kultur & ville dyr i Sør-Afrika

En heldekkende rundreise med blandet kompott fra 28 950 kr


En opplevelsesreise som i tillegg til ville dyr og fantastiske naturopplevelser i Krugerparken, Drakensbergen, Panoramaruten og Kapp det Gode Håp også byr på gullvasking, Townships og vinsmaking.
 

 11 dager – max 10 deltagere
 Svensktalende guide
 Kombiner med Vilanculos (Mocambique)

Livsnyterens Sør-Afrika med Victoriafallene

Cape Town, Zambezielven, Panoramaruten, Krugerparken, Kapp det gode håp, fra 46 980 kr

 

Seil langs Zambezielven, opplev de mektige Victoriafallene, besøk Kapp det gode håp, reise på safari, besøk rehabiliteringssenter for ville dyr, shopping og vinsmaking i og rundt Cape Town. En reise som har alt!
 

 15 dager
 Svensktalende guide
 Kombiner med Vilanculos eller Rovos Rail

Nord-Afrika (Egypt og Marokko)

Opplev Egypts rike kultur og historie, og kombiner gjerne med sol, bad og snorkling i verdensklasse i Rødehavet. Eller besøk magiske Marokko, et fargerikt land med myteomspunnede byer og unik natur. Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favorittrundreiser, men om du bare vil booke fly og hotell så kan du klikke her for reiser til Egypt eller klikke her for reiser til Marokko.

Den store Egyptreisen

Kairo, Valdalen, Alexandria, Aswan, Nilen, Luxor, Hurghada/El Gouna
fra 27 000 kr

 

Se Pyramidene og Sfinxen, besøk Alexandria og Aswan, reis på Nilencruise til Luxor og Karnak, og avslutt med sol & bad ved Røde Havet. En komplett reise der du opplever alt som sivilisasjonens vugge har å by på!
 

 13 dager
 Svensktalende guide
 Både historie og sol & bad

Marokkos kongelige byer

Marrakech, Meknes, Volubilis, Fes, Rabat, Casablanca, Essaouira fra 12 998 kr


Opplev Marokkos farger, dufter, arkitektur, historie og kultur, og reis tilbake i tiden på torget i Marrakech, den romerske ruinbyen Volubilis, basaren i Fes og piratborgen i Essaouira. 

 

 8 dager
 Skandinavisktalende guide
 En opplevelse fra Tusen og en natt

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear