Charter til Maldivene

Les mer
Maldivene er en drømmedestinasjon for den som virkelig ønsker å slappe av på en liten koralløy i vakre omgivelser. Reis hit med kjæresten, en god dose bøker og en lidenskap for snorkling og dykking. Her finnes mange hoteller av høy klasse, med eller uten all inclusive.

4.5

Paradisøya Centara Grand Island Resort har høy standard, hvite strender og turkist vann. Med suiter for 2–5 personer passer hotellet både for par og familier. All inclusive og noen utflukter er inkludert. Den lille øya har et infinity-basseng, treningsrom, et Thai-inspirert spa og flere restauranter med både internasjonal mat, thailandsk og italiensk. Baren Aqua har en fantastisk utsikt over Det indiske hav.Fristende korallrevØyas korallrev lokker med et rikt og variert fiskeliv i snorkleavstand. Dykkere går verken glipp av hotellets eget vrak eller muligheten til å svømme med den store bestanden hvalhai som holder til i området. Dykkersenteret tilbyr dykkerskole og ulike vannsporter.Familiesuiter på pålerFamilierommene på påler har plass til fire personer. Den store terrassen med utedusj, parasoll, sofa, sittegruppe og store puffer slutter med en barnesikker grind og badetrapp rett ned i vannet.Hengekøyer på strandenSuitene på stranden er innredet i New England-stil og vender mot havet. De er bygget i to etasjer og har en skyggefull veranda omgitt av frodig vegetasjon. Det finnes også hengekøyer mellom palmene ut mot stranden.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 september 2018
Hjemreise: mandag 10 september 2018
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 948 NOK Pris per voksen

4.5

På Kuramathi Island Resort ligger rommene i villaer i frodige omgivelser. Noen av villaene står på pæler i vannet et stykke ut fra stranden; mer uforstyrret blir det knapt. Fint bassengområde med barnebasseng, jacuzzi, solsenger og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. À la carte- og bufférestauranter (thai, indisk, grill og fisk- og skalldyr), pizzeria. Grønnsaker fra egen avling. Flere barer. WiFi mot avgift. Luksuriøst spa, behandlinger mot avgift. Gratis trimrom, badstue og tennis. Yoga, dykking og vannsport mot avgift. Barneklubb (3-12 år) i hotellets regi. Suvenirbutikk. Valutaveksling. Vaskeriservice mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 28 mars 2018
Hjemreise: onsdag 11 april 2018
Bosted: SEAFRONT VILLA
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
38 148 NOK Pris per voksen

4.5

På Kuredu Island Resort & Spa bor du i rolige omgivelser og nyter god service. Her kan du dykke, snorkle, spille golf eller bare tilbringe dagene under en palme på stranden. Bestiller du vannbungalow har du panoramautsikt over havet og trapp ned i vannet. Kuredu har et stort og velutstyrt dykkersenter. Her finnes også en av Maldivenes første golfklubber med en 6-hulls kortgolfbane. En kveld i uken arrangerer klubben en "chopp"-konkurranse ved hovedbassenget. Det finnes også strandvolleyball, forball, tennis, vannsporter og treningsrom med luftkondisjonering).Barfotliv og spabehandlingerTil tross for aktivitetstilbudet er tempoet på Kuredu rolig. Spaser barfot rundt øya eller på små stier gjennom den tropiske vegetasjonen. I Duniye Spa kan du bestille blant annet kroppsinnpakninger med ingredienser fra naturen.Luksusmiddag på strandenFlere av øyas restauranter og barer har utsikt over havet. À la carte-restauranten "The Beach" har blant annet hummer på menyen og bord med hvite duker på stranden. Her finnes blant annet fersk fisk og skalldyr.De ulike romtypene ligger over hele øya og eksakt beliggenhet får du opgitt ved ankomst.All inclusive kan bestilles som tillegg for gjester i juniorsuite/suite.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. Innkvartering i juniorsuite/suite, helpensjon.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 juni 2018
Hjemreise: mandag 11 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 048 NOK Pris per voksen

4.5

Dhonveli betyr "hvit sand" på det lokale språket i Maldivene, og når du går i land på Cinnamon Dhonveli Maldives forstår du hvorfor øya har fått navnet. Øya er populær blant bølgesurfere, men passer like bra for soldyrkere. All inclusive er inkludert. Den lille øya består av jungel, lys sand og lave bungalower.Spabesøk og krabberaceHer det det stort sett avkobling som står på menyen men det finnes selvføklgelig aktiviteter å bli med på. Strandvolleyball om dagenKrabberace om kveldenLivemusikk og maldivisk underholdningSurfingTakket være de gunstige er Cinnamon Dhonveli Maldives populært blant suerfere. Der er kun tillatt å være 30 sufere i vannet samtidig. Du må derfor bestille surfetid på det eksterne surfesenteret. Det arangeres kurs for nybegynnere.Mulig å besøke andre øyerHotellet arrangerer også utflukter, blant annet til hovedstaden Malé.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.Gallamiddag er inkludert på julaften og nyttårsaften. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 6 mai 2018
Hjemreise: mandag 14 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 448 NOK Pris per voksen

4.5

Hotell Ellaidhoo Maldives by Cinnamon  tilbyr førsteklasses dykking, sol, bad og all inclusive på en liten grønn øy som du går rundt på et kvarter. Restaurant, bar, kafé og et stort bassengområde.De fleste som kommer til Ellaidhoo Maldives by Cinnamon er voksne da det ikke finnes så mange fasiliteter for barn. Øya tilbyr treningsrom, squash, tennis, badminton, biljard og dykkersenter. Azmaara Spa tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger. Havskilpadder og fargerike fiskerHer kan du svømme blant rokker, havskilpadder, små haier og fisk i alle farger. Ikke glem undervannskamera! Bo på land eller på vannNoen deler rundt øyas strender består av mur med små trapper ned til vannet og uansett hvor du bor er det kort vei til stranden.Bor du i vannbungalow på påler over grunt vannn har du ubegrenset havutsikt fra din egen solterrasse. De erikke mulig å bade fra terrassen. Grunnpris: Innkvartering i rom av valgt type, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 mai 2018
Hjemreise: mandag 4 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 648 NOK Pris per voksen

4.5

På Kuramathi Island Resort finnes det restauranter, to bassenger, spa og tennisbane. Øya heter Rasdhoo og har frodig vegetasjon med buktende sandstier. Den kilometer lange øya forlenges av en hvit sandbank der gjestene ofte samles for å se solnedgangen. Korallrevet som omgir øya blir satt pris på av dykkere og snorklere. Selv om det meste handler om sol og bad så finnes det også aktiviteter på land.Spa, vannsporter og ECOsenterI tillegg til et vannsportsenter finnes det noen småbutikker som selger bijouterier og suvenirer. Kuramathis' spa er en avslappet oase som vender mot havet. Hotellet har også et ECOsenter med blant annet et hvalskjelett, skjell og koraller til utstilling og en natursti. Aktiviteter og utflukterInternasjonal barneklubb, Indian Ocean KiDZ med eget aktivitetesprogram. På dagtid kan du bli med på utflukter og om kvelden er det show og livemusikk på forskjellige steder på øya. Barneklubb og utflukter bestilles og betales på stedet.All inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, helpensjon med middagsbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 mai 2018
Hjemreise: mandag 21 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 898 NOK Pris per voksen

4.5

Meeru Island Resort & Spa er det eneste hotellet på øya Meerufenfushi i North Male Atoll. Du kan bestille rom med utsikt mot lagunen og den lange, hvite sandstranden eller unne deg litt luksus ved å bestille en vannvilla på påler i vannet, atskilt og med boblebad  Her finner du bosted og aktiviteter som passer både familier og par. På øya finnes det både barnebasseng og lekeplass samt mulighet for snorkling og ulike motorsporter. All inclusive som tilleggBufféene er varierte og serverer både internasjonale menyer og mat som er typisk for Maldivene. En kveld i uken serveres det en maldivisk temabuffé. Søndagsfrokosten blir ekstra luksuriøs da hotellet byr på et glass musserende vin.  Avkobling og aktivitetDuniye Spa har flere ulike behandlinger, blant annet balinesisk massasje eller parbehandlinger. Det finnes også et dykkesenter på øya og hotellet har en driving range for deg som vil øve på svingen. Bestill vannvilla eller dobbeltromRommene ligger på ulike deler av øya som er oppdelt i to soner med hver sin bufférestaurant. Uansett hvilken romtype du bestiller har du alltid tilgang til solsenger og parasoll ved begge bassengene og på stranden uten kostnad. For en atskilt og romantisk ferie kan du bestille en vannvilla ute i lagunen som du når via bryggen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, helpensjon. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 juni 2018
Hjemreise: mandag 11 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 448 NOK Pris per voksen

På Meedhupparu Island Resort i nordlige Maldivene har du tilgang til flere urørte rev og atoller. Perfekt når du vil snorkle eller dykke. Du bor i dobbeltrom i bungalower og all inclusive er inkludert. Øya har også spa, basseng og finkornete strender.  Med kritthvite strender, palmer og solnedganger over Det indiske hav er Raa Atoll selve essensen av Maldivene. Kveldsfiske og ayurvedisk spaKombiner rolige stunder i hotellets spa med utflukter. Prøv balinesisk aromaterapi eller bli med på kveldsfiske der du kan fange havabborrer. Meedhupparu Island Resort har også et stort basseng og treningsrom. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning noen kvelder i uken. Mat og drikke hele dagenI hovedrestauranten serveres det frokost, lunsj og middag som er inkludert i prisen. Det finnes flere barer å velge mellom og et utvalg coctails er også inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom i bungalow, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 mai 2018
Hjemreise: mandag 4 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 448 NOK Pris per voksen

4.5

Holiday Inn Kandooma er et moderne hotell i lekker design. Hotellet ligger på øya Kandooma i South Male-atollen og her bor du i bungalower med flott beliggenhet. Hotellet har et enestående bassengområde med et vakkert evighetsbasseng med barneseksjon, barnebasseng med vannleker. Jacuzzi og parasoller samt solsenger. Badehåndklær. Poolbar med matservering. Stort utvalg av restauranter, barer og kaféer, hver med sine spesialiteter. På Kandooma Café kan du bestille en deilig internasjonal frokost og til middag er det et bredt register av mat fra middelhavslandene til asiatiske smaker. På Bokkuraa Coffee Club får du hjemmelaget iskrem samt kaffe og te. Ved bassenget serveres deilige sandwicher, kjøttretter og salater. I Wine Room har vinkartet mer enn 250 viner. Flere av restaurantene byr i tillegg på en fantastisk utsikt over havet. Gratis WiFi i lobbyen og det er mulig å låne en stasjonær PC. Spa med behandlinger mot avgift. Trimrom. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi (engelsktalende personale) og lekeplass. Tennis, biljard og bordtennis. Dykking, snorkling og katamaranseiling. Gode surfeforhold mellom april og november. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 28 mars 2018
Hjemreise: onsdag 11 april 2018
Bosted: DOBBELTROM I BUNGALOW
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
27 298 NOK Pris per voksen

4.5

Robinson Club Maldives ligger omgitt av palmer og kritthvite paradisstrender på Gaafu Alifu Atoll. Her kan du snorkle og dykke blant fargerike korallrev eller slappe av på spa. All inclusive er inkludert og du kan bestille et privat basseng.  All service, treningstimer og underholdning er først og fremst på tysk. På Robinson Club kan du fordype deg i din favorittsport i gruppe, på egen hånd eller ta sjansen på å finne en ny gjennom de mange prøve-aktivitetene. Både servicepersonalet og instruktørene er velutdannet innen sitt område. Med konseptene WellFood og WellFit skaper Robinson en balanse mellom mat og trening. Swim-up og strandbarI det store bassenget kan du svømme opp til bardisken for å få noe avkjølende. Om kvelden er det best i Sundowner-baren der du får både sand mellom tærne og underholdning. For en helt spesiell kveld sammen kan du bestille bord på gourmetrestauranten Das Edel. Personlig trening og avkoblingI tillegg til treningsrom og personlig trening arrangeres det også ulike aktiviteter, du kan f.eks. utfordre reisefølget i en volleyballmatch på stranden. I utendørspaviljongen med utsikt mot havet arrangeres det ulike yoga- og treningstimer. For en luksuriøs avkobling kan du bestille skjønnhetsbehandlinger og massasje i hotellets spa. VannsportsenterHer finnes det et dykkersenter som tilbyr både utleie av utstyr og ulike kurs. I tillegg finnes stand up-padling og kitesurfing. Hvis du glemmer snorkelen hjemme er det ingen fare – Robinson Club Maldives tilbyr både utstyr og snorklekurs uten kostnad. Robinson Club Maldives ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 5 august 2018
Hjemreise: mandag 13 august 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 148 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Maldivene
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!