Charter til Kos, Hellas

Les mer
Kos var tidligere ofte forbundet med festende ungdommer, men er i dag en familiedestinasjon med mange hoteller med høy standard, der flere er med all inclusive. Øya har mange lange, fine sandstrender og beste badesesong er mellom midten av juni og midten av oktober.

4.5
Basert på 1 334 anmeldelser

Familievennlige TUI Family Life Blue Lagoon Deluxe er et førsteklasses all inclusive-hotell med en egen, bred sandstrand. Blant vannsklier, relaxområder, restauranter og bassenger har du det meste du kan ønske deg for en perfekt ferie ved havet. Hotellet ligger i det lille tettstedet Kefalos. Hvis du vil ta en tur til Kos by kan du ta lokalbussen som stanser rett ved hotellets inngang to dager i uken.  Eventyrland – for store og små I Blue Lagoon Villages eventyrland kan du bestille et high rope-kurs, koble av i Lazy River eller kaste deg utfor vannskliene. Eventyrlandet har også to tennisbaner, en minifotballbane og en bar som serverer smørbrød, brus og vann.Spa, parkering og minimarkedFor voksne tilbyr hotellet PURArelax Spa med en mengde ulike behandlinger for kropp og sjel og i VIDAfit Health Club finner du både boblebad, innendørsbasseng, badstue og treningsrom. Det finnes også minimarked og butikker på hotellområdet. Har du valgt å bestille leiebil finnes det kostnadsfri parkering. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 21 september 2018
Hjemreise: lørdag 29 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 748 NOK Pris per voksen

Aegean Blu Kos, Hellas  

4.5
Basert på 65 anmeldelser

Aegean Blu i Lambi på Kos har et pent bassengområdet med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med lett matservering. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Kort vei til noen få restauranter og barer i Lambi. Ønsker du større utvalg er det ikke lange veien inn til Kos by. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 468 NOK Pris per voksen

Kipriotis Village Psalidi, Kos, Hellas  

4
Basert på 1 890 anmeldelser

Vårt Family Garden-hotell Kipriotis Village er et stort og populært hotell med flott beliggenhet rett ved Psalidi-stranden utenfor Kos by. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt i en stor hage. Her er det mye å finne på for hele familien, og for at dere skal få en så enkel og behagelig ferie som mulig er All Inclusive inkludert i prisen. Her er det flere bassengområder med tilbud for alle, blant annet et spennende sjørøverskip og et basseng med olympiske mål. For de yngre gjestene finnes det en internasjonal barneklubb, og hotellets egne verter arrangerer nesten hver dag aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Sommeren 2017 åpnet hotellet et nytt, flott badeland med et stort, herlig basseng, to barnebasseng og gøyale vannsklier.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dublettrom, familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 960 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 2 286 anmeldelser

TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har utsikt du over havet. Her finnes luksusuiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert. Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restauranter har utsikt over stranden og havet.Tid til hverandreHer kan dere være aktive med tennis, gym og vannsporter eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam  til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis dere vil utforske omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Det går sykkelvei til Kos by. Kulinariske øyeblikkFrokost og lunsj serveres til flere tider. I Yacht Club Main Restaurant serveres enklere retter fram til midnatt. På dagtid serveres crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En gang i løpet av oppholdet er middag i à la carte-restauranten Hippocampus inkludert.VIP LoungeHvis du bestiller suite får du tilgang til hotellets eksklusive Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive- utvalget. Her serveres snacks samt varme og kalde drikker på dagtid. I tillegg til loungen kan du benytte en utendørs terrasse med utsikt over Middelhavet.Hotellet har 16-års aldersgrenseGrunnpris: Innkvartering i valgt romstype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 september 2018
Hjemreise: lørdag 22 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 348 NOK Pris per voksen

Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

4
Basert på 595 anmeldelser

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn vårt familieanlegg Mythos Beach Resort. Basseng og barnebasseng Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. På stranden (vei må krysses) er det solstoler og parasoller til leie (gratis for gjester med All Inclusive). Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Hotellet har lekeplass og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss mellom Kipriotis Maris og badelandet. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee et lite stykke fra hotellet, får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Det ligger en liten lekeplass i tilknytning til kaféen. Sport & trening Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. Aldersgrensen i treningstudioet er 16 år. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Treningstidene følger åpningstidene for barneklubben, slik at den som reiser med barn også får muligheten til trening. Her kan du lese mer om mulighetene for sport & trening på Kipriotis Maris. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), biljard mot avgift. Sykkelutleie; det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa og jacuzzi (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis WiFi og underholdning Apollos gjester har gratis WiFi på hele hotellet. Det er underholdning opptil tre kvelder i uten; én av kveldene er det Gresk aften. Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass nær hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 598 NOK Pris per voksen

4
Basert på 388 anmeldelser

TUI Family Life Club Marmari Beach by Atlantica ligger ved en av øyas fienste sandstrender. Det er et moderne og elegant hotell med unikt utformede rom. Her finner du alle forutsetninger for en vellykket ferie. Flere bassenger, trening, aktiviteter, barneklubber og svømmeskole. All inclusive er inkludert.  I den store hagen ligger det tre store bassenger og like mange barnebassenger. I aktivitetsbassenget finnes det i tillegg to vannsklier.  Vingård og Thea's Coffee ShopHotellet har egen vingård og du er velkommen til å prøvesmake vinen. I Thea's Coffe shop kan du bestille en god kopp kaffe og bakevarer eller en ferskpresset juice. Smakfulle bufféer og Taverna på strandenVarierte bufféer med live cooking, salatbarer og lokale retter. Du kan velge bord inne eller ute på terrassen. Barna har en egen buffé med næringsrike favorittretter og snacks. Èn middag i à la carte-restauranten Taverna der du kan prøve greske spesialiteter er inkludert.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 848 NOK Pris per voksen

Astir Odysseus Kos, Hellas  

4.5
Basert på 1 469 anmeldelser

Astir Odysseus ved stranden i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder; i alt tre bassenger med barneseksjon, i tillegg til to barnebassenger. Pool-/snackbar. Gratis solstoler og parasoller; også på stranden hvor der er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum. Jacuzzi. Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. På tavernaen Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). I à la carte-restauranten er menyen inspirert av Middelhavslandene. Pent antrekk kreves under middagen (ikke shorts og sandaler). I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uken og Kirki Beach Bar som noen kvelder i uken arrangerer beachparty. Gratis WiFi i lobbyen; internetthjørne mot avgift. Innendørsbasseng (aldersgrense 16 år). Barneklubb i hotellets regi og lekeplass. Tennis, sandvolleyball, bordtennis og biljard. Spa med massasje, hamam og badstue mot avgift. Trimrom. Frisør. Gratis solstoler på stranden. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 398 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Palazzo del Mare Marmari, Kos, Hellas  

4.5
Basert på 623 anmeldelser

Førsteklasses TUI Sensimar Palazzo Del Mare har en perfekt beliggenhet ved havet i Marmari. Dette er stedet for deg som vil ha en avslappet  parferie og god service. Du kan bo ekstra luksuriøst i en suite med privat basseng.  Bygningene ligger i en 20 000 m² stor hage. Du bor i utkanten av Marmari rett ved den brede sandstranden. Kos by ligger bare 15 min unna med taxi. Tid til hverandreUnn deg et besøk i hotellets APIVITA-spa. Her kan du velge mellom mange ulike kroppsbehandlinger, faromaterapi og massasje. Det finnes også et stort innendørsbasseng med boblebad.Sport og treningDet finnes mange treningsmuligheter på hotellet... Stort og topp moderne treningsromTo tennisbaner og en boule-baneYogalates og vanngymnastikkStrandvolleyball og mini-fotballbaneKulinariske stunderHalvpensjon med store frokost- og middagsbufféer med show cooking i bufférestauranten Sogno er inkludert. Én middag er inkludert i à la carte-restauranten er også inkludert. Helpensjon kan bestilles som tillegg. Den inkluderer også lunsj i snackbaren ved bassenget samt drikke til maten.   Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Palazzo del Mare.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 september 2018
Hjemreise: lørdag 22 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 748 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 3 141 anmeldelser

Blue Domes på Kos er et utmerket familiehotell. Herlig bassengområde med barnebasseng; alle er saltvannsbassenger unntatt barne- og innendørsbassenget. Gratis solstoler og parasoller (også på stranden); badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Bufférestaurant og flere à la carte-restauranter (pent antrekk). Flere barer. Alle barer og restauranter inngår i All Inclusive-programmet. Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien. Gratis WiFi i lobbybaren; internetthjørne mot avgift. Spa med behandlinger, basseng og hamam mot avgift. Lekeplass inne og ute, minidisko og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Badminton og dart. Gratis tennis, minifotball, pedalbåt, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis, biljard og windsurfing (sertifikat påkrevet). Lite trimrom, mot avgift. Frisør. Souvenirbutikk, gullsmed og minimarked. Vannsport mot avgift. Vaskeriservice og room service mot avgift. Hotellets gjester er velkommen i badelandet på nabohotellet Norida Beach Mitsis Hotels. Begrenset trafikk. Lokalbuss til Kardamena stopper ved hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 358 NOK Pris per voksen

Blue Star Mikri Poli Kos Kardamena, Kos, Hellas  

4
Basert på 523 anmeldelser

Blue Star Mikri Poli Kos ligger i en bakke ned mot stranden og du bor i gåavstand til den 350 meter lange stranden, shopping og restauranter i Kardamena. All inclusive er inkludert. Det finnes både et stort treningsrom og en vannpark på hotellet. Det finnes gratis solsenger med parasoller både ved stranden og bassenget.Hotellet har multicourt for tennis og fotball. Ønsker du avkobling og fitness finnes det flere fasiliteter på søsterhotellet Carda Beach, blant annet velutstyrt treningsrom, massasje og innendørsbasseng. På alle Blue Star-hotell finnes:Bosted som passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakverk. Alt servert i en voksen atmosfære.Badeland for store og små barnFor barna finnes det et badeland med 4 vannsklier, to som går rett ned i vannet og to som går i spiral før du plasker ned i bassenget. Badelandet har også et minibadeland for barn 3–8 år. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 oktober 2018
Hjemreise: lørdag 13 oktober 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 048 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!