21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Thailand

Thailand har blitt en ordentlig gigant i form av turisme, og få steder på jorden er så populære som dette fredelige, vennlige og solrike landet. Det er lett å se hvorfor når den sørlige delen av landet er fullstappet med paradisstrender, svaiende palmer, myk og hvit sand, krystallklart badevann med fargerike korallrev å dykke eller snorkle i, et kjøkken som tilbyr kanskje verdens aller deiligste mat, et utvalg av barer og nattklubber som man knapt kan telle og menneskene - som er så utrolig vennlige og alltid ønsker velkommen med et varmt smil.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Når vi besøker Thailand er det vanligvis denne delen av landet som vi ser - de vakre og komfortable kystene og øyene - men det finnes mange andre spennende områder å oppdage i Thailand, hvis man føler seg litt sulten på eventyr og autentisk thailandsk kultur.

I nordlige Thailand får man en bedre innsikt i det ekte thailandske dagliglivet. Her finnes det mange fjellområder, med fantastisk natur og mange imponerende severdigheter fra den gamle kulturen. Man får seg dessuten en veldig hyggelig overraskelse hvis man så langt har syntes at sørlige Thailands største turiststeder har vært billige. Hellige templer, fantastiske nattemarkeder og spennende jungelvandringer er noen av tingene man kan underholde seg selv med når man besøker det nordlige Thailand.
 

Reiseguide Thailand

Alle som har spist thaimat trenger neppe å lese om den for å forstå omfanget av hvor god den er. Mange mener at det thailandske kjøkken er det beste i verden og det er meget mulig at dette faktisk er sant - rent objektivt, altså. Man har stor kjærlighet for matlaging i Thailand, og man verdsetter råvarene og deres kvaliteter.

God råvarer som kokosmelk, sitrongress, chili, bambusskudd, nudler, ris, fisk, kylling og annet kjøtt er vanlige ingredienser i thailandske retter. Maten som serveres er alltid helt fersk og sprø og sender tydelige signaler til våre smaksløker om både surt, søtt, salt og bittert.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear