Charter til Limassol, Kypros


Blue Star Atlantica Oasis
Limassol, Kypros
 

4.5

Atlantica Oasis er et av våre mest prisgunstige Blue Star-hotell ved Middelhavet. All inclusive er inkludert og du har mye å velge mellom.  Stort bassengområde, eget basseng for voksne, sjørøverskip, treningsmuligheter og mange andre aktiviteter for alle aldre. Det er gåavstand til shopping i Limassols turistområde. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsengene. Fyll dagene med aktiviteter Vil du ha en aktiv ferie kan du prøve noen av aktivitetene: Velutstyrt treningsrom Squash- og tennisbane Velværesenter med en rekke ulike behandlinger Barne- og lekebassengene har fontener og sjørøverskip Atskilt basseng med boblebad i voksensonen, 18 års aldersgrense Innendørsbasseng Underholdning på kveldstid i høysesong À la carte-middag Hotellet serverer førsteklasses mat og store og varierte bufféer. Egen barnebuffé. Fra mai åpner den italienske restauranter og da arrangerer hotell også ulike temakvelder som blant annet Meze og BBQ. Disse kveldene bestilles i resepsjonen eller i informasjonsskranken, med forbehold om plass.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
6 148 NOK Pris per voksen

Elias Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Elias Beach Hotel er et fint, stort og elegant All Inclusive-hotell der du bor i et fint innredet rom og spiser godt i restaurantene. Hotellet har et stort bassengområde med to basseng, og hotellets verter arrangerer aktiviteteter for enhver smak. Veien ned til havet går gjennom en vakker hage, og på stranden kan du låne solsenger. I hotellets spa kan du nyte deilige behandlinger. Fra Elias Beach inn til de eldre delene av Limassol og Limassol Marina er det ca. 15 km, og du kommer deg enklest dit med en taxi.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 mai 2020
Hjemreise: fredag 15 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
9 245 NOK Pris per voksen

Mediterranean Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotell Mediterranean Beach ligger i sørvest bukten av Limassol og nær det arkeologiske funnet av den kongelige byen Amathus. Hotellet har flott utsikt og et fantastisk svømmebasseng på to nivåer og hageterrasse som leder til en sandstrand som har mottatt prisen "Blue Flag". Hotellet ligger 100 meter fra stranden, 10 kilometer fra Limassol Marina, 11 kilometer fra sentrum av Limassol og 18,5 kilometer fra et kjøpesenter. På hotellet er det utendørs svømmebasseng, innendørs oppvarmet basseng, barnebasseng, treningsrom, badstue og boblebad, 5 restauranter, barer, hage, solterrasse, konferanserom, lekeplass for barn, gratis WiFi, heiser, parkering og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition og varme, telefon, safe, hårføner, minibar, tv, balkong/terrasse. Superior rom har også tøfler, badekåpe og badekar. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: 71 Amathus Avenue, P.O. Box 56767, 3310 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mars 2020
Hjemreise: lørdag 14 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (2 senger) - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 492 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Bay Atlantica
Limassol, Kypros
 

4.5

TUI Sensimar Bay by Atlantica er et godt valg for voksne som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Hotellet ligger på en høyde i utkanten av Limassols hotellområde, med en strålende utsikt over havet. All inclusive er inkludert. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Tidligere gjester har spesielt nevnt det trivelige hotellpersonalet, de utmerkede fasilitetene og maten. Tid til hverandre Spa-avdelingen tilbyr mange forskjellige skjønnhetsbehandlinger og flere typer massasje – velg mellom blant annet svensk massasje, aromaterapi eller sportsmassasje. Du kan også slappe av ved bassenget i draperte solsenger som leies gjennom resepsjonen. I tillegg har du fri tilgang til hotellets to treningsrom, ett av dem er utendørs så du har havutsikt mens du trener. Kulinariske stunder Alle bufféer tilbyr vegetarmat og sunne alternativer. Èn middag på à la carte-restaurant er inkludert i all inclusive. Strandtavernaen, som er åpen i høysesongen, serverer forfriskninger, salater, kypriotiske spesialiteter og andre småretter. Solterrasse med sand Det går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger og den oppbygde terrassen med fin sand. Bassengområdet har to store bassenger, det ene er perfekt for mosjonssvømming, og boblebad på terrassen foran hotellet. Det finnes solsenger og store parasoller på solterrassen og plenen. Baren på terrassen har flere sittegrupper og de ovalformede 2-mannssofaene passer bra hvis man vil ha det mer privat.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 april 2020
Hjemreise: fredag 1 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 648 NOK Pris per voksen

4.5

Atlantica Miramare Beach Hotel ligger rett ved strandpromenaden i trendy Limassol. Herfra kan du spasere langs havet til trivelige restauranter og barer inne i byen. Ved den lille stranden står hotellets egne solsenger der du kan koble av mellom badene. Her bor noen av våre mest fornøyde kunder på Kypros. Mye takket være hotellets fine treningsrom og spa, den gode maten og voksensoner for å garantere en atmosfære omgitt av vakker vegetasjon. Basseng og restaurant for voksne I eksklusive Red Room kan dere tilbringe en spesiell kveld sammen i à la carte-restauranten. Her og ved det store bassengområdet foran hovedbygningen er det aldersgrense 16 år. Herlige kvelder ved havet Utendørsbaren Koi ligger med utsikt mot havet og serverer gode forfriskninger. Om kvelden kan du nyte underholdning som livemusikk på utendørsterrassen til lobbybaren Asterias. Spa, treningsrom og innendørsbasseng I den lille bygningen ligger hotellets spa og treningsrom samt et innendørsbasseng. Her finnes et stort utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har også tennisbane. Bestill måltider Halvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 februar 2020
Hjemreise: lørdag 15 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 336 NOK Pris per voksen

Londa
Limassol, Kypros
 

4.5

Elegant boutiquehotell med avslappende atmosfære. På Londa bor du i luksuriøse og veldesignede omgivelser. Hotellet har et lekkert bassengområde med herlige solsenger og store parasoller. Utsikten fra hotellet er fantastisk. I hotellets spa kan du nyte avslappende behandlinger og i restauranten kan du spise godt. Hotellet ligger i utkanten av Limassol sentrum og det er restauranter og kafeer rundt hotellet. For å besøke de eldre delene av Limassol, markedet og Limassol Marina, tar du enkelt en buss eller taxi. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2020
Hjemreise: fredag 21 august 2020
Bosted: Dobbeltrom med begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
9 195 NOK Pris per voksen

The Royal Apollonia
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotell The Royal Apollonia Beach ligger rett ved stranden sentralt i Limassol. Her kan du koble av på spa, spise godt og slappe av ved bassenget. Havet og stranden ligger rett nedenfor bassengområdet der du kan prøve ulike vannaktiviteter eller bare slappe av i en solseng. I det store bassenget finnes det et boblebad og Ocean Blue, en nedsenket bassengbar. Spabehandlinger og innendørsbasseng I The Royal Spa kan du skjemme deg bort med velgjørende behandlinger, massasje eller dampbad. Innendørsbassenget er oppvarmet. Restaurantterrasse med havutsikt Det finnes flere restauranter som serverer japanske, greske og middelhavsinspirerte måltider. Du kan spise lunsj og middag på en av restaurantterrassene med utsikt over havet. Baren Afrodite Lounge and Terrace er åpen fra morgen til kveld.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
9 648 NOK Pris per voksen

Four Seasons Hotel
Limassol, Kypros
 

5

Dette prestisjefylte, privateide Four Seasons Hotel ligger ved stranden øst for Limassol, omtrent midt mellom flyplassene i Larnaca og Pafos, og bare noen få minutters kjøring fra sentrum. Hotellet ligger 100 meter fra stranden, 4,5 kilometer fra marinaen og 10 kilometer fra Limassol bysentrum. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restauranter, barer, svømmebassenger, innendørs svømmebasseng, badstue (mot betaling), boblebad (mot betaling), møterom, spabehandlinger (mot betaling), WIFI, treningsrom (mot betaling), barneklubb, tennisbaner (mot betaling), heis og parkering. Rommene har aircondition, TV, telefon, kaffe-/tekoker, safe, WIFI, minibar (mot betaling), tøfler, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Agios Tychonas, Postboks 57222, 3313 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 november 2019
Hjemreise: lørdag 23 november 2019
Bosted: Dobbeltrom - Superior - Courtyard View, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 118 NOK Pris per voksen

Londa
Limassol, Kypros
 

4.5

Londa er et moderne, designhotell med en luksuriøs boutiqueatmosfære. Hotellet ved sjøen bare en kort spasertur fra butikker, restauranter og barer, slik at du kan kombinere avslapping og moro. Eiendommen ligger 50 m fra stranden, 6 km fra marinaen, 8,5 km fra Limassol sentrum og 60 km fra flyplassen. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, restaurant, salongbar, svømmebasseng, møterom, trådløs Internettilgang, treningssenter, badstue, dampbad, boblebad, spa-behandlinger (ekstra kostnad) og parkering. Rommene har klimaanlegg (sesongbasert), TV, telefon, minibar (ekstra kostnad), safe, trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), bad og balkong eller terrasse. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Adresse: 72 George A Street, 4048 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mars 2020
Hjemreise: lørdag 14 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 982 NOK Pris per voksen

St Raphael Resort Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Dette elegante hotellet ligger på en storslått strand med kanelfarget sand. Hotellet er en favoritt i Limassol og har spektakulær utsikt over Limassol-bukten og St Raphael Marina. Eiendommen ligger 50 m fra stranden, 7 km fra kjøpesenteret, 12,5 km fra dyrehagen, 13,5 km fra et museum, 14,5 km fra Limassol sentrum og 54,5 km fra Larnaka internasjonale lufthavn. Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, barneklubb, miniklubb, treningssenter, tennisbane, innendørs svømmebasseng, badstue, dampbad og spabehandlinger (ekstra kostnad). Rommene har trådløs Internettilgang, air condition, TV, kaffetrakter, safe, minibar (ekstra), hårføner og bad. Sea View Room har balkong eller terrasse og havutsikt. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Adresse: 502 Amathountos Avenue, PO Box 51064, 4520 Limassol, Kypros.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mars 2020
Hjemreise: lørdag 14 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 719 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Limassol, Kypros
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!