21 49 39 00 Våre butikker

Våre leverandører

Vi har et tett samarbeide med leverandører innen blant annet rutefly, charter, cruise og hotell. Også for våre leverandører har bærekraft et sentralt fokus. 

 

Gruppresor inom Sverige

Charterselskap

For charterselskapene skjer miljøarbeidet både i Norge og i vertslandet. Flere stor aktører klimakompenserer samtlige reiser. Under selve reisen arbeider charterselskapene blant annet med i minske CO2-utslippene gjennom for eksempel grønne innflyvninger, direktefly og ved å minimere vekten for på den måten minske forbruket av brensel. 

På reisemålene arbeider de blant annet med miljøsertifiserte hotell der all fra fjerning av plastprodukter og minsket energiforbruk til minsket matsvinn håndteres. Arbeidet skjer også i prosjekter som retter seg mot menneskerettigheter og gjennom å ta avstand fra for eksempel utflukter som inkluderer dyr i fangenskap. 

 

 

Flyselskap

For flyselskapene er klimapåvirkningen, og minskningen av denne veldig viktig. I sentrum står overgangen til biodrivstoff, oppdatering til mer moderne flyflåter som bruker mindre drivstoff, minsket matsvinn på reisen gjennom at de reisende må forhånsdsbestille maten samt klimakompensering av medarbeidernes tjenestereiser. Også gjenvinning, forbedret håndtering av søppel og minsking av engangsartikler håndteres. 

 

 

 

 

 

Gruppresor inom Sverige
Gruppresor inom Sverige

Rederier

Rederiene arbeider mye med å redusere sine utslipp ved hele tiden å finne mer effektive løsninger. Arbeidet for å beskytte havene er sentralt, og inkludrerer tiltak som miljøvennlig avfallshåndtering, gjenvinning av avløpsvann og engasjement i prosjekter omkring bærekraftig fiske. Tiltakene inkluderer også et stort sosialt ansvar, bistand og engasjement over hele verden. 

 

 

 

 

 

 

Hotelleverandører

Våre hotelleverandører arbeider intensivt med å minske sitt klimaavtrykk og er engasjert i å skape bærekraftige hotell for gjestene. Dette skjer gjennom tiltak som å minske matsvinn ved bufféer, minsket energiforbruk gjennom automatisk avstengning av air condion  når gjestene ikke er på rommet, oppfordringer til å  spare på vannet når man dusjer, bruke hådklærne flere dager en tidligere samt å minske bruken av plastartikler. Engasjementet skjer også gjennom et sosialt ansvar, for eksempel å ha en høy grad av lokalt personell ansatt, og at så mye som mulige av maten kjøpes inn fra lokale produsenter. 

 

 

 

Gruppresor inom Sverige
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear