Charter


Oasis Dunas
Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Oasis Dunas er fordelt på flere bygninger i den store og frodige hagen. Bar, bufférestaurant og à la carte-restaurant som serverer pizza, hamburgere og pasta. Bassenghåndklær mot avgift of depositum. WiFi i resepsjonen mellom kl. 8.00-12.00, øvrig tid mot avgift. Lite trimrom. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Tennis og bilgard mot avgift. Sykkelutleie. Gratis basketball, sandvolleyball og bordtennis. Massasje mot avgift. Bar, bufférestaurant og à la carte-restaurant som blant annet serverer pizza, hamburger og pasta. Minimarked på hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. Underholdning. Lokalbuss til Dunasstranden som ligger en knapp kilometer fra hotellet. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 25 januar 2018
Hjemreise: torsdag 1 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 598 NOK Pris per voksen

Fuertesol Bungalows
Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

Fuertesol Bungalows har stort saltvannsbasseng med barneseksjon (60 cm dyp.) Gratis solsenger og parasoller. Poolbar som serverer småretter, åpen kl. 8.30-24.00. WiFi mot avgift. Biljard mot avgift. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 8 februar 2018
Hjemreise: torsdag 15 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 798 NOK Pris per voksen

Hotel Globales Tamaimo Tropical
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Ekte spansk Hoteli Los GigantesDette store leilighetshotellet bare 500 meter fra sentrum av Los Gigantes er bygd i tradisjonell spansk stil.I nærheten av hotellet finnes flere restauranter og butikker.Den indre gårdsplassen inneholder en velholdt hage og et solrikt bassengområde med masse plass for solingsamt en bar.Det finnes også et basseng som eroppvarmetivintermånedene.Barnebassengfinnesogså. Hotellet har to bygninger som er forbundet med hverandre, adskilt med et atriumog enjapansk hage.Aktiviteter og underholdning arrangeres både på dag- og kveldstid.Hotelletharenbuferestauranthvormåltideneblirservertommanharoppgraderttilallinclusive.Hotellet har også et selvbetjent vaskeri.For barn finnes det en Miniklubb(ikkeskandinavisktalende) og lekeplass.LeiligheteneEttromsleiligheter med kombinert sove og oppholdsrom og kjøkkenkrok.Leilighetene er dekorert i blå og hvite farver og har flisbelagt gulv og en romslig møblert balkong eller terrass.Takvifte og safe (mot betaling) finnes i leilighetene.Bad med badekar med dusj eller dusjkabinett. .Mulighet for ekstra oppredning på sovesofa.Toromsleilighetene har separat soverom og en velutstyrt kjøkkenkrok i stuen,forøvrigsammesomettromsleilighetene.De fleste leilighetene har utsikt inn mot hotellområdet og hagen.ØvrigHotellet ligger nært havet men nærmeste strand er Playa de Rena som ligger 1 km fra hotellet.Wifi finnes for fri bruk opptil 30 minutter pr dag.Utover dette mot kostnad. Hotellet ble bygget mellom 1989 og 1997, to sammenhengende fire-etasjes bygninger med totalt 372 leiligheter, heiser. Den ene bygningen har i 2014 renovert badeværelsene.Grunnprisen inkluderer overnatting i den valgte leilighet type med kjøkken, ingen måltider.All inklusiv mot tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 30 januar 2018
Hjemreise: tirsdag 6 februar 2018
Bosted: APART 1+1 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 890 NOK Pris per voksen

Stort variert hotellkompleks i Costa AdujassaHotellet ligger i en skråning og former segsom en liten landsby, med en bred sentral gate påen to-etasjes terrasse med gulmaltebygningerirekke. På toppen finner man resepsjonsbygningensammenmedenrund to-etasjesrestaurantbygning.Her finner man også det store bassengområdet. Hotellet tilbyr aktiviteter som spill, internetthjørne, minigolf og to tennisbaner, samt biljard og bordtennis, de fleste mot kostnad.Hotelletorganisererogså bingo og karaoke netter samt annen underholdning. Lekerom og lekeplass for barn i haven.Gjestene har tilgang til mynt-operert vaskemaskin. Det finnes et mini-marked på området.Nærmeste kjøpesenter i San Eugenio ca. 1 km, Torviscos-strand 1,5 km.RommeneLitt gammeldags, men rene og ganske romslige leiligheter.Du kan velge mellom studio eller leilighet medseparat soverom. Leilighetene harflislagte gulv og en takvifte. Kjøkkenkrok medgrunnleggende utstyr, blant annet mikrobølgeovn, komfyr, brødrister og vannkoker. Badetbeståravet badekarmed hånddusj og et toalett. Møblert balkong eller terrasse i første etasje, hvorav noen er i korridoren mellom bygningene. Mulighet for ekstra oppredning for to personer i stuen på to-roms leilighetene.Baby seng tilgjengelig på forespørsel.ØvrigOffisiell rating 2 *. Hotellet ble bygget i 1989 og renovert i 2013. Atten to-etasjes bygninger, totalt 376 leiligheter. Hotellet er ikke tilrettelagt for funksjonshemmede, bygget på en høyde, en rekke nivåforskjeller, lange avstander og trapper.Grunnprisen inkluderer overnatting i valgt romtype uten måltider, kjøkkenfasiliteter. Valgbarer alternativer som frokost, halvpensjon eller all-inclusive finnes mot ekstra betaling.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 30 januar 2018
Hjemreise: tirsdag 6 februar 2018
Bosted: STUDIO 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 890 NOK Pris per voksen

Harbour Club
Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

Leilighetshotellet Harbour Club ligger i Los Gigantes på Tenerife. Her kan du føle deg hjemme med egen inngang til leiligheten, balkong eller markterrasse og et lite minikjøkken. Butikker og restauranter ligger rett rundt hjørnet. Det er gåavstand til stranden og den lille havnen i Los Gigantes. den lokale tennisbanen ligger i samme gate som Harbour Club.  Basseng og WiFiHotellet har basseng og bassengbar. Du kan også surfe trådløst uten kostnad. barna kan plaske i sin egen adskilte del av bassenget.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 4 februar 2018
Hjemreise: søndag 11 februar 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 898 NOK Pris per voksen

Castillo Beach Club Lake
Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

3

Castillo Beach Bungalows består av fire deler; Lake, Moon, Park og Vistas. Som vår gjest bor du i rolige omgivelser, et stykke fra sentrum i Lake-delen. Bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebassenget ligger i området Park og Moon. Alle bassengene har saltvann. Restaurant og en snackbar som serverer småretter. Bar. Gratis WiFi i resepsjonen. Tennis mot avgift. Minifotball og et lite trimrom. Badstue som er åpen fra kl. 9-14 hver dag. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Vaskeri mot avgift. Til marinaen i Caleta del Fuste er det ca. 2 kilometer. Det går også et tog til sentrum og det koster € 1,5 /vei. Ca. 1,6 kilometer til Fuerteventura Golf Course.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 8 februar 2018
Hjemreise: torsdag 15 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET I BUNGALOW
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 898 NOK Pris per voksen

Playitas Annexe
Las Playitas, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

Playitas Annexe har enkel standard, men du har selvfølgelig tilgang til alle de fantastiske treningsmulighetene på vårt beste treningshotell Playitas Resort. Treningsmuligheter for alle og enhver På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng. Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne fysioterapeuter. Stor behandlingsmeny og tre ulike typer badstue. Herlige svømmebassenger Det er et stort basseng ved hotellet, mens Playitas Aparthotel også har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng med massasjebad, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål. Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift. Moro også for de minste For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, miniklubb (åpen daglig på for- og ettermiddag) i hotellets regi og Kids Sports Academy (5-15 år), som tilbys visse tider på året. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner. Mat og drikke Bestiller du en reise med halv- eller helpensjon, inntas måltidene i bufférestauranten på Playitas Hotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranten eller i poolbarene, er mot tillegg. For øvrig Gratis WiFi i hele anlegget. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten. Playitas Annexe ligger ca. 400 meter fra Playitas Resort. Du går ned en bakke og forbi golfklubben, så er du der.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 1 februar 2018
Hjemreise: torsdag 8 februar 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET I SIDEBYGNING
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 948 NOK Pris per voksen

La Pared – powered by Playitas
Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

La Pared – powered by Playitas ligger på vestkysten i det lille tettstedet La Pared, en drøy mil nordvest for Costa Calma. Her ligger alt til rette for en aktiv ferie, men ønsker du bare å komme bort fra ståk og hverdagens mas er det et ypperlig sted for å lade batteriene. Slappe av med en bok ved bassenget, nyte den vakre naturen og fantastiske solnedganger, på egen hånd eller sammen med vanner og familie. For surfe-familier eller nybegynnere er La Pared det perfekte valget med surfeskole og utleie av utstyr til voksne og barn. Gruppetrening for alle og nybygd treningsrom Du kan delta gratis på gruppetrening som pilates, step og H.I.T. Timene holdes av profesjonelle instruktører fra Playitas og skandinavisktalende Apollo Sport-instruktører. Gratis innendørs trimrom for enklere trening av styrke og kondisjon (min. 16 år). Stort treningssenter (fra 13 år i selskap med en voksen) med store panorama vinduer slik at du kan nyte utsikten over fjellene og lavalandskapet mens du trener. Her er det cardiomaskiner fra Technogym med tredemølle, crosstrainer, ergometersykler samt romaskiner og stakemaskiner (ski-erg) fra Concept 2. For styrketrening er det er Eleiko sett for løfting med vektskiver og dame- og herrestenger samt en plattform for olympisk løfting. I dette lyse og innbydende treningsmiljøet har vi også Technogym Crossover Cables, kettlebells, frivekter, fitnessballer, matter, gummibånd med mer. To tennisbaner (mot avgift) og mulighet for tennistimer med trener. Uteaktivitet, vandring og løping i sanddynene Utendørsområde for trening og sosiale aktiviteter som fotball og basketball. Gratis gå-staver, funksjonell trening og spinning. Gratis badstue og oppvarmet utendørsjacuzzi, som ligger ved badstuen. Markerte treningsløyper, blant annet i de nærliggende sanddynene. Her er det også turstier som går helt til Costa Calma. Perfekt for surfing og sykling Bølgesurfing mot avgift. Kitesurfing, windsurfing og SUP (på Costa Calma ca. 10 minutter med bil fra hotellet) mot avgift, bestilles på hotellet. Du kan delta på alle nivåer, fra nybegynner som bare vil prøve til flere dagers kurs. Motocross (enduro) og tennis mot avgift. Sykkelutleie med terrengsykler, landeveissykler og fatbikes. Til og med utleie av firhjulinger og segways har de her! En del sportsaktiviteter arrangeres av våre samarbeidspartnere og lokale aktører. Gratis dagskort til vårt treningsmekka Playitas (ca. 30 minutter med bil fra hotellet, transfer er ikke inkl.). Personlig trener og yoga mot avgift. Her kan du lese mer om trening på hotellet. Slapp av ved bassenget og spis godt Mellomstort basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar og restaurant som serverer enkel grillmeny til lunsj og buffé til middag. Hyggelige chill out-kvelder ved bassenget. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked med godt utvalg. Bilutleie. Hotellet ligger i vakre omgivelser som er perfekte for løping og sykling. Kort vei ned til stranden som lokker til seg surfere fra hele verden. Fiskerestauranten Bahia La Pared, åpen tirs.-søn. kl. 12.00-22.00, ligger ca. 1,2 kilometer fra hotellet (ikke en del av hotellet). Det ligger også en liten kafé utenfor hotellet (ikke en del av hotellet). Hotellbuss mot avgift to ganger om dagen tre dager i uken som går mellom La Pared, Costa Calma og Playitas. Dagsbillett kjøpes i resepsjonen. Ca. 400 meter fra hotellet ligger den fine La Pared-stranden, som er en av øyas beste strender for bølgesurfing, både for nybegynnere og erfarne surfere. Sterke strømmer gjør dog at stranden ikke er så godt egnet for svømming. Åpningstider: Treningsrom kl. 8.00-19.00 Badstue og jacuzzi kl. 15.00-21.00 Minimarked kl. 8.30-21.00 Vaskeriservice kl. 8.00-21.00 Wellenkind Surf Shop kl. 10.15-16.30

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 1 februar 2018
Hjemreise: torsdag 8 februar 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Savoy Gardens
Funchal, Madeira, Portugal
 

TUI Sensimar Savoy Gardens i Funchals Lido-område ligger høyt – og utsikten over byen og havet er hotellets kjennetegn. Den beste utsikten er kanskje fra takterrassen med bar og utendørs boblebad. Romslige rom med balkong – rom med havutsikt anbefales. Atmosfæren er avslappet og hotellet har mange tilbakevendende gjester. Aldergrense for å bo på hotellet er 17 år. Tid til hverandreDet er 20 minutter til Lido-områdets sjøvannsbassenger og det tar ca. 25 minutter å spasere til bykjernen. Ønsker du å heller tilbringe tid på hotellet er det mye å gjøre. Noen eksempler: Oppvarmet basseng med solterrasseBoule, shuffleboard og biljardPutting greenSpabehandlinger, massasje og badstue... og mye mer.Kulinariske stunderSavoy Gardens eier er kunstsamler og store deler av hotellet er dekorert med deler av samlingen hans. Det arbeides også aktivt for å redusere påvirkningen på miljøet, blant annet med oppfølging av energiforbruket og ved å dyrke egne grønnsaker og urter i hagen.Halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 23 januar 2018
Hjemreise: tirsdag 30 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOK Pris per voksen

Hotel do Carmo
Funchal, Madeira, Portugal
 

4

Hotel do Carmo ligger midt i hjertet av Funchal, i rolige omgivelser, men likevel nær byens severdigheter, shopping og restauranter. Halvpensjon kan bestilles som tillegg. Det er gåavstand til domkirken, markedshallen og Funchals historiske sentrum, og litt lenger unna ligger havnen der du kan ta taubanen opp til Monte Tropical Garden og Jardim Botanico.60-tallsdesignHotellet har en hjemmekoslig atmosfære og er inspirert av 1960-tallet. Hvert rom er dedikert en stjerne fra 60-tallet, da hotellet ble bygget. Ovenfor sengene henger det svarthvite fotografier av stjerner som The Beatles, Marilyn Monroe, Marlon Brandon og James Dean.Takterrasse med bassengFra solterrassen på taket, med et lite basseng, har du utsikt over bykjernen og havnen. Her ligger også do Carmos restaurant der du kan bestille spesialiteter fra regionen.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 23 januar 2018
Hjemreise: tirsdag 30 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 183 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Avreise tidligst 01-01-2018
× Avreise senest 28-02-2018
× Reiselengde 1-2 uker
× Apollo
× Detur
× Tui/Star Tour
× Ving

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!