Charter til Korfu, Hellas

Les mer
Korfu er en grønn, naturskjønn øy nordvest i Hellas med mange tilbakevendende turister. I Korfu By finner du flott arkitektur - her finnes det beste fra Middelhavet på en og samme plass. Mange bor gjerne i Agios Giorgos, Sidari, Agios Gordis eller noen av de andre strandbyene. Reis mellom juni og september.

TUI Family Life Kerkyra Golf Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 712 anmeldelser

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet med flere bassenger og store områder for både lek og soldyrking. Dessuten er det nær shopping og severdigheter i Korfu by. All inclusive er inkludert. I utkanten av Korfu by, rett ved havet og en liten strand ligger vårt TUI Family Life-hotell på Korfu. Utenfor hotellet stanser lokalbussene som går inn til sentrum. Lek og rolige stunderHer finnes det mye å gjøre både for voksne og barn. Hva sier du til treningstimer fra Les Mills, ansiktsmaling og Bamseklubb? De finnes også lekeplass, og plaskebasseng i skyggen for de aller minste barna. Samtidig er det god plass for rolige stunder i skyggen med en god bok. Mat og drikke All inclusive inkluderer buffémåltider med freshe og varierte retter. Det finnes også to à la carte-restauranter. For en god kopp kaffe eller ferskpresset juice begir du deg til Thea's Cofee Shop. Avslutt dagen med et lokalt show eller la barna danse på minidisco. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 043 NOK Pris per voksen

Matoula Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 341 anmeldelser

Familieorientert leilighetskompleks 200 meter fra stranden. Matoula ligger i Acharavi på nordkysten av Korfu, kun en kort spasertur fra stranden. Hotellet har resepsjon (begrenset åpningstider), bar, bagasjeoppbevaring, lekeplass, Jacuzzi, barnebasseng og basseng. Studioer og leiligheter er utstyrt med baderom / dusj, hårtørker, TV, safe (ekstra gebyr), tekjøkken, kjøleskap, luftkondisjonering og balkong / terrasse. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Acharavi, 49081 Acharavi, Corfu, Hellas

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 25 september 2017
Hjemreise: mandag 2 oktober 2017
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 349 NOK Pris per voksen

Romantic Palace Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 87 anmeldelser

Romantic Palace ligger ved stranden i Agios Gordis. À la carte-restauranten og baren ligger på strandpromenaden rett utenfor. Gratis solstoler og parasoller på stranden hvis man kjøper mat eller drikke i restauranten (serveres på stranden). Gratis WiFi. Gratis safe i resepsjonen. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 450 m fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Biltrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 mai 2018
Hjemreise: mandag 21 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOK Pris per voksen

Hotell & leiligheter Rossis Moraitika, Korfu, Hellas  

Familiære Rossis ligger rett ved Messonghistranden. Et prisgunstig bosted med både rom og leiligheter. Få av våre leilighetshoteller som har en så stor andel tilbakevendende gjester. I 1960 åpnet ekteparet Rossis en taverna med mulighet for overnatting. Nå, mer enn 50 år senere, drives Rossis av deres døtre med familier.Restaurant med havutsiktFra hotellrestauranten har du utsikt over den stille og klare bukta. Prøv gjerne fru Rossis' hvitløksdampede sofrito – en lokal spesialitet.Rom eller leilighet?Rossis består av to bygninger fordelt på hotellrom og leiligheter. Du bor i dobbeltrom med balkong i hotelldelen, og frokost er inkludert. Dobbeltrom med havutsikt kan bestilles som tillegg.Alle rom og leiligheter varierer i størrelse. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, kontinental frokost. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 263 NOK Pris per voksen

Blue Star Apollo Palace Moraitika, Korfu, Hellas  

4
Basert på 560 anmeldelser

Blue Star Apollo Palace ligger like utenfor Moraitika, i området Mesongi. Hotellet har oppussede rom, to store bassenger og aktiviteter som basket, tennis og dans. All inclusive er inkludert. Rett utenfor Blue Star Apollo Palace finnes det noen tavernaer, barer og butikker, men det er gåavstand til Moraitika med et større utvalg av shopping og fornøyelser.På alle Blue Star-hotell finner du:Leiligheter/rom som passer alle, fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebarHer kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Aktiviteter og fasiliteterBasket, vanngymnastikk og dansetimer. Tv-spillerom, lekeplass og hotellets miniklubb.All inclusive......er inkludert og du kan velge mellom tre barer og en bufférestaurant. Det finnes også en à la carte-restaurant mot kostnad.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 948 NOK Pris per voksen

Roda Beach Resort & Spa Korfu, Hellas  

4
Basert på 2 367 anmeldelser

Roda Beach Resort & Spa har et hyggelig bassengområde med saltvannsbassenger og barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Det er hele syv utendørsbasseng på hotellet. Bufférestaurant. Tre à la carte-restauranter (kinesisk, italiensk og gresk) beliggende ved stranden. Pent antrekk i alle restauranter. Fire barer, hvorav en poolbar og en strandbar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis WiFi i lobbyen. TV-rom. Lekeplass. Barneklubb ute ved bassengområdet, i hotellets regi. Spabehandlinger og massasje mot avgift (aldersgrense 18 år). Innendørsbasseng mot avgift. Tennis, dart, bordtennis, volleyball m.m., visse aktiviteter mot avgift. Depositum må betales for lån av noe av utstyret. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 11 september 2017
Hjemreise: mandag 18 september 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 698 NOK Pris per voksen

Aeolos Beach Resort Korfu, Hellas  

4
Basert på 1 198 anmeldelser

Aeolos Beach Resort i Perama er et stort ferieanlegg med én hovedbygning og et stort område med bungalower. Hyggelig hage med to bassengområder (det ene har barneseksjon), gratis solsenger og parasoller, og pool-/snackbar. Badehåndklær mot depositum. Restauranter (pent antrekk) og bar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis solsenger og parasoller på stranden, og strandbar med lunsjservering. Badesko anbefales. Ca. 100 meter til stranden, som nås via lang trapp og gangtunnel under hovedveien. Gratis WiFi i resepsjonen. Lekeplass og hage. Spabehandlinger mot avgift. Gratis lite trimrom (aldersgrense 17 år) med fire treningsapparater og badstue, sandvolleyball, tennis og bordtennis. Biljard mot avgift. Souvenirbutikk og kiosk. Vaskeriservice mot avgift. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Ca. 100 m til dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Benitse. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 4 september 2017
Hjemreise: mandag 11 september 2017
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 568 NOK Pris per voksen

Lefkimi Hotel Korfu, Hellas  

3.5
Basert på 233 anmeldelser

Hotellet ligger i sentrum av den livlige Resorten Kavos, nær stranden. Ideal beliggenhet for unge og livlige mennesker som liker nattlivet. Lefkimi Hotel ligger midt i Kavos sentrum, nær alle lokale fasiliteter. Det er butikker, restauranter, barer og nattklubb 50 m unna og stranden er 20 m fra hotellet. Hotellet har resepsjon med valutaveksling og safer (gratis), stue med TV, livlig bar og biljardbord, samt et utendørs svømmebasseng, basseng bar, solterrasse med solsenger og parasoller. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering (ekstra avgift som betales på stedet), baderom med dusj kjøleskap, safe (til leie) og balkong eller terrasse. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Kavos, 49080 Corfu, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 11 september 2017
Hjemreise: mandag 18 september 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 019 NOK Pris per voksen

4
Basert på 1 060 anmeldelser

TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica ligger atskilt til ved stranden utenfor den lille byen Nissaki med frodige fjell i bakgrunnen. Passer for par og voskne som ønsker fred og ro. All inclusive er inkludert. Hotellet er moderne og innredet i lyse farger. Det finnes flere terrasser med utsikt over havet, og i hagen kan du koble av på en solseng i skyggen.Tid til hverandreDu velger selv om du vil tilbringe late dager ved havet eller ved bassenget som ligger like ved stranden. Eller du kan prøve noen av hotellets treningstimer. Om formiddagen tilbyr hotellet busservice til den lille storbyen Korfu by. Her finner du et stort utvalg av shopping, kultur og restauranter i romantiske omgivelser. om kvelden bys det på avslappet underholdning på hotellet.Kulinariske stunderFrokost og middag serveres i hotellets bufférestaurant. Som vanlig på TUI Sensimar finnes også à la carte-restauranten Culinarium med mat av høy kvalitet. Lunsjen serveres i Cullinarium. På området finnes det også flere barer som serverer kald drikkeBestill hotellets mest luksuriøse romØnsker du det lille ekstra bestiller du juniorsuite, suite eller rom med direkte utgang til bassenget.  Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 6 august 2017
Hjemreise: søndag 13 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 143 NOK Pris per voksen

Artemis (Korfu) Dassia, Korfu, Hellas  

4
Basert på 10 anmeldelser

Artemis har et lite bassengområde med et fåtall solstoler og parasoller. Hotellets pool-/snackbar er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og serverer forfriskninger, snacks og enkle retter. Gratis WiFi i bassengområdet. Hotellet ligger ved hovedveien til Dassia, og trafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 18 september 2017
Hjemreise: mandag 25 september 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 798 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!