69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Wiesbaden og Rüdesheim

Gruppereise til Wiesbaden og Rüdesheim

Wiesbaden,» deluxe» utgaven av en by, den fornemme frøken blant tyske storbyer. Wiesbaden er hovedstaden i den tyske delstaten Hessen, et av Europas eldste og mest fornemme kurbad, selve tegnet på storhet og klasse. Med knapt 280 000 innbyggere er den den nest største byen i Hessen, etter Frankfurt am Main. 

I Wiesbaden pulserer livet, det er livlig og fullt av variasjon. Det gjenspeiles også i det brede tilbudet av teater, kunst, litteratur og musikk i alle mulige slags former. Hvert år arrangeres Internationalen Maifestspielen i Hessisches Staatstheater med edle ensembler og andre arrangementer av verdensformat. Wiesbaden har også mye å tilby utenom de store scenene. Også utvalget i museene i Wiesbaden er mangfoldig og av høy kvalitet. I tillegg til tallrike, storartede samlinger, har Museum Wiesbaden også den største samlingen med verker av den russiske maleren Alexej von Jawlensky.

En rusletur gjennom gamlebyen, innenfor den historiske femkanten, gjør alltid dypt inntrykk. På slottsplassen står de eldste bygningene i sentrum. Den østlige siden av den historiske femkanten strekker seg langs den elegante Wilhelm­straße, shopping- og kulturgaten. I tillegg til noble butikker og kafeer finner man her Hessische Landesmuseum og Nassauische Kunstverein, som har spesialisert seg på samtidskunst.

Fra fornemme Neroberg, gjennom byen og helt til Rhinens bredder finner man et gastronomisk landskap av første klasse. Litt lett middelhavsinspirert snacks som avslutning på en opplevelsesrik dag, eller en flerretters meny med stil – uansett hva man akkurat måtte få lyst på: Her finner man alt fra elegante restauranter, bistroer og brasserier, velholdte vin- og ølstuer, puber og fine kafeer, delvis med tradisjonell kaffehusstemning fra Wien. Apropos stemning: Det er ikke noe som finnes bare i kaffehusene, men preger hele byen Wiesbaden. Byen er også et godt utgangspunkt for å utforske området Rheingau med blant annet  slottsbesøk, vinsmaking og båttur på Rhinen.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Ankomst

Ankomst

Ankomst Frankfurt hvor gruppen blir møtt av en guide som blir med på bussen til hotellet i Wiesbaden.

Litt avhengig av ankomsttiden kan transferen kombineres med ett stopp i Frankfurt for en by-sightseeing.

Etter innsjekk på hotellet i Wiesbaden er resten av dagen til eget bruk, ta en gåtur i den koselige bykjernen eller en tur i teater?

DAG 2

Kloster Eberbach

Kloster Eberbach

Besøk på Kloster Eberbach. Det er flott å se det utenfra men vi får også en guidet visning av spesialguide inne i selve klosteret. Klosteret har en flott hage og klosteret selv er slående vakkert. Det er en mektig følelse å vandre rundt i disse omgivelsene.

Mittelrhein

Mittelrhein

Bussturen fortsetter videre langs Unesco's «Mittelrhein»
Dette er en vakker busstur som er 65 kilometer langs Rhinen mellom Bingen am Rhein på elvens venstre bredd og Rudesheim am Rhein på høyre bredd. Strekningen ble i 2002 oppført på Unesco’s liste over verdens kulturarv som følge av en unik kombinasjon av geologiske, kulturelle og industrielle minnesmerker langs ruten.

Så gjør vi ett stopp for en lunsj på en koselig tysk restaurant før vi fortsetter med vandring i vinrankene med « rheinländischem fingermat”, vin og vann i ca. 1.5 time.

Rudesheim

Rudesheim

Til slutt går turen til Rudesheim. Her får vi en liten byvandring med guide og litt tid på egenhånd.

Rüdesheim am Rhein er en sjarmerende by full av historiske skatter, kultiverte vingårder og et livlig natteliv. Byen er kjent for vinsmaking på de mange vingårdene og slottene som omgir byen. La deg overvelde av alle de historiske bygningene og parkene i denne fascinerende regionen. Den sjarmerende, smale gaten Drosselgasse er kjent for sine vinkjellere og vertshushager.

Dagen kan avsluttes med middag på Rudesheim Schloss som er en opplevelse i seg selv, med god mat, stemning og ofte underholdning!

DAG 3

Returtransfer tilbake til Frankfurt for fly tilbake til Norge

Returtransfer tilbake til Frankfurt for fly tilbake til Norge

På veien stopper vi i Mainz som er hovedstaden i Rheinland-Pfalz i Tyskland. Dette er en spennende by med en historie som går tilbake til Romerriket.

Det er alltid noe som skjer i Mainz. Du kan bo i byen i flere år og likevel oppleve at det er nye ting å se og nye begivenheter å oppleve. Sentrum av Mainz kalles for gamlebyen, med god grunn. Det er så mange forskjellige butikker, puber og restauranter i bindingsverkhusene og de barokke bygningene at det er fort gjort å bruke en hel ettermiddag bare på å spise, drikke og vandre rundt. Sett deg ned på en av utendørskaféene på den historiske plassen Kirschgarten om ettermiddagen, og gå ned Augustiner Strasse, der du kan beundre den berømte Augustinerkirche.

Byen er kjent for de mange kirkene. Mange turister velger å sette av en hel dag til å besøke dem, siden de er spredt rundt i byen. Besøkende som ikke får nok av den vakre arkitekturen, kan besøke Ignazkirche, Mainz katedral, Stephanskirche, Peterskirche og Christuskirche.

Den romerske historien er dypt integrert i Mainz i dag. Det romerske amfiteateret, som hadde plass til over 10 000 tilskuere, er en obligatorisk attraksjon.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear