Charter til Mexico

Les mer
Mexico lokker med kritthvite strender, varmt badevann, herlig musikk, het mat og masse vannaktiviteter langs den karibiske kysten ved Playa del Carmen, Cancun, Isla del Holbox og Tulum. Mange luksuriøse all inclusive-hoteller ligger langs kysten, men man kan også finne små og koselige hoteller her. Hit reiser man først og fremst om vinterhalvåret og mange velger å kombinere late dager på stranden med et besøk til de kjente tempelruinene.

Illusion
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Illusion er et meget populært og personlig hotell som ligger nær havet og ved Quinta Avenida, 5. avenyen, og et steinkast fra shopping, restauranter og barer. Det er kun noen minutter å gå til stranden og hotellet passer for deg som vil være midt i smørøyet. Hotellet er designet som en latinamerikansk hacienda.Takterrasse med utsikt over havetTakterrassen har et lite bassenget som fort blir oppvarmet av solen ettersom det bare er 75 cm dypt. Om kvelden har du en flott utsikt over det turkise havet og solnedangen herfra.Rom med eller uten balkongRommene er personlig innredet. Alle har marmorgulv og sore baderom. Noen rom har en liten balkong.Hotell Illusion har aldersgrense 16 år.Kontinental frokost kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, ingen måltider.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 748 NOK Pris per voksen

4.5

TUI Seaside Suites & Spa ligger rett ved Kantenahstranden i Akumal. Her er alt tilrettelagt for to og hotellet har blitt utnevnt av en amerikansk avis som ett av verdens ti mest romantiske hotell. Hotellet har tre bassenger, to som er beregnet på trening og ett som slynger seg gjennom hotellområdet.Tid til hverandreI Naay Spa får du mulighet til å prøve tradisjonelle vannritualer, antioksiderende sjokolademasker og kroppsinnpakninger. Det finnes i tillegg flere ulike typer parmassasje. Vil du prøve andre aktiviteter finnes det strandvolleyball, tequila-smaking, vinkjeller og snorkling. Kulinariske stunderHotellet kaller sin all inclusive for gourmet inclusive og du kan velge mellom 6 à la carte-restauranter og 8 barer. Du kan nyte alt fra klassisk meksikansk, italiensk og BBQ til latin fusion.Juniorsuiter med privat boblebadUansett hvilket rom du bestiller så bor du komfortabelt og har eget boblebad. Du bor aller best i juniorsuite med markterrasse og direkte utgang til bassenget. Hotellet har 18 års aldergrense. Grunnpris: innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 798 NOK Pris per voksen

Beachscape Kin Ha
Cancún, Mexico
 

4

Beachscape Kin Ha er et lite og intimt hotell ved den beste stranden i Cancun. Hotellet passer like bra for familier som for deg som reiser med partner eller venner. Velg mellom dobbeltrom eller leilighet, frokost er alltid inkludert.  Stranden er hvit og har myk sand. Vannet er krystallklart og solsengene på stranden er gratis for hotellets gjester. Rolig og avslappetStemningen er rolig og avslappet. Det står solsenger ved bassenget samt ministoler for barna og like ved ligger bassengbaren som server drikke og snacks. På hotellet har du også tilgang til et lite spa med massasje og et trimrom. Det er kun en kort tur med taxi til shopping og fornøyelser i Cancun. Restaurant med servering på strandenEn av hotellets to restauranter ligger ned mot stranden og herfra har du utsikt mot det karibiske havet og øya Isla Mujeres. Menyene byr på både meksikansk og internasjonal mat. Om kvelden kan du spise middag på terrassen mot havet. Spesielt romantisk er det på La Palapa under palmetaket om kvelden. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom eller leilighet, amerikansk frokost. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 548 NOK Pris per voksen

Holbox Dreams
Isla de Holbox, Mexico
 

Holbox Dreams passer for deg som vil leve et enkelt barbentliv ved stranden med noen minutters gange til øyas lille sentrum. Familiær atmosfære. Her kan du slappe av ved bassenget som slutter der stranden begynner. Du bor i enkle og delikate dobbeltrom. Enkel frokost er inkludert.  Hotellet har to små bassenger med noen solsenger i sanden rundt bassengene. Det finnes også solstoler på stranden.De gule bygningene med balkong- og terrasserekkverk i tre og tak av palmablader gir hotellet en karibisk touch. Det går en smal spiraltrapp på utsiden av bygningene opp til rommene i 2. etasje. Trivelige, men små og enkle rom.Restauranten serverer en enkel frokost, lunsj og middag. Halvpensjon kan bestilles som tillegg. Små, trivelige rom med enkelt utstyr. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, enkel kontinental frokost. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 798 NOK Pris per voksen

Riu Palace Peninsula
Cancún, Mexico
 

4.5

Riu Palace Peninsula er et eksklusivt all inclusive-hotell med utmerket beliggenhet i Cancun. Du bor ved en hvit sandstrand omgitt av tropiske vekster. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og mat fra alle verdenshjørner.   Uansett om du reiser som et par, med vennegjengen eller familien så finnes det noe som passer for alle på Riu Palace Peninsula. Du kan bestille rom i Adults Only-delen for personer over 18 år og få tilgang til et roligere bassengområde og mye annet. Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Flere basseng og privat strand Det finnes fire bassenger på hotellområdet og en swim up-bar. Fra ett av bassengene har du panoramautsikt over hotellets private strand og havet. På stranden kan du slappe av i en solseng eller i en hengekøye.I tillegg til de fire bassengene har du som bor i Adults Only-delen tilgang til et femte basseng. Treningsklasser, kunstskole og kveldsshowHer kan du velge mellom ulike aktiviteter, trening og underholdningTreningsrom og timer i styrketrening og kondisjonSnorkling, windsurfing og kajakkpadlingStrandvolleyball, stretching og vanngymnastikkKunstskolen RiuArt med eget atelierKveldsshow og levende musikkAll inclusive med à la carte-måltiderHotellets à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive og tilbyr meksikansk, italiensk, japansk og fransk gourmet. Sportsbaren serverer snacks hele døgnet.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
30 148 NOK Pris per voksen

4.5

Luxury Bahia Principe Akumal er et De Luxe-hotell med idyllisk beliggenhet ved en bred sandstrand. Her kan du vie dagene til salte bad i havet, få velgjørende spa-behandlinger, trene eller spille golf.  All inclusive med flere à la carte-restauranter er inkludert. Hotellet ligger sør for Akumal og er en del av et stort resort og du har også tilgang til hotellområdet på Gran Bahia Coba.HavutsiktDu kan velge mellom to bassengområder. Det ene ligger et stykke opp i området med små broer som går over bassenget. Like ved stranden ligger infinitybassenget samt en voksendel, med utsikt over havet. Gjester har tilgang til en egen snackbar der frokost og lunsj serveres samt middag i restauranten Rodizo. Det finnes solsenger og palmeparasoller på stranden. Golfbane, ballsporter og spaDet finnes mange ulike aktiviteter å fylle ferien med:Spill tennis, fotball basket og volleyballSpill golf på Riviera Maya Golf Club  Tren på egen hånd eller delta på treningstimer Prøv vannsporter på stranden, gratis en time/dagUnn deg massasje, innpakninger eller behandlinger i hotellets spaAll inclusiveDet finnes en bufférestaurant med temakvelder og fire à la carte-restauranter, hvorav en er kun for voksne. I à la carte-restaurantene serveres det retter fra det italienske kjøkkenet, fisk og skalldyr samt franskinspirerte måltider. Grunnpris: Innkvartering i juniorsuite, all inclusive.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
22 248 NOK Pris per voksen

El Dorado Maroma
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

El Dorado Maroma er et førsteklasses boutiquehotell med Gourmet all inclusive, nord for Playa del Carmen. Det ligger ved den vakre, kritthvite sandstranden Playa Maroma. Hotellet passer for deg som reiser uten barn og har aldersgrense 16 år.  Hotellet er en mindre resort som preges av kvalitet og design og med en atskilt beliggenhet ved stranden. På hotellområdet finnes det flere bassenger, restauranter og barer, og på den prisbelønte, langgrunne stranden finnes det en pir der utfluktsbåter og katamaraner legger til.Unike matopplevelserNår du bor på El Dorado Maroma er Gourmet all inclusive med førsteklasses og unike matopplevelser inkludert.Velg ut fisken på fiskemarkedet og få den grillet til kvelden i strandrestaurantenI asiatiske Kiyoko er det show-cooking og tepanyakiPå Sabores kan du nyte moderne meksikanske og karibisk fusionmatMia Cuccina Italiana serverer italienske klassikereSlapp av med en drink i loungen Rick's Bar... og mye mer. Alt fra yoga til seilingDet arrangeres underholdning hver kveld og du kan fylle dagene med aktiviteter som yoga, dykking, seiling, fiske og kajakkpadling. Hotellets utmerkede spa tilbyr en rekke behandlinger og massasje. Hvorfor ikke prøve en massasje i en av de to bungalowene i vannkanten?Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
36 248 NOK Pris per voksen

Riu Palace Mexico
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Riu Palace Mexico er et førsteklasses hotell rett ved Playacars langstrakte sandstrand. Palmene på stranden lager en vakker ramme for hotellets egen strandlinje. All inclusive er inkludert  Hotellet ser nesten ut som et palass med store tårn og fontener. Stilen er supermoderne med sølv og lilla som gjennomgående farger. Hotellområdet er stort og slutter ved stranden der høye palmer gir deilig skygge. Det ligger en shoppinggate med en del butikker nær hotellet, men det største shoppingtilbudet finner du i nærliggende Playa del Carmen.Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. 6 restauranter og 4 barer... i tillegg kan du besøke samtlige barer og snackrestauranter som også serverer lunsj på ClubHotel Riu Tequila, Riu Playacar, Riu Yucatán og Riu Palace Riviera Maya. Entré og drikke i nattklubben La Piñata på ClubHotel Riu Tequila er også inkludert.Aktiviteter og underholdningHer har du mange valgmuligheter:Tre store bassenger med solterrasserEt basseng med swim up-barSeparat barnebassengTrimrom og massasjeTennis, volleyball og bordtennisVannsport som windsurfing og pedalbåter Kveldsunderholdning for alle aldreGrunnpris: Innkvartering i juniorsuite, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
28 698 NOK Pris per voksen

Ocean Maya Royal
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Hotell Ocean Maya Royal utenfor Playa del Carmen og er tilpasset to som reiser sammen. Her bor du rett ved det Det karibiske hav i tropiske omgivelser. All inclusive er inkludert. Det finnes et par butikker på hotellet, men du kan også ta en taxi inn til sentrum i Playa del Carmen som har et bedre shoppingutvalg.Strandliv eller bassengHotellet ligger rett ved havet og du kan koble av eller prøve vannsporter på den hvite stranden. Hotellet har i tillegg to bassenger, det ene har en rolig atmosfære, det andre har et høyere tempo med aktiviteter.Fyll dagen med rolige eller fartsfylte aktiviteter:Hotellet tilbyr alt fra sport og trening til avkobling. Her kan du:Ta en padletur eller snorkle i krystallklart vannPrøve windsurfing og dykkingSpille tennis eller strandvolleyballSe hotellets show flere kvelder i ukenMat og drikk i fokusI tillegg til bufférestauranten kan du spise middag i en av de to à la carte-restaurantene. Mike´s Coffee med småretter og drikke er åpen til langt utpå kvelden.Ekstra luksuriøs ferie med Privilege-serviceBestiller du suite eller juniorsuite er den luksuriøse ekstraservicen Privilige-service inkludert.  Hotellet har 18 års aldersgrense. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
21 798 NOK Pris per voksen

Hotell Platinum Yucatan Princess
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Førsteklasses Platinum Yucatan Princess er et nytt hotell rett ved Riviera Maya-stranden utenfor Playa del Carmen. Hotellet passer for voksne som vil leve et luksuriøst strandliv med shopping og fornøyelser i nærheten. All inclusive er inkludert.  Stilen er gjennomgående moderne med en følelse av avslappet luksus. Som gjest på hotellet kan du benytte søsterhotellet Grand Riviera Princess og Grand Sunset Princess' fasiliteter. Du kan ta taxi inn til sentale Playa del Carmen hvis du ønsker det. Kombiner basseng- og strandlivDet finnes flere bassenger å velge mellom, og rundt bassengene er det solsenger og solhytter. Disse finner du også på stranden nedenfor hotellet. Treningsrom, tennisbaner og egen løpebaneHotellet tilbyr mange aktivitets- og treningsmuligheter, blant annet treningsrom, tennisbane, en multisportbane og en løpe- og gangbane. Et prøvedykk i bassenget er inkludert og i hotellets spa kan du unne deg en avkoblende behandling. All inclusive hele døgnetEn buffé- og fire à la carte-restauranter er inkludert. Velg mellom internasjonal, grillet, asiatisk og italienks mat. Det finnes også 8 barer å velge mellom. Hotellet har 18 års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 048 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mexico
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!