Charter til Korfu, Hellas

Les mer
Korfu er en grønn, naturskjønn øy nordvest i Hellas med mange tilbakevendende turister. I Korfu By finner du flott arkitektur - her finnes det beste fra Middelhavet på en og samme plass. Mange bor gjerne i Agios Giorgos, Sidari, Agios Gordis eller noen av de andre strandbyene. Reis mellom juni og september.

TUI Family Life Kerkyra Golf Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 593 anmeldelser

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet med flere bassenger og luftige for både lek og soldyrking.  Til sommeren åpner det et nytt og delikat treningsrom. Dessuten er det nær shopping og severdigheter i Korfu by. All inclusive er inkludert. I utkanten av Korfu by, rett ved havet og en liten strand ligger vårt TUI Family Life-hotell på Korfu. Utenfor hotellet stanser lokalbussene som går inn til sentrum. Lek og rolige stunderHer finnes det mye å gjøre både for voksne og barn. Hva sier du til treningstimer fra Les Mills, ansiktsmaling og Bamseklubb? De finnes også lekeplass, et nytt treningsrom og plaskebasseng i skyggen for de aller minste barna. Samtidig er det god plass for rolige stunder i skyggen med en god bok. Mat og drikke All inclusive inkluderer buffémåltider med freshe og varierte retter. Det finnes også to à la carte-restauranter. For en god kopp kaffe eller ferskpresset juice begir du deg til Thea's Cofee Shop. Avslutt dagen med et lokalt show eller la barna danse på minidisco. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 213 NOK Pris per voksen

Matoula Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 320 anmeldelser

Familieorientert leilighetskompleks 200 meter fra stranden. Matoula ligger i Acharavi på nordkysten av Korfu, kun en kort spasertur fra stranden. Hotellet har resepsjon (begrenset åpningstider), bar, bagasjeoppbevaring, lekeplass, Jacuzzi, barnebasseng og basseng. Studioer og leiligheter er utstyrt med baderom / dusj, hårtørker, TV, safe (ekstra gebyr), tekjøkken, kjøleskap, luftkondisjonering og balkong / terrasse. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Acharavi, 49081 Acharavi, Corfu, Hellas

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 18 september 2017
Hjemreise: mandag 25 september 2017
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 578 NOK Pris per voksen

Romantic Palace Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 76 anmeldelser

Romantic Palace ligger ved stranden i Agios Gordis. À la carte-restauranten og baren ligger på strandpromenaden rett utenfor. Gratis solstoler og parasoller på stranden hvis man kjøper mat eller drikke i restauranten (serveres på stranden). Gratis WiFi. Gratis safe i resepsjonen. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 450 m fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Biltrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 mai 2017
Hjemreise: mandag 22 mai 2017
Bosted: 2-ROMSLGHT MED 4 ORD. SENGER
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 278 NOK Pris per voksen

Hotel Louis Corcyra Beach Gouvia, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 977 anmeldelser

Louis Corcyra Beach er et familievennlig hotell i hjertet av Gouvia, rett ved stranden og nær en rekke tavernaer og butikker. Til tross for dette er det et rolig sted. Her finnes det to bassengområder, tennis, strandvolleyball og minigolf. Området er stort med internasjonal atmosfære og hotellet består flere store og små bygninger i en pen hage.To bassengområderLouis Corcyra Beach har både et hovedbasseng og et stort laguneformet basseng med vannfall og fontener. Stor terrasse med flott utsikt over Gouvias bukt.Underholdning og aktiviteterHotellet har sportsaktiviteter, lekeplass, internasjonal barneklubb samt underholdning både på dag- og kveldstid.Småretter og is er inkludert i all inclusive.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 30 juli 2017
Hjemreise: søndag 6 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 948 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 559 anmeldelser

På TUI Sensimar Grand Mediterraneo Resort and Spa by Atlantica får du en rolig ferie for voksne. Luksusfølelsen og den spektakulære beliggenheten gjør det ekstra passende for par. Hotellet ligger i en frodig skråning i den lille byen Ermones med utsikt over Det joniske hav. I fredelige omgivelser kan du spasere blant sypresser, eukalyptustrær og duftende pinjetrær, eller du kan låne en mountainbike fra hotellet. Golfbanen Corfu Golf Club ligger i nærheten og utenfor hotellet går det lokalbusser til Korfu by flere ganger om dagen.Tid til hverandreHotellet har et fint bassengområde og nedenfor hotellet ligger en pittoresk og atskilt rullesteinsstrand dit du enklest kommer med en heis som går på skinner ved siden av hotellet.Vil du unne deg noe ekstra kan du besøke hotellets spa. Her kan du nyte en spabehandling, slappe av i boblebadet eller i relaxområdet, ta et bad i det oppvarmede innendørsbasssenget, ta badstue eller besøke treningsrommet.Kulinariske stunderDet finnes flere restauranter og barer. I tillegg til bufférestauranten finnes det 2 à la carte-restauranter, en ligger i skråningen med flott utsikt, og den andre ligger nede på stranden. Til maten kan du nyte vin fra hotellets egen vinkjeller. Halv- og helpensjon med buffémåltider kan bestilles som tillegg.Bestill privat basseng med utsiktBestiller du dobbeltrom med privat, lite basseng på terrassen kan du svømme frem til kanten og nyte utsikten. Hotellet har 16-års aldersgrense. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 173 NOK Pris per voksen

Roda Beach Resort & Spa Korfu, Hellas  

4
Basert på 2 272 anmeldelser

Roda Beach Resort & Spa har et hyggelig bassengområde med saltvannsbassenger og barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant. Tre à la carte-restauranter (kinesisk, italiensk og gresk) beliggende ved stranden. Pent antrekk i alle restauranter. Fire barer, hvorav en poolbar og en strandbar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis WiFi i lobbyen. TV-rom. Lekeplass. Spabehandlinger og massasje mot avgift (aldersgrense 18 år). Tennis, dart, bordtennis, volleyball m.m., visse aktiviteter mot avgift. Depositum må betales for lån av noe av utstyret. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 mai 2017
Hjemreise: mandag 22 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 698 NOK Pris per voksen

Aeolos Beach Resort Korfu, Hellas  

4
Basert på 1 061 anmeldelser

Aeolos Beach Resort i Perama er et stort ferieanlegg med én hovedbygning og et stort område med bungalower. Hyggelig hage med to bassengområder (det ene har barneseksjon), gratis solstoler og parasoller, og pool-/snackbar. Badehåndklær mot depositum. Restauranter (pent antrekk) og bar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis solstoler og parasoller på stranden, og strandbar med lunsjservering. Badesko anbefales. Ca. 100 meter til stranden, som nås via lang trapp og gangtunnel under hovedveien. Gratis WiFi i resepsjonen. Lekeplass og hage. Spabehandlinger mot avgift. Gratis lite trimrom med fire treningsapparater og badstue, sandvolleyball, tennis og bordtennis. Biljard mot avgift. Souvenirbutikk og kiosk. Vaskeriservice mot avgift. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Ca. 100 m til dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Benitse. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 4 september 2017
Hjemreise: mandag 11 september 2017
Bosted: DOBBELTROM, GARDEN WING - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 698 NOK Pris per voksen

Lefkimi Hotel Korfu, Hellas  

3.5
Basert på 227 anmeldelser

Hotellet ligger i sentrum av den livlige Resorten Kavos, nær stranden. Ideal beliggenhet for unge og livlige mennesker som liker nattlivet. Lefkimi Hotel ligger midt i Kavos sentrum, nær alle lokale fasiliteter. Det er butikker, restauranter, barer og nattklubb 50 m unna og stranden er 20 m fra hotellet. Hotellet har resepsjon med valutaveksling og safer (gratis), stue med TV, livlig bar og biljardbord, samt et utendørs svømmebasseng, basseng bar, solterrasse med solsenger og parasoller. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering (ekstra avgift som betales på stedet), baderom med dusj kjøleskap, safe (til leie) og balkong eller terrasse. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Kavos, 49080 Corfu, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 august 2017
Hjemreise: mandag 21 august 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 669 NOK Pris per voksen

4
Basert på 956 anmeldelser

TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica ligger atskilt til ved stranden utenfor den lille byen Nissaki med frodige fjell i bakgrunnen. Passer for par og voskne som ønsker fred og ro. All inclusive er inkludert. Hotellet er moderne og innredet i lyse farger. Det finnes flere terrasser med utsikt over havet, og i hagen kan du koble av på en solseng i skyggen.Tid til hverandreDu velger selv om du vil tilbringe late dager ved havet eller ved bassenget som ligger like ved stranden. Eller du kan prøve noen av hotellets treningstimer. Om formiddagen tilbyr hotellet busservice til den lille storbyen Korfu by. Her finner du et stort utvalg av shopping, kultur og restauranter i romantiske omgivelser. om kvelden bys det på avslappet underholdning på hotellet.Kulinariske stunderFrokost og middag serveres i hotellets bufférestaurant. Som vanlig på TUI Sensimar finnes også à la carte-restauranten Culinarium med mat av høy kvalitet. Lunsjen serveres i Cullinarium. På området finnes det også flere barer som serverer kald drikkeBestill hotellets mest luksuriøse romØnsker du det lille ekstra bestiller du juniorsuite, suite eller rom med direkte utgang til bassenget.  Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 193 NOK Pris per voksen

Hotell Aquis Mon Repos Palace Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 972 anmeldelser

Hotell Aquis Mon Repos Palace er et klassisk hotellet ved den gamle fiskehavnen i Garitsas Bay, den roligere delen av Korfu by. Det finnes basseng, restaurant og en populær terrasse med havutsikt.   Gåavstand til Korfus bykjerne som står oppført på UNESCOs verdensarvsliste med sine venetianske festninger. Hotellet passer for deg som vil ha både by og bad i ferien.Halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Hotellet har 18-års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 6 august 2017
Hjemreise: søndag 13 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 098 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!