Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.


For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.

Akkurat nå: Fantastiske priser og gratis internett om bord!

Surfe på bølgene med Royal Caribbean - WiFi inkludert! Akkurat har Royal Caribbean gode priser på cruise over hele verden. Bestiller du nå får du dessuten gratis WiFi om bord, med den raskeste internetten til sjøs. Bestiller du innen 3. mars kan du dessuten legge til drikkepakken "Deluxe" allerede ved bestilling - med opptil 30 % rabatt sammenlignet med prisen om bord. 

Celebrity Cruises - opptil 4 000,- i rabatt per person
Bestill en utvendig lugar eller bedre og få inkludert en "Classic Drikkepakke", samt opptil 4 000,- i rabatt per person. Les mer her »

Vi hos Ticket hjelper deg med å finne et cruise som passer for deg og dine, så ta kontakt med din Ticketbutikk for mer informasjon og bestillingsregler.

Luksusferie i Karibien - Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexico. Fra 8 982 kr

Skipet har flere attraksjoner som du ikke finner noen annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer så er dette imponerende skipet en drøm for hele familien.
 

7 netter, 4 destinasjoner
 Verdens største cruiseskip
30 % rabatt på forhåndsbestilt drikkepakke

Drømmecruise i Middelhavet - Symphony of the Seas

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 12 470 kr


Rederiets nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer.
 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 30 % rabatt på forhåndsbestilt drikkepakke

Drømmecruise i Middelhavet - Jewel of the Seas

Roma, Cannes, Ajaccio, Barcelona, Palma de Mallorca, Sardinia. Fra 10 279 kr

Vakre Jewel of the Seas seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantiske cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.
 

 7 netter - en vakker rundtur fra Roma 
 Spennende restauranter og barer 
 30 % rabatt på forhåndsbestilt drikkepakke

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner USA-ferien med et 3-netters cruise i Karibien, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Allure of the Seas

Fort Lauderdale, Philipsburg, San Juan, Labadee

Allure of the Seas®  er et av verdens største cruiseskip. Velkommen til en verden av opplevelser med 7 nabolag der du bl.a. kan oppleve Central Park® og Boardwalk®. Et cruise for hele familien med sol & bad, aktiviteter, fantastisk mat og underholdning. Alt krydret med herlige destinasjoner. Se ruten på kartet »
 

 7 netters cruise i Karibien – fra Fort Lauderdale 
 Broadwayshowet MAMMA MIA! – inkludert!
 Egen Suite Class – med 6 suitekategorier

Enchantment of the Seas - Maksimer din USA-ferie

Miami, Nassau, CocoCay, Key West

Kombiner din USA-ferie med et cruise i Karibien. Skipet seiler 3 og 4 netter fra Miami til Bahamas og Key West. Skipet byr på både avkobling, imponerende underholdning, herlig treningssenter, spa og en flott handlegate med butikker og kafeer. Se ruten på kartet »
 

 3- og 4-netters Karibiencruise – fra Miami
 Kritthvite Bahamasstrender
 Herlige bassenger og restauranter

 

 

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger man ikke reise langt for en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk mange av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Rhapsody of the Seas

Venezia, Dubrovnik, Kotor, Santorini, Katakolon

Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser. Se ruten på kartet »
 

 7 netter – vakre rundturer fra Venezia
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!