21 49 39 00 Våre butikker

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises® byr på et moderne og luksuriøst cruise som tar service, design og innovasjon til helt nye høyder. På skipene i Solsticeklassen er hele 85% av lugarene balkonglugarer – noe som gir deg den ultimate sjøutsikten. Legg til et hav av opplevelser, imponerende restauranter, aktiviteter, underholdning helt utenom det vanlige, eksotiske spabehandliner, fantastiske treningssentre og mye mye mer.

De nyeste skipene Celebrity Edge og Celebrity Apex er designet med unik 3D-teknologi og er blandt verdens mest avanserte skip med mange imponerende nyheter.

Karibien med Celebrity Cruises

Den beste måten å oppleve alt Karibien har å tilby er ved å reise på cruise. Vi har plukket ut to av våre favorittseilinger, fra Miami med Celebrity Eclipse, og fra Fort Lauderdale med skipet Celebrity Edge.

Celebrity Reflection i Karibien

Fort Lauderdale, Gran Cayman, Cartagena, Colon, Poerto Limon, Roatan, Costa Maya

Et cruise for livsnyteren med All Inclusive! Gå barbent på skipets gressplen og kjenn duften fra grillen på Lawn Club på øverste dekk. Bestill lunsjen i en piknikkurv til The Alcove. Koble av i skipets basseng, herlige lounger eller skipets spa-avdeling. Drikkepakke er inkludert i de fleste lugarkategorier.
 

 7 herlige karibiske øyer 
 11 netters cruise i Karibien  
Stor herlig gressplen på øverste dekk

Celebrity Edge - Helt ny skipsklasse

Fort Lauderdale, Key West, Costa Maya, Cozumel, Grand Cayman

Opplev det mest spektakulære skipet i Karibien, det arkitektdesignede Celebrity Edge! Spis middag på "the Magic Carpet" - glassverandaen som henger utenfor skipet, eller nyt roen i Eden. En romantisk reise for livsnyteren eller vennegjengen som vil oppleve moderne design!

 

 7 netters - 5 destinasjoner
 Spennende restauranter og barer 
Unikt skip

Cruise i Middelhavet med Celebrity Cruises

Våre favorittseilinger i Middelhavet er med skipene Celebrity Reflection og Celebrity Constellation. Velg din favoritt!

Celebrity Apex - fra april 2020

Mange ulike reiseruter i Middelhavet fra april 2020

Det helt nye skipet i Edge-klassen Celebrity Apex starter sine seilinger i Middelhavet i april 2020. Opplev den nyeste og mest spektakulære skipet i Middelhavet! Spis middag på "the Magic Carpet" - glassverandaen som henger utenfor skipet eller nyt roen i Eden.  

 

 Flere ulike reiseruter
Middelhavet sommer 2020
 Unikt skip

 

Cruise i Asia og Australia med Celebrity Cruises

Celebrity Millennium

Cruise i Asia med avreise fra Hong Kong, Singapore, Tokyo eller Shanghai

Opplev Asia med vakre Celebrity Millennium. Ditt livs eventyr venter i eksotiske, spennende Asia med dette luksuriøse skipet. Du kan utforske både Singapore, Thailand og Vietnam. Prisbelønte restauranter om bord gir deg matopplevelser med stor variasjon. På øverste dekk finnes en herlig takterrasse. 
 

 14 netters cruise i Asia 
 Herlige destinasjoner
Thailand, Vietnam, Filippinene, Hong Kong og mer

Celebrity Solstice

Sydney, Milford Sound, Doubtful Sound, Dusky Sound, Dunedin, Akaroa, Wellington, Napier, Tauranga, Bay of Islanda, Auckland

All Inclusive! Opplev et eksotisk cruise fra Sydney “down under” til vakre New Zealand. Skipet som har lekkert design og herlige restauranter gir deg mange spennende destinasjoner i Australia og på New Zealand. Drikkepakke er inkludert i de fleste lugarkategorier.  
 

 11 netters cruise til New Zealand – fra Sydney  
 All Inclusive 
Nye spennende seilinger og utflukter 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear