21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Kamala Beach, Phuket, Thailand


Sunwing Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell i Thailand. Sunwing Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, ved den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 mars 2022
Hjemreise: mandag 28 mars 2022
Bosted: Dobbeltrom med balkong mot bassengområdet
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 345 NOK Pris per voksen

4.5

Hotellet ligger på en åssideog har utsikt over Andamanhavet, 2 kilometer fra Kamala stranden og 10 kilometer fra Patong. På hotellet er det 24-timers resepsjon, lobby/salong, Wi-Fi i fellesområder (mot betaling), restauranter, bar, svømmebasseng, barnebasseng, treningssenter, spa (mot betaling), gavebutikk, nærbutikk, spillerom, vaskeri/renseri (mot betaling) og parkering. Hotellrommene er utstyrte med balkong/terrasse, aircondition, tv, telefon, minibar, te-/kaffekoker, safe og hårføner. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene. Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 3 voksne. Adresse: 17/38 Moo 6, Kamala Beach, A. Kathu, 83150 Phuket, Thailand

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 oktober 2021
Hjemreise: søndag 7 november 2021
Bosted: Dobbeltrom - Begrenset Havutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 753 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4.5

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden. Takbar og restaurant med vinkjeller På takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Bassengområde ved stranden Hotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 februar 2022
Hjemreise: lørdag 12 mars 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 182 NOK Pris per voksen

Sunprime Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4.5

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer herSunprime Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Nyhet!Nå har Sunprime Kamala Beach blitt enda bedre! Store deler av hotellet er pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. Rommene er nymalt, har nye gulv, nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor, nytt salongbord og bedre oppbevaringsmuligheter, i tillegg til at alle badekar er byttet ut med dusj. Det er også bygget et stort, nytt treningsrom. Velkommen til et oppgradert Sunprime Kamala Beach! Sunprime Kamala Beach består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen). I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 februar 2022
Hjemreise: mandag 14 mars 2022
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot hagen
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 895 NOK Pris per voksen

Cape Sienna Phuket Gourmet Hotel & Villas
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4

Cape Sienna Phuket Gourmet Hotel & Villas ligger på Kamalas sørlige odde, 50 m over havet. Et moderne boutiquehotell med unik design og en avslappet atmosfære. Hotellet har solterrasse, spa og alle rom har havutsikt. Hotellet passer først og fremst for voksne. Arkitekturen er valgt med omhu for å skape en følelse av moderne luksus. Panoramavinduer med havutsikt, stilren design og gode sofaer gjør at pulsen synker allerede i resepsjonen. Solterrasse med restaurant og bar Det ene bassenget samt en av restaurantene ligger på hotellets solterrasse. Tvers over veien, ved klippene, ligger Sienna Rocks med ytterligere et lite basseng, solterrasse samt boblebad. Bad blant lotusblomster i hotellets spa Du kan få massasje ved bassenget og spa-behandlinger eller besøke trimrommet. Populært utvalg av mat og drikke Cape Sienna Phuket Gourmet Hotel & Villas utvalg av mat og drikke er meget populært og lokker også gjester utenfra. Hoter finnes fire restauranter som tilbyr alt fra østers til avanserte kjøttretter. Har du vanskelig for å bestemme deg finnes det en populær prøvesmakmeny du kan bestille. Etter maten tar mange gjester gjerne en drink i hotellets sky bar.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 februar 2022
Hjemreise: lørdag 12 mars 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
21 346 NOK Pris per voksen

Hyatt Regency Phuket
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

2

På nyrenoverte Hyatt Regency Phuket kan du ligge ved bassenget og se ut over Kamalabuktens glitrende vann. Spa, treningsrom og teppanyaki-restaurant topper opplevelsen. Dette er hotellet for deg som vil bo litt ekstra luksuriøst i ferien. Hyatt Regency Phuket ligger ved Kamala Beach, en rolig del av Phuket med fine strender og nærhet til det meste – golfbaner, shopping og markeder. Infinitybasseng med havutsikt Den fine beliggenheten i en åsside ned mot havet gir Hyatt Regency Phuket et spesielt preg. Utsikten tar boktavelig talt pusten fra deg, uansett om du ligger på en balinesisk solseng ved bassenget eller om du spiser middag på The Pool House. Japansk og internasjonalt kjøkken Hotellet har to restauranter. På Mizu Teppanyaki tilberedes japanske retter på en steketopp. Hvis du ønsker noe annet asiatisk eller mer internasjonalt, bør du gå til The Pool House, hvor solnedgangen vil være den perfekte rammen rundt middagen. Strender, spa, golf og shopping Hotellets egen buss kjører ned til Kamala-stranden, da stranden direkte ved hotellet påvirkes av tidevannet og ikke er like badevennlig . Og som alle førsteklasses hotellet har Hyatt Regency Phuket treningsrom og et spa der du kan slappe av med massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Den nærmeste golfbane ligger 13 kilometer fra hotellet og til shoppingsenteret Jungceylon i Patong, med flere enn 200 butikker, er det 20 kilometer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 februar 2022
Hjemreise: fredag 25 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 696 NOK Pris per voksen

