69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Hamburg

Gruppereise til Hamburg

Den “frie og hanseatiske” byen Hamburg er Tysklands nest største by og sentrum for Nord-Tysklands økonomi og kultur. På elven Elbe har Hamburg Europas nest største havneanlegg og en viktig kai for cruiseskip. Hamburg har sterk tilknytning til vannet. Byen er formet av kanaler og vannveier, innsjøen Alster i sentrum av byen og elven Elbe med kaianlegg midt imot. Så det forundrer ingen at det stadig skjer noe på eller i nærheten av vannet, som Havnefødselsdagen eller Hamburg Cruise Days. 

I Hamburg bygges det hele tiden: Hafencity, Elbphilharmonie og Speicherstadt - som tidligere var en del av havnen og tollfritt område – er omformet til nye bolig og forretningskvartaler med sterke arkitektoniske innslag. Byen har et utall attraksjoner å by på, fra kultur- til sportsarrangementer, og trekker hvert år til seg besøkende fra inn- og utland.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

I ankomsthallen på Hamburg flyplass blir dere møtt av guiden deres som tar dere med på en 2-3 timers buss sightseeing.

Sightseeing

Sightseeing

Den “Frie Hansabyen” Hamburg er den nest største byen i Tyskland. Hanseforbundet og handelen gjennom havnen har formet byen siden middelalderen. Hendelser som den Store Brannen i 1842 har vært med på å prege bybildet. Havnen er den største i Tyskland og en veldig populær turistattraksjon. St. Pauli med den kjente Reeperbahn, rådhuset som ble bygget med Venezia som forbilde, HafenCity som er et av de største byggeprosjektene i Europa, det tidligere lagerkvartalet Speicherstadt og byens kjennetegn, ”Michel” kirken, er noen av de viktigste severdighetene som man får med seg på en sightseeing tur.

Lunsj i resturant/ølpub

Lunsj i resturant/ølpub

Lunsj inntas i en rustikk restaurant med eget bryggeri som fremdeles er i produksjon. Restauranten ligger i en 300 år gammel kjeller med kobberkjeler, trebenker og bord.

Et hyggelig valg med god atmosfære!

 

Tur på Alster sjøen

Tur på Alster sjøen

Hamburg er et av få steder hvor det er mulig å ta på en båttur inne i byen – nemlig på Alster som er en innsjø midt i sentrum og som er delt i Binnenalster (den indre sjøen) og Aussenalster (den ytre sjøen). Man kan oppleve Alsterens sjarm med den herlige Alsterparken og de omkringliggende villaene.

Sykkelsightseeing

Sykkelsightseeing

Dette er en guided sightseeingtur på sykkel for grupper på opptil 20 personer. Det tar ca. 3 timer å sykle fra innsjøen Innenalster til Speicherstadt, forbi rådhuset og videre til Landungsbrücken, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt over havnen. Den klassiske turen er på ca. 13 km og inkluderer mange stopp hvor guiden gir informasjon.

Middag

Middag

3 retters middag på Resturant Parlament.

Denne restauranten ligger i Rådhuset Hamburg. Kjøkenet tillbyr regionale og internasjonale retter. Interiøret kombinerer tradisjon med det moderne. Alt er i rubinrødt og hvit.

DAG 2

Kanorallye

Kanorallye

GPS-kanorallye på de lokale farvannene. Finn målet ditt på dette interaktive “rebusløpet” med lagånd og kreativitet og oppdag samtidig byen fra et helt annet perspektiv. I mellomtiden gjelder det å løse vriene gåter og finne den riktige veien gjennom kanalene ved hjelp av GPS. Utstyret omfatter GPS-enheter, en turbok, vanntette sekker for eiendelene dine såvel som drikker og snacks, om dette ønskes. Vi kan også arrangere en grillfest for de sultne roerne ved målet. 2 timers varighet.

Mast-klatring

Mast-klatring

Opplev en spesiell utsikt over Hamburg fra mastene på det 3-mastede skipet Rickmer  Rickmers. Skipet ble bygget i 1896 og ble brukt som handels - og trenings skip. I 1987 fant det majestetiske Rickmer Rickmers sitt faste hjem i Hamburg og er nå blitt ett flytende kjennetegn for byen og fungerer i dag som museums skip. I løpet av klatre- workshopen vil du bli instruert i hvordan man klatrer opp til den 2andre tverrmasten på det historiske skipet og herfra har man en fantastisk utsikt over Hamburg.

Lunsj

Lunsj

2 retters lunsj med utsikt over elven Elbe.

Restaurant med en fantastisk utsikt over elven Elbe og havnen i Hamburg. Bord både inne og ute på den store terrassen. Moderne og komfortabel restaurant som serverer klassisk, internasjonal og regional mat.

 

HafenCity Riverbus

HafenCity Riverbus

Velkommen ombord til en unik kombinasjon av byens severdigheter og havnecruise. Tysklands eneste amfibie sightseeing buss kombinerer skjønnheten i Hamburg på land og på vann og gjør dette til en meget spesiell opplevelse. Byen Hamburg og dens havn er kjent i hele verden og det er en grunn til hvorfor besøkende blir lokket til denne vakre byen ved elven Elbe.

Tur på Hamburgs kanaler

Tur på Hamburgs kanaler

Denne turen langs kanalene som fører til innsjøen Alster viser Hamburg fra et helt nytt perspektiv: Flotte, godt bevarte villaer og parker, moderne bolighus, kolonihager og ville elvestrender glir forbi – så nærme at man nesten kan strekke ut hånden og ta på dem. Ikke langt fra Hamburgs sentrum kan man nyte de idylliske grønne boligområdene rundt innsjøen Alster.

3 retters middag i det historiske Speicherstadt

3 retters middag i det historiske Speicherstadt

Restaurant i hjertet av det historiske Speicherstadt”. Interiøret er en blanding av historisk og moderne med elmenter av tre. Kjøkkenet tilbyr regionale og internasjonale retter.

                                                              

St. Pauli Tur - Nattevaktsturen på Reeperbahn

St. Pauli Tur - Nattevaktsturen på Reeperbahn

Få et innblikk i Hamburgs party og red light område og få vite hvorfor allt ligger samlet i ett område i Hamburg. St. Paulis nattevakt viser oss sitt livlige område Reeperbahn. Med mye humor, komikk og sjømannssjarm forteller han hvordan Europas største ”red light district” oppstod.

DAG 3

Elbphilharmonie

Elbphilharmonie

Velkommen til Hamburg størrste balkong. Fra denne enestående utsiktsplatformen ser du byen Hamburg med andre øyne. På den deilige turen til utsiktsplatformen, kalles Plaza, får du mange bakgrunnsopplysninger om bygningens historie, konstruksjon og bygging. Turen begynner foran Elbphilharmonie, hvor du får plaza-billettene dine fra turguiden. Du kjører verdens største rulletrapp gjennom et 82 meter langt rør opp til sjette etasje av det historiske pakkhuset. Her blir du allerede overrasket over utsikten. Men det går ennå videre, fordi selve plazaen ligger i 37 meters høyde på toppen av pakkhuset. Der i 8. etasje har du en enestående utsikt over Hamburg og havnen til alle sider og du får vite masse om Elbphilharmonie og byens størrste attraksjoner.

 

Miniaturwunderland

Miniaturwunderland

Verdens største modelljernbane installasjon.

Dette er verdens største modelljernbaneanlegg som viser forskjellige verdensdeler og land på et areal på over 1.000 m². Reisen går gjennom Tyskland med Nordsjøen, Hamburg og fantasibyen Knuffingen, gjennom Amerika med Las Vegas, Florida og Grand Canyon, gjennom det Sveitsiske fjellandskapet og Skandinavia med sine islandskaper. På Østersjøen er også sjøfarten representert. Hele anlegget inneholder et mangfold av detaljer som bare venter på å bli oppdaget av besøkende – for eksempel en sjokoladefabrikk hvor man til og med kan få en smaksprøve, eller byen Knuffingen hvor brannvesenet rykker ut til forskjellige ulykker.

 

2 retters lunsj på Restaurant VLET an der Alster

2 retters lunsj på Restaurant VLET an der Alster

„VLET an der Alster“ ligger svært unikt til, i Alster arkaden med en utsikt over vannet og Hamburgs Rådhus. Restauranten fokuserer på originale Hamburg-retter og regionale produkter.
I den moderne, hanseatiske atmosfæren like ved den travle Jungfernstieg, er VLET an der Alster bundet til å bli det perfekte møtestedet for både lokalbefolkningen og turister.

Transfer fra hotellet til flyplassen

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear