Charter til Kos, Hellas

Les mer
Kos var tidligere ofte forbundet med festende ungdommer, men er i dag en familiedestinasjon med mange hoteller med høy standard, der flere er med all inclusive. Øya har mange lange, fine sandstrender og beste badesesong er mellom midten av juni og midten av oktober.

4.5
Basert på 1 222 anmeldelser

Familievennlige TUI Family Life Blue Lagoon Deluxe er et førsteklasses all inclusive-hotell med en egen, bred sandstrand. Blant vannsklier, relaxområder, restauranter og bassenger har du det meste du kan ønske deg for en perfekt ferie ved havet. Hotellet ligger i det lille tettstedet Kefalos. Hvis du vil ta en tur til Kos by kan du ta lokalbussen som stanser rett ved hotellets inngang to dager i uken.  Eventyrland – for store og små I Blue Lagoon Villages eventyrland kan du bestille et high rope-kurs, koble av i Lazy River eller kaste deg utfor vannskliene. Eventyrlandet har også to tennisbaner, en minifotballbane og en bar som serverer smørbrød, brus og vann.Spa, parkering og minimarkedFor voksne tilbyr hotellet PURArelax Spa med en mengde ulike behandlinger for kropp og sjel og i VIDAfit Health Club finner du både boblebad, innendørsbasseng, badstue og treningsrom. Det finnes også minimarked og butikker på hotellområdet. Har du valgt å bestille leiebil finnes det kostnadsfri parkering. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 juni 2017
Hjemreise: fredag 16 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 748 NOK Pris per voksen

Astir Odysseus Kos, Hellas  

4.5
Basert på 1 378 anmeldelser

Astir Odysseus ved stranden i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder; i alt tre bassenger med barneseksjon, i tillegg til to barnebassenger. Pool-/snackbar. Gratis solstoler og parasoller; også på stranden hvor der er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum. Jacuzzi. Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. På tavernaen Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). I à la carte-restauranten er menyen inspirert av Middelhavslandene. Pent antrekk kreves under middagen (ikke shorts og sandaler). I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uken og Kirki Beach Bar som noen kvelder i uken arrangerer beachparty. Gratis WiFi i lobbyen; internetthjørne mot avgift. Innendørsbasseng (aldersgrense 16 år). Barneklubb i hotellets regi og lekeplass. Tennis, sandvolleyball, bordtennis og biljard. Spa med massasje, hamam og badstue mot avgift. Trimrom. Frisør. Gratis solstoler på stranden. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: fredag 19 mai 2017
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 848 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 2 096 anmeldelser

TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har utsikt du over havet. Her finnes luksusuiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert. Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restauranter har utsikt over stranden og havet.Tid til hverandreHer kan dere være aktive med tennis, gym og vannsporter eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam  til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis dere vil utforske omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Det går sykkelvei til Kos by. Kulinariske øyeblikkFrokost og lunsj serveres til flere tider. I Yacht Club Main Restaurant serveres enklere retter fram til midnatt. På dagtid serveres crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En gang i løpet av oppholdet er middag i à la carte-restauranten Hippocampus inkludert.VIP LoungeHvis du bestiller suite får du tilgang til hotellets eksklusive Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive- utvalget. Her serveres snacks samt varme og kalde drikker på dagtid. I tillegg til loungen kan du benytte en utendørs terrasse med utsikt over Middelhavet.Hotellet har 16-års aldersgrenseGrunnpris: Innkvartering i valgt romstype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 448 NOK Pris per voksen

4
Basert på 364 anmeldelser

TUI Family Life Club Marmari Beach by Atlantica ligger ved en av øyas fienste sandstrender. Det er et moderne og elegant hotell med unikt utformede rom. Her finner du alle forutsetninger for en vellykket ferie. Flere bassenger, trening, aktiviteter, barneklubber og svømmeskole. All inclusive er inkludert.  I den store hagen ligger det tre store bassenger og like mange barnebassenger. I aktivitetsbassenget finnes det i tillegg to vannsklier.  Vingård og Thea's Coffee ShopHotellet har egen vingård og du er velkommen til å prøvesmake vinen. I Thea's Coffe shop kan du bestille en god kopp kaffe og bakevarer eller en ferskpresset juice. Smakfulle bufféer og Taverna på strandenVarierte bufféer med live cooking, salatbarer og lokale retter. Du kan velge bord inne eller ute på terrassen. Barna har en egen buffé med næringsrike favorittretter og snacks. Èn middag i à la carte-restauranten Taverna der du kan prøve greske spesialiteter er inkludert.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 048 NOK Pris per voksen

Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

4
Basert på 551 anmeldelser

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn vårt familieanlegg Mythos Beach Resort. Basseng og barnebasseng Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. På stranden (vei må krysses) er det solstoler og parasoller til leie (gratis for gjester med All Inclusive). Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Hotellet har lekeplass og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss mellom Kipriotis Maris og badelandet. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee et lite stykke fra hotellet, får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Det ligger en liten lekeplass i tilknytning til kaféen. Sport og trening Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Treningstidene følger åpningstidene for barneklubben, slik at den som reiser med barn også får muligheten til trening. Her kan du lese mer om mulighetene. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), biljard mot avgift. Sykkelutleie (også terrengsykler); det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa og jacuzzi (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis WiFi og underholdning Apollos gjester har gratis WiFi på hele hotellet. Det er underholdning opptil tre kvelder i uten; én av kveldene er det Gresk aften. Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass nær hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: fredag 19 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 2 959 anmeldelser

Blue Domes på Kos er et utmerket familiehotell. Herlig bassengområde med barnebasseng; alle er saltvannsbassenger unntatt barne- og innendørsbassenget. Gratis solstoler og parasoller (også på stranden); badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Bufférestaurant og flere à la carte-restauranter (pent antrekk). Flere barer. Alle barer og restauranter inngår i All Inclusive-programmet. Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien. Gratis WiFi i lobbybaren; internetthjørne mot avgift. Spa med behandlinger, basseng og hamam mot avgift. Lekeplass inne og ute, minidisko og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Badminton og dart. Gratis tennis, minifotball, pedalbåt, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis, biljard og windsurfing (sertifikat påkrevet). Lite trimrom, mot avgift. Frisør. Souvenirbutikk, gullsmed og minimarked. Vannsport mot avgift. Vaskeriservice og room service mot avgift. Hotellets gjester er velkommen i badelandet på nabohotellet Norida Beach Mitsis Hotels. Begrenset trafikk. Lokalbuss til Kardamena stopper ved hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: fredag 19 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 198 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Palazzo del Mare Marmari, Kos, Hellas  

4.5
Basert på 587 anmeldelser

Førsteklasses TUI Sensimar Palazzo Del Mare har en perfekt beliggenhet ved havet i Marmari. Dette er stedet for deg som vil ha en avslappet  parferie og god service. Du kan bo ekstra luksuriøst i en suite med privat basseng.  Bygningene ligger i en 20 000 m² stor hage. Du bor i utkanten av Marmari rett ved den brede sandstranden. Kos by ligger bare 15 min unna med taxi. Tid til hverandreUnn deg et besøk i hotellets APIVITA-spa. Her kan du velge mellom mange ulike kroppsbehandlinger, faromaterapi og massasje. Det finnes også et stort innendørsbasseng med boblebad.Sport og treningDet finnes mange treningsmuligheter på hotellet... Stort og topp moderne treningsromTo tennisbaner og en boule-baneYogalates og vanngymnastikkStrandvolleyball og mini-fotballbaneKulinariske stunderHalvpensjon med store frokost- og middagsbufféer med show cooking i bufférestauranten Sogno er inkludert. Én middag er inkludert i à la carte-restauranten er også inkludert. Helpensjon kan bestilles som tillegg. Den inkluderer også lunsj i snackbaren ved bassenget samt drikke til maten.   Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Palazzo del Mare.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 748 NOK Pris per voksen

Akti Palace Hotel Kos, Hellas  

4.5
Basert på 526 anmeldelser

Akti Palace Hotel i Kardamena er et moderne hotell rett ved stranden. Her kan du kombinere stranden med et bad i bassenget. Det finnes aktiviteter for alle aldre og all inclusiver er inkludert. Hotellområdet består av mange bygninger. Du kan se utover havet når du bader i bassenget. Solsengene og parasollene på stranden er gratis. Aktiviteter hele dagenHer finner du blant annet•        Tennisbane med belysning•        Bordtennis og bordfotball•        Kanoer og pedalbåterAll inclusive Frokost-, lunsj- og middagsbufféene serveres i bufférestauranten. Her finnes det matlagingsstasjoner med gresk og italiensk tema der kokkene har matlagingsshow til bestemte tider. Det finnes også en gresk og en asiatisk à la carte-restaurant som bestilles på stedet. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 juni 2017
Hjemreise: fredag 16 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 198 NOK Pris per voksen

Aegean Blu Kos, Hellas  

4.5
Basert på 58 anmeldelser

Aegean Blu i Lambi på Kos har et pent bassengområdet med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med lett matservering. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: fredag 19 mai 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 898 NOK Pris per voksen

4
Basert på 842 anmeldelser

Family Village utenfor Kardamena har et herlig bassengområde. Gratis solstoler og parasoller både i bassengområdet og på stranden. Bufférestaurant og poolbar. Strandbar. Nattklubb. Underholdning. Gratis WiFi i lobbyen, internetthjørne mot avgift. Gratis tennis, bordtennis, sandvolleyball, kanoer og pedalbåter. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Vaskeriservice mot avgift. Hotellområdet er stort, så avstanden til fasilitetene vil variere med hvor i området man bor. Gratis minitog fra resepsjonen til stranden mellom kl. 09.30 og 18.00. Gratis brettseiling (sertifikat må fremlegges). Ca. 5 km til Kardamena.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 22 september 2017
Hjemreise: fredag 29 september 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!