Charter til Vasilikos, Zakynthos, Hellas


The Bay Hotel & Suites
Vasilikos, Zakynthos, Hellas
 

4.5

The Bay Hotels & Suites i Vasilikos er et av Zakynthos beste strandhotell. Her bor du i rolige omgivelser på et moderne og elegant hotell med egen strand. Rommene er elegante og du kan velge mellom dobbeltrom og suite. Halvpensjon er inkludert. Hotellet beskrives som familiært og luksuriøst på en gang. Hotellet har en rolig atmosfære og personalet gjør alt for at du skal trives. Solsenger uten kostnad på stranden Bassengområdet ligger nede ved stranden. Blir du tørst eller sulten ligger snackbaren rett ved. Barnemenyen er fylt med greske og italienske delikatesser og espressoen er laget med kjærlighet. Spa og tennis I hotellets spa kan du nyte massasje og ulike behandlinger i en rolig atmosfære. Vil du bare ha en massasje midt på dagen kan du bestille det nede ved bassenget. Du finner også andre fasiliteter: WiFi og internetthjørne Velutstyrt treningsrom Tennis – racket og baller er inkludert Strandvolleyball Lekeplass og barneklubb Bestill leiebil På hotellet finnes det et minimarked og i nærheten finner du et par strandbarer. Et par hundre meter unne ligger bygaten ved stranden Agios Nicolaos med noen lokale tavernaer og barer. Vil du se mer av øya anbefaler vi leiebil et par dager. Parkering finnes ved hotellet uten kostnad.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 mai 2020
Hjemreise: onsdag 20 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 750 NOK Pris per voksen

The Bay Hotel & Suites
Vasilikos, Zakynthos, Hellas
 

4.5

The Bay Hotel & Suites består av ni bygninger og ligger fint til ved stranden i Vasilikos. Hotellområdet er frodig med et bassengområde med hovedbasseng, barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Gangavstand til St. Nicholas- og Banana Beach, som begge har et godt utvalg innen vannsport. Bufférestaurant med innen- og utendørs servering og stort utvalg av internasjonale retter. Gratis WiFi på hotellet. Døgnåpen resepsjon. Gratis tennis, basket-, sandvolleyball og treningsstudio. Biljard mot avgift. Spa med massasje, jacuzzi og badstue mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Vaskeriservice mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 26 mai 2020
Hjemreise: tirsdag 2 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 266 NOK Pris per voksen

Belvedere
Vasilikos, Zakynthos, Hellas
 

4

Hotell Belvedere har en landlig, romantisk beliggenhet i Vasilikos og omgis av plantasjer og gårder. Et bra valg når du reiser med kjæresten, bestevennen eller den lille familien. Vasilikos utgjør den største delen av halvøya på Zakynthos sydøstre hjørne. Det er ca. 2 km til bygaten ved stranden Agios Nicolaos med barer og tavernaer, og ca. 1 km til strendene Gerakas og Porto Roma, to av øyas beste. Bassengliv, avslapping og trening Rundt Belvedere vokser palmer og høye sypresser. Fra bassengområdet har du utsikt over landskapet ned mot kysten. Vil du trene har hotellet tennisbane og treningsrom. Området passer også perfekt for løperunder. For avkobling finnes det mulighet til massasje og boblebad. Lei bil eller sykkel Foretrekker du å se landskapet fra sykkelsetet kan du leie sykkel via resepsjonen på hotellet. Vil du se mer av øya kan du leie bil allerede hjemmefra, da sparer du både tid og penger.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 13 mai 2020
Hjemreise: onsdag 20 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 154 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Vasilikos, Zakynthos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!