21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Singapore

Singapore er helt klart en av de hyggeligste byene i hele Sørøst-Asia. I en stor by som dette forventer man seg litt av det samme kaoset som finnes i for eksempel Bangkok, men her er trafikken relativt rolig og gatene rene og ryddige. Med kulturarv fra blant annet India, Kina og Malaysia, tilbyr Singapore også massevis av sjel.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Singapore er en shoppingoase uten like, spesielt under den store salgsperioden midt på året. For den som elsker asiatisk mat er byen verdt et besøk nettopp av den grunn. Utvalget av restauranter er nesten endeløst, og prisene man betaler er enestående.

Alle som tror at Singapore bare byr på moderne urbanisering, god mat og fantastiske shoppingmuligheter - som jo vel ville vært tre helt tilstrekkelige grunner til å elske byen - tror feil. Det finnes også et bredt spekter av aktiviteter, severdigheter og naturopplevelser - om ikke i byen så rett rundt hjørnet.

Les mer om reiser til Singapore

 

Dersom man er eventyrlysten kan en dykketur blant haier i Underwater WorldSentosa-øya kanskje være lokkende? Sentosa byr på langt flere eventyr enn bare dette, og man kan ta taubanen ut for en ekstra minneverdig opplevelse.

Dersom man vil ha sjansen til å få øye på leoparder er Singapore Zoos magiske nattsafari noe man ikke bør gå glipp av. Den zoologiske hagen her er berømt over hele verden og holder selvsagt også åpent på dagtid.

Generelt sett er Singapore ideelt for eventyrlystne reisende, da man kan underholde seg med alt fra vanlig dykking i spennende farvann og vannski på Kallangelven til terrengsykling i regnskogsreservatet Bukit Timah, fjellklatring eller gokarting. Hvis man ønsker fred og ro så er øyas sentrale del utmerket. Midt i regnskogens jungel er de eneste lydene som man støter på de som kommer fra aper som svinger seg i tretoppene.

Singapores historiske museum på Stamford Road er interessant for alle som er interessert i byens historie. Utstillingene dekker først og fremst hvordan det gikk til at Singapore ble en selvstendig stat.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear