21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Madeira

Madeira er ikke en Kanarieøy, men ligger i Atlanterhavet, 60 mil utenfor den afrikanske kysten og ca 40 mil nord for den populære spanske øygruppen. Madeira tilhører Portugal og har et flott klima som ligner den norske sommeren på sitt beste - nesten hele året.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Madeira er en fjellrik øy, med dramatiske landskap og fantastiske omgivelser. Med kallenavn som "Atlanterens Perle" og "Guds hage" kan man få en idé om hvor vakkert det er her. Plantelivet er henførende i all sin prakt, med blomster som formerlig eksploderer i farger og tropiske fruktplantasjer som får hvem som helst til å miste pusten.

Alle som liker å vandre vil elske Madeira, som har utallige turløyper i fjellet hvor man kan beundre den fantastiske floraen og faunaen på øya mens man får en fantastisk utsikt over daler, raviner og fjelltopper fra den smale fjellveggene.

Den viktigste inntektskilden på Madeira er turismen. I tillegg til vakre omgivelser og spennende naturopplevelser tilbyr Madeira også tradisjonelt strandliv for de som ønsker å sole seg og bade i ferien. Her finnes det en naturlig sandstrand - Prainha - med dramatisk, svart lavasand og tilgang kun gjennom en smal, skrånende sti. Det finnes også kunstige strender, både sandtyper med sand importert fra Saharaørkenen, samt populære steinsstrender.

Aktiviteter å kose seg med i ferien på Madeira er blant annet gåturer, dyphavsfiske, vannsport, golf på flotte golfbaner og utallige båtutflukter.

Madeira er et fantastisk sted for de som ønsker å kombinere sol og sjø med virkelig vakre landskap i ferien.

Porto Santo heter en øy som er tilgjengelig med båt fra Madeiras hovedstad Funchal. Her finnes det kilometerlange strender som er veldig barnevennlige.

Pico Ruvio heter Madeiras høyeste fjelltopp, som når hele 1861 meter over havet, og den eneste måten å komme seg helt til toppen på er til fots. Det trengs vel knapt nevnes at utsikten herfra er helt magisk.

Monte er en by som ligger med fantastisk utsikt over Funchal. Man kan ta slede herfra ned til hovedstaden - en uforglemmelig opplevelse!

Ribeiro Frio heter et område i Madeiras urskog som vokser på høyder høyere enn 600 meter over havet. Her finnes det et plante- og dyreliv som ikke kan måle seg med noe annet, og mange av artene er endemiske - de finnes bare her.

De spennende lavagrottene Sao Vincente er ikke ferdig utforsket. Man kan fortsatt besøke dem, og hvis man ønsker det kan man få en guidet tur. Det er fascinerende å se lavaen som har blitt presset frem fra fjellet og ned til kysten - og at formasjonene er de samme i dag som hundrevis eller tusenvis av år siden.

Verdens høyeste havklipper - Cabo Girao - finnes på Madeira. De som ikke føler seg svimmel av å stå på kanten av de 580 meter høye klippene som fører rett ned i havet har en virkelig imponerende psyke. Dette er et syn man aldri glemmer.

Mer om Madeira

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear