Charter til Fuerteventura, Kanariøyene, Spania

Les mer
Fuerteventura er vindens øy og lokker aktive reisende i alle aldersgrupper. Vind- og kitesurfing er populært her, men de aller fleste nøyer seg med en solferie her på stranden i byer som Corralejo, Costa Calma eller på Jandia-halvøyen. Hit reiser man året rundt, slik som de andre Kanariøyene.

TUI Magic Life Fuerteventura Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 255 anmeldelser

TUI Magic Life Fuerteventura ligger ved den lange stranden og de beste sykkelstiene. Hotellet har store bassenger og et bra utvalg av aktiviteter, både for nybegynnere og for deg som vil ha litt utfordringer i ferien. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i Esquinzo, ca. 8 km utenfor Jandias sentrum. Her kan du begynne dagen med mountainbiking eller drøye litt og bli med på en treningstime. Flere av timene er utendørs på en terrasse med havutsikt. Noe for alle ved strandenSpredt utover det store hotellområdet finner du tennis, fotball, treningstimer og sykkelsenter. Det er enkelt å velge aktivitet og delta. Du kan velge mellom flere ulike bassenger. I aktivitetsbassenget er det liv og røre, mens de lengre bassengene passer utmerket for mosjonssvømming. Når du vil ha en pause finnes det chill out-basseng og den lange sandstranden ligger bare et par skritt unna. Familiemoro og middager på tomannshåndFor barn i alle aldre finnes det aktiviteter som skattejakt. For spesielle tilfeller eller når du vil ha litt variasjon finnes det tre à spesialrestauranter med hvoedsakelig spansk, grillet og italiensk mat. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOK Pris per voksen

Gran Hotel Atlantis Bahia Real Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 989 anmeldelser

Eksklusive Gran Hotel Atlantis Bahia Real ligger i rolige omgivelser på den fine sandstranden i utkanten av Corralejo. Det frodige bassengområdet har to bassenger. Det ene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote. En bufférestaurant (La Alacena Real) og fem à la carte-restauranter: japanske Yamatori, spanske Las Columnas og gourmetrestauranten La Cúpula. Pent antrekk i alle restauranter. Flere barer. Gratis WiFi på hele hotellet. Bahia Vital Spa (16 års grense) med stort oppvarmet basseng, tyrkisk spa, jacuzzi, badstue og dampbad. Frisør og skjønnhetssalong mot avgift. Gratis entré én gang pr. dag; behandlinger mot avgift. Gratis trimrom i spaområdet. Barneklubb åpen 6 dager i uken (4-12 år) i hotellets regi, og spillrom for barn over 7 år. Lekeplass. Suvenirbutikker. Room service hele døgnet. Handicaptilpasset hotell med ankomst til alle områder på hotellet. Begrenset lokaltrafikk. Foran hotellet er en nydelig, bred og 300 meter lang sandstrand. To brygger med solsenger og parasoller (en gratis solseng/person ut dagen). Her finner du også Coco Beach Loung & Club og Coco Beach Chillout bar. En av bryggene har balinesiske solsenger for to til utleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 743 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Calypso Resort & Spa Jandia & Morro del Jable, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 226 anmeldelser

TUI Sensimar Calypso Resort & Spa i Jandia er et voksenhotell som ligger nær stranden. Her har du alt du trenger for en deilig ferie – god mat, spa og vakre omgivelser. Om dagen kan du slappe av i den italienske kaffebaren og om kvelden kan du nyte noe å drikke i loungebaren.  Du kan også leie sykkel eller bare gå langs strandpromenaden som kantes av palmer. Tid til hverandreFra solsengene ved det store bassenget er det en trapp ned til stranden, men hotellet har også mange aktiviteter for deg som vil være aktiv. I bassenget kan du delta i vanngymnastikk eller lade batteriene med yoga eller maling og smykkelaging. Litt bortenfor bassengområdet ligger det en chill out-terrasse med boblebad for deg som vil koble helt av. Kulinariske stunderDer er havutsikt både fra buffé- og à la carte-restaurantens terrasse som vender mot hagen. På à la carte-menyen finner du både internasjonale og middelhavsinspirerte retter. Halvpensjon er inkludert. I tillegg til et velutstyrt treningsrom med tilhørende badstue der kroppen kan roe ned kan du besøke TUI Sensimar Calypsos spa. Her finnes det flere ulike spa- og skjønnetsbehandlinger du kan prøve. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 033 NOK Pris per voksen

Sheraton Fuerteventura Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 034 anmeldelser

På Sheraton Fuerteventura i Costa Caleta bor du rett ved den brede sandstranden. Det finnes mye å gjøre for hele familien, spesielt hvis du liker golf. I tillegg til minigolfbanen på hotellet finnes det også to 18-hullsbaner i nærheten.  Bassengområdet ligger mot havet og stranden. Her finner du totalt tre basseng, hvorav to er oppvarmet. Barna har et eget plaskebasseng. Golf, tennis og lekeplassDet arrangeres minidisco for barna og på lekeplassen et eget ballbasseng. Liker du sport finnes det både tennis og strandvolleyball på hotellet. I resepsjonen kan du bestille greenfee på golfbanen som ligger vis à vis hotellet. For kropp og sjelHotellets spa tilbyr flere ulike behandlinger, alt fra klassiske skjønnhetsbehandlinger til velgjørende massasje. Det finnes også et velutstyrt treningsrom. Halv- og helpensjonFrokost er inkludert, men du kan også bestille halv- eller helpensjon for en ekstra komfortabel ferie. Ønsker du litt variasjon har hotellet to à la carte-restauranter, en med asiatisk meny og den andre med retter fra det spanske kjøkkenet. Om kvelden kan du ta det rolig i pianobaren der det av og til arrangeres underholdning med livemusikk og sang. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 498 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Oliva Beach Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 3 500 anmeldelser

ClubHotel Riu Oliva Beach ligger i den 30 kvadratkilometer store nasjonalparken utenfor Corralejo. Her bor du direkte på sanddynene og den bredeste sandstranden på Fuerteventura, med tilgang til fire restauranter, to bassenger og all inclusive.  Lokalbussen til Corralejo tar ca. 15 minutter. I nærheten av hotellet ligger stranddelen Flag Beach med surfeskoler. Du kan bestille enkle dobbeltrom og familierom. Alle med balkong eller markterrasse. Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Kanariske, asiatiske menyer og barnebufféBuffémåltidene serveres i de to hovedrestaurantene. Om kvelden er det ulike temabufféer og barna har en egen buffé med populære retter. Vil du ha litt variasjon kan du bestille et bord på den asiatiske eller kanariske à la carte-restauranten. To bassengområder  Det ene bassengområdet ligger omgitt av rombygninger og det andre ligger rett ved stranden. Begge bassengene har sin egen snackbar. For de litt mindre finnes det et par grunne oppvarmede bassenger. I barnedelen finnes det i tillegg en lekepark i skyggen. Bassengområdet ved stranden ligger rett ved alle aktivitetene, blant annet strandvolleyball. FamilieunderholdningUnderholding: Show om kvelden eller en drink i loungebaren. Barna har et eget underholdningsprogram om kvelden med show og mulighet til å være med å opptre. Riu arrangerer i tillegg både fitness-timer og maleworkshops.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 948 NOK Pris per voksen

Hotel Atlantis Bahia Real Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 989 anmeldelser

Prisbelønnede Atlantis Bahia Real tilbyr luksuriøs avkobling for familier og par. Her bor du i utkanten av Corralejos nasjonalpark og de milelange sanddynene. På hotellet finnes det spa, gourmetrestauranter og privat strandklubb.  Hotellets store spa har 17 behandlingsrom og flere ulike behandlinger for deg som vil unne deg noe ekstra. Treningsrommet tilbyr blant annet spinning, zumba og yoga. For barna finnes det en internasjonal barneklubb med Wii-sone. Bestill halvpensjon som tilleggNår du bestiller halvpensjon er jule- og nyttårsmiddag inkludert. Det finnes flere restauranter: Varierte bufféer på la Alacena RealMiddelhavsretter på strandrestaurant Las PalmerasLas Columnas serverer elegante tapasYamatori har sushi og andre japanske retterI La Culpa står mesterkokken Carles Gaige for menyenLagunebassenger og strandklubbHotellområdet er en liten tropisk oase med laguneformede bassenger og solterrasser. Atlantis Bahia Real har i tillegg en egen strandklubb som ligger ved en lang brygge. Du kan sole deg på bryggen eller hvile deg på en balinesisk solseng på stranden. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 098 NOK Pris per voksen

Playitas Hotel Las Playitas, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 274 anmeldelser

Playitas Hotel utgjør sammen med Playitas Aparthotel og Playitas Villas sport- og ferieanlegget Playitas Resort. Anlegget, som har en rekke sportsfasiliteter, ligger ca. 500 m fra den lille feriebyen Las Playitas og ca. 5 kilometer fra Gran Tarajal på det sørlige Fuerteventura. Her trives alle som liker å kombinere ferie med trening og mosjon; det være seg en ny treningsform eller rett og slett komme i gang med et nytt, sunnere liv. Herlige svømmebassenger Det er et stort basseng ved hotellet, mens Playitas Aparthotel også har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng med massasjebad, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål. Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift. Det naturlige møtestedet I hjertet av området ligger Plaza Rambla, et torg med sportsbutikk, restauranter, minimarked, WiFi og en sportsbar. Her ligger også Sportsbooking, hvor du bestiller tid for alt som har med sport å gjøre og hvor du også kan finne en treningskamerat. Vårt lokale personale hjelper deg gjerne med påmelding til gratiskonkurranser. Aktivitetsutvalget er stort – hver dag, hele året. Du kan velge mellom flere ulike treningstimer om dagen; de fleste er gratis, men spinning og yoga er mot betaling. Du kan sykle på landevei eller i terrenget, og det er et godt utvalg av gruppetrening som core, step og dans, sirkeltrening, crossfit og mye mer. Treningsmuligheter for alle og enhver På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng. Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i det nyåpnede Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne sykegymnaster. Stor behandlingsmeny og tre ulike typer badstue. Moro for de minste For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, svømmeskole og miniklubb (åpen daglig på for- og ettermiddag) i hotellets regi. Fra og med i vinter kan alle barn mellom 4 og 11 år bli med i Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter. Kids Sports Academy (5-15 år), tilbys visse tider på året. Her får barna prøve ulike sportsaktiviteter helt uten ekstra kostnad. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner Arrangementskalender I tillegg til sportsprogrammet arrangerer Playitas flere temauker med spesifikke treningsprogrammer. Deltakelse i slike arrangementer kan bestilles som et tillegg til oppholdet. Noen opplegg henvender seg til alle, mens andre retter seg mot spesialgrupper. Du finner aktuelle arrangementer i treningskalenderen. Mat og drikke Bestiller du en reise med halv- eller helpensjon, inntas måltidene i bufférestauranten på Playitas Hotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranten eller i poolbarene, er mot tillegg. Pent antrekk til middagen i alle restauranter. For øvrig Gratis WiFi i hele anlegget. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 desember 2017
Hjemreise: torsdag 14 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 698 NOK Pris per voksen

Robinson Club Esquinzo Playa Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 248 anmeldelser

Robinson Club Esquinzo Playa i Jandia er et sportshotell med strandbeliggenhet. Perfekt for familier med små fotballspillere eller for deg som viil utfordre partneren med en tennismatch i ferien. Du kan velge mellom fem bassenger, flere restauranter og en mengde aktiviteter.   All service, treningstimer og underholdning foregår som regel på tysk.På Robinson Club kan du fordype deg i din favorittsport i gruppe eller på egen hånd. Eller kanskje du heller vi prøve noe nytt med en av de mange prøvetimene som finnes. Servicepersonalet og instruktører er velutdannet innen sitt område. Med konseptene WellFood og WellFit skaper Robinson en balanse mellom mat og trening. All inclusive inkludertHer finnes det varierte bufféer med ulike tema hver dag samt nøye uttenkte retter for deg som er aktiv i ferien, men som likevel vil spise godt. Hvorfor ikke bestille en middag med 6 retter på à la carte-restauranten ved en spesiell anledning? Hotellet har en fin beliggenhet med en trivelig restaurant rett på stranden der du kan spise mot ekstra kostnad. Aktiviteter for alleTakket være den herlige strandbeliggenheter har du havutsikt både når du tar det rolig ved bassengkanten eller samler tankene under en yogatime. Uansett om du er ute etter fitness og wellness eller bare trening så finnes det aktiviteter for deg. Det finnes 11 tennisbaner og et stort dagsprogram med aktiviteter. Du bestemmer selv hvordan du vil trene og vil du teste grensene finnes det personlige trenere. Lagunebasseng og vannsklieLagunen ligger ved lagunebassenget med utsikt mot Atlanterhavet. Her arrangeres også noen rolige aktiviteter ved bassengkanten som f.eks. yoga. I det store bassenget kan du svømme lenger og for ren avkobling finnes relax-bassenget som kun er for voksne. Barna har eget basseng med vannsklie. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 148 NOK Pris per voksen

Suite Hotel Atlantis Resort Family Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Family er den delen av Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort som henvender seg til både store og små feriegjester. Bassengområde med fire bassenger og to barnebassenger; noen av dem holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller; badehåndklær mot depositum. Poolbar. Flere restauranter: Bufférestauranten El Gaudi hvor det er temakvelder noen ganger i uken. Den spanskinspirerte restauranten Atrium og Rambutan som serverer vegetariske og asiatiske spesialiteter. Allergitilpasset mat på forespørsel. Noen dager i uken er den spanske og den asiatiske restauranten forbeholdt et voksent publikum. Fem barer hvorav en er forbeholdt voksne gjester. Pent antrekk til middag i alle restauranter og barer (shorts som går til kneet for menn). Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i angitt område 30 minutter pr. person/dag. For øvrig er WiFi fellesrommene og internetthjørne mot avgift. Spabehandlinger mot avgift (min. alder 16 år). Gratis nyrenovert trimrom og badstue (min. alder 16 år). Tennis mot avgift. Sykkelutleie. Tennis- og svømmetimer mot avgift. Gratis bordtennis, aerobic, basket- og volleyball. Barneklubb (4-6/7-12 år) og juniorklubb (12-16 år) i hotellets regi. Barnevaktservice for barn fra 4 år. Lekeplass. Minimarked og suvenirkiosk. Vaskeriservice mot avgift. Gjennomgangstrafikk. Ca. 50 meter til en liten strand, og ca. 300 meter til den lokale stranden Coco Beach med strandbar og utleie av solsenger. Hotellbuss til sanddynene og Corralejo daglig.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 januar 2018
Hjemreise: torsdag 18 januar 2018
Bosted: JUNIORSUITE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 398 NOK Pris per voksen

La Pared – powered by Playitas Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

La Pared – powered by Playitas ligger på vestkysten i det lille tettstedet La Pared, en drøy mil nordvest for Costa Calma. Her ligger alt til rette for en aktiv ferie, men ønsker du bare å komme bort fra ståk og hverdagens mas er det et ypperlig sted for å lade batteriene. Slappe av med en bok ved bassenget, nyte den vakre naturen og fantastiske solnedganger. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked med godt utvalg. Bilutleie. Hotellet ligger i vakre omgivelser som er perfekte for løping og sykling. Kort vei ned til stranden som lokker til seg surfere fra hele verden. Gruppetrening for alle Du kan delta gratis på gruppetrening som pilates, step og H.I.T. Timene holdes av profesjonelle instruktører fra Playitas og skandinavisktalende Apollo Sport-instruktører. Gratis innendørs trimrom for enklere trening av styrke og kondisjon (min. 16 år). Gratis badstue. Gratis dagskort til vårt trenings mekka Playitas (ca. 30 minutter med bil fra hotellet, transfer er ikke inkl.). Personlig trener og yoga mot avgift. Uteaktivitet, vandring og løping i sanddynene Utendørsområde for trening og sosiale aktiviteter som fotball. Gratis gå-staver, funksjonell trening og spinning. Markerte treningsløyper, blant annet i de nærliggende sanddynene. Her er det også turstier som går helt til Costa Calma. Perfekt for surfing og sykling Ca. 400 meter fra hotellet ligger den fine La Pared-stranden, som er en av øyas beste strender for bølgesurfing, både for nybegynnere og erfarne surfere. Sterke strømmer gjør dog at stranden ikke er så godt egnet for svømming. Bølgesurfing mot avgift. Kitesurfing, windsurfing og SUP (på Costa Calma ca. 10 minutter med bil fra hotellet) mot avgift, bestilles på hotellet. Du kan delta på alle nivåer, fra "prøve for første gang" og til flere dagers kurs. Motocross (enduro) og tennis mot avgift. En del sportsaktiviteter arrangeres av våre samarbeidspartnere og lokale aktører. Mulig å leie mountainbike, landeveissykkel, firehjulinger og segways. Her kan du lese mer om trening på hotellet. Slapp av ved bassenget og spis godt Mellomstort basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Poolbar, shishabar og restaurant som serverer enkel grillmeny til lunsj og buffé til middag. Hyggelige chill out-kvelder ved bassenget. Fiskerestauranten Bahia La Pared, åpen tirs.-søn. kl. 12.00-22.00, ligger ca. 1,2 kilometer fra hotellet (ikke en del av hotellet). Det ligger også en liten kafé utenfor hotellet (ikke en del av hotellet). Hotellbuss mot avgift to ganger om dagen tre dager i uken som går mellom La Pared, Costa Calma og Playitas. Dagsbillett kjøpes i resepsjonen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 oktober 2017
Hjemreise: torsdag 26 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!