Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.
 

Venner & Familie rabatt - kun hos Ticket: Få opp til kr 20.000,- i rabatt når 10 venner & familie bestiller på samme seiling. Gjelder for alle 7 netter eller lengre seilinger med avreise 2019 & 2020 i Europa eller Karibien.
 

For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner USA-ferien med et 3-netters cruise i Karibien, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexico. Fra 7 975 kr

Skipet har massevis av attraksjoner som du ikke finner noen annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer, er dette imponerende skipet en drøm for hele familien.
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 Broadwaymusikalen Grease
 Populær storselger!

Enchantment of the Seas

Miami, Bahamas, Key West. Fra 4 851 kr

Kombiner din USA-ferie med et cruise i Karibien. Majesty seiler 3 og 4 netter fra Miami til Bahamas og Key West. Skipet byr på både avkobling, imponerende underholdning, herlig treningssenter, spa og en flott handlegate med butikker og kafeer.
 

 3- og 4-netters Karibiencruise
 Kritthvite Bahamasstrender
 Herlige bassenger og restauranter

 

 

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger du ikke reise langt for å få en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk noen av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Symphony of the Seas - Størst i verden!

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 11 136 kr


Rederiets nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer.
 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Rhapsody of the Seas

Venezia, Kotor, Montenegro, Dubrovnik, Santorini, Katakolon, til sjøs, Venezia. Fra kr 9.876- p.p. i innvendig lugar (avreise 15.8.2020)

Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønske avslappende dager og nye opplevelser.

 7 netter, 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Jewel of the Seas

Roma, Cannes, Korsika, Barcelona, Palma, Sardinia. Fra 8 948 kr

Vakre Jewel of the Seas® seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantisk cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.
 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Utendørskino ved bassengområdet 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!