Charter til Kemer, Tyrkia


Barut Kemer Resort
Kemer, Tyrkia
 

5

Førsteklasses Barut Kemer Resort ligger rett ved havet med Taurusfjellene i bakgrunnen. Hotellet har stilrene rom og suiter med all inclusive. Det er gåavstand til sentrale Kemer med småbåthavn, shopping og fornøyelser. Hotellet har en egen strandlinje med solsenger, badebrygge og vannaktiviteter. Flere bassenger Her finnes det både relaxbasseng når du vil ha fred og ro, hovedbasseng med solsenger rundt, et basseng med vannsklier og separat barnebasseng. Tennisbane, spa og kino Barut Kemer Resort tilbyr en rekke aktiviteter: Tennisbane og bordtennis Stranvolleyball og minigolf Fitnessenter, spa og innendørsbasseng Hotellets aktivitetsteam Kanoer og pedalbåter Kino og nattklubb Fire à la carte-restauranter En bufférestaurant og ett besøk per à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive. Bassengbaren og snackrestauranten serverer enklere retter og det finnes fem barer å velge mellom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 402 NOK Pris per voksen

Kemer Dream Hotel
Kemer, Tyrkia
 

4

Når du bor på Kemer Dream Hotel - All Inclusive i Kemer, befinner du deg i nærheten av stranden, og i nærheten av Octopus Diving Center og Kemer marina Når du bor på Kemer Dream Hotel - All Inclusive i Kemer, befinner du deg i nærheten av stranden, og i nærheten av Octopus Diving Center og Kemer marina. Dette resort-hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Nomadepark og Månelysstranden og -park.Rom Føl deg som hjemme i et av de 340 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Rommene har privat balkonger og med parabol-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner.Fasiliteter Ta et bad i et av stedets 2 eller 2 utendørs svømmebasseng og nyt andre rekreasjonsfasiliteter som en vannsklie. Dette resort-hotellet tilbyr også gratis wi-fi på fellesområde og gavebutikk/kiosk.Servering Dette resort-hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter. Kemer Dream Hotel - All Inclusives gjester kan spise middag på en restaurant, eller kjøpe noe å spise fra en dagligvarebutikk/storkiosk. Koble av med noe godt å drikke på en av stedets 2 bassengbarer. Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og kaffe på fellesområde. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 31 august 2020
Hjemreise: mandag 7 september 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Economy, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 584 NOK Pris per voksen

4

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 oktober 2020
Hjemreise: fredag 23 oktober 2020
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 390 NOK Pris per voksen

Fame Residence Kemer
Kemer, Tyrkia
 

4.5

Ligger ved stranden og 500m fra sentrum av Kemer. Fasiliteter og tjenester inkluderer døgnåpen resepsjon, basseng bar, snackbar på stranden, lobby bar, restauranter, svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, WiFi i felles arealer, internett-hjørne, velværesenter, sauna, boblebad, treningssenter, møterom, vaskeri og parkering. Alle rommene er utstyrt med sentral air condition / oppvarming, satelliteTV, direkte telefon, hårtørker, mini bar, musikk-kanal og safe (ekstra kostnad). "Vær oppmerksom på at aircondition / oppvarming på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er air condition / oppvarming er kun slått på under bestemte tider i løpet av dagen som kan variere" ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan være stengt på grunn av vær / sesongmessige forhold. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker . Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Merkez Mahallesi Deniz Caddesi No: 15, 7980 Kemer, Tyrkia

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 21 september 2020
Hjemreise: mandag 28 september 2020
Bosted: Double room - Single use - Land View, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 164 NOK Pris per voksen

Kemer Barut Collection
Kemer, Tyrkia
 

5

Barut Kemer tilbyr deg og dine kjære en spennende og uforglemmelig ferieopplevelse. Hotellet tilbyr høy kvalitet og ypperlig service blendet med den komfort, varme og frihet du trenger for å føle deg som hjemme. Hotellet ligger ved stranden, 1,5 kilometer fra Kemer, 2 kilometer fra en marina og 56,5 kilometer fra Antalya flyplass. På hotellet er det WiFi, parkering, restauranter, barer, spa-behandlinger (mot betaling), nattklubb, treningssenter, tyrkisk bad, badstue, minigolf, spillerom (mot betaling), tennisbane, svømmebassenger, badeland, møterom, konferanserom, eventlokale, 24-timers resepsjon, heiser og hage. Rommene har WiFi, aircondition (sentralstyrt), telefon, kaffe-/tekoker, safe, minibar (mot betaling), hårføner og bad. Juniorsuite med boblebad har også egen stue og boblebad. Penthouse suite har også eget oppholdsrom og to balkonger/terrasser. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, og er derfor kun i bruk til bestemte tider i løpet av dagen. Tidene kan variere noe. Ved valg av "all inclusive Gold": All Inclusive Gold inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikke til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sen kveld (ca. til kl. 22.00-24.00). Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogram også inkludert. Adresse: Ataturk Buvlan, Yeni Mahalle 24, Kemer, Antalya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 21 september 2020
Hjemreise: mandag 28 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 927 NOK Pris per voksen

4.5

Orange County Resort Hotel Kemer har stilren arkitektur designet etter nederlandsk arkitektur fra 1500-tallet, med en magisk atmosfære som i Amsterdam. Ligger ved Middelhavet med perfekt utsikt over Taurus fjellene og i harmoni med det dype blå Middelhavet. Ligger på stranden i sentrum av Kemer, 1.5 kilometer fra Selcuklu jakthytte, 2 kilometer fra Kındıl fontenen, 3,5 kilometer fra Folkloric Yoruk Park utendørs Museum, 10 kilometer fra Dinopark Antalya og 57 kilometer fra Antalya flyplass. På hotellet er det parkering, heis, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, romservice (mot betaling), treningssenter, vaskeriservice (mot betaling), badstue, svømmebasseng, barneklubb, barnebasseng, konferanserom, teater og disko. Rommene har sentralvarme, safe, telefon, minibar (mot betaling), TV, Wifi, bad, hårføner og aircondition. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor kan dette kun være i bruk til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere. Vær oppmerksom på at hotellet er for ektepar og familier. Enslige menn aksepteres ikke. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker . Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.00-24.00). Åpningstidene kan variere mellom restaurantene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Ataturk Bulvari Yeni Mah, 07980 Kemer, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 21 september 2020
Hjemreise: mandag 28 september 2020
Bosted: Twin/Double room - Land view, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 502 NOK Pris per voksen

Viking Star
Kemer, Tyrkia
 

4

Hotell i sentrum av de kosmopolitiske turistområdet Kemer på Tyrkias Middelhavskyst, 700 m fra havet. Viking Star ligger ideellt til i det kosmopolitiske turistområdet Kemer i Tyrkia med kort vei til butikker, barer restauranter og et livlig natteliv. Hotellet er bygd på et 6000 m2 stort område 700 m fra havet og rett ved postkontoret i Kemer sentrum. Det er 55 km til Antalya flyplass. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, bankettsal, spillerom med biljard, playstation og internettcafe (alt mot ekstra avgift), gratis internett i hele hotellet, butikker, buffetrestaurant, a la carte restaurant, flere barer, en engelsk pub, et diskotek, oppvarmet innendørsbasseng med barnedel, utendørsbasseng, barnebasseng, fitnessenter, Spa med tyrkisk bad, badstu, jacuzzi og forskjellige behandlinger og massasjeservice (mot ekstra avgift). I tillegg har hotellet et amfiteater for diverse underholdning, aktivitetsprogram og miniklubb. Hotellrommene har air-condition, TV, direktetelefon, minibar og safe til leie, bad med badekar og hårtørker og balkong. 24 timers rom-service og vaskeri/renseriservice er også tilgjengelig (begge mot ekstra avift). **Alt inkludert-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og all måltidsdrikke som vann, brus, øl, vin og spritholdige drikker av lokale merker. Drikkevarer serveres hele dagen fra morgen til sen kveld (ca. 22.00-24.00) Åpningstider kan variere noe på ulike hotell. På noen hotell er aktivitetsprogram inkludert i prisen.** Adresse: 07980 Kemer, Antalya, Turkey.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 21 september 2020
Hjemreise: mandag 28 september 2020
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 611 NOK Pris per voksen

Lancora Beach
Kemer, Tyrkia
 

Lancora Beach ligger 50 m fra stranden, 300 m fra Kemer sentrum og 45 km fra Antalya. Hotellet tilbyr følgende fasiliteter og tjenester: 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, WiFi, heis, parkering, spa (ekstra kostnad) og konferanserom (ekstra kostnad). Alle rom har air condition, TV, telefon, bad med badekar eller dusj, WC, hårtørker, safe (ekstra kostnad) og minibar. Ved valg av "all inclusive": Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene, slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Deniz Cad. No: 39, 07980 Kemer, Antalya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 31 august 2020
Hjemreise: mandag 7 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - Economy, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 784 NOK Pris per voksen

Doubletree by Hilton Antalya Kemer er et hotell med pent design. Her bor du med en fin beliggenhet, rett ved stranden og nær Kemer havn. Til tross for dette har hotellet alt du trenger i området. En privat strand, stort basseng, spa og flere restauranter og barer. Og det beste av alt - all inclusive er inkludert! Det er ikke langt til Kemer sentrum. Det tar bare fem minutter å ta seg dit med taxi. Der finnes det en marina, shopping og underholdning. Laguneformet basseng og privat strand Hotellbassenget er laguneformet, og midt i bassenget ligger en liten øy med palmer, som du når via to trebroer. I en grunnere del av bassenget finnes det solsenger for to, så mens du ligger og soler deg kan du dyppe tærne i vannet. Hvis du foretrekker å bade i sjøen, har hotellet en privat strand og brygge du kan svømme ut i fra. Begge har solsenger og parasoller. Prøv tradisjonell hammam eller yoga Hva ville et luksushotell i Tyrkia vært uten mulighet til å prøve et tyrkisk bad med tradisjonell hammambehandling? Selvfølgelig kan du gjøre det på Doubletree by Hilton Antalya Kemer! Du kan også unne deg en ansiktsbehandling eller massasje. Foretrekker du mer fartsfylte aktiviteter, kan du trene i treningsrommet, spille tennis eller delta i en yoga-økt. Flere restauranter og food trucks Hotellet har ikke mindre enn seks restauranter. Og ikke bare det. I tillegg finnes det flere forskjellige pastellfargede food trucks på området. En av dem serverer pannekaker og vafler. Kvelden kan avsluttes på første rad med utsikt mot havet. Nyt utsikten fra en fargerik sittepute, eller fra en barstol.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 831 NOK Pris per voksen

Lancora Beach Hotell
Kemer, Tyrkia
 

4

Sentralt hotell i KemerLancora Beach Hotell ligger sentralt til i Kemer, i gangavstand til havnen. Hotellet har en egen strand. Bassengområdet er plassert mellom hotellets bygninger. Her er det bassenger for både voksne og barn, hvor noen er forbeholdt avslapning. Det ene bassenget er omringet av hotellets restaurant. Hotellets spa tilbyr badstu og hamam. Det er dessuten mulig å benytte seg av hotellets treningsrom, biljard, bordtennis eller vannsport (noen fasiliteter/aktiviteter mot ekstra betaling). Hotellet har buffetrestaurant og flere barer, blant annet basseng og strandbar. Hotellet har jevnlig livemusikk og kveldsarrangementer.RommeneDe fleste rom er utstyrt med balkong eller terrasse, vannkoker, TV og telefon. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Mulighet for ekstraseng. Standardrom (16-25m2) klassisk innredet med nyanser av beige og kremfarger.Komfortrom (18-25 m2) Nyrenovert og innredet med lyseblå nyanser og kremfarger. Har sentralstyrt klimaanlegg, utenom rommene i 4. etasje som har egenstyrt klimaanlegg.Familierom (35m2) består av to soverom og et felles bad.Økonomirom er rom uten balkong og med vindu inn mot korridoren.ØvrigHotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor litt støy kan forekomme. Bygget i 1989. Renovert i 2016. I alt 134 rom fordelt på to bygg med fire etasjer. Heis. Klimaanlegg på alle rom (enkelte deluxerom sentralstyrt). Safe på rommet (koster ekstra). WIFI tilgjengelig mot betaling. Det er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenger kan benyttes gratis på hotellets strand.Måltider: All InklusiveOffisiell klassifisering: 4*Adresse Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, TurkeyTlf. +90 242 814 22 85Fax +90 242 814 22 90

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 oktober 2020
Hjemreise: fredag 23 oktober 2020
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 390 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kemer, Tyrkia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!