Cruise i Middelhavet

Et cruise er seks reiser til samme pris som en. Du sjekker inn første dag, og så våkner du opp i en ny by hver morgen. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så du mister heller ikke noe av ferien på transportetapper. I priseksemplene inngår lugar, mat, underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord.


Under har vi valgt ut våre favorittcruise, men vi har selvfølgelig mange andre skip og destinasjoner å tilby, samt både kortere og lengre cruise og velge blant. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller kontakt oss gjennom skjemaet under. Alle priser er per person når 2 personer deler lugar.

Cruise i vestlige Middelhavet (Spania, Frankrike, Italia)

Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder. Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne noen deilig dager der også.

Symphony of the Seas - NYHET! Størst i verden

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 6 572,-

Royal Caribbeans nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer. Flere nyheter kommer!  Se ruten på kartet »

 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Jewel of the Seas

Roma, Cannes, Ajaccio, Barcelona, Palma de Mallorca, Cagliari. Fra 8 527,-

Vakre Jewel of the Seas® seiler fra Roma til legendariske og pittoreske steder i Middelhavet. Skipet er utrustet med store glassfasader som gir fantastisk utsikt og lys, og har et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Romantiske cruise – perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser.  Se ruten på kartet »
 

 7, 9 og 12 netter – vakre rundturer fra Roma 
 Spennende restauranter og barer 
 Utendørskino ved bassengområdet 

MSC Meravigliga

Barcelona, Marseille, Genova, Civitavecchia, Palermo, Malta. Fra 6 449,-


Elegant design fylt med aktiviteter for store og små i dette nyeste tilskuddet til MSCs flåte. Hva med et 96 meter langt middelhavsinspirert innendørs promenadedekk med mulighet til shopping, restaurant- og barbesøk. Vannrutsjebaner, Aurea Spa og show med Cirque du Soleil. Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 6 destinasjoner
 12 restauranter
 Populær toppselger

Celebrity Constellation

Roma, Napoli, Sicilia, Malta, Palma de Mallorca, Cartagena, Gibraltar, Barcelona. Fra 8 166,-


Et oppgradert skip med et stort fokus på nytelse. Hvorfor ikke prøve forskjellige vin I Cellar Master, ta en behandling i spa avdelingen eller en dukkert I bassenget. Kanskje lære å danse salsa mens barna spiller X-box eller snapchatter med vennene i Celebrity iLounge.

 

 10 netter, 8 destinasjoner
 Kjøkken i verdensklasse
 Beste Premiumcruise

Cruise i østlige Middelhavet (Italia, Kroatia, Hellas)

For deg som vil oppleve noe mer eksotisk eller utforske de greske øyene så er det østlige Middelhavet det riktige valget. Begynn cruiset i Venezia eller Roma – opplev historie, kultur og nye inntrykk.

MSC Musica

Venezia, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor. Fra 6 599,-


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Musica byr på valgmuligheter for alle. Alt fra avkopling i bobblebadet eller på Aurea Spa, innendørs lekeland om solen blir for varm til show, musikk og restauranter.  Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 3 restauranter og mange barer
 Populær storselger

Rhapsody of the Seas

Venezia, Dubrovnik, Kotor, Santorini, Katakolon. Fra 11 666,-

Rhapsody of the Seas® seiler fra Venezia til Middelhavets mange vakre perler. Middelhavet fra kyst til kyst – romantisk, vakkert og fullt av opplevelser! Perfekt for par som ønsker avslappende dager og nye opplevelser. Se ruten på kartet »
 

 7 netter – vakre rundturer fra Venezia
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Celebrity Reflection

Roma, Sicilia, Malta, Mykonos, Rhodos, Santorini, Athen, Napoli. Fra 12 276,-

En reise for livsnyteren! Etter en lang dag full av aktiviteter, opplevelser og inntrykk så kan du slå deg ned med en piknik kurv på gressplenen på det øverste dekket og nyete solnedgangen. Et veldig populært skip. Reisen begynner i Roma. Se ruten på kartet »

 

 10 netter, 7 destinasjoner
 Canyon Ranch SpaClub
 Beste Premiumcruise

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!