Cape Sienna Phuket Gourmet Hotel and Villas
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4

På hotellet er det restaurant, bar, spa behandlinger (mot betaling), møterom, svømmebasseng, heis, parkering og 24-timerss resepsjon. Rommene har minibar (mot betaling), TV, WiFi, aircondition, safe, bad og balkong/terrasse. Junior Suiter med havutsikt og Bryllups Suiter med havutsikt har også boblebad. Penthouse med havutsikt har også privat svømmebasseng og utendørs stueområde. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: 18/40 Moo 6, Nakalay Road, 83150 Kamala, Thailand.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 oktober 2021
Hjemreise: søndag 31 oktober 2021
Bosted: Studio - Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 895 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4.5

Kun 2 km fra sentrum av Kamala og 12 km nord for Patong Beach, hotellet ligger på stranden, med utsikt over Andamanhavet. Tjenester og fasiliteter inkluderer en 24 timers resepsjon, lobby, Wi-Fi, restauranter, barer, utendørs svømmebasseng, treningsstudio, spa med damp / massasje / boblebad (alle med ekstra kostnad), barneklubb, møtefasiliteter og renseri (ekstra kostnad). Gjesterommene er utstyrt med balkong / terrasse, luftkondisjonering, TV, telefon, Wi-Fi, te / kaffekoker, minibar (ekstra kostnad), safe og hårføner. Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: 118/16 Moo 3, Tambon Kamala, Amphur Kathu, 83150 Phuket, Thailand

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 august 2021
Hjemreise: søndag 29 august 2021
Bosted: Twin/Double room - Superior - Ocean side, Ingen måltider
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 968 NOK Pris per voksen

Hyatt Regency Phuket
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

2

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, trådløs internettilgang, møterom, konferanserom, spabehandlinger (ekstra kostnad) og 24-timers resepsjon. Rommene har TV, telefon, air condition, bad, trådløs internettilgang, safe og balkong eller terrasse. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert). Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne). Adresse: 16/12 Moo 6, Tambon Kamala, Amphur Kathu, 83150 Phuket, Thailand.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 oktober 2021
Hjemreise: søndag 31 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 934 NOK Pris per voksen

Hyatt Regency Phuket Resort
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

2

Nær Hua-stranden Når du har Hyatt Regency Phuket Resort i Kamala som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 5 minutter å kjøre fra Kamala strand og Phuket FantaSea. Dette resort-hotellet med hele 5 stjerner ligger 3,5 mi (5,7 km) unna Surin-stranden og 4,5 mi (7,2 km) unna Bang Tao strand. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi inkludert, concierge-tjenester og barnepass (koster ekstra). Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, en PC-stasjon og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Kamala? Som en av dette resort-hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 216 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Hua-stranden - 0,6 km Kamala strand - 1,4 km Tsunami-minnesmerke - 1,6 km Phuket FantaSea - 3 km Laem Sing-stranden - 4,6 km Surin-stranden - 5,7 km Kalim-stranden - 6,2 km Pansea-stranden - 6,9 km Bang Tao strand - 7,2 km Patong-stranden - 7,5 km Royal Paradise nattmarked - 9,2 km Bang-Tao nattmarked - 9,2 km Jungceylon kjøpesenter - 9,6 km Bangla boksestadion - 9,8 km Banzaan ferskvaremarked - 9,9 km Den foretrukne flyplassen for Hyatt Regency Phuket Resort er Phuket (HKT-Phuket internasjonale flyplass) - 28,6 km Smak på internasjonale retter på The Pool House Kitchen, en av dette resort-hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg. Føl deg som hjemme i et av de 201 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Rommene har egen balkong. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og regndusjhode.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 oktober 2021
Hjemreise: søndag 7 november 2021
Bosted: Rom, 2 enkeltsenger, Ingen måltider
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 094 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kamala Beach, Phuket, Thailand
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear