21 49 39 00 Våre butikker

Cruise i Middelhavet

Et cruise er seks reiser til samme pris som en. Du sjekker inn første dag, og så våkner du opp i en ny by hver morgen. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så du mister heller ikke noe av ferien på transportetapper. I priseksemplene inngår lugar, mat, underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord.


Under har vi valgt ut våre favorittcruise, men vi har selvfølgelig mange andre skip og destinasjoner å tilby, samt både kortere og lengre cruise og velge blant. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller kontakt oss gjennom skjemaet under. Alle priser er per person når 2 personer deler lugar.

Cruise i vestlige Middelhavet (Spania, Frankrike, Italia)

Det klassiske middelhavscruiset som aldri slår feil og som tar deg til noen av verdens vakreste steder. Begynn cruiset i Roma eller Barcelona, og tilbring gjerne noen deilig dager der også.

MSC Seaview

MSC Seaview

Barcelona, Korsika, Genova, Firenze, Roma, Cannes, Mallorca
 - man kan reise ut fra ulike havner


Hver del av skipet er designet for å å utnytte solen og havutsikten maksimalt. MSC Seaview har et unikt promenadedekk hvor du kan gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Her kan du spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs eller shoppe i butikkene.
 

 7 netter - 7 destinasjoner
 Underholdning og restauranter
 Verdens beste havutsikt!

Nyrenoverte Allure of the Seas i Middelhavet

Barcelona, Palma, Marseille, La Spezia, Roma, Napoli, til sjøs, Barcelona.   

Sommeren 2020 seiler det prisbelønte og nyrenoverte skipet Allure of The Seas fra Barelona. Opplev en drømmeferie utenom det vanlige i Middelhavet ombord på et av Royal Caribbeans største skip. Skipet byr på syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav.

 

 

 7 netter fra Barcelona 
 20 spennende restauranter og barer 
 Underholdning for hele familien 

                        

Norwegian Epic – Vestlige Middelhavet

Barcelona, Napoli, Roma, Livorno, Cannes, Mallorca

Familievennlig cruise. Sol, bad, kultur og historie på en og samme reise. Norwegian Epic har en hyggelig atmosfære som passer for alle aldre, og massevis av aktiviteter for barn. Men en dag til sjøs har du tid til å suse nedover The Plunge!

 

7 netter, 6 destinasjoner
Stor barneklubb 3 - 12 år
Broadwayshow ombord

Cruise i østlige Middelhavet (Italia, Kroatia, Hellas)

For deg som vil oppleve noe mer eksotisk eller utforske de greske øyene så er det østlige Middelhavet det riktige valget. Begynn cruiset i Venezia eller Barcelona – opplev historie, kultur og nye inntrykk.

MSC Musica

Venezia, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor 


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Musica er utstyrt med en rekke moderne fasiliteter. Her kan du velge mellom 16 barer og restauranter, alle inspirert av forskjellig temaer og med et stort utvalg av mat og drikke.   

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 Reiseperiode 19.4. - 19.10
 Mulighet for ulike utreisehavner

Rhapsody of the Seas

Venezia, Kotor, Korfu, Athen, Mykonos, Argostoli


Et litt mindre skip som gir en mer personlig og avslappende atmosfære. På ditt 7-netters cruise tilbys blant annet aktiviteter som klatrevegg, treningssenter og spa. 
 

 7 netter – 6 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
 Opplev verdens vakreste utseiling

Norwegian Dawn – Østlige Middelhavet

Venezia, Kotor, Korfu, Santorini, Mykonos, Agostoli, Dubrovnik

 

Opplev det beste av Hellas, Kroatia og Montenegro og få det meste ut av reisen med en ny havn hver dag. Fra klassiske Santorini til middelalderhistorie i Dubrovnik. 

 

7 netter, 7 destinasjoner
Nyrenovert skip
Største suiten til sjøs - 622m2

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear