Charter til Lanzarote, Kanariøyene, Spania

Les mer
Lanzarote er en kanarisk vulkanøy med mange fine lavastrender. Hit reiser man året rundt. De vanligste reisemålene i Lanzarote er Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise. Hotellene her er bygd med hensikt å smelte inn i det eksisterende miljøet. Lanzarote er perfekt for fotturer.

TUI Family Life Flamingo Beach Resort
Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

TUI Family Life Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Leilighetene ligger i lave rekker med gangveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique.  Strandliv og bassengRett nedenfor hotellet ligger den fine sandstranden. Her kan du leie solsenger og barna kan bygge sandslott. Bølgebryterne skaper en rolig, familievennlig bukt. På hotellområdet finner du et trivelig bassengområde med et hovedbasseng og et lite basseng. Det finnes i tillegg et basseng med to barnesklier og et babybasseng med skygge. Flere leilighetstyperDu kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Alle leilighetene er oppusset og innredet i moderne, nordisk stil.Mat og drikkeDet finnes et stort utvalg av restauranter. Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.Bestiller du måltider hjemme fra spiser barn under 13 år uten kostnad sammen med voksne.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 26 januar 2018
Hjemreise: fredag 2 februar 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 078 NOK Pris per voksen

Costa Sal
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Hyggelige Costa Sal i Matagorda-området har et meget pent bassengområde der de to bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Grillkveld én gang i uken. Gratis WiFi på hele hotellet. Tennis og biljard, badstue og massasje (noen aktiviteter mot avgift). Lekeplass. Minimarked. Ca. 250 meter til Matagorda og ca. 3,5 kilometer til Puerto del Carmen. Nivåforskjeller i hotellområdet. Flytrafikken i området kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 februar 2018
Hjemreise: fredag 16 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOK Pris per voksen

Parque Tropical
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

Populære Parque Tropical har et frodig bassengområde med både barneseksjon og barnebasseng. Hoved- og barnebassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Poolbar hvor det arrangeres grill- og musikkvelder i blant. Restaurant/snackbar med spanske og internasjonale retter. Gratis WiFi og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Nattevakt. Biljard mot avgift. Myntvaskeri. Room service kl. 12.00-21.00. Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet. Nærliggende bar og lokaltrafikk kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Nærmeste strand er Playa Grande. Den norske sjømannskirken på Lanzarote ligger rett over gaten for hotellet. Det er miljøstasjoner på hotellet hvor avfallet sorteres for gjenvinning.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 februar 2018
Hjemreise: fredag 16 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 898 NOK Pris per voksen

Gran Castillo Tagoro Family & Fun
Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Elegante Gran Castillo Tagoro Family & Fun ligger i gangavstand fra Papagayostrendene. Bassengområde med seks saltvannsbassenger; fem er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tre barnebasseng med ferskvann. Gratis solsenger og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering. En bufférestaurant og to à la carterestauranter (pent antrekk) med hhv. italiensk og kinesisk meny. Underholdning og levende musikk. Gratis WiFi i lobbyen; internetthjørne mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi to timer om dagen for barn mellom 6 måneder og 3 år. Liten 5D kinosal, 1 gratis film for barna. Lekerom med spill og Nintendo Wii der barna kan for eksempel danse og spille fotball. Barnevakt tilgjengelig på kvelden, mot avgift. Velværesenter og thalassospa, innendørsbasseng og behandlinger (min. 16 år). Thalasso-spa mot avgift med badstue, innendørsbasseng og jacuzzi. Behandlinger mot avgift. Mini-spa der barna være å få f. eks. ansiktsmaling eller neglelakk (mellom kl. 11.00-13.00 for barn 4-16 år). Gratis trimrom (min. 16 år), aerobic, sandvolleyball og bordtennis. Biljard mot avgift. Sykkelutleie. Vaskeriservice mot avgift. Tennisbane på nabohotellet, mot avgift. Vannsport mot avgift. Ca. 50 meter til en liten steinstrand og ca. 600 m til de fine Papagayostrendene. 1 kilometer til Marina Rubicon. 3,2 kilometer til Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 26 januar 2018
Hjemreise: fredag 2 februar 2018
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 298 NOK Pris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort
Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Sandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et innbydende bassengområde med tre bassenger og ett barnebasseng, gratis badehåndklær, solsenger og parasoller. Ett av de store bassengene og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid. Det ligger ett basseng (ikke oppvarmet) og en jacuzzi (oppvarmet) ved resepsjonen som er forbeholdt voksne. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant samt en meksikansk/asiatisk bufférestaurant. Bar, snackbar og musikkbar og chill-out terrasse (kan være stengt om vinteren pga. været). Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdager) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Aerobic og basketball. Spillrom mot avgift. Dart. Suvenirbutikk, gullsmed og frisør. Sykkelutleie i resepsjonen. Dykkersenter på hotellet, mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 februar 2018
Hjemreise: fredag 9 februar 2018
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 098 NOK Pris per voksen

Las Costas
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Det er to bassenger på Las Costas; ett for voksne gjester, ett for de yngste. Begge er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med frokost- og middagsservering (pent antrekk). Bar med underholdning. Gratis WiFi i resepsjonen. Internetthjørne mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barna. Gratis trimrom, squash, bordtennis og dart. Gratis zumba-/danseøkt daglig. Gratis badstue. Biljard mot avgift. Velværesenter med frisør og massasje, mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Myntvaskeri. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 200 m til nærmeste tettsted, ca. 2 km til Puerto del Carmen. Nærmeste strand er Los Pocillos. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 7 desember 2018
Hjemreise: fredag 14 desember 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 448 NOK Pris per voksen

HD Beach Resort
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Relaxområde med spa Hotellet er delt inn i to soner – en aktivitetssone og en relaxsone. Ved relaxsonen er det et oppvarmet infinitybasseng (1-1,5 meter dypt). Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Håndklær mot depositum. Poolbar/snackbar. Her ligger også spaanlegget med innendørsbasseng, badstue, hamam og jacuzzi for gjester over 16 år. Mellom kl. 10.00-11.00 hver dag får barn og ungdom fra 3 til 16 år være i spaet sammen med en voksen. Behandlinger og massasje mot avgift. Aktivitetsbasseng og velholdt treningsrom Hotellområdet er delt i to: et "aktivt" område med basseng for voksen-aktiviteter som er ca. 1-1,50 meter dypt, og ett barnebasseng (40 cm dybde) til disposisjon, det ene med vannsklier. Gratis solstoler og parasoller; badehåndklær mot depositum. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn fra 4 år og oppover. Treningsrom (16-års aldersgrense) med spinningtimer, gruppetrening utendørs og jogging. På hotellet er det gruppetrening og mange sportsaktiviteter som gratis tennis og bordtennis (racket mot depositum), sandvolleyball, minifotball og basket. Terrengsykler kan leies. På stranden er det gratis utlån av snorkleutstyr, surfebrett, kajakker, katamaraner og paddleboards. Innføring i og dykking med flaske mot avgift. Mat – og litt til Hotellet har én buffé- og én à la carte-restaurant. WiFi i hele hotellområdet. Gratis internetthjørnet. Biljard mot avgift. Myntvaskeri. Badesko anbefales på hotellstranden. Ca. 400 meter til større strand. Gangavstand (ca. 250 meter) til butikker, barer og restauranter. Til golfbanen i Costa Teguise er det ca. 5 kilometer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 26 januar 2018
Hjemreise: fredag 2 februar 2018
Bosted: JUNIORSUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 598 NOK Pris per voksen

Fariones Playa Suite Hotel
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

Fariones Playa Suite Hotel i Puerto del Carmen ligger fint til ved strandpromenaden. Flott bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Ca. 100 meter fra hotellet ligger et delvis oppussede sportsanlegg (Centro Deportivo Fariones) som anses for å være det beste på Lanzarote. Her er det gratis treningsrom og basseng med baner (badehette obligatorisk), og svømmeopplæring for barn og voksne mot betaling. Du kan være med på gratis Les Mills-timer som for eksempel bodypump og body combat, dansetrening som zumba, crosstraining, pilates, spinning og mye mer. Tennis og paddle tennis mot avgift (Apollos gjester får 20 % rabatt på ord. pris). Tennisundervisning for voksne og barn mot betaling. Bordtennis og minigolf mo avgift. Gratis badstue. Jacuzzi mot avgift. Inngangskort mot et lite depositum. Gratis WiFi i resepsjonsområdet, internetthjørne mot avgift. Dag- og kveldsaktiviteter. Morgenyoga, stretching, bodyfit, vanngymnastikk etc. Kafé og souvenirbutikk. Kveldsaktiviteter som levende musikk, show og minidisko for barna. Lekeplass. Sykkelutleie. Supermarked ved hotellet. Nærmeste strand er Playa Grande. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Gjennomgangstrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 april 2018
Hjemreise: fredag 13 april 2018
Bosted: SUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

Hotell Barcelo Teguise Beach
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 april 2018
Hjemreise: fredag 20 april 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 898 NOK Pris per voksen

Occidental Lanzarote Playa
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

Occidental Lanzarote Playa ligger nær en liten og rolig strand i Costa Teguise-området. Et ganske stort hotell med flere basseng, underholdning og aktiviteter for både barn og voksne. Her kan du trene i treningsrommet, få massasje og manikyr, eller kanskje spille tennis og squash. Du kan gå  til Costa Teguise med småbutikker, tapasbarer og fredagsmarked på under en halvtime. Du kan også leie en sykkel på hotellet og utforske omgivelsene. Golfbanen på Lanzarote ligger noen kilometer unna.Bassenger, restauranter og underholdningHer er det mye å finne på for hele familien, for eksempel: Tre hovedbasseng og to barnebassengLekeplass og minidiscoBufférestaurant og  à la carte Levende musikk og show hver dagTa en tur til Costa Teguise badelandAll inclusive som tilleggHalvpensjon med frokost og middagsuffé er inkludert. Hvis du bestiller all inclusive er også lunsj, snacks, en middag i  à la carte- restauranten, ettermiddagskaffe og drikke hele dagen inkludert.Grunnpris: Innkvartering i rom av valgt type, halvpensjon. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 7 desember 2018
Hjemreise: fredag 14 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 998 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Lanzarote, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!