69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Lisboa

Gruppereise til Lisboa

Det er ikke mange steder i Europa møter man et slikt mangfold av mennesker og kulturer som i Lisboa. Fra mer enn 1000 år tilbake har Lisboa vært en kulturell «smeltedigel» takket være sin handel med afrikanske og europeiske land og ikke minst sine oppdagelsesreisende og sine mange kolonier rundt om i hele verden.

Mange monumenter i Lisboa vitner om Portugals storhetstid, men Lisboa er selvfølgelig ikke bare historie. Her er flotte og moderne bydeler, som raskt gjør at byen seiler frem som en av Europas mest trendy storbyer.

Lisboa soler seg i refleksene fra elven Tejo, og forfører raskt de fleste besøkende. Blandingen av historie og samtid, småby og metropol, av det gamle og det flunkende nye er uimotståelig. Legg til utmerkede shoppingmuligheter, et sent, men trygt natteliv og vertshus med Europas beste fisk, og man har byen i et nøtteskall!

Blir man trett på storbyen så er ikke veien lang ut til Cascais, Estoril og Sintra - byer som enda ikke har mistet sitt særpreg. De hvite små husene med blå vinduskarmer og dører og de gamle fiskebåtene.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Etter ankomst Lisboa blir dere møtt av guide på flyplassen som følger med dere i bussen inn til byen, for innsjekking på hotell.

Innsjekking på My Story Tejo

Innsjekking på My Story Tejo

Hotellet har sentral beliggenhet i hjertet av Lisboa og åpnet i mars 2018.

Her finner du  135 pent innredede rom i edle farger med alle fasiliteter du trenger (safe, hårføner etc.).

Hotellet har en bar og restaurant samt WiFi i hele bygningen.

 

 Lunsj på Leão d'Ouro

Lunsj på Leão d'Ouro

En av Lisboas eldste restauranter, ligger midt i sentrum (Rossio). Her har fisk, sjømat og tradisjonelle kjøttretter blitt servert til byens intellektuelle og kunstnere siden 1842. I dag er publikum mer blandet.

Vakker typisk portugisisk innstilling, med blå-hvite fliser på veggene. Uformelt, hyggelig miljø og god service. Og kanskje viktigst av alt - god mat!

Oppdag Lisboa

Oppdag Lisboa

Buss og guide møter dere på hotellet for en sightseeing!

Under denne turen vil du se både den historiske og den nye moderne Lisboa. Du vil blant annet dra til det monument-tette området Belém, i vestlige Lisboa. Her stopper dere ved utsiktspunktet over parken Eduardo VII. Dere passerer også det store vakre torget Praça do Comercio nede ved elva, den store gågaten Rua de Augusta, Lisboa "møtetorg" Rossio og heisen Santa Justa. Dere tar også en spasertur i de smale smugene og trappene i det gamle distriktet Alfama.

Middag på Club do Bacalhau

Middag på Club do Bacalhau

Restaurant, bar og klubb i området Cais do Sodré. Det er en perfekt restaurant for de som er sultne på Lisboas natteliv. Guttene som driver stedet kommer alle fra kulturlivet og investerer derfor mye i musikk, kunst og andre kulturelle arrangementer. De har brukt mye tid på de små detaljene i innredningen og det er en fin atmosfære. Menyen består hovedsakelig av små og store fra Portugal.                 

 

DAG 2

Portvins-smaking på Bebedouro Wine and Food

Portvins-smaking på Bebedouro Wine and Food

Denne lille og koselige vinbaren ligger i hjertet av Lisboas travle sentrum, men man glemmer raskt at man er i sentrum av en million by når man kommer inn her.

Her arrangeres vin, ost og olivenoljetester, og det er spesielt delikatesser fra Nord-Portugal som tilbys. Innredningen er bistro-lignende med moderne detaljer. Restauranten har også en fin uteservering.                                                                                                           

Middag på Duplex

Middag på Duplex

Duplex er en to-etasjes restaurant. Bar i nederst etasje og en elegant restaurant i andre etasje.

Duplex ligger midt i Lisboa 's "hotteste" barområde, Cais do Sodré, så etter middagen, kan alle som ønsker det, fortsette kvelden i området.

Maten er ikke bare vakker å se på, den tilfredsstiller smaksløkene på den beste måten også.  Ett ungt, men erfarent team driver restauranten og hovedkokken, Nuno Bergonse, er velkjent i Lisboa, da han har bidratt til å lansere flere av de mest verdsatte restaurantene.

DAG 3

The iPad Challenge

The iPad Challenge

En morsom og spennende aktivitet hvor man utforsker Lisboa på en litt annen måte!

IPaden du får er lastet med GPS og varierte oppgaver for teamet (fotografering, smaking av lokale spesialiteter, quiz, interaksjon med lokale, spill, etc.). Laget får forskjellige ruter for ikke å løpe på hverandre under konkurransen.

Alt foregår i sentrale Lisboa og på veien vil du få med deg flere av Lisboa landemerker.

Picknick-lunsj

Picknick-lunsj

Enkel piknik lunsj på gresset (teppe følger med) på bredden av elven  "Ribeira das Naus".

Resten av dagen har du tid til å utforske byen på egen hånd.                                                                                                                                              

 

Middag på Bairro do Avillez

Middag på Bairro do Avillez

Kjendiskokke Jose Avillez nyeste tilskudd til Lisboas dynamiske restaurantscene. Restauranten er bygget som et typisk portugisisk "bairro", dvs. nabolag. Her er det spisesaler i forskjellige størrelser med litt forskjellige atmosfærer;  ett rom gir oss følelsen av å være i den lokale fiske eller kjøttbutikken, det andre rommet er et åpent rom med en livlig markedsfølelse. Kjøkkenet her er portugisisk, men med en moderne touch. Restauranten ligger i Chiadom hjertet av Lisboa.

DAG 4

Tid på egenhånd frem til avreise med transferbuss fra hotellet til flyplassen, for hjemreisen til Norge.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear