21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Azorene

Azorene er en øygruppe i Atlanterhavet utenfor Portugal. Disse øyene, som er vulkanske, har svært rik flora og fauna, og her er det veldig grønt - og veldig hyggelig. Azorene består av ni øyer ca 130 mil utenfor kysten av Portugal, hver med sine unike omgivelser. Når man ser bilder fra Azorene så kan man lett forveksle øyene for å være Island, eller kanskje Skottland, med sine bølgende åser. Det finnes mange likheter, men den viktigste forskjellen er selvsagt klimaet. Azorene har subtropisk klima og behagelige temperaturer hele året rundt.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

Azorene har en utrolig mengde av vegetasjon, både med grøntarealer, blomster og trær som her finnes i overflod. Her finnes det også mange innsjøer i de gamle vulkankratrene - og vulkanske bergarter, selvfølgelig. Dette betyr at Azorene gir turistene mange grunner til å dra ut på utflukter når de kommer på besøk - alt fra fotturer og sykling til hesteridning og golf er svært populære aktiviteter her.

Hvis man ønsker å fokusere mer på havet, som selvfølgelig er forsvarlig når man er på en liten paradisøy midt i Atlanterhavet, så arrangeres mange populære delfin- og hvaltittingsturer. Man kan også prøve dyphavsfiske, dykking og kajakkpadling, eller man kan slappe av på beksvarte vulkanske strender eller dramatiske klipper - alt under den deilige solens stråler.
 

Reiseguide om Azorene

Caldeira das Furnas heter et område hvor man kan se sydende vulkanske åpninger - et ganske imponerende skue og en spennende måte å få et innblikk i hvordan jorden ser ut under de øvre lagene.

På øya Sao Miguel finnes Azorenes største by - Ponta Delgada. Dette er en veldig vakker by ved kysten og fungerer som øyas kommersielle sentrum med små butikker, et hyggelig morgenmarked og så nært som man kan komme et interessant uteliv på Azorene.

Pico er en vulkan med en maksimal høyde på 2351 meter. Det er en flott tur å komme seg hit og et spennende eventyr å bestige denne spektakulære vulkanen. Vulkanen Pico finnes selvsagt på øya med samme navn.

Atlanterhavets første moderne by var Angra do Heroísmo, og i dag har byen status som en del av verdensarven og fascinerer med sin elegante arkitektur. Finnes på øya Terceira.

Mer om Azorene

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear