Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.


For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.

Akkurat nå: Drømmecruise i Karibien til spesialpriser!

Cruise i Karibien er like fantastisk året rundt, men for oss her oppe i nord er det kanskje ekstra deilig å besøke noen av verdens vakreste øyer når høsten og vinteren kommer her hjemme. Akkurat nå har Royal Caribbean spesialpriser på utvalgte cruise i Karibien. Kontakt din Ticketbutikk for mer informasjon og bestilling.

Drømmecruise i Karibien - Allure of the Seas

Miami, St Maarten, Puerto Pico, Labadee. Fra 6 475 kr

Opplev frodige Karibien på et cruise med Allure of the Seas. Slapp av ved paradisstrender, nyt tiden om bord med Broadwayshow, gourmetmat og spennende aktiviteter som surfesimulator og den unike Zip Line 9 dekk over Boardwalk. 
 

7 netter 
 Kombiner med Florida
Broadwayshow til havs

 

Luksusferie i Karibien - Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Labadee, Jamaica, Cozumel. Fra 7 975 kr

Skipet har masseiv av attraksjoner som du ikke finner noe annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer så er dette imponerende skipet en drøm for hele familien.
 

7 netter
 Broadwaymusikalen Grease
 Populær storselger

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger du ikke reise langt for å få en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk noen av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Opplev Middelhavet - Oasis of the Seas

Barcelona, Palma, Marseille, La Spezia, Roma, Napoli. Fra 9 015 kr

Det største skipet i Oasis-klassen og et av verdens største cruiseskip. Skipet byr på syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav. Gå tur i Central Park, besøk vannparken, se et show og mye mer!

 

 7 netter og 6 destinasjoner
 7 temaområder 
 Broadwayshowet Cats 

Middelhavets perler med Jewel of the Seas

Roma, Cartagena, Barcelona, Palma, Ajaccio, Portofino. Fra 7 895 kr

Vakre Jewel of the Seas® seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantisk cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.
 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Utendørskino ved bassengområdet 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!