Charter til Lanzarote, Kanariøyene, Spania

Les mer
Lanzarote er en kanarisk vulkanøy med mange fine lavastrender. Hit reiser man året rundt. De vanligste reisemålene i Lanzarote er Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise. Hotellene her er bygd med hensikt å smelte inn i det eksisterende miljøet. Lanzarote er perfekt for fotturer.

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 441 anmeldelser

Elegante Gran Castillo Tagoro Family & Fun ligger i gangavstand fra Papagayostrendene. Bassengområde med seks saltvannsbassenger; tre er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tre barnebassenger – ett med ferskvann, og ett med vannsklier. Gratis solsenger og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering. En bufférestaurant og to à la carterestauranter (pent antrekk) med hhv. italiensk og kinesisk meny. Pianobar og lobbybar. Underholdning og levende musikk. Gratis WiFi i lobbyen; internetthjørne mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi to timer om dagen for barn mellom 6 måneder og 3 år. Liten 5D kinosal, 1 gratis film for barna. Lekerom med spill og Nintendo Wii der barna kan for eksempel danse og spille fotball. Barnevakt tilgjengelig på kvelden, mot avgift. Velværesenter og thalassospa, innendørsbasseng og behandlinger (min. 16 år). Badstue og jacuzzi mot avgift. Petit-Spa; mens foreldre får behandling kan barna være i rommet og for eksempel få ansiktsmaling eller neglelakk (mellom kl. 11.00-13.00 for barn 4-16 år). Gratis trimrom (min. 16 år), aerobic, sandvolleyball og bordtennis. Biljard mot avgift. Sykkelutleie. Vaskeriservice mot avgift. Tennisbane på nabohotellet, mot avgift. Vannsport mot avgift. Ca. 50 m til en liten steinstrand og ca. 600 m til de fine Papagayostrendene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Flamingo Beach Resort Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 2 700 anmeldelser

TUI Family Life Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Leilighetene ligger i lave rekker med gangveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique.  Strandliv og bassengRett nedenfor hotellet ligger den fine sandstranden. Her kan du leie solsenger og barna kan bygge sandslott. Bølgebryterne skaper en rolig, familievennlig bukt. På hotellområdet finner du et trivelig bassengområde med et hovedbasseng og et lite basseng. Det finnes i tillegg et basseng med to barnesklier og et babybasseng med skygge. Flere leilighetstyperDu kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Alle leilighetene er oppusset og innredet i moderne, nordisk stil.Mat og drikkeDet finnes et stort utvalg av restauranter. Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.Bestiller du måltider hjemme fra spiser barn under 13 år uten kostnad sammen med voksne.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 desember 2017
Hjemreise: fredag 15 desember 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 998 NOK Pris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 6 095 anmeldelser

Sandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et innbydende bassengområde med tre bassenger og ett barnebasseng, gratis badehåndklær, solsenger og parasoller. Ett av de store bassengene og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid. Det ligger ett basseng (ikke oppvarmet) og en jacuzzi (oppvarmet) ved resepsjonen som er forbeholdt voksne. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, kombinert meksikansk og asiatisk restaurant samt en italiensk bufférestaurant. Bar og pianobar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdager) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Aerobic og basketball. Spillrom mot avgift. Suvenirbutikk, gullsmed og frisør. Sykkelutleie i resepsjonen. Dykkersenter på hotellet, mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 693 NOK Pris per voksen

Las Costas Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 680 anmeldelser

Det er to bassenger på Las Costas; ett for voksne gjester, ett for de yngste. Begge er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med frokost- og middagsservering (pent antrekk). Bar med underholdning. Gratis WiFi i resepsjonen. Internetthjørne mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barna. Gratis trimrom, squash, bordtennis og dart. Gratis zumba-/danseøkt daglig. Gratis badstue. Biljard mot avgift. Velværesenter med frisør og massasje, mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Myntvaskeri. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 200 m til nærmeste tettsted, ca. 2 km til Puerto del Carmen. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: KAMPANJEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 948 NOK Pris per voksen

