Reiser fra Apollo hos Ticket

Finn din charterreise i dag med Apollo! Du kan raskt og enkelt søke deg frem og bestille reiser med Apollo og sammenligne priser fra andre selskaper for å finne reisen som passer best for deg. Apollo har vokst seg opp til å bli en av de største charterleverandørene. Apollo flyr fra mange flyplasser i Norge og du kan velge blant reisemål i Rødehavet, små paradisøyer i Thailand, Karibien og ikke minst sommerfavoritten Hellas.

Reisetilbud

Loading

Kun hos Ticket: Opptil 1 000,- i rabatt per bestilling med Apollo

Akkurat nå får du inntil kr 1000 i rabatt per bestilling på utvalgte reiser fra hele Norge til flere forskjellige sommerreisemål med Apollo. På sommerreisemålene gir Apollo 1000,- pr bestilling på alle reisemål og utvalgte hotell i charterprogrammet og ikke nok med det, Apollo har flere nyheter neste sommer!


Gjelder pr bestilling når minimum 2 personer reiser sammen. Gjelder ikke allerede rabatterte hoteller/avganger. Reiselengde 1 uke. sommersesongen 2019. 


Kampanjen gjelder kun ved bestilling i en av Tickets butikker eller via Ferietelefonen. Kontakt din Ticketbutikk senest 26. mars. 

 

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!