Cruise i Middelhavet

Et cruise er seks reiser til samme pris som en. Du sjekker inn første dag, og så våkner du opp i en ny by hver morgen. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så du mister heller ikke noe av ferien på transportetapper. I priseksemplene inngår lugar, mat, underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord.


Under har vi valgt ut våre favorittcruise, men vi har selvfølgelig mange andre skip og destinasjoner å tilby, samt både kortere og lengre cruise og velge blant. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller kontakt oss gjennom skjemaet under. Alle priser er per person når 2 personer deler lugar.

Cruise i vestlige Middelhavet (Spania, Frankrike, Italia)

Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder. Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne noen deilig dager der også.

MSC Seaview

MSC Seaview

Barcelona, Korsika, Genova, Firenze, Roma, Cannes, Mallorca

Hver del av skipet er designet for å å utnytte solen og havutsikten maksimalt. MSC Seaview har et unikt promenadedekk hvor du kan gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Her kan du spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs eller shoppe i butikkene – alt mens du nyter spektakulære utsikter.
 

 7 netter - 7 destinasjoner
 Underholdning og restauranter
 Verdens beste havutsikt!

Oasis of the Seas

Barcelona - Palma - Provence - Firenze - Roma - Napoli -Til sjøs - Barcelona

Oasis of the Seas tilhører klassen over verden største cruiseskip. Her finnes det mye å gjøre for alle. Hva med underholdning både på vann, is eller i teateret, 20 restauranter, deilig spaavdeling og mye, mye mere? Flere nyheter kommer!  Gjelder cruise i 2019. 

 

 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Celebrity Edge

Barcelona - Valencia - Ibiza - til sjøs - Marseille - Firenze - Roma

Opplev den nyeste og mest spektakulære skipet i Middelhavet, det arkitektdesignede Celebrity Edge! Spis middag på "the Magic Carpet" - gladdverandaen som henger utenfor skipet. En romantisk reise for livnyteren eller vennegjengen som vil oppleve moderne design!

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 11 restauranter, 7 barer
 Unikt skip

Cruise i østlige Middelhavet (Italia, Kroatia, Hellas)

For deg som vil oppleve noe mer eksotisk eller utforske de greske øyene så er det østlige Middelhavet det riktige valget. Begynn cruiset i Venezia eller Barcelona – opplev historie, kultur og nye inntrykk.

MSC Magnifica

Venezia, Brindisi, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor.  


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Magnifica byr på valgmuligheter for alle. Alt fra avkopling i boblebadet eller på Aurea Spa, innendørs lekeland om solen blir for varm til show, musikk og restauranter. 

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 3 restauranter og mange barer
 Populær storselger

Rhapsody of the Seas

Venezia, Montenegro, Korfu, Athen, Mykonos, Kefalonia.  

Et litt mindre skip som gir en mer personlig og avslappende atmosfære. På ditt 7-netters cruise tilbys blant annet aktiviteter som klatrevegg, treningssenter og spa. 
 

 7 netter – 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!