Celebrity Cruises

Celebrity Cruises har en flåte på 10 skip. Det minste skipet tar 95 passasjerer og er hele året på Galapagos, mens 5 prisbelønte skip seiler i Karibien/Europa og Australia. I tillegg er det 4 skip som er i Østen, Sør-Amerika og Alaska.

 

Celebrity Cruises® byr på et moderne og luksuriøst cruise som tar service, design og innovasjon til helt nye høyder. Hele 85% av lugarene på våre nye Solsticeklasse skip er balkonglugarer – noe som gir deg den ultimate sjøutsikten. Legg til et hav av opplevelser, imponerende restauranter, aktiviteter, underholdning helt utenom det vanlige, eksotiske spabehandliner, fantastiske treningssentre og mye mye mer.

Karibien med Celebrity Cruises

Den beste måten å oppleve alt Karibien har å tilby er ved å reise på cruise. Vi har plukket ut to av våre favorittseilinger, fra Miami med Celebrity Eclipse, og fra Fort Lauderdale med skipet Celebrity Edge.

Celebrity Eclipse

Miami, St Maarten, Antigua, Saint Lucia, Barbados, Bonaire, Curacao, Aruba

Et cruise for livsnyteren med All Inclusive! Gå barbent på skipets gressplen og kjenn duften fra grillen på Lawn Club på øverste dekk. Bestill lunsjen i en piknikkurv til The Alcove. Koble av i skipets basseng, herlige lounger eller skipets spa-avdeling. Drikkepakke er inkludert i de fleste lugarkategorier.
 

 7 herlige karibiske øyer 
 14 netters cruise i Karibien – fra Miami  
Stor herlig gressplen på øverste dekk

Celebrity Edge - Nyhet! Helt ny skipsklasse

Fort Lauderdale, George Town, Costa Maya, Cozumel, Key West

Skipet seiler i Karibien vinteren 2018 og har et banebrytende design. Med unik 3D-teknologi har Celebrity Cruises designet ett av verdens mest avanserte skip med imponerende nyheter – blandt annet en gigantisk glassveranda som forflytter seg mellom dekk 2 og 16.
 

 7 netters cruise i Karibien – fra Fort Lauderdale
 4 herlige Karibiske øyer 
Beste premiumcruise 

Cruise i Middelhavet med Celebrity Cruises

Våre favorittseilinger i Middelhavet er med skipene Celebrity Reflection og Celebrity Constellation. Velg din favoritt!

Celebrity Reflection

Roma, La Spezia, Nice, Barcelona, Gibraltar, Malaga, Cartagena, Palma de Mallorca

Drømmecruise med All Inclusive! På øverste dekk finner du herlige Lawn Club, en stor gressplen med ekte gress. Nyt en piknik og levende musikk til utsikten over havet. Om bord finnes flere herlige restauranter, lounger, barer og kaféer. Drikkepakke er inkludert i de fleste lugarkategorier. 
 

 11 netters cruise i Middelhavet– fra Roma
7 vakre destinasjonter i vestlige Middelhavet 
 Overnatting i Barcelona 

 

Cruise i Asia og Australia med Celebrity Cruises

Celebrity Millennium

Singapore, Bangkok, Ho Chi Minh, Hue Danang, Hanoi, Hong Kong

Opplev Asia med vakre Celebrity Millennium. Ditt livs eventyr venter i eksotiske, spennende Asia med dette luksuriøse skipet. Du kan utforske både Singapore, Thailand og Vietnam. Prisbelønte restauranter om bord gir deg matopplevelser med stor variasjon. På øverste dekk finnes en herlig takterrasse. 
 

 14 netters cruise i Asia – fra Singapore  
 6 herlige destinasjoner
Thailand – Vietnam – Hong Kong og mer

Celebrity Solstice

Sydney, Milford Sound, Doubtful Sound, Dusky Sound, Dunedin, Akaroa, Wellington, Napier, Tauranga, Bay of Islanda, Auckland

All Inclusive! Opplev et eksotisk cruise fra Sydney “down under” til vakre New Zealand. Skipet som har lekkert design og herlige restauranter gir deg mange spennende destinasjoner i Australia og på New Zealand. Drikkepakke er inkludert i de fleste lugarkategorier.  
 

 11 netters cruise til New Zealand – fra Sydney  
 All Inclusive 
Nye spennende seilinger og utflukter 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!