69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Roma

Gruppereise til Roma

Roma representerer en uslåelig blanding av gammelt og nytt. Kulturskatter slåss om oppmerksomheten med moderne motehus og trendy barer. Den beste måten å bli kjent med byen på er til fots. Roma er full av severdigheter, og det kan være vanskelig å finne ut hva man egentlig bør se. Noen "must" er det imidlertid. Som for eksempel Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Vatikanstaten. Peterskirken og veggmaleriene til Michelangelo i det Sixtinske kapellet bør man også få med seg. Likeså den berømte fontenen Fontana de Trevi, hvor Marcello Mastroianni og Anita Ekberg badet i Fellini-filmen "La Dolce Vita".

Byen er mer enn 2500 år gammel og i dag er byen kjent og verdsatt for alt fra sin omfattende historie med mange godt bevarte monumenter, til den katolske kirkens utgangspunkt med Vatikanet midt i byen, store motehus og et folkeliv uten sidestykke. Som feriemål er Roma svært variert. Byen er like egnet for romantiske små helgeturer, som for historiske og kulturelle dypdykk. De meget gode shoppingmulighetene retter seg mot ulike smaker og størrelser på lommeboken.

Dersom man vil gå i operaen, besøke Paven, eller bare rusle rolig rundt i Anita Ekbergs gamle bydel fra filmen "La Dolce Vita" så er alt dette mulig i romantiske Roma.

Under følger ett forslag på reise til Roma, men vi skreddersyr naturligvis reisen etter deres ønsker!

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Ved ankomst møtes dere av guide som tar dere med buss til hotellet i Roma.

Utforske Roma

Utforske Roma

Etter innsjekk på hotellet er det tid på egenhånd til å utforske byen.

 

DAG 2

Gastronomisk promenad

Gastronomisk promenad

Denne gastronomiske turen er som en vanlig historisk sightseeing, men med mat og drikkerelaterte stopp underveis. Avhengig av om turen er satt på før eller ettermiddagen, varierer arrangementet (frukt og grønnsaksmarkedet Campo de 'Fiori, kan for eksempel kun besøkes om morgenen og ikke på søndager).

Underveis passerer du også de mange brød- / pizzabutikker og andre spennende kjøttbutikkbutikker hvor man kan stoppe om man vil det.

Turen kan komplementeres ved å ha en velsmakende lunsj ved en tradisjonell restaurant i nærheten av Piazza Navona. Her kan du  kan smake 10-15 forskjellige retter, alt fra marinerte grønnsaker til ost og kjøttpålegg og varme snacks.

Ristorante L’Antica Casale La Carovana

Ristorante L’Antica Casale La Carovana

Dagen kan avsluttes med en middag ved Ristorante L’Antica Casale La Carovana. Tidligere en gård, nå gjort om til en koselig, rustikk restaurant.

Gården, som var gammel og forlatt, skulle bli revet for å bygge nye leilighetskomplekser, men ble i stedet kjøpt av familien som driver restauranten i dag. Her finnes flere forskjellige saler og en stor fin hage hvor middagen kan serveres når været tillater det.

Ved ankomst kan vi arrangere en aperitiff med underholdning som for eksempel sjonglere i hagen.  Og under middagen kan de også arrangere musikkunderholdning, som opera-sang for de gruppene som ønsker dette. De fine og lyse salene kan også benyttes til konferanse eller gruppearbeid av ulike slag.

Restauranten ligger i Portunese, ca. 7 km sør for Roma, så her trengs det en buss tur/retur, noe vi arrangerer for dere.

DAG 3

Besøk Vatikanet

Besøk Vatikanet

Når man først er i Roma bør man legge ett besøk til St. Peters Basilika - verdens største kristne helligdom, samt Vatikanmuseene, inkludert Raphaels Stanzer og det sixtinske kapell.

Inngang anbefales å bestilles på forhånd, i god tid før avreise,  for å få plass og unngå lange køer.

Middag på Ristorante Casa Coppelle

Middag på Ristorante Casa Coppelle

En koselig restaurant, med perfekt beliggenhet i Romas hjerte, ved Pantheon og Piazza Navona.

Innredningen er veldig stilren, med en blanding av romantikk og eleganse.

 

DAG 4

Tid på egenhånd frem til returtransfer fra hotellet til flyplassen for flyreise hjem til Norge.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear