Fakta Ticket

Antall butikker:
52 i Sverige og 19 i Norge

Telefonservice:
i Sverige og Norge

Gjennomsnittlig årsverk:
277 i Sverige og 76 i Norge

Internettsider i:
Sverige, Norge, Danmark og Finland

Velkommen til Ticket

Velkommen til Ticket! Ticket Feriereiser er en detaljhandelskjede som selger feriereiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier samt fly- og hotellselskaper.

 

Ticket Feriereiser er Nordens største reisebyråkjede som tilbyr privatreiser. Virksomheten i Sverige og Norge drives via 71 butikker, telefon og internett samt via ticket.dk i Danmark og ticket.fi i Finland. Salget foregår også under merket Airngo i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Salget er ca 7 milliarder kroner og selskapet har ca 350 årsansatte. Ticket Feriereiser er eid av investeringsselskapet Braganza

Vår oppgave i Ticket Feriereiser er å gjøre det enkelt for deg som kunde å finne og bestille riktig reise. Gjennom kun én kontakt med oss får du som kunde overblikk over markedets brede utvalg og kan sammenligne tilbud. Gjennom vår høye kompetanse og service gir vi deg som kunde råd og hjelp til å bestille riktig reise.

Vår visjon

Ticket skal være det selvsagte valget ved kjøp av feriereise.

Forretningsidé

Med et attraktivt utvalg, høy tilgjengelighet og best kompetanse gjør Ticket det enkelt for feriekunden å kjøpe riktig reise ut fra sitt behov.

Tickets merverdier

Ticket skal ta posisjonen som ledende på service, og skal hjelpe kunden å finne riktig reise ut fra sitt behov. Kunden skal velge Ticket ut fra de merverdiene som Ticket står for: tilgjengelighet, enkelhet, kompetanse og et attraktivt utvalg.

Tilgjengelighet
Gjennom tre salgskanaler; Internett, telefon og butikk, samt med lokal tilstedeværelse, lange åpningstider og korte ventetider, er Ticket svært tilgjengelig. Vi skal finnes der kundene vil ha tak i oss, og når kundene vil ha tak i oss.

Enkelhet
Gjennom en eneste kontakt får kunden oversikt over markedets utvalg og kan lett sammenligne leverandørenes produkter. Dermed blir det enklere å finne riktig reise og ta en beslutning. Å få personlig hjelp til å finne riktig reise i markedets store utvalg oppleves derfor som tidseffektivt og som en kvalitetsgaranti. Vi gjøre det enkelt for kunden å ta en beslutning og finne riktig reise.

Kompetanse
Gjennom kunnskap og engasjement gjør vi riktig behovsanalyse og tilbyr riktig reise til hver kunde. For å sikkerstille de ansattes kompetanse, gjennomfører Ticket kontinuerlig opplæringer i reisemålskunnskap, produktkunnskap, bestillings- og informasjonssystemer, samt salgsteknikk.

Attraktivt utvalg
Gjennom bredde og dybde i vårt utvalg, kan Ticket tilby feriereiser til hver enkelt kunde. Et utvalg som er tilgjengelig i samtlige salgskanaler og koblet til personlig rådgivning og service. Ticket garanterer for kvaliteten av de produktene vi tilbyr, hvilket gir kundene trygghet.

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!