Charter til Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Les mer
Gran Canaria er et året-rundt reisemål. Øya er en feriefavoritt hver vinter, og også under sommeren da det er mildere klima her enn Middelhavet. De mest populære stedene er Playa del Ingles, Maspalomas, San Augustin, Puerto Rico, Puerto de Mogan, Arguineguin og Las Palmas.

Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 353 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" 2016 for beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria. Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret**. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk. Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter. Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Mini Land, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa. Til sommeren 2018 skal deler av hotellet renoveres. Sunwing Arguineguín Seafront kommer derfor til å være stengt i perioden 17.4–19.6 2018 for renovering. Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 august 2017
Hjemreise: onsdag 30 august 2017
Bosted: 1-romsleilighet type B
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 045 NOK Pris per voksen

Marina Suites Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 102 anmeldelser

Populære Marina Suites i Puerto Rico har et stort bassengområde med fantastisk utsikt over havet, oppvarmet evighetsbasseng og barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Bassenget og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant og bar. Gratis WiFi i fellesområdene, og internetthjørne mot avgift. Lite trimrom (for de over 16 år). Bordtennis og biljard. Massasje mot avgift. Jacuzzi, som ligger i et pent, lite område med bali-solsenger og er forbeholdt voksne gjester. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller og trapper i hotellområdet. Hotellets ventilasjonsanlegg og virksomheten på et verft i nærheten kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Ca. 1 km til nærmeste tettsted med butikker, restauranter, postkontor m.m. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 desember 2017
Hjemreise: lørdag 23 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET DELUXE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 998 NOK Pris per voksen

Marina Suites Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 104 anmeldelser

Leilighetshotell Marina Suites i Puerto Rico har fin beliggenhet ved marinaen og gåavstand til stranden. Leilighetene er moderne med maritim innredning. Select-leilighetene ligger i de øverste etasjene og har utsikt over marinaen og havet. Hotellet har mange stamgjester.Bassengområde med soner og infinitybassengBassengområdet på Marina Suites består av hovedbasseng, separat barnebasseng og infinitybasseng mot marinaen. Vil du slappe helt av kan du bade i boblebadet i relaxdelen som er kun for voksne. Aktiviteter og kveldsunderholdningHotellet arrangerer aktiviteter om dagen og kveldsunderholdning de fleste kvelder i uken. Det finnes bordtennis, biljard, fussball og lekeplass. De minste kan være med i hotellets internasjonale barneklubb. Det er også WiFi, treningsrom og mulighet for massasje på hotellet.Frokostbuffé og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet av valgt type, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 januar 2018
Hjemreise: lørdag 13 januar 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
8 198 NOK Pris per voksen

Ocean Hill Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 149 anmeldelser

Velkommen til Ocean Hill (tidligere Blue Star) som ble totalrenovert til vinteren 2016. Her bor du rolig i den øvre delen av Puerto Rico. Fra de fleste av hotellets leiligheter har du fint utsikt mot havet. Hotellet har to fine bassengområder og god plass til å bare slappe av. Ocean Hill ligger nær Europa kjøpesenter med butikker, restauranter og barer. Den lange, fine Amadores-stranden ligger i gangavstand eller en kort taxitur fra hotellet. Hotellet har aldersgrense 16 år. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 21 september 2017
Hjemreise: torsdag 28 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 645 NOK Pris per voksen

Marina Suites Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 102 anmeldelser

Marina Suites er et populært leilighetshotell med moderne design. Hotellets store solterrasse med både basseng og boblebad er perfekt for avslappende feriedager. Marina Suites har fin beliggenhet ved havnen i Puerto Rico og herfra har du kort vei til både stranden, shopping og uteliv.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 31 august 2017
Hjemreise: torsdag 7 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 345 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 83 anmeldelser

På stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club 0150 Gran Canaria. Vårt luksuriøse og rolige konsepthotell Ocean Beach Club by Sunwing Resorts passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetstid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt. Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Ocean Beach Club - Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 september 2017
Hjemreise: torsdag 21 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 645 NOK Pris per voksen

Leiligheter Yaiza Sol Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

5
Basert på 22 anmeldelser

Yaiza Sol er et totalrenovert og barnefritt hotell med høy og rolig beliggenhet i den solsikre Puerto Rico-dalen. Hotellet har bare 19 leiligheter og du kan bestille balkong med begrenset havutsikt.  Det tar ca. 10 minutter å gå til stranden, sentrum og matbutikker. For å bo på Yaiza Sol må du være fylt 18 år. Oppvarmet basseng og boblebadDet lille bassengområdet er oppvarmet og det finnes også et boblebad på hotellet. Annen service som restauranter og barer finnes i Puerto Rico sentrum. Fra solterrassen ser du ut over både dalen og havet. Leilighetene er lyse og moderne. Noen leiligheter har ikke dør mellom soverom og oppholdsrom. Grunnpris: Innkvartering i leiligheter, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 august 2017
Hjemreise: mandag 21 august 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 848 NOK Pris per voksen

El Greco Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 265 anmeldelser

Lekkert leilighetshotell i italiensk design som i mange år har vært et av våre mest populære hotell på Gran Canaria. El Greco har fin beliggenhet ved stranden og havnen i Puerto Rico. Hotellet består av en hovedbygning og en lavere sidebygning. Her er det to separate bassengområder, perfekt for solfylte dager. El Greco har har også et lite treningsrom, en bar og tre à la carte-restauranter. Vings gjester har kåret El Greco til et av de 10 beste hotellene vintersesongen 2015/2016. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 31 august 2017
Hjemreise: torsdag 7 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 345 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 1 720 anmeldelser

TUI Family Life Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz nær strandpromenaden. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Det største av Bahia Feliz bassengområdet ligger på TUI Family Life Orquidea. Her kan de aller yngste plaske i babybassenget med soltak, voksne slappe av i en solseng og de litt eldre barna kan leke i vannskliene. Feriebyen Bahia felizVår egen resort TUI Family Life Bahia Feliz sør på Gran Canaria består av hotellene: Tres Vidas, Las Pitas, Orquidea og Playa Feliz. Uansett hvor du bor har du tilgang til fasilitetene på hele resorten. Her finnes blant annet: To bassengområder med babybasseng i skyggen og minibadelandLekeplass og supermarkedOrquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbassengFlere restauranter og mulighet for all inclusiveKvalitetskaffe og smoothiesVed Playa Feliz ligger Thea's Cofee Shop & Juice Bar der du kan kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakervarer.  Velg hvordan du vil boHer finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du et Select-rom får du høyere innredningsstandard, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt.  Halvpensjon eller all inclusiveHalvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser uten ekstra kostnad når måltidene bestilles hjemmefra.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 desember 2017
Hjemreise: lørdag 16 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 038 NOK Pris per voksen

Marina Bay View Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 238 anmeldelser

Marina Bayview har et meget innbydende bassengområde med barnebasseng. Hovedbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Restaurant med frokost- og lunsjservering. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Gratis trimrom. Minimarked. Myntvaskeri. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Trapper ned til stranden og sentrum. Ca. 2,5 km til sentrum dersom man vil unngå trappene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 desember 2017
Hjemreise: lørdag 23 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 648 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!