Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.


For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 815 59 930 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.
 

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner Florida ferien med et 3 netters cruise til Bahamas, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexico. Fra 7 372 kr 


Dette flotte nye skipet er et reisemål i seg selv med 7 bydeler, 20 restauranter og utallige aktiviteter å velge mellom. Hva med verdens høyeste rutsjebane til havs som går over 10 dekk, eller muligheten at en robot serverer deg en drink i Bionic bar.  Se ruten på kartet »
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 Verdens største skip
 Broadwayshow - Grease

Enchantment of the Seas

Miami, Nassau, CocoCay, Key West

 

Kombiner din Florida-ferie med et cruise. Ombord kan du slappe av ved bassenget, komme i form på treningssenteret eller hvorfor ikke teste trampolinen. Det er selvfølgelig tillat bare å nyte god mat og liveunderholdning. Se ruten på kartet »
 

 4 netter, 4 destinasjoner
 9 basseng og 8 restauranter
 Kritthvite Bahamasstrender

 

 

Jewel of the Seas

San Juan, Jomfruøyene, St Marteen, Dominica, Barbados, Grenada


Et skip i klassisk stil med førsteklasses service. Om bord er tilbudet stort av både aktiviteter og fasiliteter. Turen går til mange av Karibiens kanskje aller vakreste øyer. Se ruten på kartet »
 

 Paradisøyer
 Mulighet til direktefly
 Populær storselger

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger man ikke reise langt for en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk mange av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen, Kroatia og Tyrkia.

Freedom of the Seas

Barcelona, Marseille, Nice, La Spezia, Roma, Napoli


Et fantastisk skip med et stort utvalg av underholdning og aktiviteter. Mens barna leker i vannparken H2O Zone kan de voksne passe på å ta seg noe å drikke i poolbaren, teste ferdighetene på rollerbladesbanen eller prøve surf simulatoren. Se ruten på kartet »
 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Isbane ombord
 Veldig populær – bestill tidlig

Rhapsody of the Seas

Venezia, Dubrovnik, Ephesus, Santorini, Katakolon


Et størrelsesmessig litt mindre skip som gir en litt mer personlig og avslappende atmosfære. På dette ukes cruiset tilbys blant annet  aktiviteter som klatrevegg og løpebane. Velg mellom åtte restauranter og i teateret vises et utvalg av Broadway inspirert underholdning. Se ruten på kartet »
 

 7 netter, 5 destinasjoner
 Adventure Ocean for barn
 Temarestauranter

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!