Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har RCCL en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden. 21 praktfulle skip i fire ulike klasser tilbyr deg et dynamisk utvalg av muligheter for luksuscruise.


For flere forslag på cruise og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss via skjemaet du finner på denne siden.

Akkurat nå: Drømmecruise i Karibien til spesialpriser!

Cruise i Karibien er like fantastisk året rundt, men for oss her oppe i nord er det kanskje ekstra deilig å besøke noen av verdens vakreste øyer når høsten og vinteren kommer her hjemme. Akkurat nå har Royal Caribbean spesialpriser på utvalgte cruise i Karibien. Fra kun 5 995,- per person får du drømmeferien som gir minner for livet.

Vi hos Ticket hjelper deg med å finne et cruise som passer for deg og dine, så ta kontakt med din Ticketbutikk for mer informasjon og bestillingsregler.

Høsten i Karibien - Oasis of the Seas

Orlando, Haiti, Jamaica, Mexico. Fra 5 995 kr

Reis på ditt livs ferie med Oasis of the Seas! Skipet har et banebrytende design og er fullpakket med opplevelser for all aldre. Her får du oppleve flere av Karibiens vakreste reisemål, samtidig som du om bord på skipet har førsteklasses overnatting.
 

7 netter, 4 land
 Zip Line og Central Park om bord
Underholdning på kveldstid for hele familien

 

Fly, hotell og cruise - Allure of the Seas

Fort Lauderdale, St Maarten, Puerto Rico, Haiti. Fra 10 995 kr

Sjekk inn i en karibisk verden fyllt av herlige aktiviteter, god mat, underholdning og avslapning. Nå kan Royal Carribean friste med herlige pakkepriser hvor du får både fly, hotell, transfer og cruise i ett. 
 

7 netter, 4 land
 Royal Carribean møter deg på flyplassen
Fast flypris uten risiko for prisøkninger

 

Kombiner ferie i Florida med kortcruise til Bahamas

Miami, Nassau, Coco Cay. Fra 4 759 kr

Et kortcruise er en flott og prisgunstig måte å sette en ekstra spiss på USA-ferien. Om bord på Mariner of the Seas finner du alt fra klatrevegg og treningssenter til skøytebane og Royal Promenade. 
 

4 netter i balkonglugar - Mariner of the Seas
 Kritthvite Bahamasstrender
Adventure Ocean for barn i alle aldre

 

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruises

Om sommeren trenger du ikke reise langt for å få en fantastisk cruiseopplevelse. Start cruiset i Roma eller i Barcelona og besøk noen av verdens vakreste steder. Eller start i Venezia og utforsk den greske øyverdenen og Kroatia.

Symphony of the Seas - Størst i verden!

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 11 136 kr


Rederiets nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer.
 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Rhapsody of the Seas

Venezia, Montenegro, Korfu, Athen, Mykonos, Argostoli. Fra 11 673 kr

Rhapsody of the Seas seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Her finner du blant annet aktiviteter som løpebane, klatrevegg og spa. Matvalget står mellom 8 restauranter, og i teateret er det underholdning hver kveld.
 

 7 netter, 5 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Jewel of the Seas

Roma, Cannes, Korsika, Barcelona, Palma, Sardinia. Fra 8 948 kr

Vakre Jewel of the Seas® seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantisk cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.
 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Utendørskino ved bassengområdet 

Cruise i Karibien

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Karibien på enn å reise på cruise! Kombiner USA-ferien med et 3-netters cruise i Karibien, eller ta en uke eller mer for å oppleve alt de fantastiske øyene har å by på.

Allure of the Seas

Fort Lauderdale, Bahamas, St Thomas, St Marteen. Fra 7 372 kr

Velkommen til en verden av opplevelser med 7 nabolag der du bl.a. kan oppleve Central Park® og Boardwalk®. Et cruise for hele familien med sol & bad, aktiviteter, fantastisk mat og underholdning. Alt krydret med herlige destinasjoner.
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 Broadwayshowet Mamma Mia
 Populær storselger

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexico. Fra 8 140 kr

Skipet har massevis av attraksjoner som du ikke finner noen annet sted til sjøs. Velg mellom 20 spennende restauranter, Broadwayshowet Grease, et fantastisk spa og mye mer. Med syv ulike nabolag og utallige eventer, er dette imponerende skipet en drøm for hele familien.
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 Broadwaymusikalen Grease
 Populær storselger!

Enchantment of the Seas

Miami, Bahamas, Key West. Fra 4 851 kr

Kombiner din USA-ferie med et cruise i Karibien. Majesty seiler 3 og 4 netter fra Miami til Bahamas og Key West. Skipet byr på både avkobling, imponerende underholdning, herlig treningssenter, spa og en flott handlegate med butikker og kafeer.
 

 3- og 4-netters Karibiencruise
 Kritthvite Bahamasstrender
 Herlige bassenger og restauranter

 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!