Charter til Zanzibar


4.5

Drømmer du om en ferie med et bosted rett ved en pudderhvit sandstrand og krystallklart hav? Da har du kommet rett. Hotell Riu Palace Zanzibar ligger rett på Nungwi Beach og har det meste du trenger for en vellykket ferie. Høy standard, bassenger, generøs all inclusive og mye mer. Hotellområdet er stort og husene ligger spredt utover på et frodig område. Rommen med utsikt mot bakhagen ligger i skråningen ned mot stranden. To bassenger ved stranden Bassengene har den ultimate beliggenheten, rett ved strandkanten slik at du enkelt kan kombinere bad i bassenget med stranden. Vil du bytte fra bassengområdet til stranden kan du bare gå ned en tretrapp. På varme dager i solen kreves det at du drikker mye. Og du trenger ikke gå langt. Det finnes nemlig både bassengbar og strandbar, ikke langt fra solsengen med andre ord. Generøs all inclusive RIU skiller seg ut fra mange andre hoteller, og tilbyr all inclusive døgnet rundt. All inclusive inkluderer velfylte bufféer til frokost, lunsj og middag. Måltidene serveres i bufférestauranten som også har en utendørsterrasse. Du kan også spise i spesialrestaurantene Krystal Fusion og The Steakhouse. Alt er servert, akkurat slik det skal være i ferien. Flere kvelder arrangerer hotellet underholdning! Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 776 NOK Pris per voksen

Melia Zanzibar
Zanzibar
 

4.5

Melia Zanzibar er et luksuriøst all inclusive-hotell nordøst på Zanzibar. Her bor du rett ved en lys sandstrand og får en generøs all inclusive med flere restauranter og barer. På hotellet finner du alt fra treningsrom, tennis og spa til egen strandklubb. For en enda mer luksuriøs ferie, bestill bunalow med balkong og havutsikt. Da bor du i The Level, en eksklusiv sone med blant annet ekstra basseng, The Level Lounge og egen à la carte-frokost. Infinity-basseng ut mot havet Melia Zanzibar har et elegant infinity-basseng med utsikt over Det indiske hav. Her finnes terrasse med solsenger og en bassengbar som serverer enkle retter, snacks, drinker og kald drikke. Hotellet er spredt over et stort område, og du kan enkelt finne din helt egen del av grøntområdet å slappe av på. Nedenfor hotellet strekker den lange sandstranden seg langs kysten. Ved stranden ligger hotellets egen strandklubb Gabi Beach med solsenger og cabañas. Her kan du nyte god lunsj i form av grillmat, fisk og skalldyr, salater og vedovnsstekt pizza i skyggen under palmene. Treningsrom, spa og aktiviteter Hotellet har: En tennisbane med kveldsbelysning Treningsrom Spa med massasje, ulike behandlinger og badstue Internasjonal barneklubb for barn 4–12 år … og nede ved Gabi Beach kan du være med på strandvolleyball eller ta en tur med kajakk. Honning fra nabobyen Hotellet engasjerer seg mye i bærekraftsspørsmål, og du kan blant annet få en smak av honningen som nabolandsbyens kvinnekooperativer produserer til hotellet. Hotellet har også satt opp et flott fristed for esler som har vært syke og som du vil kunne besøke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 126 NOK Pris per voksen

4.5

Royal Zanzibar Beach har en herlig beliggenhet på den hvite sandstranden, rett utenfor den sjarmerende lille byen Nungwi. Hotellet har et stort bassengområde med infinity-basseng, barnebasseng og swim up-bar. Velg blant to restauranter og fire barer. Det finnes også et spa og trimrom. All inclusive er inkludert. Rommene ligger spredt rundt i en tropisk hage, med hvite bygninger med tørkede halmtak. På kvelden lyses stiene rundt husene opp av små lykter. Fire basseng og swim up-bar Avkjøl deg i infinity-bassenget elelr i et av de tre andre bassengene, som alle ligger i en stor frodig hage. Blir du tørst, kan du svømme frem til bassengbaren. Bassengområdet har også en jacuzzi, og for de minste finnes et barnebasseng. Spa, treningsrom og strandvolleyball Ønsker du et avbrekk fra basseng- og strandliv, kan det passe fint med et spabesøk. Hva er vel mer avslappende enn massasje mens du hører på lyden av bølgene? Har du derimot lyst til å røre på deg litt, så kan du besøke treningsrommet, spille strandvolleyball eller være med på vannaerobic. Bar med utsikt Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant med fisk på menyen. Hvis du vil ha litt ekstra luksus, kan du bestille en privat middag for to på stranden, mot ekstra kostnad. Du kan velge mellom fire barer der en ligger på stranden med utsikt over Det indiske hav.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 651 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Zanzibar
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!