Charter til Zanzibar


4.5

Drømmer du om en ferie med et bosted rett ved en pudderhvit sandstrand og krystallklart hav? Da har du kommet rett. Hotell Riu Palace Zanzibar ligger rett på Nungwi Beach og har det meste du trenger for en vellykket ferie. Høy standard, bassenger, generøs all inclusive og mye mer. Hotellområdet er stort og husene ligger spredt utover på et frodig område. Rommen med utsikt mot bakhagen ligger i skråningen ned mot stranden. To bassenger ved stranden Bassengene har den ultimate beliggenheten, rett ved strandkanten slik at du enkelt kan kombinere bad i bassenget med stranden. Vil du bytte fra bassengområdet til stranden kan du bare gå ned en tretrapp. På varme dager i solen kreves det at du drikker mye. Og du trenger ikke gå langt. Det finnes nemlig både bassengbar og strandbar, ikke langt fra solsengen med andre ord. Generøs all inclusive All inclusive inkluderer velfylte bufféer til frokost, lunsj og middag. Måltidene serveres i bufférestauranten som også har en utendørsterrasse. Du kan også spise i spesialrestaurantene Krystal Fusion og The Steakhouse. Alt er servert, akkurat slik det skal være i ferien. Flere kvelder arrangerer hotellet underholdning! Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 13 april 2020
Hjemreise: tirsdag 21 april 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 662 NOK Pris per voksen

4

Paradise Beach Resort ligger på Zanzibars østkyst, nærmere bestemt i landsbyen Marumbi. Her bor du rett ved hotellets private strand, med restauranter, barer og et stort basseng. Hotellet har også spa og treningsrom. All inclusive er inkludert. Hotellet har en fin beliggenhet blant vaiende kokospalmer og med den hvite sandstranden rett foran seg. Rommene er innredet i tradisjonell design og ligger spredt rundt i hotellets hage. Havutsikt fra bassengområdet Det store laguneformede bassenget finner du nede ved stranden, så herfra har du en fin utsikt over havet. Her finnes også en bassengbar som serverer kald drikke på dagtid. De yngste har et eget barnebasseng. Strandvolleyball og kajakkpadling Blir du lei av å sole deg og bade, kan du spille strandvolleyball, padle i kajakk eller ta dykkertimer. Eller hvorfor ikke leie en sykkel eller bestille en spabehandling? Bar på bryggen I bufférestauranten kan du spise ute under åpen himmel på den koselige utendørsterrassen, og her tilbys også en egen meny for barna. Til lunsj og middag er det grilling på stranden. Baren på brygga er åpen om kvelden, og her kan du nyte noe godt i glasset under palmebladtak og med hav på alle kanter. Det arrangeres også show med masaidans på stranden flere kvelder i uken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 april 2020
Hjemreise: torsdag 30 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 662 NOK Pris per voksen

Melia Zanzibar
Zanzibar
 

4.5

Melia Zanzibar er et luksuriøst all inclusive-hotell nordøst på Zanzibar. Her bor du rett ved en lys sandstrand og får en generøs all inclusive med flere restauranter og barer. På hotellet finner du alt fra treningsrom, tennis og spa til egen strandklubb. Nedenfor hotellet strekker den lange sandstranden seg langs kysten. Ved stranden ligger hotellets egen strandklubb Gabi Beach med solsenger og cabañas. Her kan du nyte god lunsj i form av grillmat, fisk og skalldyr, salater og vedovnsstekt pizza i skyggen under palmene. Infinity-basseng ut mot havet Melia Zanzibar har et elegant infinity-basseng med utsikt over Det indiske hav. Her finnes terrasse med solsenger og en bassengbar som serverer enkle retter, snacks, drinker og kald drikke. Treningsrom, spa og aktiviteter Hotellet har: En tennisbane med kveldsbelysning Treningsrom Spa med massasje, ulike behandlinger og badstue Internasjonal barneklubb for barn 4–12 år … og nede ved Gabi Beach kan du være med på strandvolleyball eller ta en tur med kajakk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 april 2020
Hjemreise: torsdag 16 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 012 NOK Pris per voksen

4.5

Royal Zanzibar Beach har en herlig beliggenhet på den hvite sandstranden, rett utenfor den sjarmerende lille byen Nungwi. Hotellet har et stort bassengområde med infinity-basseng, barnebasseng og swim up-bar. Velg blant to restauranter og fire barer. Det finnes også et spa og trimrom. All inclusive er inkludert. Rommene ligger spredt rundt i en tropisk hage, med hvite bygninger med tørkede halmtak. På kvelden lyses stiene rundt husene opp av små lykter. Fire basseng og swim up-bar Avkjøl deg i infinity-bassenget elelr i et av de tre andre bassengene, som alle ligger i en stor frodig hage. Blir du tørst, kan du svømme frem til bassengbaren. Bassengområdet har også en jacuzzi, og for de minste finnes et barnebasseng. Spa, treningsrom og strandvolleyball Ønsker du et avbrekk fra basseng- og strandliv, kan det passe fint med et spabesøk. Hva er vel mer avslappende enn massasje mens du hører på lyden av bølgene? Har du derimot lyst til å røre på deg litt, så kan du besøke treningsrommet, spille strandvolleyball eller være med på vannaerobic. Bar med utsikt Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant med fisk på menyen. Hvis du vil ha litt ekstra luksus, kan du bestille en privat middag for to på stranden, mot ekstra kostnad. Du kan velge mellom fire barer der en ligger på stranden med utsikt over Det indiske hav.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 april 2020
Hjemreise: torsdag 16 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 262 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Zanzibar
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!