Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.


For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 815 59 930 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.
 

Fantastiske priser til Karibien og opptil 35 % rabatt i Middelhavet!

Legg ferien til Karibien i vinter - nå til fantastiske priser
Royal Caribbeans fantastiske skip Harmony, Oasis og Allure of the Seas gir deg uforglemmelige cruiseopplevelser - og løfter ferieopplevelsen til nye høyder. Akkurat nå har vi fantastiske priser på seilinger i Karibien med avreise frem til 30. juni 2018. 

Få opptil 35 % rabatt på cruise i Middelhavet 
I oktober tilbyr Royal Caribbean 35 % rabatt på sitt nyeste skip, Symphony of the Seas, som seiler fra Barcelona og Roma neste sommer. Rabatten gjelder på grunnprisen på alle lugarkategorier. Gjelder ikke på skatter, avgifter og driks. På utvalgte seilinger i Europa kan vi også friste med barnerabatter på opptil 50 %. 

All inclusive, gratis Wi-Fi og opptil 700,- i rabatt
Bestill ditt cruise med Celebrity Cruises i oktober og du får gratis drikkepakke og opptil 700,- i rabatt. Les mer her »

Vi hos Ticket hjelper deg med å finne et cruise som passer for deg og dine, så ta kontakt med din Ticketbutikk for mer informasjon og bestillingsregler. Bestill senest 24. oktober. 

Priseksempler per person inklusive rabatter:

Oppdag fantastiske Karibien i vinter!

Fort Lauderdale, Nassau, Charlotte, Philipsburg. Fra 7 777 kr

Opplev frodige Karibien på et cruise med Allure of the Seas. Slapp av ved paradisstrender, nyt tiden om bord med Broadwayshow, gourmetmat og spennende aktiviteter som surfesimulator og den unike Zip Line 9 dekk over Boardwalk. 
 

7 netter, 4 destinasjoner
 Kombiner med Florida
Broadwayshow til havs

 

Symphony of the Seas - NYHET! Størst i verden

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 11 408 kr


Rederiets nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer. Flere nyheter kommer!  Se ruten på kartet »
 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Middelhavet med de greske øyer - opptil 30 % rabatt

Venezia, Kotor, Corfu, Athen, Mykonos, Argostoli. Fra 8 479 kr

Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønske avslappende dager og nye opplevelser.
 

 7 netter – vakre rundturer fra Venezia
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner USA-ferien med et 3-netters cruise i Karibien, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Bahamas, Saint Thomas, Saint Kitts

Skipet har flere attraksjoner som du ikke finner noen annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer så er dette imponerende skipet en drøm for hele familien. Se ruten på kartet »
 

 7 netters cruise i Karibien - fra Fort Lauderdale 
 Broadwaymusikalen Grease - inkludert
 Verdens største rutsjebane til sjøs

Enchantment of the Seas - Maksimer din USA-ferie

Miami, Nassau, CocoCay, Key West

Kombiner din USA-ferie med et cruise i Karibien. Skipet seiler 3 og 4 netter fra Miami til Bahamas og Key West. Skipet byr på både avkobling, imponerende underholdning, herlig treningssenter, spa og en flott handlegate med butikker og kafeer. Se ruten på kartet »
 

 3- og 4-netters Karibiencruise – fra Miami
 Kritthvite Bahamasstrender
 Herlige bassenger og restauranter

 

 

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger man ikke reise langt for en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk mange av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Jewel of the Seas

Roma, Cannes, Ajaccio, Barcelona, Palma de Mallorca, Cagliari

Vakre Jewel of the Seas® seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantiske cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.  Se ruten på kartet »
 

 7, 9 og 12 netter – vakre rundturer fra Roma 
 Spennende restauranter og barer 
 Utendørskino ved bassengområdet 

Rhapsody of the Seas

Venezia, Dubrovnik, Kotor, Santorini, Katakolon

Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønske avslappende dager og nye opplevelser. Se ruten på kartet »
 

 7 netter – vakre rundturer fra Venezia
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!