69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Riga, Latvia

Gruppereise til Riga, Latvia

Riga er hovedstad og største byen i Latvia og Baltikum, og en av de største i Nord-Europa. Mer enn en tredel av Latvias befolkning bor i Riga. Riga er en viktig havneby, samt et senter for industri, handel, kultur og finans i Baltikum.

Byen ligger i Rigabukten, ved munningen av elven Daugava. Riga har en beliggenhet på en til ti meter over havet, på en flat slette av sand. Elva Daugava går gjennom byen, som har tre hoveddeler, Gamlebyen og sentrum på nord-bredden og Pardaugava på sørbredden. Gamlebyen og sentrum har mange bygninger i art nouveau-stil, og gamlebyen har i tillegg mange bygninger fra middelalderen. Byen er relativt flat, og over takene rager spirene på de mange kirkene, samt det 368,5 meter høye TV-tårnet, den høyeste konstruksjonen i byen og det tredje høyeste tårnet i Europa. Forstedene er dominert av brede gater og boligblokker fra Sovjettiden.

Reiseplanen nedenfor er en av våre mest populære på Riga, men selvfølgelig skreddersyr vi reisen med transport, overnatting, restauranter, konferanserom og utflukter som passer din gruppetur.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Guide møter dere på flyplassen og følger med bussen til hotellet.

Innsjekking på Radisson Blu Hotel Latvija

Innsjekking på Radisson Blu Hotel Latvija

Dette hotellet har vært ett kjent landemerke i Riga i mer en 30 år og rager høyt over de andre bygningene i sentrum.

Hotellet ligger ved Rigas hovedgate med utsikt mot parken, regjeringsbygningen, den store ortodokse katedralen, frihetsmonumentet kun 5 minutter fra gamlebyen.

Velkomstmiddag på Steiku Haoss

Velkomstmiddag på Steiku Haoss

Steiku Haoss er en populær restaurant som ligger midt i gamlebyen, ved Livu plassen.

Spesialiteter er biff og steaks, men serverer også mange retter.
Innredningen er lett og går i wild wild west tema.                                             

DAG 2

Oppdag Riga

Oppdag Riga

Opplev gamlebyen til fots med en skandinavisktalende guide. Guiden forteller historier om fortid og nåtid, kunsthistorie og arkitektur. Og mens man vandrer rundt, stopper grupper på ulike steder for prøvesmaking av forskjellige latviske spesialiteter, både innenfor mat og drikke.

Konferanse

Konferanse

Konferanse i hotellets lokaler. Moderne konferanserom med profesjonelt lyd og bildesystem.         

Middag på Folkclub Ala

Middag på Folkclub Ala

Dette er den eneste baren og restauranten i byen med mer en 16 ølsorter på tappekran og totalt 27 latviske ølsorter.

Baren tilbyr også latviske tradisjonelle måltider og er meget populær av lokalbefolkningen, samt turister.

DAG 3

Morgenrunde med yoga

Morgenrunde med yoga

Hvem har påstått at man må slippe treningsrutinene sine siden man er ute å reiser? Eller at man ikke man prøve noe nytt med kollegaene sine? En ypperlig måte å starte dagen på er å begi seg ut på en joggerunde som ledes av ett par profesjonelle personlige trenere i det tempo som passer gruppen.

Gruppen kan også deles opp i fler mindre grupper basert på tempo som holdes, slik at det passer for alle.
På veien rekker man å se en del av Riga og nyte alle de grønne lungene byen har.

Joggerunden avsluttes med en kombinert yoga og uttøyingsdel, enten utendørs om været tillater det eller inne på hotellet. Ny energi garanteres!

Lunsj på 3 kokker

Lunsj på 3 kokker

Restaurantens signatur er deres «Tapas». På et stykke smørpapir foran hver gjest lager servitører et kunstverk med sauser og chutneys i forskjellige farger som deretter nytes sammen med nybakte brød. En glede for både øyet og smaksløkene! Tre kokker serverer også utmerkede kjøtt- og fiskeretter med kontinental preg.

I andre etasje er det et gjestekjøkken som brukes til matlaging seminarer og ulike smaksprøver. Denne salen er perfekt for grupper som ønsker å sitte avskilt fra andre gjester.

Etter lunsj er det tid til å utforske byen på egenhånd.        

Skattejakt med pubrunde

Skattejakt med pubrunde

Bli kjent med Riga på en enkel og hyggelig måte gjennom en kombinert skattejakt og smake på ulike gode drinker og cocktailer!

Denne litt annerledes skattejakten fører de ulike lagene til noen av Rigas trendyeste og beste barer hvor de tilbys ulike utfordringer og drinker. I mellom barbesøkene vil de også utføre et par morsomme oppdrag og svare på spørsmål. Beste lag vinner, men alle lag har en morsom ettermiddag eller kveld i Riga! Skattejakt kan tilpasses gruppens ønsker - med fokus på lokale øl, fine viner eller hvorfor ikke forskjellige cocktailer med Rigabalsam som en av hovedingrediensene?

Kalku Varti

Kalku Varti

Legendarisk nattklubb som har bestått i over 14 år.

Klubben ligger i en historisk kjeller under restauranten Kalku Varti, men har også en takterrasse. Det er perfekt å kombinere en god middag på restauranten og deretter fortsette kvelden med gode cocktailer og dans bare en trapp nede i nattklubben. 

                                                                                              

 

DAG 4

Etter lunsj er det retur med felles transfer til flyplassen, for hjemreise.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear