Charter til Fuerteventura, Kanariøyene, Spania

Les mer
Fuerteventura er vindens øy og lokker aktive reisende i alle aldersgrupper. Vind- og kitesurfing er populært her, men de aller fleste nøyer seg med en solferie her på stranden i byer som Corralejo, Costa Calma eller på Jandia-halvøyen. Hit reiser man året rundt, slik som de andre Kanariøyene.

Bahia de Lobos by LABRANDA Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 567 anmeldelser

All Inclusive-hotellet Bahia de Lobos by LABRANDA i Corralejo har to bassengområder med gratis solstoler og parasoller. I det ene, hvor hovedbassenget og barnebassenget ligger, er det fellesaktiviteter i løpet av dagen. I det andre, som er et saltvannsbasseng, skal det være rolig. Coco Loco poolbar serverer forfriskende drinker på dagtid. Club Faro serverer drinker under åpen himmel. Frokosten serveres i snackbaren Lobos Lounge og om kvelden serveres middag á la carte her (ikke inkludert i All Inclusive, bordreservasjon kreves). Bufférestaurant som bare er åpen for middag og her gjelder pent antrekk (menn må ha langbukse). Gratis WiFi. Treningsrom. Multicourtbane med gratis fotball, basketball og tennis. Aerobic, massasje og badstue mot avgift. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 desember 2017
Hjemreise: torsdag 14 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 548 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Fuerteventura Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 437 anmeldelser

TUI Magic Life Fuerteventura ligger ved den lange stranden og de beste sykkelstiene. Hotellet har store bassenger og et bra utvalg av aktiviteter, både for nybegynnere og for deg som vil ha litt utfordringer i ferien. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i Esquinzo, ca. 8 km utenfor Jandias sentrum. Her kan du begynne dagen med mountainbiking eller drøye litt og bli med på en treningstime. Flere av timene er utendørs på en terrasse med havutsikt. Noe for alle ved strandenSpredt utover det store hotellområdet finner du tennis, fotball, treningstimer og sykkelsenter. Det er enkelt å velge aktivitet og delta. Du kan velge mellom flere ulike bassenger. I aktivitetsbassenget er det liv og røre, mens de lengre bassengene passer utmerket for mosjonssvømming. Når du vil ha en pause finnes det chill out-basseng og den lange sandstranden ligger bare et par skritt unna. Familiemoro og middager på tomannshåndFor barn i alle aldre finnes det aktiviteter som skattejakt. For spesielle tilfeller eller når du vil ha litt variasjon finnes det tre à spesialrestauranter med hvoedsakelig spansk, grillet og italiensk mat. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOK Pris per voksen

H10 Tindaya Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 677 anmeldelser

Beliggende på strandlinjen med utsikt over Costa Calma stranden. H10 Tindaya Hotell ligger i Costa Calma, sør på øya Fuerteventura. Komplekset er omgitt av utendørs basseng med direkte adgang til stranden. På hotellet er det restaurant med buffet, bar med utendørs terrasse, svømmebasseng, barnebasseng, solarium område med hammocker, minigolf, lekepark for barn, luftkondisjonering (ekstra gebyr) internettilgang, vaskeri og parkering (ekstra kostnader). Det er et helse-og skjønnhetssenter som heter Thalasso Tindaya som inkluderer et gym, innendørs svømmebasseng, badstue, jacuzzi, tyrkisk bad (ekstra gebyr) og mer. Gjesterommene er utstyrt med telefon, satellitt TV, minibar, safe og hårføner. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse: Punta del Roquito s/n, Costa Calma, 35627, Fuerteventura, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 20 januar 2018
Hjemreise: lørdag 27 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Halvpensjon
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 043 NOK Pris per voksen

Elba Sara Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 687 anmeldelser

Tiltalende Elba Sara på Fuerteventura har et hyggelig bassengområde der ett av bassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Jacuzzi. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Bufférestaurant og italiensk restaurant ved bassenget. Underholdning. Gratis WiFi i fellesarealene; internetthjørne mot avgift. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Lekeplass. Gratis trimrom, bordtennis og sandvolleyball (ball mot depositum). Gratis hotellbuss til nærmeste golfbane og sentrum i Caleta de Fuste . Badstue, tennis, minigolf og biljard mot avgift. Solstoler kan leies på stranden. Frisør. Ca. 1,5 km til sentrum. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 453 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Calypso Resort & Spa Jandia & Morro del Jable, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 242 anmeldelser

TUI Sensimar Calypso Resort & Spa i Jandia er et voksenhotell som ligger nær stranden. Her har du alt du trenger for en deilig ferie – god mat, spa og vakre omgivelser. Om dagen kan du slappe av i den italienske kaffebaren og om kvelden kan du nyte noe å drikke i loungebaren.  Du kan også leie sykkel eller bare gå langs strandpromenaden som kantes av palmer. Tid til hverandreFra solsengene ved det store bassenget er det en trapp ned til stranden, men hotellet har også mange aktiviteter for deg som vil være aktiv. I bassenget kan du delta i vanngymnastikk eller lade batteriene med yoga eller maling og smykkelaging. Litt bortenfor bassengområdet ligger det en chill out-terrasse med boblebad for deg som vil koble helt av. Kulinariske stunderDer er havutsikt både fra buffé- og à la carte-restaurantens terrasse som vender mot hagen. På à la carte-menyen finner du både internasjonale og middelhavsinspirerte retter. Halvpensjon er inkludert. I tillegg til et velutstyrt treningsrom med tilhørende badstue der kroppen kan roe ned kan du besøke TUI Sensimar Calypsos spa. Her finnes det flere ulike spa- og skjønnetsbehandlinger du kan prøve. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 desember 2017
Hjemreise: torsdag 14 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 533 NOK Pris per voksen

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 173 anmeldelser

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort som ligger ved stranden i Caleta de Fuste har et herlig bassengområde der hovedbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar. En bufférestaurant og tre à la carte, hvorav en japansk som er åpen noen ganger i uken. Pent antrekk kreves til middag i alle restauranter. Pianobar og bar. Underholdning. Gratis WiFi og internetthjørne. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Thalasso-spa med stor behandlingsmeny, oppvarmet innendørsbasseng, badstue, hamam og jacuzzi; alt mot avgift. Min. alder 18 år, men barn i følge med voksne kan oppholde seg der sammen med foresatte inntil kl. 13.00. Gratis trimrom og sandvolley. Minigolf og tennis mot avgift. Multisportbane med minifotball og basket. Frisør. Room service 07.00-22.00 og vaskeriservice, mot avgift. Solstoler og parasoller til leie på stranden. Gratis hotellbuss til golfbanen og Castillo. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 648 NOK Pris per voksen

Sheraton Fuerteventura Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 173 anmeldelser

På Sheraton Fuerteventura i Costa Caleta bor du rett ved den brede sandstranden. Det finnes mye å gjøre for hele familien, spesielt hvis du liker golf. I tillegg til minigolfbanen på hotellet finnes det også to 18-hullsbaner i nærheten.  Bassengområdet ligger mot havet og stranden. Her finner du totalt tre basseng, hvorav to er oppvarmet. Barna har et eget plaskebasseng. Golf, tennis og lekeplassDet arrangeres minidisco for barna og på lekeplassen et eget ballbasseng. Liker du sport finnes det både tennis og strandvolleyball på hotellet. I resepsjonen kan du bestille greenfee på golfbanen som ligger vis à vis hotellet. For kropp og sjelHotellets spa tilbyr flere ulike behandlinger, alt fra klassiske skjønnhetsbehandlinger til velgjørende massasje. Det finnes også et velutstyrt treningsrom. Halv- og helpensjonFrokost er inkludert, men du kan også bestille halv- eller helpensjon for en ekstra komfortabel ferie. Ønsker du litt variasjon har hotellet to à la carte-restauranter, en med asiatisk meny og den andre med retter fra det spanske kjøkkenet. Om kvelden kan du ta det rolig i pianobaren der det av og til arrangeres underholdning med livemusikk og sang. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 098 NOK Pris per voksen

Hotel Atlantis Bahia Real Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 085 anmeldelser

Prisbelønnede Atlantis Bahia Real tilbyr luksuriøs avkobling for familier og par. Her bor du i utkanten av Corralejos nasjonalpark og de milelange sanddynene. På hotellet finnes det spa, gourmetrestauranter og privat strandklubb.  Hotellets store spa har 17 behandlingsrom og flere ulike behandlinger for deg som vil unne deg noe ekstra. Treningsrommet tilbyr blant annet spinning, zumba og yoga. For barna finnes det en internasjonal barneklubb med Wii-sone. Bestill halvpensjon som tilleggNår du bestiller halvpensjon er jule- og nyttårsmiddag inkludert. Det finnes flere restauranter: Varierte bufféer på la Alacena RealMiddelhavsretter på strandrestaurant Las PalmerasLas Columnas serverer elegante tapasYamatori har sushi og andre japanske retterI La Culpa står mesterkokken Carles Gaige for menyenLagunebassenger og strandklubbHotellområdet er en liten tropisk oase med laguneformede bassenger og solterrasser. Atlantis Bahia Real har i tillegg en egen strandklubb som ligger ved en lang brygge. Du kan sole deg på bryggen eller hvile deg på en balinesisk solseng på stranden. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 098 NOK Pris per voksen

Gran Hotel Atlantis Bahia Real Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 085 anmeldelser

Eksklusive Gran Hotel Atlantis Bahia Real ligger i rolige omgivelser på den fine sandstranden i utkanten av Corralejo. Det frodige bassengområdet har to bassenger. Det ene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote. En bufférestaurant (La Alacena Real) og fem à la carte-restauranter: japanske Yamatori, spanske Las Columnas og gourmetrestauranten La Cúpula. Pent antrekk i alle restauranter. Flere barer. Gratis WiFi på hele hotellet. Bahia Vital Spa (16 års grense) med stort oppvarmet basseng, tyrkisk spa, jacuzzi, badstue og dampbad. Frisør og skjønnhetssalong mot avgift. Gratis entré én gang pr. dag; behandlinger mot avgift. Gratis trimrom i spaområdet. Barneklubb åpen 6 dager i uken (4-12 år) i hotellets regi, og spillrom for barn over 7 år. Lekeplass. Suvenirbutikker. Room service hele døgnet. Handicaptilpasset hotell med ankomst til alle områder på hotellet. Begrenset lokaltrafikk. Foran hotellet er en nydelig, bred og 300 meter lang sandstrand. To brygger med solsenger og parasoller (en gratis solseng/person ut dagen). Her finner du også Coco Beach Loung & Club og Coco Beach Chillout bar. En av bryggene har balinesiske solsenger for to til utleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 943 NOK Pris per voksen

Sheraton Fuerteventura Beach Golf and Spa Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 165 anmeldelser

Located by the beach, 3 km from Caleta of Fuste, 9.5 km from Fuerteventura Airport and 14 km from Puerto de Rosario village. Facilities and services include restaurant, bar, terrace, swimming pool, indoor pool, business center, wireless Internet access at public areas, play ground, mini club, tennis court, gym, spa (extra charge), meeting/conference room, elevator, parking and 24 hour reception. Rooms feature TV, telephone, safe, air conditioning, ceiling fan, wireless Internet access, mini bar (extra charge), bathroom, bathtub and hairdryer. Deluxe room also features balcony/terrace, living room and sofa. Junior Suite Premium also features Jacuzzi. Executive room also features separate living room and desk. ** Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions.** Address: Urb Fuerteventura Golf Resort, Carretera FV 2 km 11, 35610 Caleta de Fuste, Fuerteaventura, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 desember 2017
Hjemreise: lørdag 16 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom - Premium, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 842 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!