69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Palma de Mallorca

Gruppereise til Palma de Mallorca

Palma er en shoppingby med et stort utvalg designvarer, men strendene er ikke langt unna. Maten er utsøkt og det er glimrende å kose seg med tapas på en av de mange restaurantene i byen. Mallorca er den største øya i Balearene og har den rikeste kulturen. Varmt klima, avkjølende havbris og glimrende strender gjør Mallorca til et ideelt feriemål. Mallorcas landskap er utrolig mangfoldig til å være på en så liten øy. Det varierer fra fruktbart lavland i det sentrale området til Serra de Tramuntanas høye topper. Øya består hovedsakelig av kalkstein og terrenget har et stort antall hulesystemer. Noen av dem, som Coves d'Artà kan besøkes med guide. Andre steder på øya er det mye å glede seg over, fra praktfulle naturreservater og sjarmerende fiskerlandsbyer til pittoreske ruiner og mektige gods og landeiendommer.

I 1983 ble Palma hovedstad i den nyopprettede autonome regionen Islas Baleares. Byen er en flott og stolt by med spansk eleganse, ærverdige historiske monumenter og yrende folkeliv. Det er hyggelig å vandre rundt i byen som er full av liv, barer og restauranter. Palmas katedral, La Seu, er den prektigste arkitektoniske skatten på Balearene og regnes som Spania fremste gotiske byggverk. Inne i katedralen finnes et eget kirkemuseum der du kan se kostelige sakrale kunstverk. Museu de Mallorca rommer en glimrende samling kunst med tilknytning til Mallorcas historie. Samlingen består av flere tusen gjenstander og omfatter forhistoriske funn fra arkeologiske utgravninger som steinfragmenter av nedfalne bygninger, keramikkgjenstander og smykker i tillegg til malerier fra middelalderen og barokken.

Nedenunder finner du et fire dagers reiseprogram til Palma men vi skreddersyr selvfølgelig reisen med transport, hotell, restauranter, konferanselokaler og utflukter etter hva som passer akkurat deres gruppereise.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

 

DAG 1

I ankomsthallen på flyplassen i Palma blir dere møtt av guiden deres som følger med inn til sentrum og hotellet.

Innsjekk på THB Mirador

Innsjekk på THB Mirador

Hotel Mirador har flott utsikt utover havnen i Palma, mot La Seu-katedralen i Palma, og tilbyr basseng, spa og rom med klimaanlegg, store vinduer, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Alle de romslige, lydisolerte rommene har telefon, safe, minibar og hvite vegger. De fleste har balkong. Rommene gir fri tilgang til spaet med et lite basseng, oppvarmet boblebad, badstue og tyrkisk bad. Mirador Hotel tilbyr store solterrasser med panoramautsikt, sykkelutleie og matpakker. Restauranten på Mirador tilbyr frokostbuffé og enten buffé eller à la carte-middag.

Velkomstmiddag på La Paloma

Velkomstmiddag på La Paloma

Restauranten La Paloma serverer tapas når det er som best! Den ligger i det kjente restaurantområdet La Lonja midt i Palma sentrum. Den innholdsrike menyen består av foruten tapas, grillede fiske- og kjøttretter. Det finnes også ferdige tre- og firerettersmenyer å velge mellom.

Nyt generøse porsjoner i en interessant mix av tradisjonelt og moderne miljø i denne 500 år gamle bygningen.

DAG 2

Vandring med lunsj i Puerto Soller

Dere blir hentet ved hotellet av guiden for å kjøre avgårde med buss til Deia på nordvestre Mallorca. Sammen med en erfaren vandringsguide går dere sammen i totalt 3-4 timer fra Deia og over til Puerto Soller. Langs veien passerer dere Son Mico som er et lite hjemmebakeri og café der søstrene Isabel og Inez tilbyr ferskpresset appelsinjuice og sitronpai fra sin egen gård.  Vandringen er beregnet som enkel men det finnes noen bratte partier som gir dere en utfordring! Vel fremme i Puerto Soller venter en herlig fireretters lunsj ved havet.

Middag på Boathouse

Middag på Boathouse

En koselig restaurant nede på havnepromenaden, cirka fem minutters gange fra hotellet.

DAG 3

Konferanse

Konferanse

Heldagskonferanse på hotellets møterom inkl. lunsj.                 

Tapas

Tapas

Taberna de La Bóveda ligger i det livlige restaurantområdet La Lonja. Restauranten har en koselig terrasse der du kan nyte god, spansk tapas.

DAG 4

Etter tid på egenhånd og lunsj på hotellet er det transfer tilbake til Palmas flyplass og hjemreise.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear