Charter til Ayia Napa, Kypros


4.5
Basert på 154 anmeldelser

TUI Family Life Aeneas Resort by Atlantica er nylig renovert til et moderne og elegant hotell. Her finner du  Kypros' største basseng og Nissi Beach ligger bare 150 meter fra resepsjonen. Nå er også all inclusive inkludert!Bassengområdet er på ca. 6600 kvadratmeter med smale bekker, fontener og trebroer.  Bassengliv, trening og avkoblingFor de minste finnes det et barnebasseng med skygge og basseng med små vannsklier i sjørøverstil. Vil du være aktiv i ferien finnes det et treningsrom og mange andre treningsmuligheter. Spa-avdeling med massasje og behandlinger, både squash- og tennisbaner samt boblebad er andre eksempler på hotellets store utvalg. Moderne rom ved bassengetAlle rom har ny og moderne design og plass til opptil 5 personer. Du kan bestille dobbeltrom og suiter med direkte utgang til bassenget. Grillet, à la carte og isHer er det fokus på både service og god mat.  All inclusive inkluderer i tillegg kuleis nesten hele dagen.I nybygde Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe velsmakende kaffe, ferskpresset juice og små bakervarer. Vil du ha det lille ekstra til middag kan du besøke Green & Grill og Taverna.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 september 2017
Hjemreise: fredag 15 september 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 823 NOK Pris per voksen

Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 332 anmeldelser

Hotellet ble tildelt den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2017" for beste familiehotell på Kypros. Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng, hvorav 3 av dem er barnebasseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling. De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har en rekke flotte leiligheter. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med tilgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. Sunwing Sandy Bay Beach har leiligheter for alle. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Mini Disco og i Mini Land. I Fino Restaurant & Grill og i restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow. I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet. Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien. Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser er ca. 2,3 kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 mars 2018
Hjemreise: lørdag 10 mars 2018
Bosted: 1-romsleilighet, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 145 NOK Pris per voksen

Nestor Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 747 anmeldelser

Moderne Hotel Nestor har et stort bassengområde med barneseksjon, og solterrasse med gratis solstoler og parasoller. Noen av solstolene skal det betales for; da er litt frukt og badehåndklær inkludert. Bufférestaurant med nytt tema hver kveld. En stor del av restauranten ligger ute ved bassenget og er litt uformell, mens pent antrekk forventes innendørs. Taverna. Stor lobbybar med musikk flere kvelder i uken. Gratis WiFi i resepsjonen. TV-salong. Gratis bordtennis, trimrom og badstue. Massasje, jacuzzi, tennis og biljard mot avgift. Mynt-vaskeri. Frisør. Lekeplass. Vannsport på stranden. Ca. 150 m til Limanaki-stranden. Begrenset gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 august 2017
Hjemreise: lørdag 2 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 298 NOK Pris per voksen

Atlantica Sancta Napa Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 198 anmeldelser

ModerneSuneo Club-hotell Atlantica Sancta Napa ligger i gåavstand til den populære Limanaki-stranden. Det store bassengområdet passer både for par og familier. All inclusive er inkludert.  Det nye bassengområdet innvies sommeren 2017. Vil du ha en pause fra bassenglivet kan du ta en time i det nye treningsstudioet. På alle våre SuneoClub-hotell:All inclusive med buffè som tilleggAktiviteter for hele familienEngelsktalende aktivitetsverterUformell, internasjonal atmosfæreBassengområde med barnebassengDet kreative lekerommet SuneoPlay med flytema  Les mer om SuneoClub her »All inclsuive og servering på terrassenAlle bufféene som serveres på hotellet har vegetarmat. Ved middagsbufféene kan du se maten bli tilberedt og noen kvelder i uken serveres middagsbufféer med ulike temaer. På restauranten Mira kan du spise utendørs på terrassen som ligger mot bassengområdet. Om kvelden kan du slappe av med en coctail.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 3 september 2018
Hjemreise: mandag 10 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
6 448 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Sungarden Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 1 204 anmeldelser

Blue Star Atlantica Sungarden har en flott beliggenhet på en høyde med utsikt over Middelhavet. Rolig og behagelig, men i gåavstand til Ayia Napa. Her kan du fylle dagene med aktiviteter eller bare sol og bad. All inclusive er inkludert. Fra det største bassenget og solterrasen er det utsikt over havet og stranden. Aktiviteter og avkoblingHotellet har en internasjonal atmosfære og om kvelden arrangeres det underholdnig. Det finnes også treningsrom og tennisbane. På alle Blue Star-hotell finner du:  Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Felles aktiviteter for voksne og barn flere dager i uken Lekerom, puslerier, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Buffé og à la carteFrokost-, lunsj og middagsbufféene serveres i hovedrestauranten, det finnes kokker som tilbereder noen retter à la minute og barna har egen barnebuffé. Ett måltid i à la carte-restauranten Mesogios er inkludert.  Grunnpris: Innkvartering i rom eller leilighet av valgt type, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 september 2017
Hjemreise: fredag 8 september 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 398 NOK Pris per voksen

Faros Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 505 anmeldelser

Hyggelig og populært hotell med sentral beliggenhet i Ayia Napa. Faros består av to bygninger og passer for gjester som ønsker et hotell med avslappet atmosfære. Fra hotellet har du kort vei til både uteliv, shopping og restauranter. Hotellet har et stort og fint bassengområde med bassengbar. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: Dobbeltrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 445 NOK Pris per voksen

Senator Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 552 anmeldelser

Hyggelig leilighetshotell med bra beliggenhet i Ayia Napa sentrum. Senator har tre små bassengområder med hvert sitt basseng og bassengbar. Det arrangeres underholdning på hotellet flere kvelder i uken. I høysesong, juni–august er Senator et populært hotell for unge gjester.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 september 2017
Hjemreise: fredag 15 september 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 495 NOK Pris per voksen

Senator Ayia Napa, Kypros  

4.5
Basert på 552 anmeldelser

Hyggelige Senator i Ayia Napa består av flere to- og treetasjes bygninger som ligger spredd rundt på hotellområdet. Tre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbarer. Gratis WiFi ved bassengene, lobbyen og restauranten. Frokosten serveres i restauranten. Badstue, massasje og jacuzzi mot avgift. Lekeplass. Vaskeri mot avgift. Veien går gjennom hotellområdet og må krysses for å gå mellom de ulike delene av hotellområdet. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Kort vei til sentrum og ca. 1,8 kilometer fra vakre Nissi Beach. Populært blant ungdom i høysesong (juni-august).

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 august 2017
Hjemreise: lørdag 2 september 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
2 648 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Kypros Ayia Napa, Kypros  

Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har den perfekte kombinasjonen av å være barnevennlige hotell med pent og avslappende design. Etter suksessene på både Kreta og Gran Canaria åpner vi 30. juni 2017 dørene til enda et Ocean Beach Club – ved en av Kypros' beste strender! Er du ute etter et avslappende og rolig miljø der du og familien kan bo i pene suiter og samtidig ha tilgang til det utvalget som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da bør du velge en ferie på vårt nye Ocean Beach Club Kypros, som ønsker sine første gjester velkommen sommeren 2017. Suitene har samme stil som på de to andre OBC-hotellene – lyse, freshe og luksuriøse, med smarte detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan hoppe rett uti fra din egen terrasse. Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som OBC-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter. Som gjest på OBC - Kypros velger du selv tempoet på din egen ferie. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden. På OBC - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-Elixia-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene. Hvis avslapning heller er din greie kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er godt utdannet og vi bruker produkter med godt renommé som Decleor og Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene kan du også kjøpe med deg hjem i spa-butikken vår. Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det endel restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 1-romsleilighet, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 395 NOK Pris per voksen

4
Basert på 273 anmeldelser

Blue Star Atlantica Mare Village ligger rett ved Kermia Beach, i en skjermet bukt som gir deg følelsen av å bo ved en blågrønn lagune. Hotellet passer både  for par og familier. Du kan bestille store, komfortable suiter med swim up. Utenfor hotellet går det lokalbusser til Ayia Napa. Alle leilighetene ligger i små bygninger i hagen. På alle Blue Star-hotell finner du:Innkvartering som passer alle, fra par til store familier           Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Felles aktiviteter for voksne og barn flere dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Strandliv og direkte utgang til bassengDet store bassengområdet ligger rett ved stranden der det er kostnadsfrie solsenger, og de fleste rom har direkte utgang til bassenget.  All inclusive inkludertAll inclusive inkluderer måltider og drikke på bufférestauranten og barene.Signature romDe nye rommene på Blue Star Atlantica Mare Village kalles Signature. Rommene har moderne og stilren design i jordnære farger. Dette er rom som gir en behagelig hotellopplevelse. Grunnpris: Innkvartering i rom av vagt type, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 28 august 2017
Hjemreise: mandag 4 september 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 098 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ayia Napa, Kypros
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!