21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Puerto Aventuras, Mexico


Serenity Eco Luxury Tented Camp
Puerto Aventuras, Mexico
 

4.5

På Serenitu Eco Luxury Tented Camp får du en camping-opplevelse i luksuriøs atmosfære. Her bor du i store telt nær stranden i Puerto Aventura. I tillegg har du basseng, boblebad, restaurant og spa-behandlinger innen rekkevidde. Hotellet har en privat strand med strandbar. Her bor du i store telt i safari-stil omgitt av tropisk vegetasjon. Området er rolig og du bor nær natur- og kulturseverdigheter. Friluftsrestaurant, massasje og basseng Restauranten har utendørsservering, serverer retter med lokale råvarer og inspirasjon fra hele Mexico. Det finnes en loungebar ved bassenget som serverer drikke og snacks. Ved bassengområdet finnes det også et boblebad. Strandbar og yoga Her råder en avslappet atmosfære. Noen dager arrangeres det egne yogatimer for hotellets gjester. Hotellet har en privat strand med en strandklubb i cabana-stil som har WiFi og serverer drikke og snacs på stranden. Hotellet ønsker gjester over 12 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 mars 2022
Hjemreise: lørdag 2 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 881 NOK Pris per voksen

Catalonia Royal Tulum
Puerto Aventuras, Mexico
 

4.5

Catalonia Royal Tulum ligger ved en egen strand mellom Playa del Carmen og Tulum. À la carte-måltider er også inkludert i all inclusive-konseptet. På den ene siden av hotellet er det jungel, mangrovetrær og cenotes (grotter i et underjordisk kanalsystem som er fylt med ferskvann), på den andre sandstranden og Det karibiske hav. Hotellets spa med boblebad tilbyr alt fra tradisjonell ansiktsbehandling til spabehandlinger. Det arrangeres aktiviteter og underholdning daglig: Dans, vanngymnastikk og aerobics Vannsport som snorkling, kajakk og "prøvedykk" Treningsrom, volleyball og fotball Kveldsunderholdning og diskotek (drikke er inkludert til kl 2) Flere barer og restauranter Det finnes fire barer, snackrestaurant, to bufférestauranter og fem á la carte-restauranter. Du kan blant annet velge mellom meksikansk, italiensk, kjøttspesialiteter og spanske tapas. Hotellet har en aldersgrense på 18 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
29 512 NOK Pris per voksen

Catalonia Yucatan Beach
Puerto Aventuras, Mexico
 

4

Familievennlige Catalonia Yucatan Beach ligger rett ved stranden i Puerto Aventuras. Her er det plass til 4 personer i rommene og vil du bli ekstra bortskjemt bestiller du rom i "Privilege-delen". All inclusive er inkludert. Sammen med søsterhotellet Catalonia Riviera Maya danner hotellet et stort resortområde med felles fasiliteter. Vi har rom i begge delene. Hotellet er bygget i meksikansk stil med tak av palapas og balkongrekkverk av trestammer. Aldersgrense 18 år i noen romtyper. Volleyball, dykking og sykling Her kan du delta i aktiviteter som volleyball og vanngymnastikk, dykke eller utforske området på sykkel. Lekeplass, egne barneaktiviteter og en internasjonal barneklubb finnes også samt et spa med treningsrom og skjønnhetssalong. Totalt 7 bassenger Totalt finnes det tre bassenger og to barnebassenger på Catalonia Yucatan Beach. Det er ytterligere tre bassenger på søsterhotellet Riviera Maya, ett av disse er kun for Privileged-gjester. Det finnes solsenger på stranden. Et stykke ut i vannet er det steiner og rev der fiskene samler seg, ikke glem å ta med snorkelutstyr. Mange restauranter Et stort restaurant- og bartilbud – du kan velge mellom flere buffé- og à la carte-restauranter og sportsbar.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
22 491 NOK Pris per voksen

Barcelo Maya Grand Resort
Puerto Aventuras, Mexico
 

Barcelo Maya Grand Resort har det meste for en aktiv og avkoblende familieferie på Mayarivieraen. Eventyrlig beliggenhet ved stranden, flere basseng og velge mellom for store og små. All inclusive, swim up-bar og masse sportsaktiviteter på land og i vann for hele familien. Barcelo Maya Grand Resort er et stort hotellområde som er inndelt i fire ulike deler: Colonial, Tropical, Beach og Caribe. Strandliv og bassenparadis På Barcelo Maya Grand Resort trenger du ikke velge mellom strand og basseng. Her kombinerer du enkelt late dager ved havet med sand mellom tærne og vaiende palmer som gir herlig skygge med bassengbad. Hva sier du til å svømme i det laguneformede bassenget, slappe av i en solseng mens de små leker i minibadelandet med fossefall og små vannsklier? Stort utvalg av restauranter og bare Her er mulighetene mange når det kommer til valg av restauranter og barer. Naturligvis er all inclusive inkludert og du kan velge mellom hotellets bufférestaurant El Mirador, meksikansk i La Hacienda, Coral Grill eller Rodizzo Brazilian. Og når det kommer til barer finnes alt fra lobbybar, snackbar til swim up-bar, sportsbar og sigarbar. Sportsaktiviteter og avkobling Ferien er kanskje den beste tiden til å prøve nye sportsaktiviteter. Noen eksempler: Kajakk, SUP og Windsurfing 18-hulls minigolfbane Tennis, bueskyting, biljard og treningsrom Katamarn, snorkling og dykking Luksuriøst spa med behandlinger for voksne og barn … og på kveldstid bys du på levende musikk og show av ulike slag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 564 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Puerto Aventuras, Mexico
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear