Charter til Kos, Hellas

Les mer
Kos var tidligere ofte forbundet med festende ungdommer, men er i dag en familiedestinasjon med mange hoteller med høy standard, der flere er med all inclusive. Øya har mange lange, fine sandstrender og beste badesesong er mellom midten av juni og midten av oktober.

Kipriotis Maris Suites
Psalidi, Kos, Hellas
 

4

Kipriotis Maris Suites ligger i frodige omgivelser ved rullesteinstranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har alt, men som likevel er litt mindre enn vårt familieanlegg Mythos Beach Resort. Basseng og barnebasseng Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) er det solstoler og parasoller til leie (gratis for gjester med All Inclusive). Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Lekeplass på hotellområdet og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss mellom Kipriotis Maris og badelandet. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Ambrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Sport & trening Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. Aldersgrensen i treningsstudioet er 16 år. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Treningstidene følger åpningstidene for barneklubben, slik at den som reiser med barn også får muligheten til trening. Her kan du lese mer om mulighetene for sport & trening på Kipriotis Maris Suites. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis, biljard mot avgift. Sykkelutleie; det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa og jacuzzi (mot avgift) på Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Gratis WiFi og underholdning Apollos gjester har gratis WiFi på hele hotellet. Det er underholdning opptil tre kvelder i uten; én av kveldene er det Gresk aften. Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass nær hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 17 august 2018
Hjemreise: fredag 24 august 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 548 NOK Pris per voksen

Blue Lagoon Village
Kos, Hellas
 

4.5

Familievennlige Blue Lagoon Village er et førsteklasses all inclusive-hotell med en egen, bred sandstrand. Blant vannsklier, relaxområder, restauranter og bassenger har du det meste du kan ønske deg for en perfekt ferie ved havet. Hotellet ligger i det lille tettstedet Kefalos. Hvis du vil ta en tur til Kos by kan du ta lokalbussen som stanser rett ved hotellets inngang to dager i uken. Eventyrland – for store og små I Blue Lagoon Villages eventyrland kan du bestille et high rope-kurs, koble av i Lazy River eller kaste deg utfor vannskliene. Eventyrlandet har også to tennisbaner, en minifotballbane og en bar som serverer smørbrød, brus og vann. Spa, parkering og minimarked For voksne tilbyr hotellet PURArelax Spa med en mengde ulike behandlinger for kropp og sjel og i VIDAfit Health Club finner du både boblebad, innendørsbasseng, badstue og treningsrom. Det finnes også minimarked og butikker på hotellområdet. Har du valgt å bestille leiebil finnes det kostnadsfri parkering.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 september 2018
Hjemreise: lørdag 15 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 148 NOK Pris per voksen

Kipriotis Village
Psalidi, Kos, Hellas
 

4

Vårt Family Garden-hotell Kipriotis Village er et stort All Inclusive hotell med flott beliggenhet rett ved Psalidi-stranden utenfor Kos by. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt i en stor hage. Her er det mye å finne på for hele familien, og for at dere skal få en så enkel og behagelig ferie som mulig er All Inclusive inkludert i prisen. Her er det flere bassengområder med tilbud for alle, blant annet et spennende sjørøverskip og et basseng med olympiske mål. For de yngre gjestene finnes det en internasjonal barneklubb, og hotellets egne verter arrangerer nesten hver dag aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Sommeren 2017 åpnet hotellet et nytt, flott badeland med et stort, herlig basseng, to barnebasseng og gøyale vannsklier.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 august 2018
Hjemreise: fredag 7 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 995 NOK Pris per voksen

4

TUI Family Life Club Marmari Beach by Atlantica ligger ved en av øyas fienste sandstrender. Det er et moderne og elegant hotell med unikt utformede rom. Her finner du alle forutsetninger for en vellykket ferie. Flere bassenger, trening, aktiviteter, barneklubber og all inclusive er inkludert. I den store hagen ligger det tre store bassenger og like mange barnebassenger. I aktivitetsbassenget finnes det i tillegg to vannsklier. Vingård og Thea's Coffee Shop Hotellet har egen vingård og du er velkommen til å prøvesmake vinen. I Thea's Coffe shop kan du bestille en god kopp kaffe og bakervarer eller en ferskpresset juice. Smakfulle bufféer Varierte bufféer med live cooking, salatbarer og lokale retter. Du kan velge bord inne eller ute på terrassen. Les mer om hva som er inkludert under Mat & drikke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 september 2018
Hjemreise: lørdag 15 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 898 NOK Pris per voksen

4.5

TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har utsikt du over havet. Her finnes luksusuiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert. Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restauranter har utsikt over stranden og havet. Tid til hverandre Her kan dere være aktive med tennis, gym og vannsporter eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis dere vil utforske omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Du kommer deg enkelt til Kos by via sykkelstien som strekker seg langs kysten fra Kos by til Psalidi. Du kan også ta lokalbussen som stopper utenfor hotellet. Kulinariske øyeblikk I Yacht Club Main Restaurant serveres enklere retter fram til midnatt. På dagtid serveres crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En gang i løpet av oppholdet er middag i à la carte-restauranten Culinarium inkludert. VIP Lounge Hvis du bestiller suite får du tilgang til hotellets eksklusive Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive- utvalget. Her serveres snacks samt varme og kalde drikker på dagtid. I tillegg til loungen kan du benytte en utendørs terrasse med utsikt over Middelhavet. Hotellet har 16-års aldersgrense.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 30 august 2019
Hjemreise: lørdag 7 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 548 NOK Pris per voksen

Blue Star Mikri Poli Kos
Kardamena, Kos, Hellas
 

4

Blue Star Mikri Poli Kos ligger i en bakke ned mot stranden og du bor i gåavstand til den 350 meter lange stranden, shopping og restauranter i Kardamena. All inclusive er inkludert. Hotellet har multicourt for tennis og fotball. Ønsker du avkobling og fitness finnes det flere fasiliteter på søsterhotellet Carda Beach, blant annet velutstyrt treningsrom, massasje og innendørsbasseng. Vin- og kaffebar Her kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakervarer. Badeland for store og små barn For barna finnes det et badeland med 4 vannsklier, to som går rett ned i vannet og to som går i spiral før du plasker ned i bassenget. Badelandet har også et minibadeland for barn 3–8 år. Det finnes solsenger med parasoller både ved stranden og bassenget uten kostnad.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 september 2018
Hjemreise: lørdag 15 september 2018
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 348 NOK Pris per voksen

Splash - hotellet Atlantica Club Portobello Beach er et godt valg for deg som vil ha en ferie med en blanding av avkobling og aktiviteter. Bassenget er 1000 m² stort og et badeland. All inclusive er inkludert. Hotellet ligger rett ved en fem kilometer lang badestrand, tre kilometer utenfor Kardamena. Strandbar og vannaktiviteter som pedalbåt og kajakk. Badelandet I hotellets eget badeland finne du sklier og bassengmoro for alle aldre. Alt fra rolige Lazy river til raskte vannsklier som Kamikaza for de litt eldre. Hvorfor ikke utfordre hverandre i multislide-banen? Det finnes også et eget basseng med minisklie og klatreborg for de yngste. **Hotellet tilbyr: ** Lekeplass og internasjonal barneklubb PADI dykker- og vannsportssenter Tre bufférestauranter Ubegrenset med is hele dagen! Ulike romtyper Du kan velge mellom dobbeltrom, større dobbeltrom eller suite. Alle rom er romslige med balkong eller markterrasse. Bestill gjerne et dobbeltrom eller større dobbeltrom med begrenset havutsikt. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 september 2018
Hjemreise: lørdag 8 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 648 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Palazzo del Mare
Marmari, Kos, Hellas
 

4.5

Førsteklasses TUI Sensimar Palazzo Del Mare har en perfekt beliggenhet ved havet i Marmari. Dette er stedet for deg som vil ha en avslappet  parferie og god service. Du kan bo ekstra luksuriøst i en suite med privat basseng.  Bygningene ligger i en 20 000 m² stor hage. Du bor i utkanten av Marmari rett ved den brede sandstranden. Kos by ligger bare 15 min unna med taxi. Tid til hverandre Unn deg et besøk i hotellets APIVITA-spa. Her kan du velge mellom mange ulike kroppsbehandlinger, faromaterapi og massasje. Det finnes også et stort innendørsbasseng med boblebad. Sport og trening Det finnes mange treningsmuligheter på hotellet… Stort og topp moderne treningsrom To tennisbaner og en boule-bane Yogalates og vanngymnastikk Strandvolleyball og mini-fotballbane Kulinariske stunder Halvpensjon med store frokost- og middagsbufféer med show cooking i bufférestauranten Sogno er inkludert. Én middag er inkludert i à la carte-restauranten er også inkludert. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Palazzo del Mare.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 mai 2019
Hjemreise: lørdag 1 juni 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 198 NOK Pris per voksen

4.5

Blue Domes på Kos er et utmerket familiehotell. Herlig bassengområde med barnebasseng; alle er saltvannsbassenger unntatt barne- og innendørsbassenget. Gratis solstoler og parasoller (også på stranden); badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Bufférestaurant og flere à la carte-restauranter (pent antrekk). Flere barer. Alle barer og restauranter inngår i All Inclusive-programmet. Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien. Gratis WiFi i på hele hotellet; internetthjørne mot avgift. Spa med behandlinger, basseng og hamam mot avgift. Lekeplass inne og ute, minidisko og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Badminton og dart. Gratis tennis, minifotball, pedalbåt, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis, biljard og windsurfing (sertifikat påkrevet). Lite trimrom, mot avgift. Frisør. Souvenirbutikk, gullsmed og minimarked. Vannsport mot avgift. Vaskeriservice og room service mot avgift. Hotellets gjester er velkommen i badelandet på nabohotellet Norida Beach Mitsis Hotels. Begrenset trafikk. Lokalbuss til Kardamena stopper ved hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 august 2018
Hjemreise: fredag 7 september 2018
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 398 NOK Pris per voksen

4

Mitsis Family Village er et fint All Inclusive-hotell med vakker utsikt over Middelhavet. Her bor du barnevennlig i rolige omgivelser og bare en kort spasertur fra stranden i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og tilbyr aktiviteter for gjester i alle aldre. Når du bor på Mitsis Family Village er du også velkommen til å benytte enkelte fasiliteter på søsterhotellene Mitsis Summer Palace og Mitsis Norida Beach.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 september 2018
Hjemreise: fredag 21 september 2018
Bosted: Familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 185 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!