Charter til Belek, Tyrkia


4

Crystal Waterworld Resort ligger på stranden. 10 km fra sentrum av Belek og 50 km fra Antalya sentrum. Avstand til Antalya flyplass er 40 km. Hotellet tilbyr følgende fasiliteter og tjenester; 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, romservice, heis, lekeplass, gym, parkering, konferanserom, WiFi og Internett hjørne (ekstra kostnad). Alle rom har aircondition, TV, telefon, hårtørker, WiFi, safe og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær, sesongmessige forhold ** Adresse:. Bogazkent 07500, Belek, Antalya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 mai 2020
Hjemreise: onsdag 20 mai 2020
Bosted: Double room - Land View, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 885 NOK Pris per voksen

Cornelia De Luxe Resort
Belek, Tyrkia
 

4.5

Det populære All Inclusive-hotellet Cornelia De Luxe har flott beliggenhet rett ved stranden i Belek. Her er det noe for alle, med alt fra et lite badeland til spa, treningsstudio, internasjonal barneklubb, tennisbane og diskotek. På hotellet er det to bassengområder med flere basseng for både barn og voksne. All Inclusive inngår i reisens pris, og hotellet har flere restauranter med forskjellig tema. Blant annet serveres det retter fra det tyrkiske, asiatiske og internasjonale kjøkken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mai 2020
Hjemreise: lørdag 9 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom med begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 945 NOK Pris per voksen

4.5

På Kaya Palazzo Golf Resort utenfor Belek bor du med all Inclusive rett ved stranden og har tilgang til et stort aktivitetstilbud. Du kan velge mellom familierom, romslige suiter og dobbeltrom. Bassengområdet er stort på dette internasjonale hotellet og bare hovedbassenget er på hele 7000 kvadratmeter. Dessuten finnes det ytterligere et basseng, separat barnebasseng og et lite badeland med 6 vannsklier. Spa med tyrkisk bad og golfbane med 18 hull På Kaya Palazzo kan du spille alt fra en enkel match i dart til en runde på hotellets egen 18-hulls golfbane. Vil du trene på andre måter finnes det helsestudio med ulike treningstimer. Prøv pilates, yoga eller aerobic. Vil du heller ta det rolig kan du besøke hotellets spa med behandlinger, massasje, oppvarmet innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue. Eksklusivt for barna I tillegg til bassengområdet finnes det lekeplass og internasjonal barneklubb der barna kan treffe nye venner og lære seg grunnreglene i sporter som golf og tennis.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 759 NOK Pris per voksen

TUI Blue Belek
Belek, Tyrkia
 

4

TUI Blue Belek ligger rett ved Bogazkent-stranden utenfor Belek. Hotellet har en rolig voksen atmosfære og du kan kombinere aktiviteter med avkobling ved det 3500 kvadratmeter store bassenget. TUI Blue Belek_ har aldersgrense 16 år._ Her bor du på et veldesignet hotell rett ved en kilometerlang strand. Det store bassenget går mellom de lave bygningene og har lave broer som fører deg til snackbaren midt i bassenget og til stranden. Tid til hverandre I spa-avdelingen med hammam, innendørsbasseng og wellness-center kan du og ditt reisefølge unne dere en rekke velgjørende behandlinger. Hvis du ønsker å trene finnes det ulike treningstimer, treningsrom, yoga og tennis. Kulinariske stunder All inclusive er inkludert og i bufférestauranten serveres det tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter. I Culinarium serveres det à la carte-middager. Du kan avrunde dagen i kaffebaren eller i Sunset Beach bar med Middelhavet som kulisse.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 242 NOK Pris per voksen

Kaya Belek
Belek, Tyrkia
 

4.5

Strandhotellet Kaya Belek har en moderne og elegant stil og et internasjonalt preg. Hotellet ligger i Belekområdet, på et stort grøntareal med privat strandlinje og fire bassenger. De største rommene har plass for inntil 5 personer. Barna trives best i det separate barnebassenget med tre sklier eller på lekeplassen Kaya Kids World der de kan treffe nye venner fra hele verden, pusle, se film, spille minifotball og spill. Privat strandlinje Stranden nedenfor Kaya Beach har mange solsenger og skyggende parasoller. Men du kan også velge en av de mange solsengene på gressplenen ved siden av. Den aktive kan spille strandvolleyball eller prøve ulike vannaktiviteter. Aktiviteter for alle aldre Kaya Belek tilbyr aktiviteter og fasiliteter for alle aldre og smaker. Du kan blant annet gå på dansekurs, lære deg matlaging, besøke shoppingsenteret, spille tennis og mye mer. Underholdning flere kvelder i uken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 august 2020
Hjemreise: lørdag 5 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 545 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Masmavi
Belek, Tyrkia
 

4

TUI Magic Life Masmavi ligger rett ved stranden et lite stykke utenfor Belek. Et populært hotell der trening, mat og sosiale aktiviteter står i fokus. På hotellet er det blant annet 7 restauranter, 7 bassenger og et badeland. I nærheten ligger det også flere golfbaner. All service, treningstimer og underholdning foregår på tysk. Her kan du fordype deg i din favorittsport sammen med en gruppe eller på egen hånd. Kanskje du til og med finner noe nytt du kan prøve blant alle aktivitetene. Avkobling for alle Etter treningen eller en dag på stranden kan du koble av i den store spa-avdelingen med badstue, massasje og flere ulike behandlinger. det tilbys også spa behandlinger spesielt for barn. På dagtid serveres snacks og om om kvelden kan du slappe av i chill out-baren. Tennis eller golf Du kan spille tennis eller ta en runde på en av de 10 golfbanene som ligger i nærheten. Hotellet arrangerer busservice og vel fremme kan du bestille kurs for å forbedre svingen. På hotellet kan du også bestille tid med en personlig trener i treningsrommet eller delta på noen av GroupFitness-timene. Badeland Ved det store bassengområdet er det god plass til hele familien og i badelandet finnes det flere ulike vannsklier. Det er litt roligere i barne- eller babybassenget og et av bassengene er kun for voksne.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 984 NOK Pris per voksen

4.5

Beliggende mellom Taurus-fjellene og de nydelige Middelhavstrendene. Hotellets design gjenspeiler de opprinnelige detaljene og symbolene fra den rike Seljuk-kulturen, og alle værelser reflekterer en harmonisk blanding av gammelt og nytt. Eiendommen ligger 100 m fra stranden, 1 km fra nærmeste golfbane, 6,5 km fra Belek sentrum og 10,5 km fra et badeland. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, hage, svømmebasseng, miniklubb, treningsrom, spa (mot betaling), WIFI, forretningssenter, møte-/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, TV, safe, air condition, WIFI, kaffe-/tekoker, skrivebord, balkong eller terrasse og bad. Superior-rom og suiter har også stue. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/årstiden. Ved valg av alternativet "all inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt måltidsdrinker som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sen kveld (ca. til kl. 22.00-24.00). Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter. På enkelte hoteller er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Yeni Mahalle, Uckumtepesi Caddesi No 20, 07500 Kadriye, Belek, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 31 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 7 november 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior - Hageutsikt, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
10 902 NOK Pris per voksen

Belconti Resort Hotel
Belek, Tyrkia
 

4.5

Belek er et ideelt utgangspunkt for å besøke historiske severdigheter og et paradis for golfinteresserte, med mange moderne golfbaner i samsvar med internasjonal standard. Ligger ved stranden, 800 meter fra en golfbane, 1 kilometer fra sentrum av Belek og 35.5 kilometer fra Antalya internasjonale flyplass. På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, innendørs basseng, barnebasseng, barneklubb, lekeplass, diskotek, konferanserom, auditorium, treningsrom, tyrkisk bad, bordtennis, tennisbane (mot betaling), heis, parkering, WIFI og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, balkong/terrasse, bad, hårføner, TV, telefon, WIFI, minibar (mot betaling) og safe. Deluxe rom og Honeymoon rom har også boblebad. King Suiter har også stue. Ved valg av "All Inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måltidene som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, alle lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-24.00). Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Iskele Mevkii, 07506 Belek - Serik, Antalya,Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 11 mai 2020
Hjemreise: mandag 18 mai 2020
Bosted: Twin/Double room - Club, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 407 NOK Pris per voksen

IC Santai
Belek, Tyrkia
 

4.5

Du fortjener en fantastisk feire og vårt hotell har som mål å tilby våre gjester den beste ferieopplevelsen. Eiendommen ligger 200 m fra stranden, 550 m fra nærmeste golfbane og 10 km fra sentrum av Belek. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, svømmebassenger, barnebasseng, innendørs svømmebasseng, WIFI (mot betaling), badstue, trimrom, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har sentralstyrt air conditiom, telefon, hårføner, safe, WIFI (mot betaling), bad, minibar (mot betaling) og balkong eller terrasse. Junior suite har også stue, badekåpe og tøfler. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom ulike restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at air condition på rommene styres sentralt av hotellet, og er derfor bare operativt til bestemte tider i løpet av dagen. Tidene kan variere noe. Adresse: 3 Kum Tepesi Mevkii, Belek-Serik 07500, Antalya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 31 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 7 november 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 454 NOK Pris per voksen

Papillon Belvil
Belek, Tyrkia
 

4.5

Beliggende på en privat sandstrand. Hotel Papillon Belvil ligger rett på en privat sandstrand, 4 km fra Kadriye, 35 km fra Antalya flyplass og 40 km fra Antalya. Hotellet har flere restauranter (noen er sesongbasert), barer (noen er sesongbasert), et innendørs og to utendørs bassenger (sesongbasert), to barnebassenger (sesongbasert), treningssenter med badstue og tyrkisk bad, disko, to tennisbaner (sesongbetont), butikker, konferanserom, bowling, internettkafé, skjønnhetssenter, frisør og en mini klubb (sesongbasert). Hotellrommene er utstyrte med baderom / dusj, luftkondisjonering, direkte telefon, minibar, safe og satellitt-TV. ** Viktig - vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte tjenestene ikke er tilgjengelige i vintersesongen. Dette inkluderer: utendørs bassenger, vannsklier, vannaktiviteter, utendørsfasiliteter generelt og italiensk / meksikansk / a la carte restaurantene. **Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22-24.00). Åpningstider kan variere fra hotell til hotell. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.** Adresse: Tasliburun mevkii, 07500 Belek (Antalya), Turkey

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 24 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 31 oktober 2020
Bosted: Twin/Double room - Club room - Land view, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
8 147 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Belek, Tyrkia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!