Charter til Mexico

Les mer
Mexico lokker med kritthvite strender, varmt badevann, herlig musikk, het mat og masse vannaktiviteter langs den karibiske kysten ved Playa del Carmen, Cancun, Isla del Holbox og Tulum. Mange luksuriøse all inclusive-hoteller ligger langs kysten, men man kan også finne små og koselige hoteller her. Hit reiser man først og fremst om vinterhalvåret og mange velger å kombinere late dager på stranden med et besøk til de kjente tempelruinene.

4.5

TUI Seaside Suites & Spa ligger rett ved Kantenahstranden i Akumal. Her er alt tilrettelagt for to og hotellet har blitt utnevnt av en amerikansk avis som ett av verdens ti mest romantiske hotell. Hotellet har tre bassenger, to som er beregnet på trening og ett som slynger seg gjennom hotellområdet. Hvoedbassenget ligger ved stranden.Tid til hverandreI Naay Spa får du mulighet til å prøve tradisjonelle vannritualer, antioksiderende sjokolademasker og kroppsinnpakninger. Det finnes i tillegg flere ulike typer parmassasje. Vil du prøve andre aktiviteter finnes det strandvolleyball, tequila-smaking, vinkjeller og snorkling. Kulinariske stunderHotellet kaller sin all inclusive for gourmet inclusive og du kan velge mellom 6 à la carte-restauranter og 8 barer. Du kan nyte alt fra klassisk meksikansk, italiensk og BBQ til latin fusion.Juniorsuiter med privat boblebadUansett hvilket rom du bestiller så bor du komfortabelt og har eget boblebad. Du bor aller best i juniorsuite med markterrasse og direkte utgang til bassenget. Hotellet har 18 års aldergrense. Grunnpris: innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 898 NOK Pris per voksen

4.5

Luxury Bahia Principe Akumal er et De Luxe-hotell med idyllisk beliggenhet ved en bred sandstrand. Her kan du vie dagene til salte bad i havet, få velgjørende spa-behandlinger, trene eller spille golf.  All inclusive med flere à la carte-restauranter er inkludert. Hotellet ligger sør for Akumal og er en del av et stort resort og du har også tilgang til hotellområdet på Gran Bahia Coba.HavutsiktDu kan velge mellom to bassengområder. Det ene ligger et stykke opp i området med små broer som går over bassenget. Like ved stranden ligger infinitybassenget samt en voksendel, med utsikt over havet. Gjester har tilgang til en egen snackbar der frokost og lunsj serveres samt middag i restauranten Rodizo. Det finnes solsenger og palmeparasoller på stranden. Golfbane, ballsporter og spaDet finnes mange ulike aktiviteter å fylle ferien med:Spill tennis, fotball basket og volleyballSpill golf på Riviera Maya Golf Club  Tren på egen hånd eller delta på treningstimer Prøv vannsporter på stranden, gratis en time/dagUnn deg massasje, innpakninger eller behandlinger i hotellets spaAll inclusiveDet finnes en bufférestaurant med temakvelder og fire à la carte-restauranter. Den ene à la carte-restauranten, Bahia Sian Kaan, er kun for voksne over 18 år. À la carte-restaurantene serverer retter fra det italienske kjøkkenet, fisk og skalldyr samt franskinspirerte måltider. Grunnpris: Innkvartering i juniorsuite, all inclusive. Jule- og nyttårsmiddag.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 248 NOK Pris per voksen

Riu Palace Peninsula
Cancún, Mexico
 

4.5

Riu Palace Peninsula er et eksklusivt all inclusive-hotell med utmerket beliggenhet i Cancun. Du bor ved en hvit sandstrand omgitt av tropiske vekster. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og mat fra alle verdenshjørner.   Uansett om du reiser som et par, med vennegjengen eller familien så finnes det noe som passer for alle på Riu Palace Peninsula. Du kan bestille rom i Adults Only-delen for personer over 18 år og få tilgang til et roligere bassengområde og mye annet. Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Flere basseng og privat strand Det finnes fire bassenger på hotellområdet og en swim up-bar. Fra ett av bassengene har du panoramautsikt over hotellets private strand og havet. På stranden kan du slappe av i en solseng eller i en hengekøye.I tillegg til de fire bassengene har du som bor i Adults Only-delen tilgang til et femte basseng. Treningsklasser, kunstskole og kveldsshowHer kan du velge mellom ulike aktiviteter, trening og underholdningTreningsrom og timer i styrketrening og kondisjonSnorkling, windsurfing og kajakkpadlingStrandvolleyball, stretching og vanngymnastikkKunstskolen RiuArt med eget atelierKveldsshow og levende musikkAll inclusive med à la carte-måltiderHotellets à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive og tilbyr meksikansk, italiensk, japansk og fransk gourmet. Sportsbaren serverer snacks hele døgnet.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
32 248 NOK Pris per voksen

El Dorado Maroma
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

El Dorado Maroma er et førsteklasses boutiquehotell med Gourmet all inclusive, nord for Playa del Carmen. Det ligger ved den vakre, kritthvite sandstranden Playa Maroma. Hotellet passer for deg som reiser uten barn og har aldersgrense 16 år.  Hotellet er en mindre resort som preges av kvalitet og design og med en atskilt beliggenhet ved stranden. På hotellområdet finnes det flere bassenger, restauranter og barer, og på den prisbelønte, langgrunne stranden finnes det en pir der utfluktsbåter og katamaraner legger til.Unike matopplevelserNår du bor på El Dorado Maroma er Gourmet all inclusive med førsteklasses og unike matopplevelser inkludert.Velg ut fisken på fiskemarkedet og få den grillet til kvelden i strandrestaurantenI asiatiske Kiyoko er det show-cooking og tepanyakiPå Sabores kan du nyte moderne meksikanske og karibisk fusionmatMia Cuccina Italiana serverer italienske klassikereSlapp av med en drink i loungen Rick's Bar... og mye mer. Alt fra yoga til seilingDet arrangeres underholdning hver kveld og du kan fylle dagene med aktiviteter som yoga, dykking, seiling, fiske og kajakkpadling. Hotellets utmerkede spa tilbyr en rekke behandlinger og massasje. Hvorfor ikke prøve en massasje i en av de to bungalowene i vannkanten?Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
38 948 NOK Pris per voksen

Riu Palace Mexico
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Hotell Riu Palace er et førsteklasses hotell m ed høy kvalitet og servicerett ved Playacars lange sandstrand. All inclusive er inkludert og du har tilgang til nabohotellets fasiliteter og noen restauranter. Hotellet ser nesten ut som et palass med store tårn og fontener.  Det ligger et shoppingsenter et par hundre meter fra hotellet, men det største shoppingtilbudet finner du i nærliggende Playa del Carmen.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. 6 restauranter og 4 barer...... i tillegg kan du benytte samtlige barer og snackrestauranter som også serverer lunsj på hotell Riu Tequila, Riu Playacar, Riu Yucatán og Riu Palace Riviera Maya. Entré og drikke i nattklubben La Piñata på hotell Riu Tequila er også inkludert. Trening, sport og avkoblingHer har du mange valgmuligheter:Tre store bassenger med solterrasserEt basseng med swim up-barSeparat barnebassengTrimrom og massasjeTennis, volleyball og bordtennisVannsport som windsurfing og pedalbåter Kveldsunderholdning for alle aldreGrunnpris: Innkvartering i juniorsuite, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
30 748 NOK Pris per voksen

Ocean Maya Royal
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Hotell Ocean Maya Royal utenfor Playa del Carmen er kun for voksne med gjennomtenkt design tilpasset for par. Hotellet ligger rett ved havet i tropiske omgivelser med treningsrom og førsteklasses spa på hotellet. All inclusive er inkludert.  Det finnes et par butikker på hotellet, men du kan også ta en taxi inn til senrum i Playa del Carmen som har et bedre shoppingutvalg.Strandliv eller bad i bassengetOcean Maya Royale ligger rett ved havet og på den hvite sandstranden kan du koble av eller prøve ulike vannsporter. Hotellet har to bassenger. Ved det ene bassenget er tempoet høyere og her arrangeres det aktviteter på dagtid.  Fyll dagen med rolige eller fartsfylte aktiviteter:Padling, snorkling, windsurfing og dykkingTennis ogstrandvolleyball og aerobicShow og musikk flere kvelder i ukenMat og drikke i fokusAll inclusive er inkludert og i tillegg til bufférestauranten kan du spise middag i en av de to à la carte-restaurantene. Mike´s Coffe med småretter og drikke er åpen til langt på natt.Luksus med Privilege-serviceVelger du en suite eller juniorsuite er hotellets Privilege-service inkludert. Hotellet har 18 års aldersgrense. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 048 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Tequila
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

All inclusive-hotellet ClubHotel Riu ligger i gåavstand til stranden. Hotellet har et stort bassengområde og mange aktiviteter noe som gjør at mange barnefamilier velger å bo her. Playacars golfbane er nabo med hotellet. Det ligger et shoppingsenter nær hotellet og inne i Playa del Carmen finner du et større utvalg av shopping. Hotellområdet er stort og tropisk og hjemsted for mange eksotiske dyr, blant annet nesebjørn.Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Lekeområde for barna Barna kan være med på ulike aktiviteter som arrangeres i hotellets internasjonale barneklubb RiuLand hver dag. Her finner du også barnebassenget og en lekeplass.  All inclusive hele døgnetI tillegg til hotellets restauranter kan du benytte deg av nabohotellenes (Riu Yucatán og Riu Playacar) barer og snackbarer til snacks, drikke og enkel lunsj. Lunsjrestauranten ved bassenget er ofte roligere ettersom mange velger å spise lunsj på stranden.Sammen tilbyr hotellene mange aktiviteter som vannsporter, volleyball, bordtennis, treningsrom, workout, aktiviteter og underholdning.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
22 098 NOK Pris per voksen

Hideaway at Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexico
 

4.5

Sør for Cancun, i rolige omgivelser, ligger Hideaway som er en atskilt del av det nybygde familiehotellet Royalton Riviera Cancun. Her finner du alt du behøver for en avkoblende ferie, blant annet all inclusive.  Vil du forlate hotellet for å shoppe tar det bare en drøy halvtime med taxi til shoppingsenter og fornøyelser. Inn til sentrum i Cancun er det ca. 3 mil. Basseng og restaurantPå Hideaway har du tilgang til et basseng, restaurant og bar som kun er for voksne. I tillegg har du tilgang til de øvrige 9 restaurantene og 15 barene som finnes på det felles hotellområdet. Hotellet har flere à la carte-restauranter, blant annet en japansk restaurant, en italiensk trattoria og et klassisk steakhouse. Det finnes mange muligheter for deg som vil være aktiv, blant annet: KajakkpadlingDansetimerBiljardBordtennisEt velutstyrt treningsromAerobic... eller hvorfor ikke unne deg en avslappende behandling i hotellets luksuriøse spa? Hotellet har 18 års aldersgrense. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mars 2019
Hjemreise: lørdag 30 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
27 148 NOK Pris per voksen

Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexico
 

4.5

Royalton Riviera Cancun ligger rett ved stranden like sør for Cancun. Her kan du bestille rom for opp til 6 personer, noen med direkte utgang til basseng. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom 9 ulike restauranter.  Hotellet ligger vakkert til i rolige omgivelser. Vil du shoppe tar det bare en drøy halvtime med taxi til Cancuns shoppingsenter og fornøyelser. Splash-park, tenåringslounge og spaFor de yngste gjestene finnes det en splash-park der de kan leke og plaske i vannet. Daglig arrangeres det aktiviteter for barn i hotellets egen barneklubb. For tenåringer finnes det en lounge med biljard, bordtennis og videospill.Treningsrom, yoga og spaHotellets treningsrom er i to etasjer og velutstyrt med flere maskiner, frivekter og tredemøller. Det arrangeres også spinning- og yogatimer. I tillegg finnes det tre tennisbaner. Du kan også delta på dansetimer, kajakkpadling eller besøke hotellets luksuriøse spa. Stort utvalg av mat og drikkeAll inclusive inkluderer 9 ulike restauranter, 15 barer og en kafé. Du kan velge om du vil spise middag i bufférestauranten eller i en av à la carte-restaurantene. Det finnes blant annet en japansk restaurant og sushibar, en italiensk trattoria og et klassisk steakhouse. Kaféen serverer kaker til ettermiddagskaffen. Hver kveld arrangeres det kveldsshow ved scenen ved bassenget og det finnes også en martinibar i nærheten. Bestill rom med luksuriøs Diamond Club-serviceHvis du bestiller juniorsuite superior eller suite superior er Diamond Club-service inkludert. Der får du blant annet tilgang til en atskilt del av stranden med barservering, eget bassengområde, butlerservice til visse tider og lounge med bar og snacks på dag- og kveldstid. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 148 NOK Pris per voksen

Platinum Yucatan Princess
Playa del Carmen, Mexico
 

4.5

Førsteklasses Platinum Yucatan Princess er et nytt hotell rett ved Riviera Maya-stranden like utenfor Playa del Carmen. Stilen er gjennomgående moderne med en følelse av avslappet luksus. Hotellet passer for voksne som vil leve et luksuriøst strandliv med shopping og fornøyelser i nærheten. All inclusive er inkludert.  Som gjest på hotellet kan du benytte søsterhotellet Grand Riviera Princess og Grand Sunset Princess' fasiliteter.Kombiner basseng- og strandlivDet finnes flere bassenger å velge mellom, og rundt bassengene er det solsenger og solhytter. Disse finner du også på stranden nedenfor hotellet.Aktiviteter og spaHotellet tilbyr mange aktivitets- og treningsmuligheter, blant annet treningsrom, seks tennisbaner, en multisportbane og en løpe- og gangbane. Et prøvedykk i bassenget er inkludert og i hotellets spa kan du unne deg en avkoblende behandling.All inclusive hele døgnetEn buffé- og fire à la carte-restauranter er inkludert. Velg mellom internasjonal, grillet, asiatisk og italiensk mat. Det finnes også 8 barer å velge mellom.Hotellet har 18 års aldersgrense. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 februar 2019
Hjemreise: lørdag 2 mars 2019
Bosted: Junior suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
28 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mexico
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!