Cruise i Middelhavet

Et cruise er seks reiser til samme pris som en. Du sjekker inn første dag, og så våkner du opp i en ny by hver morgen. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så du mister heller ikke noe av ferien på transportetapper. I priseksemplene inngår lugar, mat, underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord.


Under har vi valgt ut våre favorittcruise, men vi har selvfølgelig mange andre skip og destinasjoner å tilby, samt både kortere og lengre cruise og velge blant. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller kontakt oss gjennom skjemaet under. Alle priser er per person når 2 personer deler lugar.

Cruise i vestlige Middelhavet (Spania, Frankrike, Italia)

Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder. Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne noen deilig dager der også.

MSC Seaview

MSC Seaview

Barcelona, Marseille, Genova, Napoli, Messina, Valletta. Fra 8 149 kr

MSC Seaview har et unikt promenadedekk hvor du kan gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Her kan du spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs eller shoppe i butikkene – alt mens du nyter spektakulære utsikter.
 

 7 netter - 6 destinasjoner
 Nytt skip sommeren 2018
 Verdens beste havutsikt!

Symphony of the Seas

Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Firenze, Roma, Napoli. Fra 10 373 kr

Royal Caribbeans nyeste og spektakulære cruiseskip kommer til Middelhavet april 2018. Skipet har underholdning og aktiviteter for alle. Vi kan friste med show både på vann, is og på scenen, 7 ulike nabolag, en fantastisk Spa-avdeling og mye mer. Flere nyheter kommer!

 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Broadwayshowet Hairspray - inkludert 

Celebrity Reflection

Roma, Firenze, Nice, Korsika, Sardinia, Napoli. Fra 9 865 kr

En reise for livsnyteren! Etter en lang dag full av aktiviteter, opplevelser og inntrykk kan du slå deg ned med en piknikkurv på gressplenen på det øverste dekket og nyte solnedgangen. Et veldig populært skip. Reisen starter i Roma.

 6 netter, 6 destinasjoner
 Drikkepakke inngår i de fleste lugartyper.
 Beste Premiumcruise

Cruise i østlige Middelhavet (Italia, Kroatia, Hellas)

For deg som vil oppleve noe mer eksotisk eller utforske de greske øyene så er det østlige Middelhavet det riktige valget. Begynn cruiset i Venezia eller Barcelona – opplev historie, kultur og nye inntrykk.

MSC Musica

Venezia, Brindisi, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor. Fra 7 549 kr


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Musica byr på valgmuligheter for alle. Alt fra avkopling i boblebadet eller på Aurea Spa, innendørs lekeland om solen blir for varm til show, musikk og restauranter. 

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 3 restauranter og mange barer
 Populær storselger

Rhapsody of the Seas

Venezia, Montenegro, Korfu, Athen, Mykonos, Kefalonia. Fra 8 496 kr

Et litt mindre skip som gir en mer personlig og avslappende atmosfære. På ditt 7-netters cruise tilbys blant annet aktiviteter som klatrevegg, treningssenter og spa. 
 

 7 netter – 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Celebrity Constellation

Barcelona, Valencia, Firenze, Roma, Montenegro, Split, Venezia. Fra 10 957 kr

Med fine fasiliteter, lugarer og førsteklasses sevice er det lett å trives om bord. Nyt herlige Middelhavskvelder i vinbaren, hør på levende musikk eller spis mat komponert av stjernekokker - til neste dag starter med en ny, spennende destinasjon. 

 

 9 netter, 7 destinasjoner
 Kjøkken i verdensklasse
 Broadwayinspirert underholdning

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!