Charter til Korfu, Hellas

Les mer
Korfu er en grønn, naturskjønn øy nordvest i Hellas med mange tilbakevendende turister. I Korfu By finner du flott arkitektur - her finnes det beste fra Middelhavet på en og samme plass. Mange bor gjerne i Agios Giorgos, Sidari, Agios Gordis eller noen av de andre strandbyene. Reis mellom juni og september.

TUI Family Life Kerkyra Golf
Korfu by, Korfu, Hellas
 

4.5

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet med flere bassenger og luftige for både lek og soldyrking. Dessuten er det nær shopping og severdigheter i Korfu by. All inclusive er inkludert. I utkanten av Korfu by, rett ved havet og en liten strand ligger vårt TUI Family Life-hotell på Korfu. Utenfor hotellet stanser lokalbussene som går inn til sentrum. Lek og rolige stunder Her finnes det mye å gjøre både for voksne og barn. Det finnes også lekeplass og plaskebasseng i skyggen for de aller minste barna. Samtidig er det god plass for rolige stunder i skyggen med en god bok. All inclusive og underholdning All inclusive inkluderer buffémåltider med freshe og varierte retter. Det finnes også to à la carte-restauranter. Avslutt dagen med et lokalt show.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
10 870 NOK Pris per voksen

Artemis (Korfu)
Dassia, Korfu, Hellas
 

4.5

På leilighetshotellet Artemis er det en hyggelig og intim atmosfære. I den fine hagen ligger et lite bassengområde med et fåtall solsenger og parasoller. Hotellets pool-/snackbar er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og serverer forfriskninger, snacks og enkle retter. Gratis WiFi i bassengområdet. Poolbaren fungerer som resepsjon på dagtid. Det er to bygninger med 8 leiligheter i hver. Hotellet ligger ved hovedveien til Dassia og trafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 september 2019
Hjemreise: mandag 23 september 2019
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 048 NOK Pris per voksen

4.5

Kontokali Bay Resort & Spa er et førsteklasses hotell på halvøya Kontokali, rett utenfor Gouvia. Hotellet ligger i vakre omgivelser, blant sypresser og oliventrær, rett ved stranden. Fra bassengområdet har du uslåelig utsikt over det asurblå havet. Kontokali Bay Resort & Spa passer for deg som har høye krav til komfort og ønsker en avslappende ferie. Hotellet har også et lekkert spa med treningsrom og flere restauranter og barer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 24 mai 2020
Hjemreise: søndag 31 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 895 NOK Pris per voksen

Grecotel Eva Palace
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Dette hotellet er kun for voksne og ligger i Kommeno Village på Korfu, 50 m fra stranden og 9,5 km fra Korfu havn og fergekaien. Fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, trådløst internett i fellesområdene, internetthjørne, parkering, treningsstudio, spa-behandlinger (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), massasjetjenester (ekstra kostnad), møte-/konferanserom, svømmebasseng, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har klimaanlegg, oppvarming, safe, TV, telefon, balkong eller terrasse, kjøleskap, kaffe-/tekoker, badekåpe, tøfler, badekar, hårføner og bad. ** Bytte av sengetøy 3 ganger per uke. ** ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. ** Adresse: Kommeno, 49083 Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 2 september 2019
Hjemreise: mandag 9 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 479 NOK Pris per voksen

Louis Corcyra Beach
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Louis Corcyra Beach er et familievennlig hotell i hjertet av Gouvia, rett ved stranden og nær en rekke tavernaer og butikker. Til tross for dette er det et rolig sted. Her finnes det to bassengområder, tennis, strandvolleyball og minigolf. Området er stort med internasjonal atmosfære og hotellet består flere store og små bygninger i en pen hage. To bassengområder Louis Corcyra Beach har både et hovedbasseng og et stort laguneformet basseng med vannfall og fontener. Stor terrasse med flott utsikt over Gouvias bukt. Underholdning og aktiviteter Hotellet har sportsaktiviteter, lekeplass, internasjonal barneklubb samt underholdning både på dag- og kveldstid. Småretter og is er inkludert i all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
11 275 NOK Pris per voksen

4.5

På TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa får du en rolig ferie for voksne. Luksusfølelsen og den spektakulære beliggenheten gjør det ekstra passende for par. Hotellet ligger i en frodig skråning i den lille byen Ermones med utsikt over Det joniske hav. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. I fredelige omgivelser kan du spasere blant sypresser, eukalyptustrær og duftende pinjetrær, eller du kan låne en mountainbike fra hotellet. Golfbanen Corfu Golf Club ligger i nærheten og utenfor hotellet går det lokalbusser til Korfu by flere ganger om dagen. Tid til hverandre Hotellet har et fint bassengområde og nedenfor hotellet ligger en pittoresk og atskilt rullesteinstrand dit du enklest kommer med en heis som går på skinner ved siden av hotellet. Vil du unne deg noe ekstra kan du besøke hotellets spa. Her kan du nyte en spabehandling, slappe av i boblebadet eller i relaxområdet, ta et bad i det oppvarmede innendørsbassenget, ta badstue eller besøke treningsrommet. Kulinariske stunder Det finnes flere restauranter og barer. I tillegg til bufférestauranten finnes det 2 à la carte-restauranter, en ligger i skråningen med flott utsikt, og den andre ligger nede på stranden. Til maten kan du nyte vin fra hotellets egen vinkjeller.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
10 025 NOK Pris per voksen

Kontokali Bay
Korfu, Hellas
 

4.5

Kontokali Bay på Korfu er et luksuriøst hotell som ligger ved kysten ca. 6 kilometer fra Korfu by. Her er det er fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebasseng i området barneklubben, som ligger et lite stykke fra hovedbassenget og  andre fasiliteter. Fire restauranter der frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten Horizon, tavernaen Marina som ligger på stranden, á la carte-restauranten Asterias som serverer frokost og middag og strandrestauranten Paréa har gresk mezé til lunsj og middag. Barene Panorama i lobbyen og Alegro på stranden. Livemusikk og underholdning hver kveld. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne når det er som travlest i restauranten. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis spa for hotellets gjester. I spaet er det oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbad, trimrom og et relaxrom. Spaet består av elleve rom, hvorav to større rom for par, og tilbyr en rekke behandlinger som massasje, body wraps og aromaterapi mot avgift. Spaet har et nytt wellness-konsept med blant annet kostrådgivning og behandlinger med biologiske produkter. Spaet er kun for gjester over 16 år. Gjestene får 15 minutters gratis massasje en gang pr. opphold. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Gratis aktiviteter som bordtennis, dart og sandvolleyball. Gratis yoga, stretching, aerobics, fotturer og tennis. Tennis mot avgift om kvelden. Vannsport og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss t/r Korfu by (plassreservasjon i resepsjonen). Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 26 august 2019
Hjemreise: mandag 2 september 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 578 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Atlantica Nissaki Beach
Nissaki, Korfu, Hellas
 

4.5

TUI Sensimar Atlantica Nissaki Beach ligger atskilt til ved stranden utenfor den lille byen Nissaki med frodige fjell i bakgrunnen. Passer for par og voksne som ønsker fred og ro. All inclusive er inkludert. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Atlantica Nissaki Beach. Hotellet er moderne og innredet i lyse farger. Det finnes flere terrasser med utsikt over havet, og i hagen kan du koble av på en solseng i skyggen. Tid til hverandre Du velger selv om du vil tilbringe late dager ved havet eller ved bassenget som ligger like ved stranden. Eller du kan prøve noen av hotellets treningstimer. Om formiddagen tilbyr hotellet busservice til den lille storbyen Korfu by. Her finner du et stort utvalg av shopping, kultur og restauranter i romantiske omgivelser. Om kvelden bys det på avslappet underholdning på hotellet. Kulinariske stunder Frokost og middag serveres i hotellets bufférestaurant. På området finnes det også flere barer som serverer kald drikke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
10 915 NOK Pris per voksen

Grecotel Corfu Imperial
Gouvia, Korfu, Hellas
 

4.5

Grecotel Corfu Imperial ligger lengst ut på Komenohalvøya utenfor Gouvia. Like nedenfor ligger det små strender. Med et stort basseng, førsteklasses restauranter, barer og spa er dette virkelig et "velvære"-hotell. Hotellets beliggenhet gjør at det føles atskilt og privat, kanskje det er derfor kjendiser også kommer hit. Hotellet passer for deg som vil bo på et tradisjonsrikt hotell i vakre omgivelser. Strendene rundt hotellet har fått utmerkelse for sitt rene vann. Aktiviteter og avkobling Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter. Du kan spille tennis, prøve ulike vannsporter og det finnes en 18-hulls golfbane i bilavstand. Du kan også leie sykkel og utforske de vakre omgivelsene. Flere aktiviteter og fasiliteter Flere restauranter og barer Vanngymnastikk og aerobic Bordtennis Dag- og kveldsunderholdning Salong der det finnes mulighet til å høre på musikk og spille spill Elixir Beauty Spa I tillegg til velgjørende behandlinger finnes det også et innendørsbasseng, badstue og treningsrom med utsikt og cardiomaskiner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
11 396 NOK Pris per voksen

Rossis
Moraitika, Korfu, Hellas
 

Familiære Rossis ligger rett ved Messonghistranden. Et prisgunstig bosted med både rom og leiligheter. Få av våre leilighetshoteller som har en så stor andel tilbakevendende gjester. I 1960 åpnet ekteparet Rossis en taverna med mulighet for overnatting. Nå, mer enn 50 år senere, drives Rossis av deres døtre med familier. Restaurant med havutsikt Fra hotellrestauranten har du utsikt over den stille og klare bukta. Prøv gjerne fru Rossis' hvitløksdampede sofrito – en lokal spesialitet. Rom eller leilighet? Rossis består av to bygninger fordelt på hotellrom og leiligheter. Du bor i dobbeltrom med balkong i hotelldelen, og frokost er inkludert. Dobbeltrom med havutsikt kan bestilles som tillegg. Alle rom og leiligheter varierer i størrelse.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra:
7 185 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!