69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereiser til Lago Maggiore

Gruppereiser til Lago Maggiore

Lago Maggiore er den nest største innsjøen i Italia, beliggende på grensen til Sveits og ca. 50 minutter fra flyplassen Malpensa i Milano. Innsjøen er omgitt av Piemontes og Lombardias fjell-landskap og den nordlige delen av innsjøen strekker seg 13 km inn i Sveits.

Klimaet er mildt både sommer og vinter med Middelhavsvegetasjon med vakre hager der det vokser sjeldne og eksotiske planter.

Naturen her er meget vakker og atmosfæren er spesiell. Langs innsjøen finnes mange gamle  villaer fra 1800-tallet,  landsbyer, kirker i fjellvegger og småøyer tettpakket av hus. Borromeo familiens livsstil bevitnes av deres imponerende palass på øyene, de elegante hagene og det storslagne slottet Rocca di Angera. Sjøen ses best fra sjøsiden hvor man bla. kan gå i land på den lille idylliske øya Isola dei Pescatori med sitt karakteristiske miljø.

Koselige barer og restauranter finnes overalt, i Belgira er det blant annen badestrand.

Det er bare en times tid til Milano så det er fullt mulig å kombinere flott natur med et besøk i storbyen.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Ved ankomst Milano møter guiden dere i ankomsthallen, og blir med på bussen mot Lago Maggiore.

Transfer fra Milano til Lago Maggiore, med stopp i Milano på veien

Transfer fra Milano til Lago Maggiore, med stopp i Milano på veien

Vi blir møtt på flyplassen av buss og sjåfør som tar oss inn til Milano for en by-sightseeing.

Milano er porten mellom Italia og det sentrale Europa og er maktsenteret for design, mote og den vellykkede finansindustrien. Byen Milano er en moderne metropol og på mange måter annerledes enn andre Italienske byer. Her er elegante kvartaler og avenyer hvor du finner de beste og mest fasjonable butikkene i verden. Men her er også trafikkerte bygater med støyende biler, trikker og busser. Byen er også kjent for sin arkitektur.

Milaneserne selv er opptatt av stil og utseende, og er vel vitende om sin økonomiske suksess. Og de er stolte av sine fotball-lag. Det finnes vel ingen byer i verden som samlet sett har to bedre fotballag enn hva Milano har i Inter og AC Milan.  I tillegg byr Milano på to av verdens største severdigheter, nemlig Leonardo da Vincis Den siste nattverden og fantastiske Il Duomo som vi ofte kaller for Milanodomen.

Sightseeingen avsluttes med en lunsj før bussen går videre mot Lago Maggiore.

Innsjekking på Grand Hotel Bristol

Innsjekking på Grand Hotel Bristol

Dette store og elegante hotellet ligger ved Maggiore-sjøen i Stresa by, 500 meter fra sentrum.  Hotellet har 210 rom hvorav 10 juniorsuiter og 3 suiter. Av fasiliteter tilbyr hotellet bar, 3 restauranter, møtelokaler, innendørs og utendørsbasseng, sauna og en stor grønn hage.

DAG 2

Lunsj på La Rampolina

Lunsj på La Rampolina

En typisk restaurant i fjellene der det serveres lokale spesialiteter. 

 

 

                  

 

Båttur med stopp for middag på øya Isola Pescatori

Båttur med stopp for middag på øya Isola Pescatori

Vi får en hyggelig båttur på sjøen forbi øyene Isola Bella med sin flotte villa og park og Isola Madre der man kan beundre de eksotiske vekstene og påfuglene som arrogant vandrer omkring og viser sin fjærprakt. Den mest fargerike og koseligste av øyene er Isola Pescatori. Denne lille øya byr på et herlig utvalg av restauranter, små butikker og kafeer. Her stopper vi og spiser en deilig middag på feks. restuarant la Pescheria.   

DAG 3

Formiddagen på egenhånd, før bussen kjører til flyplassen i Milano for retur til Norge.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear