21 49 39 00 Våre butikker

Cruise i hele verden – fantastiske cruise der vi inkluderer alt!

Et cruise er den totale ferieopplevelsen og et minne for livet! Ticket tilbyr cruise fra de velkjente rederiene Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises, Norwegian Cruice Line, Azamara Cruises og Hurtigruten.  Med disse rederiene får du en fantastisk cruiseopplevelse, uansett om du reiser på cruise i Karibien, Middelhavet, på Europas elver eller i kaldere farvann. I flertallet av våre pakkereiser har vi dessuten inkludert fly, transport, hotell før cruiset, aktiviteter og underholdning om bord og mye annet. Også tips er inkludert i de fleste cruisene. Tenk på det når du gjør prissammenlikninger. Fyll ut interesseskjema så får du hjelp av våre profesjonelle cruisespesialister.

 

Reis på cruise blant Middelhavets mange historiske og vakre steder. Opplev spennende, interessante miljøer og et kulturelt mangfold. Et cruise i Middelhavet er blant Tickets mest bestilte seilinger og det er lett å forstå hvorfor. Velg blant flere ulike alternativer og reiseruter med Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Norwegian Cruiseline. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.


Les mer og bestill her »

For deg som drømmer om Vestindias mange eksotiske steder er en ukes cruise i Karibien det perfekte alternativet. Blant alle populære reisemål i Karibien finner du blant annet Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas og Grand Cayman. Vi tilbyr flere seilinger i Karibien med Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Norwegian Cruiseline. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.

Les mer og bestill her »

Med et elvecruise får du på en komfortabel og behagelig måte å oppleve livet rundt Europas elver fra første rad. Nydelig utsikt, interessante møter og severdigheter venter ved hver havn. Seil langs Donau gjennom hjertet av Europa og besøk Budapest, Bratislava og Wien. Eller seil nedover den romantiske Rhinen gjennom Holland, Tyskland og Frankrike hvor du får oppleve et frodig landskap med bølgende vinmarker, middelalderbyer og vakre slott.

Les mer og bestill her »

Reis med Hurtigruten langs den norske kysten med vakker natur, god mat laget med lokale råvarer, musikk, polarsirkelbad og uforglemmelige opplevelser som hvalsafari i Andenes og kongekrabbefiske i Finnmark. Eller reis som en oppdagelsesreisende på et ekspedisjonsskip og opplev spennende kulturer og spektakulær natur med isbjørner, pingviner, vulkaner, isfjell og breer i de hvite villmarkene på Svalbard, Island, Grønland, Patagonia og Antarktis.


Les mer og bestill her »

Cruise med verdens ledende rederier !

Cruise med noen av verdens største skip og Royal Caribbean International.

Italiens rederi med moderne, elegante og miljøtilpassede skip.

Oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten!

Moderne cruise med en stilig touch og en høy grad av personlig service.

Freestyle Cruising på moderne skip over hele verden – da er cruise på sitt beste.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear