21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Limassol, Kypros fra Oslo Gardermoen Airport


Blue Star Atlantica Oasis
Limassol, Kypros
 

4.5

Atlantica Oasis er et av våre mest prisgunstige Blue Star-hotell ved Middelhavet. All inclusive er inkludert og du har mye å velge mellom.  Stort bassengområde, eget basseng for voksne, sjørøverskip, treningsmuligheter og mange andre aktiviteter for alle aldre. Det er gåavstand til Limassols turistområde med butikker og barer. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsengene. Trening, velvære og bassengliv Her finnes det både et velutstyrt treningsrom og squashbane samt et wellnessenter med ulike behandlinger. Barne- og lekebassengene har fontener og sjørøverskip. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsenger. I voksensonen er det et atskilt basseng med boblebad for alle over 18 år. I tillegg kan du bade i et innendørsbasseng. Det arrangeres underholdning på kveldstid i høysesongen. God og variert mat Hotellet serverer store og varierte bufféer, og det finnes en egen buffé for barna. Fra mai åpner den italienske restauranter og da arrangerer hotellet også ulike temakvelder, blant annet Meze og BBQ. Disse kveldene må bestilles i resepsjonen eller i informasjonsskranken, med forbehold om plass. Gjenbruk og lokalprodusert Blue Star Atlantica Oasis er engasjert i kreftspørsmålet. Hotellet arrangerer gallaer og innsamlinger til fordel for pasienter, og donerer sengetøy til Cyprys Association of Cancer Patients & Friends. Når det gjelder miljømiljøengasjementet gjør hotellet mye for å redusere sin påvirkning. Noen eksempler: All mat og drikke er lokalprodusert på Kypros All bruk av engangsplast er erstattet, inkludert sugerør Hotellet arbeider aktivt med å redusere vannbruket sitt

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 august 2021
Hjemreise: lørdag 4 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 511 NOK Pris per voksen

St Raphael Resort Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Oversikt St. Raphael er et 5-stjerners feriested som tilbyr 272 romslige rom og suiter. Hotellet har et spasenter (ekstra kostnad) med 8 behandlingsrom. Treningssenteret inkluderer moderne treningsutstyr, vekter og kardiomaskiner. Feriestedet tilbyr også minneverdige spisesteder til frokost, lunsj og middag. Med seks restauranter og tre barer tilgjengelig om sommeren får gjestene variasjon, kvalitet og konsistens. plassering Hotellet ligger bare 14,5 km fra sentrum av Limassol og 54,5 km fra Larnaca lufthavn. Rom Alle rommene og suitene er utstyrt med myke og komfortable ortopediske madrasser for å sikre en perfekt natts søvn. Ytterligere fasiliteter for en komfortabel ferie på St. Raphael Resort inkluderer klimaanlegg, safe, kabel-TV og Wi-Fi. Rommene med sjøutsikt har også balkong / terrasse og havutsikt. Mat drikke Sailor's Rest Lounge Bar & Restaurant serverer en rekke à la carte-gourmetrestauranter med fersk fisk, kjøtt, salater og pasta. Palladium har høyt tak som er håndmalt med de tolv gamle greske gudene og gir utsikt over havet og St Raphael Marina. Fønikeren gir en blanding av middelhavsmat og arabisk mat. Splash Restaurant tilbyr daglig snacks ved bassenget til lunsj og middag på kvelden. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær / sesongmessige forhold. Adresse: 502 Amathountos Avenue, PO Box 51064, 4520 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 september 2021
Hjemreise: tirsdag 21 september 2021
Bosted: Dobbeltrom (2 senger) - Balkong, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 490 NOK Pris per voksen

TUI Blue Atlantica Bay
Limassol, Kypros
 

4.5

TUI Blue Atlantica Bay er et godt valg for voksne som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Hotellet ligger på en høyde i utkanten av Limassols hotellområde, med en strålende utsikt over havet. All inclusive er inkludert. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Tidligere gjester har spesielt nevnt det trivelige hotellpersonalet, de utmerkede fasilitetene og maten. Tid til hverandre Spa-avdelingen tilbyr mange forskjellige skjønnhetsbehandlinger og flere typer massasje – velg mellom blant annet svensk massasje, aromaterapi eller sportsmassasje. Du kan også slappe av ved bassenget i draperte solsenger som leies gjennom resepsjonen. I tillegg har du fri tilgang til hotellets to treningsrom, ett av dem er utendørs så du har havutsikt mens du trener. Kulinariske stunder Alle bufféer tilbyr vegetarmat og sunne alternativer. Èn middag på à la carte-restaurant er inkludert i all inclusive. Strandtavernaen, som er åpen i høysesongen, serverer forfriskninger, salater, kypriotiske spesialiteter og andre småretter. Solterrasse med sand Det går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger og den oppbygde terrassen med fin sand. Bassengområdet har to store bassenger, det ene er perfekt for mosjonssvømming, og boblebad på terrassen foran hotellet. Det finnes solsenger og store parasoller på solterrassen og plenen. Baren på terrassen har flere sittegrupper og de ovalformede 2-mannssofaene passer bra hvis man vil ha det mer privat.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 april 2022
Hjemreise: lørdag 23 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 879 NOK Pris per voksen

4.5

Atlantica Miramare Beach Hotel ligger rett ved strandpromenaden i trendy Limassol. Herfra kan du spasere langs havet til trivelige restauranter og barer inne i byen. Ved den lille stranden står hotellets egne solsenger der du kan koble av mellom badene. Her bor noen av våre mest fornøyde kunder på Kypros. Mye takket være hotellets fine treningsrom og spa, den gode maten og voksensoner for å garantere en atmosfære omgitt av vakker vegetasjon. Basseng og restaurant for voksne I eksklusive Red Room kan dere tilbringe en spesiell kveld sammen i à la carte-restauranten. Her og ved det store bassengområdet foran hovedbygningen er det aldersgrense 16 år. Herlige kvelder ved havet Utendørsbaren Koi ligger med utsikt mot havet og serverer gode forfriskninger. Om kvelden kan du nyte underholdning som livemusikk på utendørsterrassen til lobbybaren Asterias. Spa, treningsrom og innendørsbasseng I den lille bygningen ligger hotellets spa og treningsrom samt et innendørsbasseng. Her finnes et stort utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har også tennisbane. Bestill måltider Halvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 april 2022
Hjemreise: lørdag 23 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 352 NOK Pris per voksen

The Royal Apollonia
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotell The Royal Apollonia Beach ligger rett ved stranden sentralt i Limassol. Her kan du koble av på spa, spise godt og slappe av ved bassenget. Havet og stranden ligger rett nedenfor bassengområdet der du kan prøve ulike vannaktiviteter eller bare slappe av i en solseng. I det store bassenget finnes det et boblebad og Ocean Blue, en nedsenket bassengbar. Spabehandlinger og innendørsbasseng I The Royal Spa kan du skjemme deg bort med velgjørende behandlinger, massasje eller dampbad. Innendørsbassenget er oppvarmet. Restaurantterrasse med havutsikt Det finnes flere restauranter som serverer japanske, greske og middelhavsinspirerte måltider. Du kan spise lunsj og middag på en restaurantterrasse og samtidig ha utsikt over havet. Baren Afrodite Lounge and Terrace er åpen fra morgen til kveld.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 juni 2021
Hjemreise: lørdag 26 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 274 NOK Pris per voksen

Crowne Plaza Limassol
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotellet tilbyr følgende fasiliteter og tjenester: 24-timers resepsjon, heis, WiFi, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, innendørs svømmebasseng, gym, spa (ekstra kostnad), tennisbane og lekeplass. Alle rom har luftkondisjonering, telefon, TV, mini-bar, baderom med badekar eller dusj, WC, hårtørker, safe, balkong, te- og kaffe-fasiliteter . ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været, årstiden. ** Adresse: 28 oktober Sts. Agios Athanasios, Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 17 august 2021
Hjemreise: tirsdag 24 august 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) King bed -  byutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 755 NOK Pris per voksen

Mediterranean Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

På hotellet er det utendørs svømmebasseng, innendørs oppvarmet basseng, barnebasseng, treningsrom, badstue og boblebad, 5 restauranter, barer, hage, solterrasse, konferanserom, lekeplass for barn, gratis WiFi, heiser, parkering og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition og varme, telefon, safe, hårføner, minibar, tv, balkong/terrasse. Superior rom har også tøfler, badekåpe og badekar. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: 71 Amathus Avenue, P.O. Box 56767, 3310 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 6 juli 2021
Hjemreise: tirsdag 13 juli 2021
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 177 NOK Pris per voksen

Royal Apollonia
Limassol, Kypros
 

4.5

Royal Apollonia ligger 6 km fra sentrum, 65 km fra Larnaca flyplass og ca. 70 km fra Paphos flyplass. På hotellet er det 24 timers resepsjon, flere restauranter, bar, svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, treningsrom, spa (ekstra kostnad), tennisbane, konferanserom og trådløst internett. Hotellrommene er utstyrte med baderom (badekar / dusj), hårtørker, trådløst internett (ekstra gebyr), TV, telefon, mini-bar, luftkondisjonering og safe (ekstra kostnad). Adresse: Georgios A Str, Potamos Germasogeias, 3608 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 august 2021
Hjemreise: lørdag 4 september 2021
Bosted: Twin/Double room - Superior - Inland view, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 178 NOK Pris per voksen

Kanika Elias Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotellet har svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse, romservice, restaurant, bar, konferanserom, buisnessenter, hage, 24 timers resepsjonsservice . Hotellrommene har bad med dusj og hårtørker, air-condition, sentralvarme, safe, minibar, internett, telefon og balkong/terrasse. Adresse: Amathous Avenue, 3722, Limassol, Cyprus

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 september 2021
Hjemreise: tirsdag 21 september 2021
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Allt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 922 NOK Pris per voksen

Alasia Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Nær Limassol Marina Alasia Hotel ligger i sentrum av Limassol. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Limassol Marina og Limassol vannmuseum. Dette hotellet med hele 4,5 stjerner ligger 9,5 mi (15,2 km) unna Amathus-stranden og 16,1 mi (25,9 km) unna Troodos-fjellene. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (koster ekstra). Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Limassol slott - 1,9 km Limassol Marina - 1,9 km Heltenes plass - 2 km Cyprus University of Technology - 2 km Seafront Promenade - 2 km Limassol vannmuseum - 2,1 km Limassol Archaeological Museum - 2,8 km Limassol Municipal Gardens - 2,9 km Limassol Zoo - 3 km Kypros medisinsk museum - 3,6 km Agios Athanasios rådhus - 4,1 km Kypros motormuseum - 4,8 km Dasoudi-stranden - 6,4 km MyMall - 6,7 km Ladies Mile-stranden - 6,7 km De nærmeste flyplassene er: Larnaca (LCA-Larnaca internasjonale flyplass) - 70,5 km Paphos (PFO-Paphos internasjonale flyplass) - 58 km Foretrukket flyplass for Alasia Hotel er Larnaca (LCA-Larnaca internasjonale flyplass). Smak på internasjonale retter på Polo Bar Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Føl deg som hjemme i et av de 61 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen balkong. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets parabol-TV byr på underholdning. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og regndusjhode.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 17 august 2021
Hjemreise: tirsdag 24 august 2021
Bosted: Dobbeltrom – superior, utsikt mot byen - 2 enkeltsenger, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 776 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Limassol, Kypros
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear