Charter til Gouvia, Korfu, Hellas


Louis Corcyra Beach
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Louis Corcyra Beach er et familievennlig hotell i hjertet av Gouvia, rett ved stranden og nær en rekke tavernaer og butikker. Til tross for dette er det et rolig sted. Her finnes det to bassengområder, tennis, strandvolleyball og minigolf. Området er stort med internasjonal atmosfære og hotellet består flere store og små bygninger i en pen hage. To bassengområder Louis Corcyra Beach har både et hovedbasseng og et stort laguneformet basseng med vannfall og fontener. Stor terrasse med flott utsikt over Gouvias bukt. Underholdning og aktiviteter Hotellet har sportsaktiviteter, lekeplass, internasjonal barneklubb samt underholdning både på dag- og kveldstid. Småretter og is er inkludert i all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
11 274 NOK Pris per voksen

Grecotel Eva Palace
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Dette hotellet er kun for voksne og ligger i Kommeno Village på Korfu, 50 m fra stranden og 9,5 km fra Korfu havn og fergekaien. Fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, trådløst internett i fellesområdene, internetthjørne, parkering, treningsstudio, spa-behandlinger (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), massasjetjenester (ekstra kostnad), møte-/konferanserom, svømmebasseng, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har klimaanlegg, oppvarming, safe, TV, telefon, balkong eller terrasse, kjøleskap, kaffe-/tekoker, badekåpe, tøfler, badekar, hårføner og bad. ** Bytte av sengetøy 3 ganger per uke. ** ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. ** Adresse: Kommeno, 49083 Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 2 september 2019
Hjemreise: mandag 9 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 484 NOK Pris per voksen

Saint Nicholas
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Saint Nicholas er et tiltalende leilighetshotell med pene, lyse leiligheter. Hotellet består av to bygninger. Bassengområde med basseng og barnebasseng samt gratis solsenger. Snackbar som serverer småretter samt en restaurant. Gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Snackbar som serverer enklere retter. Vaskeriservice mot avgift. Bakke opp til hotellet. Ca. 800 meter til bussholdeplass og ca. 6 kilometer til Korfu by.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 2 september 2019
Hjemreise: mandag 9 september 2019
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 448 NOK Pris per voksen

Grecotel Corfu Imperial
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Grecotel Corfu Imperial ligger lengst ut på Komenohalvøya utenfor Gouvia. Like nedenfor ligger det små strender. Med et stort basseng, førsteklasses restauranter, barer og spa er dette virkelig et "velvære"-hotell. Hotellets beliggenhet gjør at det føles atskilt og privat, kanskje det er derfor kjendiser også kommer hit. Hotellet passer for deg som vil bo på et tradisjonsrikt hotell i vakre omgivelser. Strendene rundt hotellet har fått utmerkelse for sitt rene vann. Aktiviteter og avkobling Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter. Du kan spille tennis, prøve ulike vannsporter og det finnes en 18-hulls golfbane i bilavstand. Du kan også leie sykkel og utforske de vakre omgivelsene. Flere aktiviteter og fasiliteter Flere restauranter og barer Vanngymnastikk og aerobic Bordtennis Dag- og kveldsunderholdning Salong der det finnes mulighet til å høre på musikk og spille spill Elixir Beauty Spa I tillegg til velgjørende behandlinger finnes det også et innendørsbasseng, badstue og treningsrom med utsikt og cardiomaskiner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
11 394 NOK Pris per voksen

Saint Nicholas
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

På familieeide Saint Nicholas i det koselige tettstedet Gouvia kan du føle deg som hjemme. I den frodige hagen er det et basseng og en bassengrestaurant. En kort spasertur fra hotellet ligger byen med flere tavernaer, marinaen med luksusbåter og stranden med vannsport. Det er ca. 2,5 km til havnen i Gouvia og en drøy mil inn til Korfu by. Frodig bassengområde Fra bassenget har du utsikt over fjell og oliventrær. Det finnes solsenger, to basseng, det ene er barnebasseng. I hagen ligger det en liten veranda der du kan kjøpe snacks, lunsj og middag hele dagen. Frokost inkludert Frokostbuffé er inkludert i prisen. Begynn dagen med en herlig morgentur før du slår deg ned med en god frokost på hotellets veranda.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
6 624 NOK Pris per voksen

4.5

Korfu Imperial ligger på en privat halvøy, i landsbyen Limni, foran stranden og omgitt av hager. Ligger 5 kilometer fra Gouvia Marina, 5.5 kilometer fra Dassia stranden, 12 kilometer fra Korfu by og 14 kilometer fra Korfu internasjonale flyplass. På hotellet er det restauranter, bar, WiFi, renseri/vaskeriservice (mot betaling), businessenter, portier, barnevakt (på forespørsel og mot betaling), spa behandlinger (mot betaling), svømmebasseng, innendørs basseng, treningsfasiliteter, badstue, damprom, heis, parkering og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, kabel/satellitt-TV, telefon, kaffe-/tekoker, minibar (mot betaling), bad, hårføner, safe, WiFi, balkong/terrasse og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Kommeno, 49083 Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 590 NOK Pris per voksen

Grecotel LUXME Daphnila Bay Dassia
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Beliggende i Kommeno på Korfu, 450 m fra stranden, 10,5 km fra både Korfu havn og fergekaien. Fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, terrasser, trådløs Internettilgang i fellesområdene, Internetthjørne, parkering, treningsstudio, spa-behandlinger (ekstra kostnad), møte-/konferanserom, svømmebasseng, miniklubb, gavebutikk, innendørs svømmebasseng (ekstra kostnad), tennisbaner, jacuzzi (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), dampbad (ekstra kostnad), massasjetjenester (ekstra kostnad), barnebasseng, lekeplass, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har klimaanlegg, oppvarming, safe, TV, telefon, balkong eller terrasse, kjøleskap, badekar, hårføner og bad. ** Vær oppmerksom på at spaanlegget har 18-års aldersgrense. ** ** Skift av sengetøy 3 ganger per uke. ** Ved valg av "all inclusive": All Inclusive-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikke til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sen kveld (ca. til kl. 22:00-24:00). Åpningstider varierer mellom forskjellige hoteller. På noen hotell er aktivitetsprogram også inkludert. GRECOTEL LUXE ALL-IN LIVING inkluderer: *Frokost, lunsj og middag i førsteklasses restauranter og barer *24-timers What's App-Conciergetjeneste *Strand og basseng *Gratis servering for barna på feriestedet *GrecoBaby-tjenester og Grecoland-program *Underholdningstilbud *Fitness- og aktivitetstilbud *Spaanlegg (behandlinger er ikke inkludert) *Gratis romfasiliteter *Luxe All-In Dining. ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. ** Adresse: Dassia, 49100 Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 september 2019
Hjemreise: mandag 23 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - Superior - Balkong - Hageutsikt, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 237 NOK Pris per voksen

Louvre
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4

Hotell Louvre er et enkelt bosted i sentrum av Gouvia og har en utmerket beliggenhet for deg som vil utforske både den nordlige og sørlige delen av Korfu. På familieeide Louvre råder en vennlig atmosfære som gjør at både venner og familier trives. Hotellet er lite, noe som bidrar til ferieroen. Det finnes en solterrasse med basseng og en liten hage der du kan slappe av og planlegge morgendagens utflukter. I tillegg finnes det snackbar, kafé og oppholdsrom med tv. Spaserturer og oppdagelsesferd Vil du gå en tur anbefaler vi å besøke havnen som ligger i nærheten. Den anses å være en av Middelhavets beste. Det er også mye fristende i Gouvia sentrum. Der finnes det blant annet kaféer, barer og flere restauranter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 15 september 2019
Hjemreise: søndag 22 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 598 NOK Pris per voksen

Corfu Club Aparthotel
Gouvia, Korfu, Hellas
 

Corfu Club Suites ønsker deg velkommen til renoverte, luksuriøse og fullt utstyrte suiter, verdig for spesielle medlemmer i en unik klubb, med idyllisk natur, hotellets fantastiske fasiliteter og vennlig service. Hotellet ligger 1 kilometer fra stranden og Gouvia sentrum, 2 kilometer fra Gouvia Marina og 10 kilometer fra Korfu by. På hotellet er det frokostrom, bar, parkering, svømmebasseng, grill, lekeplass for barn og badstue. Leilighetene har telefon, tv, kjøkkenkrok, balkong, minibar (mot betaling), safe, aircondition, WiFi, hårføner og bad. OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at oppvarming på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider som kan variere. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Tzavrou, Kato Korakiana, 49100 Gouvia, Corfu Island, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 26 august 2019
Hjemreise: mandag 2 september 2019
Bosted: Studio - Economy, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 390 NOK Pris per voksen

Helion Resort at Govino Bay er en fredelig oase som består av flere små feriehus med noen leiligheter i hver. Her bor du omgitt av oliventrær og sypresser ved en stille bukt i Gouvia. Det er likevel bare et steinkast til Gouvias tavernaer og barer. Bassengområde med solsenger og bassengbar. Det finnes også tennisbane og en liten matbutikk. Romslige leiligheter med plass til store reisefølger. Frokost kan bestilles som tillegg. Frokostserveringen er kl. 8.30–10.30.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra:
6 374 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Gouvia, Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!