21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Dubai, De Forente Arabiske Emirater


Hilton Dubai Jumeirah
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Barnevennlige Hilton Dubai Jumeirah har flott beliggenhet rett ved Jumeirah Beach med en vakker hage med ranke palmer. Hotellet har et frodig og fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Her er det en bufférestaurant, en italiensk á la carte-restaurant og et latinamerikansk steakhouse. I lobbyen ligger det en sportsbar og en moderne kafé som serverer afternoon tea. Skybar i 10. etasje med en flott utsikt. I tillegg har hotellet en kubansk bar. Gratis wifi i lobbyen. Gratis, døgnåpent treningsrom. Spabehandlinger mot avgift. Gratis badstue. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Room service og vaskeriservice mot avgift. Frisør. Vannsport mot avgift. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Hilton Dubai The Walk, og mange av tilbudene som beskrives her ligger der. Hotellet ligger nær The Walk i marinaen med sitt store utvalg av butikker og underholdning, restauranter og kaféer. Cirka 25 kilometer til Burj Khalifa og Dubai Mall. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 9 januar 2022
Hjemreise: søndag 16 januar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 045 NOK Pris per voksen

Jumeirah Zabeel Saray
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Bassenget på Jumeirah Zabeel Saray strekker seg nesten 60 meter nedover mot hotellstranda. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både i bassengområdet og på stranda. Barnebasseng med små vannsklier, og jacuzzi. Temperaturen i bassengene blir kontrollert. Bufférestaurant med internasjonal meny, à la carte-restauranter med tyrkiske, libanesiske og nordindiske spesialiteter, steak house og restaurant med middelhavsmat. I Music Hall spiser man til akkompagnement av orkester og annen underholdning, i sofistikerte Voda Bar går det i cocktails og japansk mat, mens Sultan's Lounge har enklere retter på kartet. Noen restauranter er inkludert i halvpensjonen; i andre (The Rib Room) må det betales et tillegg. Pent antrekk i alle restauranter; bordreservasjon anbefales. Middag i à la carte-restaurant kan byttes mot lunsj. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis kino på hotellet. Gratis adgang til prisbelønte Spa Talise (min. alder 16 år), behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom. Matlagingskurs (mot avgift). En halvtimes gratis bruk av tennisbanen i løpet av oppholdet. Aerobic, yoga og dans tilbys mot avgift. Windsurfing, kajakk og vannski mot avgift. Gratis inngang til Wild Wadi Waterpark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 november 2021
Hjemreise: søndag 14 november 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 155 NOK Pris per voksen

JA Ocean View
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

JA Ocean View er et fint hotell som ligger ved strandpromenaden The Walk, der restauranter og forretninger ligger på rad og rekke. Fra bassengområdet i tredje etasje er det vakker utsikt over havet og Palm Jumeirah. Strandmatter, parasoller og badehåndklær til låns på stranda. På hotellet er det en bufférestaurant for frokostservering og gjester som har halvpensjon. Det er også à la carte-restaurant, pizzeria Motorino samt sportsbaren Offside. Døgnåpen kaffebar i lobbyen.  Gratis treningsrom med ulike treningsaktiviteter mot avgift. Spa med behandlinger mot avgift. Jacuzzi, badstue og dampbadstue, som er gratis visse tider på dagen, ellers mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. I hotellets egen barneklubb med engelsktalende personale, CoolZoon (3-12 år) kan de yngre gjestene more seg med dans, PlayStation, Wii, ansiktsmaling og mye mer. Gratis wifi på hele hotellet. Konferansemuligheter. Gratis hotellbuss til de store shoppingsentrene Mall of the Emirates og Dubai Outlet Mall samt søsterhotellet JA Beach (kontakt resepsjonen for tidtabell og plassreservasjon).

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 862 NOK Pris per voksen

JA Beach
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Fine JA Beach har en egen 800 meter lang palmekledd strand. I det lekre bassengområdet er det to basseng, og et barnebasseng. Der er gratis solsenger, parasoller og håndkleservice både ved bassenget og på stranda. Hotellet JA Beach utgjør sammen med JA Palm Tree Court anlegget Jebel Ali Golf Resort & Spa. Hotellene deler noen fasiliteter og restauranter, mens andre fasiliteter kun kan benyttes av de respektive hotellenes gjester. På JA Palm Tree Court finnes blant annet en restaurant (ikke inkludert i All Inclusive) med japansk Teppanyakibord der man spiser med utsikt over stranda. På hotellet er det en bufférestaurant og flere á la carte restauranter av høy klasse. På JA Beach finner du blant annet en restaurantbåt, et steakhouse og flere barer. Hotellet har noe for barn i alle aldre. Her er det en morsom lekeplass og barneklubben CoolZone med organiserte aktiviteter og underholdning i hotellets regi med engelsktalende personale. Barn opp til 3 år kan være med mot avgift, gratis for barn fra 4-12 år. Det er et stort og herlig spa med utsikt over havet, med et flertall behandlinger mot avgift. Jacuzzi og hamam mot avgift. Gratis tilgang til treningsrom og badstue. Blir dere lei av sol og bad er det mye annet å finne på, som ørkenridning, tennis eller motordrevne vannsporter. Gratis bordtennis og badminton (innendørs). Kajakk og små seilbåter til leie. Minigolf og en 9-hulls golfbane mot avgift. Turer med seilfly mot avgift. Ridetimer mot avgift. Go cart-bane og skytebane i nærheten. Gratis wifi i fellesarealene. Døgnåpen resepsjon. Nærmeste senter regnes som IBN Battuta shoppingsenter og ligger cirka 15 kilometer fra hotellet, dit går det gratis hotellbuss daglig t/r. Det går også busser til Mall of Emirates shoppingsenter samt Dubai Mall Shoppingsenter. Hotellbussene må forhåndsbestilles i resepsjonen. Marina Mall shoppingsenter ligger cirka 35 kilometer fra hotellet. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 november 2021
Hjemreise: søndag 14 november 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 542 NOK Pris per voksen

The Westin Dubai Mina Seyahi
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotell med alt du kan tenke deg for en deilig sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhet for deg som vil utforske mer av Dubai. Her er det et stort basseng, et eget barnebasseng og et 25 meters basseng med baner. På hotellstranda er et rom for avslapping og lek. Her kan du leie vannski, kajakker og snorklingutstyr mot avgift. Ved bassengområdet er det solsenger og parasoll. Tørsten kan du slukke i swim-up baren i det store bassenget. I tillegg åpnet badelandet Jungle Bay i begynnelsen av 2021, og det vil være gratis adgang for hotellets gjester. Dette vil ha flere basseng, spektakulære vannsklier, bølgemaskin samt flere restauranter og kaféer. Hotellet har flere restauranter, med mat fra hele verden. Vær litt dristig å prøv sterkt krydrede thailandske retter på Spice Thai Emporium, eller nyt et fint kjøttstykke på Hunters Room & Grill. Med utsikt over havet og bassengene serveres italienske retter på Bussola. Blue Orange serverer en buffé med noe for alle smaksløker, mens Asia de Cuba serverer moderne fusion. Avslutt dagen med et godt glass vin på hotellets egen vinbar, Oeno. I noen av restaurantene er det kleskode. Den som ikke vil ligge på latsiden hele ferien kan benytte hotellets treningsrom, som holder åpent døgnet rundt. Myk opp musklene etter treningsøkten i badstua eller unn deg et besøk hotellets spa – Heavenly Spa.  Her er det både kropps- og ansiktsbehandlinger, jacuzzi og hvilerom mot avgift. Gratis wifi. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakke og shopping i verdensklasse. Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets Club Lounge i åttende etasje. Her er det en egen innsjekk, Afternoon tea og ekstra internett. Loungen er åpen fra 7.00 til 23.00 hver dag. Frokost mellom kl. 7.00-11.00 er også inkludert, sammen med en rekke andre fordeler.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 november 2021
Hjemreise: søndag 14 november 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 265 NOK Pris per voksen

Aloft Palm Jumeirah – vinter
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Aloft Palm Jumeirah er et lite, moderne hotell med fargerike detaljer i Dubai. Her kommer du snart i feriemodus i en solseng ved bassenget med utsikt mot havet og Burj Al Arab. Det hyggelige personalet hjelper gjerne til med hva du enn skulle ha på hjertet. Velg mellom basseng eller strandbad I bassengområdet er det temperaturregulerte basseng, solsenger og parasoller. Barnebassenget ligger i skyggen. Poolbar med snacks. Hotellet har en privat strand, No'shu Beach, som ligger bare en kort tur unna.  Stort utvalg av spisesteder Det er flere spennende internasjonale restauranter, hovedrestauranten East & Seabord serverer frokost, lunsj og middag, inne eller på terrassen med utsikt over bassenget. På Luchador Cantina & Cocktail kan du spise meksikansk på en takterrasse med utsikt over Dubai. Det er også en mindre kafé med lettere måltider som er åpen døgnet rundt og barer, der noen serverer vannpipe. Kveldsunderholdning 3-5 ganger i uken på Lunchador Cantina & Cocktail. Trening og velvære Gratis treningsrom med aldersgrense 14 år. Massasje mot avgift. Øvrig om hotellet Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Oppdag omgivelsene Hotellbuss daglig til offentlig strand på Jumeirah Beach Residences, shoppinggalleriene Marina Mall og Mall of the Emirates samt badelandet Aquaventure ved Atlantis hotell. Lokaltrafikk. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Local.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 609 NOK Pris per voksen

Amwaj Rotana JBR
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Amwaj Rotana Jumeirah Beach ligger flott til ved The Walk i Jumeirah Beach. Her er det basseng og barnebasseng med skygge. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift. Poolbar. Hotellet har et prisvinnende matkonsept, med mat fra det italienske, amerikanske, japanske, britisk og internasjonale kjøkkenet. Amwaj Rotana JBR tilbyr også liveunderholdning, temakvelder og en shisha lounge. Poolbaren Sundeck tilbyr lettere retter og drikke. Gratis wifi på hele hotellet. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Gratis jacuzzi, dampbad og badstue. Gratis treningsrom. Personlig trener mot avgift. Bassengkit med parasoll, badehåndklær og vann mot 25 AED. Romservice døgnet rundt mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Butikk. Vaskeriservice. Gratis parkering.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 5 desember 2021
Hjemreise: søndag 12 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 221 NOK Pris per voksen

Savoy Central
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Leilighetshotellet Savoy Central ligger i en av de litt eldre og fredeligere bydelene, Bur Dubai. Solterrasse på taket med basseng med barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Utsikt mot byens silhuett fra solterrassen. Restaurant i lobbyen (åpen 7.00-23.00) med frokostbuffé, og lunsj og middag à la carte. Ingen alkoholservering i restauranten. Gratis wifi. Gratis treningsrom, dampbadstue og badstue. Romservice og vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss hver dag til stranda i La Mer Beach, som ligger cirka 6 kilometer fra hotellet. Du kan låne strandmadrasser og badehåndklær på hotellet. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 325 NOK Pris per voksen

Sheraton Jumeirah Beach Resort
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

4

Sheraton Jumeirah Beach Resort, som er ett av de eldste hotellene i området, har et herlig, frodig bassengområde med barnebasseng. Her bor du meget sentralt på Jumeirah Beach. Sheraton Jumeirah Beach har fire restauranter. På Palm Garden serveres en buffé, ofte med ulike tema fra alle verdens hjørner. Ciao Ristorante har italiensk mat, mens du på Al Hadiqa kan prøve det libanesiske kjøkken. Restauranten Peacock tilbyr kinesiske retter. Alle à la carte-restaurantene krever bordreservasjon. Foruten restaurantene finnes det en lounge og en bar. Underholdning og levende musikk tilbys ofte på hotellet. Hotellet har en egen barneklubb for barn i alderen 4-12 år, med engelsktalende personale. Lekeplass. Flere kostnadsfrie sportsaktiviteter finnes også, som squash, fotball og sandvolleyball. Hotellets spa, Armonia Spa, tilbyr herlige behandlinger og massasje mot avgift. Det finnes også en skjønnhetssalong. Gratis badstue og treningsrom som er døgnåpent. Resepsjonen har åpent døgnet rundt og room service er også tilgjengelig døgnet rundt. Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Fra hotellet er det cirka 4 kilometer til Marina Mall og 25 kilometer til det sentrale Dubai. Det moderne shoppingområdet The Walk ligger rett ved hotellet. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 215 NOK Pris per voksen

Howard Johnson
Dubai, De Forente Arabiske Emirater
 

3.5

Howard Johnson er et enkelt hotell som ligger i hjertet av Bur Dubai. Hotellet har bassengområde med barnebasseng og jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller samt poolbar. Tre restauranter på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Døgnåpen resepsjon. Gratis treningsrom og biljard. Badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er rundt 5 kilometer til stranda. I Bur Dubai ligger blant annet moskéen Grand Mosque og Dubai Museum. På andre siden av Dubai Creek ligger moderne shoppingsentre og de tradisjonelle gull- og kryddersoukene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 932 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Dubai, De Forente Arabiske Emirater
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear