21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til San Francisco

San Francisco ligger i den vestlige delstaten California i USA. Byen har utsikt over det majestetiske Stillehavet, og byr på et mildt klima som er sammenlignbart med middelhavsklimaet året rundt. På våren kan det krype inn mye tåke over byen.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

San Francisco er kjent for sin store homokultur og det er ingen tilfeldighet at det er nettopp her det har samlet seg så mange homofile - det amerikanske militæret stasjonerte ut alle som de mistenkte var homofile på basen i San Francisco, som raskt førte til at byen fikk en høy andel homofile menn. I dag er det en stor og komfortabel gaykultur i San Francisco, og mange klubber og barer er spesielt dedikert til lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle mennesker. Generelt er det veldig godt trekk på utelivet i San Francisco, og enten man er homofil eller ikke er stemningen svært avslappet og aksepten høy. Det er også en svært gammel hippieånd blant befolkningen.

San Francisco føles litt som en småby, men med store dimensjoner og med mange mennesker. Byens landskap er veldig kupert med bratte bakker og sjarmerende, gamle trikker.

 

Les mer om reiser til San Francisco

Golden Gate Bridge er San Franciscos store landemerke, og er en av USAs mest kjente symboler. Broen har blitt kåret til en av den moderne verdens syv underverker, og må oppleves når man besøker San Francisco.

Golden Gate Park er en stor bypark fylt med vakre grøntområder, turstier og severdigheter som det staselige kunstmuseet de Young og den verdensberømte botaniske hagen Conservatory of Flowers.

Napa Valley er USAs mest kjente vindistrikt og ligger kun en times kjøring fra San Francisco. Her kan man selvfølgelig gå på guidede turer og smake på forskjellige viner som produseres i området.

Twin Peaks heter de nest høyeste punktene i det bølgende landskapet som inkluderer San Francisco. Disse to fjelltoppene når 281 meter over havet og ser nesten identiske ut. Dersom man tar seg opp hit får man en fantastisk utsikt over San Francisco.

Alamo Square er et boligområde i San Francisco hvor man kan se vakre viktorianske hus med den mye mer moderne skylinen i bakgrunnen. En fascinerende og samtidig pittoresk opplevelse.

Å følge 49-mile Scenic Drive er en veldig fin måte å se San Franciscos fineste områder og største severdigheter på. Det kreves riktignok at man har bil - og selv med bil bør man forvente at det vil ta mange timer å komme seg gjennom hele runden.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear