21 49 39 00 Våre butikker

Bryllupsreise eller gifte deg i utlandet

For mange er bryllupet er kjært minne for livet, og det samme er bryllupsreisen. Det er derfor spesielt viktig å velge det riktige reisemålet. Cruise eller paradisøy? Rundreise i USA eller safari i Sør-Afrika? Valget er ditt – men vi på Ticket hjelper deg gjerne med å gjøre bryllupsreisen til noe helt spesielt!

 

Vi har valgt ut noen av våre mest populære reisemål for bryllupsreiser. Selvfølgelig har vi mange andre fantastiske destinasjoner å tilby, også bryllupspakker med vielse i utlandet. For flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss ved gjennom skjemaet nedenfor.

Bryllupsreise

Alle har ulike preferanser når de gjelder bryllupsreise. Men en ting er felles for de fleste – man vil at reisen skal bli et minne for livet.

Paradisøyer

Står noen av paradisøyene i Stillehavet eller Indiahavet på ønskelisten? Vi kan tilby et stort utvalg av hoteller. Ønsker du å bo på eksklusive resorts eller i enklere bungalower? Vi har noe for enhver lommebok. Kontakt oss så hjelper vi deg å planlegge og bestille! 

 

 Bryllupsreise i paradis
 Bo eksklusivt eller enkelt - du velger!
 Sett sammen din drømmereise!

Middelhavet

Enten du ønsker romantisk sjarm eller noe mer trendy og moderne har reisemålene rundt Middelhavet noe å tilby alle. Hva med en tur til vakre Sardinia, Menorcas uberørte strender eller romantiske vingårder i Sorrento? Eller vil dere heller nyte storbyliv i Lisboa? Mulighetene er uendelige! 

 

 Romantikk i middelhavsvarme 
 Her finnes det noe for alle
 Vingårder, strender og storbyliv

Cruise

Et cruise er kanskje en av de mest praktiske måtene å reise på. Her trenger du ikke å slepe vesken rundt og bytte bosted. Allikevel byr hver dag på ett nytt reisemål! Her får du total avslapping ved bassenget og utflukter på land. Ticket har et bredt utvalg av cruise rundt om i verden - kontakt oss og vi hjelper deg!

 

 Nytt reisemål hver dag!
 Romantikk med maksimal komfort
 Cruise i Karibien eller i det vakre Middelhavet

USA

Kjør nedover Highway 1, stopp på en av vingårdene i California og fly deretter over til Hawaii og nyt den dramatiske naturen og vakker utsikt. Eller hvorfor ikke kjøre hele veien fra kyst til kyst? I USA er alt er mulig - la oss hjelpe deg å sette sammen en drømmereise!

 

 Roadtrip fra kyst til kyst
 Romantikk og eventyr på Hawaii
 Vingårder i California

Afrika

Hva med å gjøre bryllupsreisen til et skikkelig eventyr med fantastiske utsikter, god mat og drikke, besøke vingårder – og selvfølgelig dra på safari. Kombiner en begivenhetsrik safariuke med fred og ro på en vakker paradisøy. En bryllupsreise i Afrika er sjelden kjedelig.
 

 Uforglemmelig safari
 Vakre paradisøyer
 Eventyr, god mat og vakker natur

Gifte seg i utlandet

Når du bestiller din reise hos oss kan vi tilby bryllupspakker i utlandet. Bryllup og bryllupsreise i ett – kan deres liv sammen begynne bedre?

Stillehavet

En romantisk seremoni med sand mellom tærne er for mange en drøm. Men faktum er at det ikke trenger å være så mye dyrere enn å arrangere bryllup hjemme i Norge med familie og venner. Kontakt oss og vi hjelper deg å finne din drømmreise!

 

 En ekte drømmebryllup
 Krystallklart vann og paradisstrender
 Varmt og solsikkert

Las Vegas

Å under USA-reisen gjøre en avstikker til Las Vegas er aldri feil. Her tilbys et bredt spekter av underholdning med show, shopping i verdensklasse og glamorøse hoteller. Å gifte seg i Vegas-stil er garantert en opplevelse for livet. Kontakt oss så hjelper vi til med å sette sammen en reise for dere.

 

 Morsomt minne for livet
 Underholdning i verdensklasse
 Benytt anledningen til å oppleve USA

Cruise

Klart det høres romantisk ut å love hverandre evig troskap ute til havs? Å gifte seg på cruise er også et praktisk alternativ. Her kan brudepar få hjelp med alt fra bryllup og fotografering til champagne og kanapeer. Alt i en pakke. Ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg å finne det riktige alternativet.

 

 Vakkert bryllup til havs 
 Maksimal komfort
 Alt i en og samme pakke

Ticket gavekort - perfekt bryllupsgave!

Hos Ticket forvandles bryllupsgaven til noe betydelig mer spennende enn brødristere og bestikk. Våre gavekort kan forvandles til fem-stjerners hotell, sydhavsøyer, skiferie, charterdrømmer, storbyreiser, cruise og mye mer. Planlegger du din egen bryllupsreise? Ønsk dere et gavekort fra Ticket i bryllupsgave!
 

 Uendelige muligheter - gyldig i 3 år
 Brudeparet bestemmer reisemål
 Kan brukes i Ticket butikker og på ticket.no

Bestill gavekort her »

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

Fill out my online form.
Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear