69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Praha

Gruppereise til Praha

Tsjekkias hovedstad Praha ligger  til ved floden Moldau og er kjent for å være en  av Europas vakreste byer. Den gamle bykjernen er godt bevart og er en fornøyelse å rusle rundt i og beundre arkitekturen. Gotisk, romansk, barokk, renessanse, jugend  og moderne- alle byggestiler finnes representert her. Byen er delt av floden Moldau som med sine mange broer  binder bydelene sammen. Den mest kjente er Karlsbroen. På Karlbroen finner du kunstnere, musikere og selgere som gjøre det til en opplevelse å gå en tur her.

Under finnes et tre dagers reiseprogram til Praha, men vi skreddersyr selvfølgelig en reise med transport, overnatting, restauranter og utflukter etter hva som passer for akkurat din gruppe.   

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Guiden møter dere i ankomsthallen og blir med til hotellet.

Innsjekking på hotellet

Pentahotel Prag som åpnet i september 2013, ligger knaptt 15 minutters gange fra byens historiske sentrum og Vaclavplassen, o g 100 meter fra undergrunn stasjonen Krizkova. Hotellet tilbyr en restaurant, et treningssenter og stilfulle rom med klimaanlegg. Du begynner dagen med en frokost på hotellet. Restauranten serverer også ulike internasjonale retter samt et utvalg internasjonale viner. I den designede lobbyen kan du nyte en eksotisk drink fra baren som er åpen 24 timer.

Lunsj på Phosinec Karlin

Lunsj på Phosinec Karlin

Omtrent seks minutter gange fra Pentahotel. Dette er et  utmerket utganspunkt for videre å utforske byen på egenhånd.

     

 

Middag på Ambiente Brasilieiro

Middag på Ambiente Brasilieiro

Etter et par timer på egenhånd møtes gruppen på restauranten for en middag. En trivelig kveld med fantastisk mat. Churrasco er en tradisjonell metode for å forberede olike sorter kjøtt, fremfor alt biff. Store og mindre kjøttbiter blir grillet på spesielle griller. Rodizo er en måte å servere ‘passadores de carne’, det vil si kjøttbiter som grilles på spid og servers direkte på din tallerken. Du kan spise så mye du orker.

DAG 2

Skattejakt

Skattejakt

En morsom og annerledes måte å oppleve å bli kjent med byen Praha.

Skattejakten kombinerer historiske steder og tar dere igjennom vakre bydeler, kjente monumenter og gjemte plasser. Gruppen må sammen løse utfordringer og man får testet teamarbeidet.

Det er en fordel om deltakerne er kreative, stedsans og sans for detaljer. 

Jakten avsluttes med en prisutdeling.

Tid: ca. 2 til 2,5 timer.

Lunsj på U Dvou Panu

Lunsj på U Dvou Panu

Dette er en koselig restaurant med en ambisiøs sjefskokk, Pavel Kyzr, som er kjent for sin moderne tolkning på det tradisjonelle Tsjekkiske kjøkken.

Middag på La Finestra

Middag på La Finestra

Denne restauranten blir sett på som en av Prahas beste, hvor spesialitetene er kjøtt. Den har ett åpent kjøkken, som gjør at gjestene ser hvordan maten prepareres. Foruten om god mat, har restauranten en stor vinkjeller med italienske viner.

DAG 3

Tiden før returtransfer til flyplassen bruker dere på egenhånd.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear