Charter til Grand Gaube, Mauritius


Paradise Cove Boutique Hotel
Grand Gaube, Mauritius
 

4.5

Nyrenoverte Paradise Cove Boutique Hotel ligger i en privat bukt nord på Mauritius. Her råder freden og hotellet er perfekt for bryllupsreiser. Hotellet har vannaktiviteter, spa og flere restauranter. Halvpensjon er inkludrt og all inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet er med i organisasjonen "Small Luxury Hotels of the World" og ønsker gjester over 18 år velkommen. Sommeren 2019 gjennomgår hotellet en full renovering. Det bygges blant annet et tredje bassengområde og en ny loungebar. Dessuten totalrenoveres alle rom og resepsjonen, barer og restauranter får en ansiktsløfting. Ved infinitybassenget bygges en ny bar og et herlige relaxområde. Tre barer og fire restauranter Når det kommer til det kulinariske kan du prøve alt fra lokal kreolsk mat til mer internasjonale retter. Liker du spansk mat så finnes tapasrestauranten Indigo og sofistikerte XO for den som foretrekker asiatisk. En av barene The Rum Gallery, tilbyr et utvalg av romsorter fra ulike deler av verden. Tre basseng og tropisk bar Hotellet har ikke mindre nen tre basseng som du kan avkjøle deg i. Fra infinitybassenget og terrassen ved restauranten har du vidstrakt utsikt over øya Coin de Mire. Etter en dag i solen kan du unne deg en stund i spa-avdelingen. Her finnes et bredt utvalg av behandlinger, tropisk bad og hammam. Romantikk, vindsurfing og kajakk Vil du nyte romantikken er mulighetene mange. Det finnes sofaer designet for to, et kjærlighetsrede med palmetak og solsenger. Eller hvorfor ikke ta med en morgenkaffe ned til bryggen? For den aktive finnes vannsporter som vindsurfing og kajakk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mars 2020
Hjemreise: søndag 15 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
19 668 NOK Pris per voksen

Lagoon Attitude
Grand Gaube, Mauritius
 

4.5

Parhotellet Lagoon Attitude ligger ved en liten lagune i Anse la Raie på øyas nordkyst. Et moderne all inclusive-hotell, designet for to med infinity-basseng, restauranter av høy klasse, spa og aktiviteter. Her er det meste er designet for romantikk, avkobling og kvalitetstid. En kort taxireise unna ligger livlige Grand Baie med fine strender, shopping, barer og natteliv. Hotellet jobber veldig mye med miljø og holdbarhet lokalt. Noen eksempler er at de planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Spa, treningssenter og tennis I Attitude Spa kan du og din partner unne dere en velgjørende parmassasje og slappe av i relax-avdelingen. Soldyrkere kan velge mellom det litt roligere infinity-bassenget med utsikt over øya Coin de Mire og det store bassenget med bassengbar og aktiviteter. Vil du være i aktiviteter finnes det et treningssenter, tennis og vannsporter som windsurfing og snorkling. Indiske smaker Maten er en viktig del av ferien. På Lagoon Attitude blandes lokale smaker og innflytelser fra India med en internasjonal touch. Høy kvalitet, bufféer med voksen smak, bord for to og tre restauranter å velge mellom. I wokrestauranten kan du se når kokkene lager måltider. Strandrestauranten serverer lunsj, afternoon tea og middag. Du kan også bestille en skalldyrmiddag på tomannshånd med føttene i sanden. Alle rom har uteplass. Vil du bo ekstra bra kan du bestille et superiorrom med boblebad og havutsikt. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 mars 2020
Hjemreise: søndag 22 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
15 618 NOK Pris per voksen

Lux Grand Gaube
Grand Gaube, Mauritius
 

Førsteklasses Lux Grand Gaube ligger utenfor en liten fiskerlandsby på nordkysten. Hotellet ligger på en privat strand i rolige Grand Gaube og passer for deg som ønsker et bosted med mange aktiviteter. Halv- og helpensjon samt all inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet består av flere bygninger i en vakker hage. I Café Lux kan du bestille økologisk, nyristet kaffe av baristaen og til frokost velger du selv hvilke frukter du vil skal presses til favorittjuice. To basseng, spa og vannsporter Området har to basseng og vannsport som kajakk, windsurfing og snorkling. På land kan du trene tennis, aerobics, yoga og golf. Spa-avdelingen tilbyr en velfylt meny av behandlinger for kropp og sjel i tropisk miljø. Seks restauranter, film og Feng Shui Frokost er inkludert og all inclusive eller halv- og helpensjon kan bestilles som tillegg. Buffémiddager kan byttes ut med à la carte. De seks restaurantene serverer alt fra lokale spesialiteter til barbeque på stranden. Lux Grand Gaube er innredet etter Feng Shui for å skape harmoni og utendørs kan du slappe av til en filmvisning omgitt av palmer. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 januar 2020
Hjemreise: mandag 3 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 846 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Grand Gaube, Mauritius
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!