Charter til Maldivene

Les mer
Maldivene er en drømmedestinasjon for den som virkelig ønsker å slappe av på en liten koralløy i vakre omgivelser. Reis hit med kjæresten, en god dose bøker og en lidenskap for snorkling og dykking. Her finnes mange hoteller av høy klasse, med eller uten all inclusive.

4.5

På Kuredu Island Resort & Spa bor du i rolige omgivelser og nyter god service. Her kan du dykke, snorkle, spille golf eller bare tilbringe dagene under en palme på stranden. Velger du å bo i vannbungalow (på påler), har du panoramautsikt over havet og egen trapp ned i vannet. Kuredu har et stort og velutstyrt dykkersenter og du kan oppleve livet under vann med både snorkling og dykking. Her finnes også en av Maldivenes første golfklubber med en 6-hulls kortgolfbane. En kveld i uken arrangerer klubben en "chopp"-konkurranse ved hovedbassenget. Det finnes også strandvolleyball, forball, tennis, vannsporter og treningsrom med luftkondisjonering).Barfotliv og spabehandlingerTil tross for aktivitetstilbudet er tempoet på Kuredu rolig. Spaser barfot rundt øya eller på små stier gjennom den tropiske vegetasjonen. I Duniye Spa kan du bestille blant annet kroppsinnpakninger med ingredienser fra naturen. Luksusmiddag på strandenFlere av øyas restauranter og barer har utsikt over havet. À la carte-restauranten "The Beach" har blant annet hummer på menyen og bord med hvite duker på stranden. Her finnes blant annet fersk fisk og skalldyr på menyen.De ulike romtypene ligger over hele øya og eksakt beliggenhet får du opgitt ved ankomst.All inclusive kan bestilles som tillegg for gjester i juniorsuite/suite.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. Innkvartering i juniorsuite/suite, halvpensjon.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 313 NOK Pris per voksen

4.5

På Centara Grand Island Resort bor du på en luksuriøs paradisøy med hvite strender og turkis vann. Med suiter for 2–5 personer passer hotellet både for par og familier. All inclusive og noen utflukter er inkludert. Den lille øya har et infinity-basseng, treningsrom, et Thai-inspirert spa og flere restauranter med både internasjonal mat, thailandsk og italiensk. Baren Aqui har en fantastisk utsikt over Det indiske hav.Fristende korallrevØyas korallrev lokker med et rikt og variert fiskeliv i snorkleavstand. Dykkere går verken glipp av hotellets eget vrak eller muligheten til å svømme med den store bestanden hvalhai som holder til i området. Dykkersenteret tilbyr dykkerskole og ulike vannsporter.Familiesuiter på pålerFamilierommene på påler har plass til fire personer. Den store terrassen med utedusj, parasoll, sofa, sittegruppe og store puffer slutter med en barnesikker grind og badetrapp rett ned i vannet. WiFi i alle rom uten kostnad.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 september 2018
Hjemreise: mandag 10 september 2018
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 948 NOK Pris per voksen

4.5

Dhonveli betyr "bvit sand" på det lokale språket i Maldivene, og når du går i land på Cinnamon Dhonveli Maldives forstår du hvorfor øya har fått navnet. Øya er populær blant surfere, men passer like bra for soldyrkere. All inclusive er inkludert. Den lille øya består av jungel, lys sand og lave bungalower.Spabesøk og krabberaceHer det det stort sett avkobling som står på menyen, men det finnes også aktiviteter du kan fylle dagene med...Strandvolleyball på dagtidKrabberace om kveldenLivemusikk og maldivisk underholdningSurfingTakket være gode bølger er Cinnamon Dhonveli Maldives populært blant bølgesurfere. Det er kun tillatt å være 30 surfere i vannet samtidig, derfor må surfetid bestilles på det eksterne surfesenteret. Det arrangeres kurs for nybegynnere. Mulig å besøke andre øyerHotellet arrangerer også utflukter, blant annet til hovedstaden Malé.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 648 NOK Pris per voksen

4.5

På Kuramathi Island Resort finnes det restauranter, to bassenger, spa og tennisbane. Øya heter Rasdhoo og har frodig vegetasjon med buktende sandstier. Den kilometer lange øya forlenges av en hvit sandbank der gjestene ofte samles for å se solnedgangen. Korallrevet som omgir øya blir satt pris på av dykkere og snorklere. Selv om det meste handler om sol og bad så finnes det også aktiviteter på land.Spa, vannsporter og ECOsenterI tillegg til et vannsportsenter finnes det noen småbutikker som selger bijouterier og suvenirer. Kuramathis' spa er en avslappet oase som vender mot havet. Hotellet har også et ECOsenter med blant annet et hvalskjelett, skjell og koraller til utstilling og en natursti. Aktiviteter og utflukterInternasjonal barneklubb, Indian Ocean KiDZ med eget aktivitetesprogram. På dagtid kan du bli med på utflukter og om kvelden er det show og livemusikk på forskjellige steder på øya. Barneklubb og utflukter bestilles og betales på stedet.All inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, helpensjon.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 098 NOK Pris per voksen

4.5

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon  er en liten frodig øy på Maldivene som du kan spasere rundt på et kvarter. Det finnes en restaurant, bar og kafé. Her kan du kombinere bassengliv ved det store bassengområdet med strandliv og dykking. All inclusive er inkludert. De fleste som kommer til Ellaidhoo Maldives by Cinnamon er voksne da det ikke finnes så mange fasiliteter for barn. Øya tilbyr treningsrom, squash, tennis, badminton, biljard og dykkersenter. I Azmaara Spa kan du koble av med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Havskilpadder og fargerike fiskerHer kan du svømme blant rokker, havskilpadder, små haier og fisk i alle farger. Ikke glem undervannskamera! Bo på land eller på vannNoen deler rundt øyas strender består av mur med små trapper ned til vannet og uansett hvor du bor er det kort vei til stranden.Bor du i vannbungalow på påler over grunt vann har du ubegrenset havutsikt fra din egen solterrasse. Det er ikke mulig å bade fra terrassen.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 848 NOK Pris per voksen

4.5

Robinson Club Maldives ligger på Gaafu Alifu Atoll, omgitt av palmer og kritthvite paradisstrender. Her kan du snorkle og dykke blant de fargerike korallrevene eller slappe av på¨spa. All inclusive er inkludert. All service, treningstimer og underholdning foregår som regel på tysk.Swim up og strandbarVed det store bassenget er det en swim-up bar, på kvelden er Sundowner-baren med underholdning og sand mellom tærne stedet å gå. For en spesiell kveld kan man bestille bord på gourmetrestauranten Das Edel.Trening og avkoblingI tillegg til treningsrom og trening på egen hånd finnes flere morsomme aktiviteter, som f.eks. strandvolleyball. I utendørspaviljongen med utsikt over havet er det forskjellige yoga- og treningstimer. For en luksuriøs avkobling kan du bestille skjønnhetsbehandling og massasje i hotellets spa.VannsportPå hotellet er det et dykkesenter som leier ut utstyr og arrangerer forskjellige kurs. I tillegg finnes stand-up padling og kitesurfing. Hvis du glemmer snorkel er det ingen fare – Robinson Club Maldives tilbyr både utstyr og snorkelkurs uten kostnad.Robinson Club Maldives ønsker gjester over 16 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 5 august 2018
Hjemreise: mandag 13 august 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 148 NOK Pris per voksen

4.5

Meeru Island Resort & Spa er det eneste hotellet på øya Meerufenfushi i North Male Atoll. Du kan bestille rom med utsikt mot lagunen og den lange, hvite sandstranden eller unne deg litt luksus ved å bestille en vannvilla på påler i vannet, atskilt og med boblebad  Her finner du bosted og aktiviteter som passer både familier og par. På øya finnes det både barnebasseng og lekeplass samt mulighet for snorkling og ulike motorsporter. All inclusive som tilleggBufféene er varierte og serverer både internasjonale menyer og mat som er typisk for Maldivene. En kveld i uken serveres det en maldivisk temabuffé. Søndagsfrokosten blir ekstra luksuriøs da hotellet byr på et glass musserende vin.  Avkobling og aktivitetDuniye Spa har flere ulike behandlinger, blant annet balinesisk massasje eller parbehandlinger. Det finnes også et dykkesenter på øya og hotellet har en driving range for deg som vil øve på svingen. Bestill vannvilla eller dobbeltromRommene ligger på ulike deler av øya som er oppdelt i to soner med hver sin bufférestaurant. Uansett hvilken romtype du bestiller har du alltid tilgang til solsenger og parasoll ved begge bassengene og på stranden uten kostnad. For en atskilt og romantisk ferie kan du bestille en vannvilla ute i lagunen som du når via bryggen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, helpensjon. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 548 NOK Pris per voksen

På Meedhupparu Island Resort har du tilgang til flere urørte og ubebodde rev og atoller. Perfekt for snorkling og dykking! Du bor i dobbeltrom i bungalower og all inclusive er inkludert. Øya har det meste du forbinder med Maldivene, det vil si kritthvite strender, palmer og spektakulære solnedganger.Kveldsfiske og ayurvedisk spaKombiner rolige stunder i hotellets spa med utflukter. Prøv balinesisk aromaterapi eller bli med på kveldsfiske der du kan fange havabbor.Meedhupparu Island Resort har også et stort basseng og et treningsrom. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning noen kvelder i uken. Mat og drikke hele dagenHovedrestauranten serverer frokost, lunsj og middag. Det finnes flere barer å velge mellom og et utvalg av coctailer er inkludert i all inclusive.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom i bungalow, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 348 NOK Pris per voksen

Robinson Club Noonu er et elegant designet all inclusive-hotell med spektakulær beliggenhet på Noonu Atoll. Her får du mulighet til å nyte kritthvite sandstrender, vakre solnedganger, bad i infinitybassenget og spa-besøk. I tillegg finnes det mange aktiviteter, sport og trening for både store og små.  All service, treningstimer og underholdning er på tysk. Middag på vannetPå Robinson Club Noonu finnes WellFood-konseptet der du enkelt kan velge å spise sunt til frokost, lunsj og middag. Og når du ønsker litt ekstra luksus kan du bestille bord i hotellets Teppanyaki-restaurant som er bygget på påler over vannet. Avslutt dagen i Sundowner-bare med en cocktail, solnedgangen og sand mellom tærne. Rolige snorkleturer, velvære og harde styrketimerUansett om du ønsker fred og ro eller tøffe treningsutfordringer finnes det noe for deg. Unn deg et besøk i hotellets spa, bli med på en av de mange treningstimene eller bestill en dykketime. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 juni 2018
Hjemreise: mandag 18 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 248 NOK Pris per voksen

4.5

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ligger på øya Giraavaru i North Male Atoll. En liten paradisøy med kort transport fra Male. Øya og hotellet passer spesielt for venner og par. Her finnes det fire restauranter, tre barer og basseng ut mot havet. I tillegg finnes det spa og mange aktiviteter, fra morgenyoga på stranden til dykking.  Giraavaru er en liten øy med langgrunt, klart vann og lyse sandstrender. Så hvis du liker bad og vannsport er det perfekt. Bestill all inclusiveHalvpensjon plus med frokostbuffé og middag er inkludert. Til middag velger du om du vil spise i hovedrestauranten Ocean som serverer ulike bufféer hver kveld, eller om du vil prøve noen av de tre spesialrestaurantene. Da er også drikke tli middagene inkludert. Foretrekker du at alt er inkludert hjemmefra kan du bestille all inclusive, da er alle restauranter og barservering inkludert. Treningsrom, yoga & spaHer finnes det aktiviteter som passer for alle. Uansett om du vil trene i treningsrommet, nyte en massasje eller utforske havet. Noen eksempler: Morgen-yoga på strandenSpa med behandlinger, massasje og badstueBadminton og strandvolleyballLite, men velutstyrt treningsrom med treningstimerSnorkling, kajakk, stand up padling, kitesurfing... Centara har også et eget dykkesenter der du kan prøve å dykke hvis du er nybegynner eller bli med på utflukter til bra dykkesteder. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ønsker gjester over 12 år velkommen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon plus. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 september 2018
Hjemreise: mandag 24 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
21 798 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Maldivene
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!