21 49 39 00 Våre butikker

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.
 

For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner USA-ferien med et 3-netters cruise i Karibien, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Harmony of the Seas

Orlando, Perfect Day@CoCo Cay​, Costa Maya, Roatan, Cozumel


Skipet har massevis av attraksjoner som du ikke finner noen annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer, er dette imponerende skipet en drøm for hele familien.
 

 7 netter, 5 destinasjoner
 Perfect Day@CoCo Cay
 Populær storselger!

Kortcruise med Navigator of the Seas

Miami, Perfect Day@CoCo Cay, Bahamas

 

Skipet byr på en rekke aktiviteter på bare noen korte dager. Prøv nyskapende fasiliteter som den lengste vannsklien til sjøs, nyt større og stiligere bassengområder, spis på nye restauranter hver dag og teste et fantastisk natteliv.
 

 3- og 4-netters Karibiencruise
 Spennende restauranter og barer
 Perfect Day@CoCo Cay

 

 

Cruise i Middelhavet

Om sommeren trenger du ikke reise langt for å få en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk noen av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Rhapsody of the Seas

Venezia, Kotor, Montenegro, Dubrovnik, Santorini, Katakolon, 


Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønske avslappende dager og nye opplevelser.

 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Nyrenoverte Explorer of the Seas i Middelhavet

Roma, Villefranche,Barcelona, Valencia, Cartagena, til sjøs , Roma  

 


Nyrenoverte Explorer of the Seas kommer til Middelhavet sommeren 2020. Her finner du aktiviteter for alle som Flow Rider, Klatrevegg, Minigolf, Skøytebane, 2 store vannskiler, oppgradert bessengdekk med mer. Egne klubber for både barn og ungdom.

 

 6 netter fra Roma
 Spennende restauranter og barer 
 Aktiviteter og underholdning

Jewel of the Seas i Østersjøen

Stockholm, St. Petersburg, Helsinki, Tallinn, Visby


Et skip i klassisk stil med førsteklasses service. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Utreise fra Stockholm. Skipet ligger 2 dager i St. Petersburg!
 

 7 netter - 5 destinasjoner
 Aktiviteter og underholdning
 Barne- og ungdomsklubber

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear