Charter


Levante Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 579 anmeldelser

Sol, bad og god mat Bassengområdet på Levante Beach Resort har to store bassenger og ett barnebasseng, i tillegg til at det også ligger et basseng ved stranden. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar med enkel servering. Bufférestaurant og asiatisk restaurant. Sportsbar og lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med behandlinger mot avgift. Frisør. Lekeplass. Room service. Vaskeriservice mot avgift. Bordtennis, minigolf og biljard mot avgift. Treningsfasiliteter på hotellet Ettersom Levante Beach Resort er ett av våre utvalgte hotell for trening, er det her en rekke sportsaktiviteter. Innendørsbasseng. Seks tennisbaner og en multisportbane. Gratis bruk av treningsrom (min. 16 år eller sammen med foresatt), tennis, bordtennis, vannpolo, fotball, samt gruppetrening. For mosjonssvømmeren finnes det et nybygd 25-meters basseng med startblokker og liner. Sykkelsenter med gratis tilgang til moutainbikes og hjelmer (min. alder 13 år og sammen med foresatt), landeveissykler mot avgift. Alle syklene har flate- eller kurvpedaler, ta med egne klikkpedaler og sko ved behov. Gratis guidede mountainbiketurer et par ganger i uken. Biljard, golf, dykking, seiling og windsurfing, samt privattimer i tennis, vannski og wakeboard mot avgift. Les mer om treningsmulighetene her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 september 2017
Hjemreise: søndag 24 september 2017
Bosted: DOBBELTROM I SIDEBYGNING
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
3 298 NOK Pris per voksen

La Pared – powered by Playitas Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

La Pared – powered by Playitas ligger på vestkysten i det lille tettstedet La Pared, en drøy mil nordvest for Costa Calma. Her ligger alt til rette for en aktiv ferie, men ønsker du bare å komme bort fra ståk og hverdagens mas er det et ypperlig sted for å lade batteriene. Slappe av med en bok ved bassenget, nyte den vakre naturen og fantastiske solnedganger. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked med godt utvalg. Bilutleie. Hotellet ligger i vakre omgivelser som er perfekte for løping og sykling. Kort vei ned til stranden som lokker til seg surfere fra hele verden. Gruppetrening for alle Du kan delta gratis på gruppetrening som pilates, step og H.I.T. Timene holdes av profesjonelle instruktører fra Playitas og skandinavisktalende Apollo Sport-instruktører. Gratis innendørs trimrom for enklere trening av styrke og kondisjon (min. 16 år). Gratis badstue og oppvarmet utendørsjacuzzi, som ligger ved badstuen. Gratis dagskort til vårt trenings mekka Playitas (ca. 30 minutter med bil fra hotellet, transfer er ikke inkl.). Personlig trener og yoga mot avgift. Uteaktivitet, vandring og løping i sanddynene Utendørsområde for trening og sosiale aktiviteter som fotball. Gratis gå-staver, funksjonell trening og spinning. Markerte treningsløyper, blant annet i de nærliggende sanddynene. Her er det også turstier som går helt til Costa Calma. Perfekt for surfing og sykling Ca. 400 meter fra hotellet ligger den fine La Pared-stranden, som er en av øyas beste strender for bølgesurfing, både for nybegynnere og erfarne surfere. Sterke strømmer gjør dog at stranden ikke er så godt egnet for svømming. Bølgesurfing mot avgift. Kitesurfing, windsurfing og SUP (på Costa Calma ca. 10 minutter med bil fra hotellet) mot avgift, bestilles på hotellet. Du kan delta på alle nivåer, fra "prøve for første gang" og til flere dagers kurs. Motocross (enduro) og tennis mot avgift. En del sportsaktiviteter arrangeres av våre samarbeidspartnere og lokale aktører. Mulig å leie mountainbike, landeveissykkel, firehjulinger og segways. Her kan du lese mer om trening på hotellet. Slapp av ved bassenget og spis godt Mellomstort basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Poolbar, shishabar og restaurant som serverer enkel grillmeny til lunsj og buffé til middag. Hyggelige chill out-kvelder ved bassenget. Fiskerestauranten Bahia La Pared, åpen tirs.-søn. kl. 12.00-22.00, ligger ca. 1,2 kilometer fra hotellet (ikke en del av hotellet). Det ligger også en liten kafé utenfor hotellet (ikke en del av hotellet). Hotellbuss mot avgift to ganger om dagen tre dager i uken som går mellom La Pared, Costa Calma og Playitas. Dagsbillett kjøpes i resepsjonen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 oktober 2017
Hjemreise: torsdag 26 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 698 NOK Pris per voksen

Playitas Annexe vinter 2016/17 & vinter 2017/18 Las Playitas, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

Playitas Annexe har enkel standard, men du har selvfølgelig tilgang til alle de fantastiske treningsmulighetene på vårt beste treningshotell Playitas Resort. Treningsmuligheter for alle og enhver På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng. Les mer om sportsaktivitetene på Playitas Resort her. Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne fysioterapeuter. Stor behandlingsmeny og tre ulike typer badstue. Herlige svømmebassenger Det er et stort basseng ved hotellet, mens Playitas Aparthotel også har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng med massasjebad, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål. Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift. Moro også for de minste For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, miniklubb (åpen daglig på for- og ettermiddag) i hotellets regi og Kids Sports Academy (5-15 år), som tilbys visse tider på året. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner. Mat og drikke Bestiller du en reise med halv- eller helpensjon, inntas måltidene i bufférestauranten på Playitas Hotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranten eller i poolbarene, er mot tillegg. For øvrig Gratis WiFi i hele anlegget. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten. Playitas Annexe ligger ca. 400 meter fra Playitas Resort. Du går ned en bakke og forbi golfklubben, så er du der.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET I SIDEBYGNING
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 348 NOK Pris per voksen

Playitas Aparthotel Las Playitas, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 339 anmeldelser

Sammen med Playitas Hotel og Playitas Villas utgjør Playitas Aparthotel det tiltalende sports- og ferieanlegget Playitas Resort. Anlegget, som har en rekke sportsfasiliteter, ligger ca. 500 m fra den lille feriebyen Las Playitas og ca. fem kilometer fra Gran Tarajal på det sørlige Fuerteventura. Her trives alle som liker å kombinere ferie med trening og mosjon; det være seg en ny treningsform eller rett og slett komme i gang med et nytt, sunnere liv. Herlige svømmebassenger Hotellet har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål. Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassenget varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift. Det naturlige møtestedet I hjertet av området ligger Plaza Rambla, et torg med sportsbutikk, restauranter, minimarked, WiFi og en sportsbar. Her ligger også Sportsbooking, hvor du bestiller tid for alt som har med sport å gjøre og hvor du også kan finne en treningskamerat. Vårt lokale personale hjelper deg gjerne med påmelding til gratiskonkurranser. Aktivitetsutvalget er stort – hver dag, hele året. Du kan velge mellom flere ulike treningsøkter om dagen; de fleste er gratis, men spinning og yoga er mot betaling. Du kan sykle på landevei eller i terrenget, og det er et godt utvalg av gruppetrening som core, step og dans, sirkeltrening, crossfit og mye mer. Treningsmuligheter for alle og enhver På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng. Slapp av i Tau Spa Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i det nyåpnede Tau Spa, hvor det også arbeider fysioterapeuter med erfaring fra trening og helse. Stor behandlingsmeny og tre ulike typer badstue. Unn deg også en relax- eller sportsmassasje (kan forhåndsbestilles). Moro for de minste For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino, for barn mellom 4 og 11 år. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter og de kloke og skøyeraktige Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Våre populære venner kan også besøke dere på rommet. Både svømmeskolen og barneklubben ledes av profesjonelle, skandinavisktalende personale. Les mer om Apollos svømmeskole og Club Polly & Mino. Kids Sports Academy (5-15 år), tilbys visse tider på året. Her får barna prøve ulike sportsaktiviteter helt uten ekstra kostnad. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner. Arrangementskalender I tillegg til sportsprogrammet arrangerer Playitas flere temauker med spesifikke treningsprogrammer. Deltakelse i slike arrangementer kan bestilles som et tillegg til oppholdet. Noen opplegg henvender seg til alle, mens andre retter seg mot spesialgrupper. Du finner aktuelle arrangementer i treningskalenderen. Mat og drikke Dersom måltider er inkludert i den reisen du har valgt, inntas disse i bufférestauranten på Playitas Aparthotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranter eller i poolbarene, er mot tillegg. Pent antrekk til middagen i alle restauranter. For øvrig Gratis WiFi i hele området. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 desember 2017
Hjemreise: torsdag 14 desember 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 698 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Plimiri Rhodos, Hellas  

4
Basert på 278 anmeldelser

TUI Magic Life Plimmiri ligger sydøst på Rhodos i Plimiri. Et optimalt valg for familier som liker en aktiv ferie. Her bor du ved stranden med mange aktiviteter, sport og underholdning. Førsteklasses all inclusive.  TUI Magic Life Plimmiri er et moderne sportshotell med mange bygninger som sprer seg ut over to hotelldeler. Tennis, strandvolleyball og mountainbikeDet finnes 6 tennisbaner. Profesjonelle trenere arrangerer alt fra treninger og turneringer for alle aldre, til events og videoanalyser. Ved stranden finnes fire profesjonelle strandvolleybaner der det holdes kveldskamper og daglige konkurranser. Et av høydepunktene er turneringen hver uke. Omgivelsene er optimale for mountainbike. Du kan låne proffsykler og bli med på guidede turer. Det finnes stier for både nybegynnere og erfarne.Sport, lek og aktivitetPå TUI Magic Life Plimmiri finnes det sport og aktiviteter som passer for alle samt barneklubber og aktiviteter for tenåringer. I tillegg finner duFlere spinningtimerYoga for nybegynnere og erfarneStort lekehusMulticourt og bueskytingKatamaran og andre vannsporterUnderholdning for barn og voksne 6 ganger i ukenBadeland og bassengerEt favorittsted er badelandet med store og små kanoer. Det finnes også barnebassenger med skygge og to store bassengområder. Eksklusivt bassengområde og suiter for store reisefølgerDu kan også bestille rom eller suite med tilgang til et bassengområde som eksklusivt deles av noen få andre som har bestilt samme type rom.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 juni 2017
Hjemreise: lørdag 10 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 048 NOK Pris per voksen

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 592 anmeldelser

Situated within the complex of Salobre Golf Course , 7.5km from Marina of Pasito Blanco, 8km from Meloneras beach and 10.5km from the center of Maspalomas. Facilities and services include business center, restaurants, bars, meeting facilities, pools, sun terraces, snack bar, children´s pool, children's play area, gym, golf course, parking and 24-hours reception. Rooms feature air conditioning, TV, telephone, safe, mini bar, wireless Internet access (extra charge), bathroom, hair dryer and balcony/terrace. Junior suite also feature living room and bedroom separated and two bathrooms. Suite Deluxe feature bathrobe and slippers. **The All Inclusive-concept includes all meals (breakfast, lunch, dinner and snacks) and mealtime drinks such as soft drinks, beer, wine, water and alcoholic drinks, all of local brands. Drinks are served from morning until late evening (approx until 22.-24.00 hrs). Opening times vary between different hotels. In certain hotels the activities program is also included.** ** Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions. Address: Urbanizacion Salobre Golf s/n., Maspalomas, 35100 Gran Canaria, Canary Islands, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 5 juni 2017
Hjemreise: fredag 9 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 251 NOK Pris per voksen

Playitas Hotel Las Playitas, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 301 anmeldelser

Playitas Hotel utgjør sammen med Playitas Aparthotel og Playitas Villas sport- og ferieanlegget Playitas Resort. Anlegget, som har en rekke sportsfasiliteter, ligger ca. 500 m fra den lille feriebyen Las Playitas og ca. 5 kilometer fra Gran Tarajal på det sørlige Fuerteventura. Her trives alle som liker å kombinere ferie med trening og mosjon; det være seg en ny treningsform eller rett og slett komme i gang med et nytt, sunnere liv. Herlige svømmebassenger Det er et stort basseng ved hotellet, mens Playitas Aparthotel også har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng med massasjebad, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål. Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift. Det naturlige møtestedet I hjertet av området ligger Plaza Rambla, et torg med sportsbutikk, restauranter, minimarked, WiFi og en sportsbar. Her ligger også Sportsbooking, hvor du bestiller tid for alt som har med sport å gjøre og hvor du også kan finne en treningskamerat. Vårt lokale personale hjelper deg gjerne med påmelding til gratiskonkurranser. Aktivitetsutvalget er stort – hver dag, hele året. Du kan velge mellom flere ulike treningstimer om dagen; de fleste er gratis, men spinning og yoga er mot betaling. Du kan sykle på landevei eller i terrenget, og det er et godt utvalg av gruppetrening som core, step og dans, sirkeltrening, crossfit og mye mer. Treningsmuligheter for alle og enhver På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng. Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i det nyåpnede Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne sykegymnaster. Stor behandlingsmeny og tre ulike typer badstue. Moro for de minste For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino, for barn mellom 4 og 11 år,. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter. Les mer om Apollo svømmeskole og Club Polly & Mino. Kids Sports Academy (5-15 år), tilbys visse tider på året. Her får barna prøve ulike sportsaktiviteter helt uten ekstra kostnad. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner Arrangementskalender I tillegg til sportsprogrammet arrangerer Playitas flere temauker med spesifikke treningsprogrammer. Deltakelse i slike arrangementer kan bestilles som et tillegg til oppholdet. Noen opplegg henvender seg til alle, mens andre retter seg mot spesialgrupper. Du finner aktuelle arrangementer i treningskalenderen. Mat og drikke Bestiller du en reise med halv- eller helpensjon, inntas måltidene i bufférestauranten på Playitas Hotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranten eller i poolbarene, er mot tillegg. Pent antrekk til middagen i alle restauranter. For øvrig Gratis WiFi i hele anlegget. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 desember 2017
Hjemreise: torsdag 14 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 498 NOK Pris per voksen

Fariones Playa Suite Hotel Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 1 014 anmeldelser

Fariones Playa Suite Hotel i Puerto del Carmen ligger fint til ved strandpromenaden. Flott bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Ca. 100 meter fra hotellet ligger et delvis oppussede sportsanlegg (Centro Deportivo Fariones) som anses for å være det beste på Lanzarote. Her er det gratis treningsrom og basseng med baner (badehette obligatorisk), og svømmeopplæring for barn og voksne mot betaling. Du kan være med på gratis Les Mills-timer som for eksempel bodypump og body combat, dansetrening som zumba, crosstraining, pilates, spinning og mye mer. Tennis og paddle tennis mot avgift (Apollos gjester får 20 % rabatt på ord. pris). Tennisundervisning for voksne og barn mot betaling. Bordtennis og minigolf mo avgift. Jacuzzi og badstue mot avgift. Inngangskort mot et lite depositum. Gratis WiFi i resepsjonsområdet, internetthjørne mot avgift. Dag- og kveldsaktiviteter. Morgenyoga, stretching, bodyfit, vanngymnastikk etc. Kafé og souvenirbutikk. Kveldsaktiviteter som levende musikk, show og minidisko for barna. Lekeplass. Sykkelutleie. Supermarked ved hotellet. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: SUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 598 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Fuerteventura Imperial Fuerteventura, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 308 anmeldelser

TUI Magic Life Fuerteventura Imperial ligger ved den lange stranden og de beste sykkelstiene. Her har du store bassenger og et bra utvalg av aktiviteter, både for nybegynnere og for deg som vil ha litt utfordringer i ferien. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i Esquinzo, ca. 8 km utenfor Jandias sentrum. Her kan du begynne dagen med mountainbiking eller drøye litt og bli med på en treningstime. Flere av timene er utendørs på en terrasse med havutsikt. Noe for alle ved strandenSpredt utover det store hotellområdet finner du tennis, fotball, treningstimer og sykkelsenter. Det er enkelt å velge aktivitet og delta. Du kan velge mellom flere ulike bassenger. I aktivitetsbassenget er det liv og røre, mens de lengre bassengene passer utmerket for mosjonssvømming. Når du vil ha en pause finnes det chill out-basseng og den lange sandstranden ligger bare et par skritt unna. Atskilt og avslappetBestiller du rom eller juniorsuite i den separate delen, bor du eksklusivt i små bygninger med boblebad og panoramabasseng ved siden av. Familiemoro og middager på tomannshåndFor barn i alle aldre finnes det aktiviteter som skattejakt. For spesielle tilfeller eller når du vil ha litt variasjon finnes det tre à spesialrestauranter med hvoedsakelig spansk, grillet og italiensk mat. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 698 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 393 anmeldelser

TUI Magic Life Belek Imperial ligger rett ved en egen strand like utenfor Belek. Et stort hageområde er fylt med aktiviteter og underholdning. Her finnes det noe for alle – store og små. All inclusive er inkludert.  Vil du utforske omgivelsene kan du ta lokalbussen inn til Belek eller til Antalya som ligger fire mil unna. Vi du på storbyshopping tar du bussen til den trivelige byen Antalya 4 mil unna. Soner, bassenger og klubblivpå området finnes det egne soner tilpasset med rolige områder for voksne og barnevennlige steder for familier. Det er mye å finne på rundt omkring på hotellområdet:Flere bassengområder, hvorav et med 1400 kvadratmeter bassengVannsklier for små og store barnInternasjonale barne- og ungdomsklubberWellnessenter med innendørsbassengUnder rubrikken Hotellfakta kan du lese mer om hva hotellet tilbyrAll inclusive – herlige dager uten lommebokHer er det ikke bare mat og drikke som er inkludert, du kan også være med på alt fra zumbatimer og sykling til salsakurs. Om kvelden er det fargerike show og diskoteket er åpent langt inn i de små timer. Baren Wunderbar er åpen hele døgnet og det finnes tre à la carte-restauranter som du kan besøke en gang i uken samt mye mer. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 6 august 2017
Hjemreise: søndag 13 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 898 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

Reiselengde Alle
× Treningshotell

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!