69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Iseosjøen

Gruppereise til Iseosjøen

Vakre og idylliske Iseo-sjøen er Italias fjerde største innsjø og preges av frodig og uberørt natur, krystallklart vann og genuine landsbyer.Området ligger midt i hjertet av Lombardia i et av regionens beste og mest velrenomerte vinområder. Det finnes en helt spesiell, genuin atmosfære her ved Iseo sjøen, man møter gjestfrihet, sjarmerende dagligliv og lokale tradisjoner i et av Nord Italias vakreste områder. Regionen er stolt av sin rike mat tradisjon og den ekslusive musserende vinen Franciacorta. Iseo- sjøen ligger i provinsen Brescia. 

Iseo har ca 8000 innbyggere og er en av de best bevarte byene langs Iseo-sjøen. Gamlebyen, som i Iseo utgjør nesten hele bysentrum, vedlikeholdes svært godt og er de fastboendes stolthet. Smale smug, bueganger, fantastisk steinsetting, historiske bygg og ikke minst den store Piazza Garibaldi gjør en rusletur i sentrum til en opplevelse.

Hver uke er det et eller flere markeder i bysentrum, der man kan handle mat og vin, antikviteter eller klær og husholdningsartikler. 

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

 

DAG 1

Ved ankomst Milano tar bussen dere til hotellet i Iseo.

Innsjekking på Hotel Iseo lago

Innsjekking på Hotel Iseo lago

Dette er et firestjerners hotell som ligger like i utkanten av Iseo, ca. 10-15 minutter i gangavstand.

Hotellet ligger på en liten odde hvor det om sommeren er mulighet for å bade både i sjøen og i de to bassengene på hotellet.

Det finnes også ett spa område, med boblebad og badstue, gode konferansefasiliteter og restaurant, med en tilhørende trattoria som tilbyr gode retter fra den tradisjonelle Lombardiske kjøkken.   

DAG 2

Utforske Iseo

Utforske Iseo

Formiddagen fri til å utforske Iseo på egenhånd eller slappe av ved bassenget.

 

Sykkeltur med guide

Sykkeltur med guide

Etter lunsj møter dere guiden for en etter middag på sykkelen. Turen går ut på landsbygden, med stopp på en vingård for vinsmaking. Videre går turen til en trattoria hvor dere nyter kveldens middag. Tilbake til hotellet etter middag blir dere kjørt med buss.                                

DAG 3

Utflukt til Monte Isola

Utflukt til Monte Isola

Båttur ut til Monte Isola som er Europas største øy i en innsjø.Vi passerer den lille privateide øya San Paolo hvor det ligger et kloster og øya Loreto med et lite slott og videre ut til den største av øyene  ,Monte Isola.  Denne vulkanøya er helt unik og meget genuin.  Veien går som en promenade langs sjøen og er bilfri. Man kan nyte synet av glitrende vann og lyse steile fjell på den ene siden og bratte lier med oliven lunder, vinranker og frodig skog på den andre siden. Om dere ønskes kan man vandre opp til toppen av øya, hvor man har fantastisk utsikt! En lunsj nytes på en lokal restaurant før man tar båten tilbake igjen.

Besøk på vingård

Besøk på vingård

På kvelden reiser dere til en lokal vingård, hvor dere får se vinkjelleren og smake på Italias svar på Champagne – Franciacorta.

Kan kombineres med en middag på vingården, før turen går tilbake til hotellet.

 

                                                                                                                          

DAG 4

Tid på egenhånd før bussen tar dere tilbake til Milano for flyreisen hjem til Norge.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear