Cruise i Middelhavet

Et cruise er seks reiser til samme pris som en. Du sjekker inn første dag, og så våkner du opp i en ny by hver morgen. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så du mister heller ikke noe av ferien på transportetapper. I priseksemplene inngår lugar, mat, underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord.


Under har vi valgt ut våre favorittcruise, men vi har selvfølgelig mange andre skip og destinasjoner å tilby, samt både kortere og lengre cruise og velge blant. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 815 59 930, eller kontakt oss gjennom skjemaet under. Alle priser er per person når 2 personer deler lugar.

Cruise i vestlige Middelhavet (Spania, Frankrike, Italia)

Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder. Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne noen deilig dager der også.

MSC Meravigliga

Barcelona, Marseille, Genova, Napoli, Messina, Malta


Elegant design fylt med aktiviteter for store og små i dette nyeste tilskuddet til MSCs flåte. Hva med et 96 meter langt middelhavsinspirert innendørs promenadedekk med mulighet til shopping, restaurant- og barbesøk. Vannrutsjebaner, Aurea Spa og show med Cirque du Soleil. Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 6 destinasjoner
 12 restauranter
 Populær toppselger

Symphony of the Seas +

Barcelona, Palma, Provence, Firenze, Roma, Napoli


Royal Caribbeans nyeste skip sjøsettes i april 2018. Her finnes virkelig noe for alle: Show på vannet, isen eller i teateret, 7 egne nabolag, fantastisk spa-avdeling med mer. Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 6 destinasjoner
 20 restauranter og barer
 Verdens største skip - april 2018

Celebrity Constellation

Roma, Firenze, Nice, Portofino, Sete, Ibiza,  Barcelona 


Et oppgradert skip med et stort fokus på nytelse. Hvorfor ikke prøve forskjellige vin I Cellar Master, ta en behandling i spa avdelingen eller en dukkert I bassenget. Kanskje lære å danse salsa mens barna spiller X-box eller snapchatter med vennene i Celebrity iLounge. Se ruten på kartet »

 

 9 netter, 8 destinasjoner
 Kjøkken i verdensklasse
 Beste Premiumcruise

Freedom of the Seas

Barcelona, Marseille, Nice, La Spezia, Roma, Napoli


Et fantastisk skip med et stort utvalg av underholdning og aktiviteter. Mens barna leker i vannparken H2O Zone kan de voksne passe på å ta seg noe å drikke i poolbaren, teste ferdighetene på rollerbladesbanen eller prøve surf simulatoren. Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 6 destinasjoner
 Isbane ombord
 Veldig populær – bestill tidlig

Norwegian Epic – Vestlige Middelhavet

Barcelona, Napoli, Roma, Firenze/Pisa, Cannes, Provence

 

Det mest populære skipet de siste årene. Mange tilbakevendende gjester. Innovativt skip med et stort underholdningsprogram. Reisen byr på mange spennende destinasjoner som blander kultur, sol og bad.

 

7 netter, 6 destinasjoner
23 resturanter å velge mellom
Populært skip med trivelige destinasjoner

Cruise i østlige Middelhavet (Italia, Kroatia, Hellas, Tyrkia)

For deg som vil oppleve noe mer eksotisk eller utforske de greske øyene så er det østlige Middelhavet det riktige valget. Begynn cruiset i Venezia eller Roma – opplev historie, kultur og nye inntrykk.

MSC Musica

Venezia, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Musica byr på valgmuligheter for alle. Alt fra avkopling i bobblebadet eller på Aurea Spa, innendørs lekeland om solen blir for varm til show, musikk og restauranter.  Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 3 restauranter og mange barer
 Populær storselger

Rhapsody of the Seas

Venezia, Dubrovnik, Ephesus, Santorini, Katakolon

Et størrelsesmessig litt mindre skip som gir en litt mer personlig og avslappende atmosfære. På dette ukes cruiset tilbys blant annet  aktiviteter som klatrevegg og løpebane. Velg mellom åtte restauranter og i teateret vises et utvalg av Broadway inspirert underholdning. Se ruten på kartet »

 

 7 netter, 5 destinasjoner
 Adventure Ocean for barn
 Temarestauranter

Celebrity Reflection

Roma, Sicilia, Malta, Mykonos, Rhodos, Santorini, Athen, Napoli 

En reise for livsnyteren! Etter en lang dag full av aktiviteter, opplevelser og inntrykk så kan du slå deg ned med en piknik kurv på gressplenen på det øverste dekket og nyete solnedgangen. Et veldig populært skip. Reisen begynner i Roma. Se ruten på kartet »

 

 10 netter, 7 destinasjoner
 Canyon Ranch SpaClub
 Beste Premiumcruise

Norwegian Jade – Østlige Middelhavet

Venezia, Dubrovnik, Aten, Santorini, Split

 

Det perfekte cruiset om man vil oppleve Hellas, Italia og Kroatia i sommer. Reise til 5 forskjellige sol og bad destinasjoner med samme hotellrom. Bekvemt for hele familien. Trivelig skip med herlig atmosfære ombord.

 

7 netter, 5 destinasjoner
14 resturanter å velge mellom
Hellas, Italia og Kroatia

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!