Fariones Playa Suite Hotel Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 993 anmeldelser

Fariones Playa Suite Hotel i Puerto del Carmen ligger fint til ved strandpromenaden. Flott bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Ca. 100 meter fra hotellet ligger et delvis oppussede sportsanlegg (Centro Deportivo Fariones) som anses for å være det beste på Lanzarote. Her er det gratis treningsrom og basseng med baner (badehette obligatorisk), og svømmeopplæring for barn og voksne mot betaling. Du kan være med på gratis Les Mills-timer som for eksempel bodypump og body combat, dansetrening som zumba, crosstraining, pilates, spinning og mye mer. Tennis og paddle tennis mot avgift (Apollos gjester får 20 % rabatt på ord. pris). Tennisundervisning for voksne og barn mot betaling. Bordtennis og minigolf mo avgift. Jacuzzi og badstue mot avgift. Inngangskort mot et lite depositum. Gratis WiFi i resepsjonsområdet, internetthjørne mot avgift. Dag- og kveldsaktiviteter. Morgenyoga, stretching, bodyfit, vanngymnastikk etc. Kafé og souvenirbutikk. Kveldsaktiviteter som levende musikk, show og minidisko for barna. Lekeplass. Sykkelutleie. Supermarked ved hotellet. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: SUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 198 NOK Pris per voksen

Costa Sal Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 971 anmeldelser

Hyggelige Costa Sal i Matagorda-området har et meget pent bassengområde der ett av de to bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Grillkveld én gang i uken. Gratis WiFi på hele hotellet. Tennis, biljard og bordtennis, badstue og massasje (noen aktiviteter mot avgift). Lekeplass. Minimarked. Ca. 250 meter til Matagorda og ca. 3,5 kilometer til Puerto del Carmen. Nivåforskjeller i hotellområdet. Flytrafikken i området kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 desember 2017
Hjemreise: fredag 15 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 848 NOK Pris per voksen

HD Beach Resort Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 830 anmeldelser

Trening til lands og til vanns På HD Beach Resort i Costa Teguise er det lagt stor vekt på gruppetrening og mange sportsaktiviteter: gratis tennis og bordtennis (racket mot depositum), sandvolleyball, minifotball og terrengsykler; på stranden er det gratis utlån av snorkleutstyr, surfebrett, kajakker, katamaraner og paddleboards. Innføring i og dykking med flaske mot avgift. Her kan du lese mer om trening på hotellet. Aktivitetsbasseng og velholdt treningsrom Hotellområdet er delt i to: et "aktivt" område med basseng for voksen-aktiviteter som er ca. 1-1½ meter dypt, og ett barnebasseng (40 cm dybde) til disposisjon, det ene med vannsklier. Gratis solstoler og parasoller; badehåndklær mot depositum. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn fra 4 år og oppover. Treningsrom (16-års aldersgrense) med spinningtimer, gruppetrening utendørs og jogging. Avkobling og avspenning Det andre området er viet avkobling. Sentralt er infinity-bassenget, som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. I dette området ligger også spaet med innendørsbasseng, badstue, hamam og jacuzzi (16-års aldersgrense). Hver dag fra kl. 10-11 kan også barn og ungdommer mellom 3 og 16 år benytte seg av spaet sammen med en voksen. Behandlinger og massasje mot avgift. Mat – og litt til Hotellet har én buffé- og én à la carte-restaurant. WiFi er gratis i resepsjonen; internetthjørnet mot avgift. Biljard mot avgift. Myntvaskeri. Badesko anbefales på hotellstranden. Ca. 400 meter til større strand. Gangavstand (ca. 250 m) til butikker, barer og restauranter; ca. 5 km til golfbanen i Costa Teguise.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: SUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 998 NOK Pris per voksen

Hotell Timanfaya Palace Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 274 anmeldelser

Voksenhotellet Timanfaya Palace i Playa Blanca er det perfekte valg for deg som reiser uten barn. Bestill et superiorrom med VIP-service, slapp av ved bassenget, aktiver deg og ta turer til stranden. Om kvelden kan du danse i pianobaren eller musikkbaren Montaña Roja som er åpen flere kvelder i uken. Hotellet arrangerer også kveldsunderholdning i form av show tre kvelder i uken.På Timanfaya Palace kan du:Spille tennisTrene i treningsrommet Spille minigolfBestille en massasjeBestille all inclusive – med julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag Superiorrom med VIP-serviceSett en gullkant på ferien og bestill et superiorrom. Da er blant annet personlig inn- og utsjekking samt adgang til Pivilege-loungen med bar, Internett, dagsaviser og en middag på restaurant Kasbah inkludert. Du har også tilgang til ekstra service som putemeny, kaffemaskin fra Nespresso og iPhone-dockstasjon.Oppvarmet innendørsbassengDet finnes to bassenger og på bassengområdet har du i tillegg tilgang til et boblebad. Innendørsbassenget er oppvarmet. Hotellet har 18 års aldergrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé med julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 januar 2018
Hjemreise: fredag 19 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 348 NOK Pris per voksen

Seaside Hotel Los Jameos Playa Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 494 anmeldelser

Seaside Hotel Los Jameos Playa har en rolig beliggenhet ved strandpromenaden i utkanten av Puerto del Carmen. Hotellet har en spaavdelning, ulike sportsaktiviteter og en hage med to bassenger. Bestill gjerne halvpensjon, all inclusive eller en romslig juniorsuite! Området er rolig, men det er gåavstand til butikker, restauranter og barer. Bassengområdet ligger som en oase med oppvarmet basseng og snackbar.Spa, massaje og nærhet til golfHotellets spa tilbyr badstue, massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger. Det finnes også trimrom, minigolf, tennisbaner og en squashbane. Som gjest har du også gode priser på Lanzarote Golf og Golf Costa Teguise.AktiviteterHotellets aktivitetsteam står for aktiviteter på dagtid og underholder med show de fleste kveldene i uken. I pianobaren kan du danse og høre på levende musikk.Lett å oppleve LanzaroteVil du utforske øya på egen hånd finnes buss- og taxiholdeplass ved hotellet og det er gode parkeringsmuligheter dersom du leier bil, anbefales hvis du vil prøve ulike golfbaner i nærheten.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 januar 2018
Hjemreise: fredag 19 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 018 NOK Pris per voksen

Princesa Yaiza Suite Hotel Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 601 anmeldelser

Princesa Yaiza Suite Hotel er et av våre beste hoteller, like ved Playa Dorada-stranden, og med et høyt servicenivå og et stort utvalg av aktiviteter. Det finnes en separat familiedel med bassengområde. Her finnes det meste for en vellykket familieferie. Hotellet består av to hotellområder, begge med bassengområde med basseng og barnebasseng. Familierommene ligger på den andre siden av veien dit du kommer via en innendørs gangtunnel.Noe nytt å gjøre hver dagTreningsrom, biljard og tennisSpa med massasje og thalassoterapiKikoland med aktiviteter for barnaJazzbar samt levende musikk ved torgetFra tapas til velfylte buffeerTre bufférestauranter med hvert sitt tema; meksikansk, italiensk og internasjonal. I tillegg finnes det fem à la carte-restauranter samt en populær tapasrestaurant.Halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg, da er også julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag inkludert.Bestill et superiorromFor deg som reiser uten barn finnes det dobbelttrom superior som inkluderer à la carte-frokost og et daglig besøk i thalassosenteret med behandlingen "A Thousand & One Nights Circuit".Det finnes familierom superior med blant annet babybadekar med stellebord, barnestol og PlayStation 3.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 januar 2018
Hjemreise: fredag 12 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
9 248 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Lanzarote, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!