69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Malaga

Gruppereise til Malaga

Malaga er en by som er både livlig og avkoblende på samme tid. Opplev herlige strender, spennende museer, vakker arkitektur og spisesteder som har oppe til sent på kveld.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Ankomsttransfer fra Malaga flyplass til hotellet i Malaga. Dere blir mottatt av guide i ankomsthallen som følger med til hotellet.

Innsjekking på Hotel Ilunion Malaga

Innsjekking på Hotel Ilunion Malaga

Dette moderne hotellet ligger litt utenfor sentrum men fint langs strandpromenaden ut mot kysten. Det er en hyggelig rusletur gjennom det populære området Soho. I hotellet finns en restaurant, bar, basseng og  solterrasse. Hotellet har også flere konferanserom.  

Autentisk stemning på La Alacena de Francis

Autentisk stemning på La Alacena de Francis

La Alancena de Francis er en liten restaurant i bydelen La Percehel, ca 650 meter fra hotellet. Restauranten, som er veldig populær blant lokalbefolkningen, kombinerer på en vellykket måte spansk, russisk og nederlandsk matkultur. Autentisk stemning og lekker mat.

DAG 2

Konferanse

Konferanse

Dag 2 er det tid for konferanse og foredrag på Hotell Ilunion Malaga. Hotellet har 8 moderen konferanselokaler i forskjellige størrelser som kan ta opp til 450 personer. Alle konferanse- og møterom er utstyrt med moderen AV teknikk, flippover, skrivemateriale, mineralvann og wifi. Lunsjen serveres på hotellet. Hvis været tillater det, kan den nytes utendørs.

Byrundtur til fots

Byrundtur til fots

Dere blir hentet ved hotellet av guiden for en interessant tur til fots gjennom Malagas sentrale og historiske deler. Turen tar ca 2,5 timer og dere får høre historien om Malga  før og nå. Dere passerer utvendig de største severdighetene som Domkirken, den spektakulære romerske teateret og de høye murene til Alcazabas festingen. 

Middag på La Reserva 12

Middag på La Reserva 12

Denne stilige og moderne restauranten ha fin beliggenhet midt i Malagas gamle bydel. Ett bra eksempel på hvordan gastronomien  har revolusjonert i Andalucia de seneste årene. Smakfull innredning og middelhavkjøkken med masse ulike tapas retter. Alt tilberedt av ferske råvarer, profesjonell service og fremfor alt, god velsmakende mat.

DAG 3

Tai chi-lektion på Malaguetastranden

Tai chi-lektion på Malaguetastranden

Tai chi-undervisning med kvalifisert instruktør. Aktiveten tar ca 1-2 timer. Behagelige klær og sko anbefales. En time i tai chi gir gruppen verktøyet som skal hjelpe til for å slappe av og fokusere, og dere lærer øvelser for fleksibilitets trening.

Beach Volleyball-turnering

Beach Volleyball-turnering

En Beach Volleyball turnering er en intensiv og morsom gruppeaktivitet.  Et godt samarbeide i gruppen, der alle medvirkende har en viktig rolle. Ingen tidligere erfaring eller tekniske ferdigheter trengs for å være med. Teambuilding med mye latter i naturskjønne omgivelser.

Lunsj

Lunsj

El Merendero de Antonio Martin er en typisk andalusisk restaurant med Vakker beliggenhet rett ved Malagueta stranden. Restauranten har moderne innredning i lyse farger og med grønne vekster. Kjøkkenet er typisk for området. Det finnes ingen utendørsservering, men det finnes muligheter for å bestille bord med havutsikt.

Big Sup

Big Sup

Big Sup-aktiveten fungerer utmerket som teambuilding ettersom det kan gå opp til 8 personer på sup brettet. For å styre kreves det et god samarbeide  mellom gruppemedlemmene, og en god kommunikasjonsevne. En riktig morsom øvelse som vil utløse masse latter.

Los Patios de Beatas

Los Patios de Beatas

Dette er en trivelig, vinorientert resaturtant i hjertet av gamle byen. Balndt deres utvalg av aktiviteter finnes bland annet vinsmakings-teambuilding, olivenolje smaking, cocktail workshops som Master Chef Sangeria Challenger, eller hvorfor ikke skape din engen likør. 

DAG 4

Etter lunsj på hotellet er det tid for transfer til Malaga flyplass og hjemreise.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear